kaidi1
سيو

إليك أقوى مواقع تسوق الدفع عند الاستلام (دليل 2025) 2025

kaidi3
kaidi4

De beroemdste online winkels die de meesten van ons kennen, hebben het winkelproces zeer comfortabel en gemakkelijk gemaakt, en als resultaat van de verzamelde inspanningen die ze nog steeds leveren, zijn ze er daadwerkelijk in geslaagd het wereldwijde verzendcomplex te doorbreken en kunnen ze nu elke winkel bereiken. punt in de wereld.

Ondanks het hoge niveau van bescherming en veiligheid dat het zijn klanten biedt, is er nog steeds een segment van klanten dat enige aarzeling heeft om deze stap te zetten. Om hun vertrouwen te winnen, heeft het hen precies gegeven wat ze wilden, namelijk Om het product tot aan de deur van het huis te bezorgen, inspecteert u het op uw gemak en of het echt aan de specificaties voldoet.Wat de verkoper vermeldde, eindelijk kunt u betalen.

Namen van de best vertrouwde online winkelsites ter wereld.

Hieronder zullen we de beste internationale winkelsites onder rembours met u delen die naar veel landen kunnen verzenden en zelfs Arabische platforms die hun diensten professioneel aanbieden aan landen in het Midden-Oosten.

Aangezien de in deze gids genoemde sites als de sterkste en beste op dit gebied worden beschouwd, is het logisch dat zij de markt voor de beste rembourstoepassingen zullen domineren.

Alles met betrekking tot de remboursservice, Amazon voor online winkelen.

Als je Amazon in een aanbeveling ziet genoemd, voel je je automatisch heel op je gemak. Hier heb je te maken met een site die bevooroordeeld is in haar beleid om de rechten van de klant meer te beschermen dan die van de verkoper, waardoor deze laatste in zijn winkel veel geloofwaardigheid moet uitoefenen en alle duistere praktijken moet vermijden.

Ondanks de geweldige ervaring die het biedt, is de remboursservice van Amazon echt niet wat we hadden verwacht, en hier bedoelen we niet een gebrek aan kwaliteit of een fout in de bezorglogistiek, maar we bekritiseren de hoge voorwaarden die het oplegt, zodat je kunt hiervan profiteren als optie om uw product te verzenden.

De Amazon-website biedt onder rembours aan als een van de betalingsopties die kunnen worden gebruikt.

Het eerste dat opvalt is het label ‘Betaling’. contant geld Bij ontvangst. Dit is het tegenovergestelde van sommige winkels die u de mogelijkheid bieden om met een Visa-kaart te betalen en andere. De enige manier van betalen is contant, zelfs als u een cadeaubon heeft met een balans. Ook mogen uw aankopen van goederen niet hoger zijn dan 5.000 Saoedische riyals, Emirati dirhams of 25.000 Egyptische ponden.

Alle producten moeten afkomstig zijn van de lokale Amazon-website in uw woonplaats, wat betekent dat deze service in de Arabische wereld alleen kan worden gebruikt door mensen die woonachtig zijn in Saoedi-Arabië, Egypte of de Emiraten, en het is ook niet mogelijk om de contante betaling te activeren. on-delivery-service voor producten die kunnen worden verzonden vanuit Amazon International. Er zijn bepaalde soorten verkopers die deze service niet bieden.

Iedereen die van plan is om met winkelsites onder rembours om te gaan, we hopen dat hij zeer verantwoordelijk zal zijn, en wat de omstandigheden ook zijn, u moet zich verplaatsen om uw bestelling in ontvangst te nemen en ervoor te betalen, en u hebt het recht om te weigeren als het niet aan de specificaties voldoet, en de verkoper zelf zijn reputatie en de negatieve beoordeling die hij zal krijgen, niet op het spel zal zetten.

Maar wat belangrijk is, is de ontmoeting met de bezorger, en uw bewustzijn hiervan zal onvermijdelijk een grote impact hebben op de verspreiding van de rembourscultuur en de versoepeling van belangrijke beperkingen daarop.

Facebook Marketplace is een van de krachtigste tools die kunnen worden gebruikt om producten bij jou in de buurt te recyclen die afhankelijk zijn van betaling bij levering.

Deze tool van Facebook is echt speciaal, en ik vertrouw er persoonlijk vooral op als ik met de Cash on Delivery-functie wil werken.

Het mooie is dat u de mogelijkheid heeft om de locatie van uw goederen nauwkeurig te bepalen, en dit via de zoekfunctie voor geografische locaties. U kunt het gebied verkleinen tot binnen enkele meters of een willekeurig punt op de kaart kiezen. Met deze functie op zich kunt u alle winkels bij u in de buurt ontdekken. U kunt naar de verkoperspagina gaan en daar ontdekt u een andere groep goederen die zijn in lijn met wat u zoekt.

Misschien ligt de mate van bescherming bij online betalen niet op het niveau van bijvoorbeeld Amazon, maar voor ons maakt dat niet uit. Het idee is dat u het product in uw handen geeft en de kwaliteit ervan ter plaatse verifieert, en vervolgens je kan het kopen. Dit zal de verkoper ertoe aanzetten specificaties te vermijden die niet bestaan, anders draagt ​​hij de kosten voor het retourneren van het product en krijgt hij in sommige gevallen een negatieve evaluatie waardoor klanten op het platform hem marginaliseren.

Het maakt niet uit of de verkoper ver bij u vandaan is. Zelfs als u in het Verre Oosten woont en de verkoper actief is in het Verre Westen, zolang u in hetzelfde land woont, zijn er lokale bezorgbedrijven die bedreven zijn in hun werk, en uw product zal u binnen een periode van maximaal 24 uur bereiken. De bezorgkosten zijn grotendeels voor rekening van de klant, maar zijn betaalbaar, en naarmate het aantal kilometers afneemt, nemen ook de verzendkosten af.

Simpel gezegd is Facebook Marketplace de beste lokale markt waar je producten kunt krijgen die heel veel categorieën omvatten. Het leuke is dat het zonder beperkingen zal zijn, in tegenstelling tot de vorige internationale sites. Hier deelt de handelaar hetzelfde gebied met jou en de mogelijkheid van de beschikbaarheid van internationale producten is zeer hoog.

Elk land heeft zijn eigen kenmerken, en uiteraard zal er een prominente lokale site in zitten. Deze site onderscheidt zich door zijn grote bekendheid in het geografische gebied waarin u woont, zodat elke handelaar zijn aanbod kan publiceren (met de hetzelfde idee als Facebook Market Plus), waarmee u kunt zoeken naar de beste verkopers in uw land.

De dienst betalen bij bezorging van Ali Express is beschikbaar gekomen, maar onder bepaalde voorwaarden.

Vanaf het moment dat ik deze regels schrijf! Misschien is het de beste Chinese winkelsite voor betaling bij bezorging, en ondanks de grote beperkingen die het oplegt om deze dienst te activeren, zal het in sommige gevallen nuttig zijn en kan aan de voorwaarden worden voldaan, en je moet goed weten dat de betalingsfunctie wordt zelfs voor grote sites als nieuw beschouwd, en op dit moment is het moeilijk om het vrij te implementeren en wereldwijd te verspreiden, laat staan ​​een website die vanuit China wordt verzonden.

Het leuke van AliExpress is dat de merchandiseprijzen erg laag zijn, dus je kunt daar speciale aanbiedingen krijgen vanwege de enorme hoeveelheid producten die het aanbiedt en die de meeste categorieën omvatten. Het beste is dat u meer dan één product bij meerdere verkopers kunt kopen en als één bestelling onder rembours kunt verzenden.Als uw bestelling meer dan 90 dollar bedraagt, profiteert u van gratis verzending.

AliExpress biedt uitsluitend onder rembours service aan in de Arabische Golfstaten.

Onder de voorwaarden die de site oplegt om deze bezorgservice te activeren, moet ten eerste uw goederenbezit niet minder dan 97,54 en niet meer dan 975,35 Saoedische riyals bedragen. Bovendien moet elk product dat bij de bestelling is inbegrepen, beschikbaar zijn via de AliExpress Direct-verzendservice. U betaalt ook een vergoeding van $ 7 voor het gebruik van de service Betalen bij bezorging.

Helaas is deze bezorgservice niet voor alle landen van de wereld beschikbaar, en als we specifiek de Arabische landen noemen, vermeldt de site dat deze voorlopig Saoedi-Arabië, de Emiraten, Koeweit, Oman, Bahrein en Qatar ondersteunt. Houd er rekening mee dat het bij deze Chinese site vrij lang duurt voordat u uw product ontvangt, en dit kan nog toenemen met de remboursservice.

Ondanks de grote beperkingen die door rembours-winkelsites worden opgelegd, zal uw bewustzijn als klant en het op de juiste manier gebruiken ervan een belangrijke rol spelen bij het opheffen van de beperkingen en het wereldwijd verspreiden ervan, en in de komende jaren hopen we dat dit beter zal worden dan het nu is.

5- De beste Arabische sites voor betaling na ontvangst

De Arabische markt is in de ogen van de grootste elektronicawinkels een vruchtbare markt die investeringen verdient. Tegelijkertijd kan de ervaring met aankopen via internet daarin als zeer bescheiden worden beschouwd. Om de Arabische burger aan te moedigen geld uit te geven zijn geld op hun goederen, we ontdekken dat deze winkels hem meerdere opties bieden om zijn contributie te betalen, en van De beste en veiligste betalingsmethode is om een ​​voorbeeld van het product in uw handen te bekijken, en als het de moeite waard is om te kopen, kunt u Betaal het onmiddellijk. Hieronder staan ​​de krachtigste Arabische winkelsites die de service Betaling bij levering (COD) bieden.

Jarir Store wordt beschouwd als een van de grootste winkels gespecialiseerd in kantoorbenodigdheden in het Midden-Oosten, geleid door Saoedi-Arabië.

Het equivalent van 4.000 Saoedische riyals is het maximale bedrag dat kan worden gebruikt in de contant bij bezorgservice op de website van Jarir voor briefpapier, computers, enz. De winkel brengt u 15 riyals in rekening als vergoeding voor het gebruik van de vorige service.

Enkele afdelingen en producten van Jarir Bookstore.

Zorg ervoor dat u uw bestelling daadwerkelijk gaat ontvangen, anders wordt u in de toekomst van deze service verstoken. Het beleid van Jarir Bookstore is het tegenovergestelde van Amazon, dat een paar keer mild tegen u kan zijn, maar hier, vanaf de eerste poging , wordt u uitgesloten van het permanent gebruik van de site, en dit is wat het bedrijf heeft verklaard.

Van tijd tot tijd biedt de Noon-winkel kortingen op veel producten en kunt u veel winstgevende aanbiedingen krijgen.

Deze gele site concurreert ook met landen in het Midden-Oosten door onder bepaalde voorwaarden de COD-service aan te bieden. Noon staat bekend om de frequente kortingen die het biedt op veel producten, en u zult een grote groep categorieën vinden waarin het gespecialiseerd is in de verkoop, zoals huishoudelijke apparaten, computers, groot kinderspeelgoed, fietsen, enz.

Naast de prijs van het product en de verzendkosten, betaalt u een vergoeding voor de remboursservice ter waarde van 18 Saoedische riyals, 10 VAE dirhams en 12 Egyptische ponden.

De meeste van de vorige winkels bieden hun diensten aan landen in het Midden-Oosten, en als u inwoner bent van het Koninkrijk, raden we u deze geselecteerde lijst met de beste Saoedische elektronische winkels aan.

De Extra Saudi-winkel biedt zijn klanten de mogelijkheid van betaling bij ontvangst.

De vorige Arabische winkels doen echt een lovenswaardige poging om het winkelproces voor de Arabische burger nog verder te vereenvoudigen. Maar bij de Extra Sarahah-website kwamen we iets anders tegen, omdat we merken dat deze de neiging heeft flexibeler te worden in termen van het accepteren van meerdere betaalmethoden, en ook in de manier waarop ze kunnen worden geïmplementeerd.

Het bijzondere aan eXtra is dat het is uitgerust met een professioneel onderhoudsteam.Als een van u een probleem ondervindt met uw koelkast, airconditioning of pc, neem dan gewoon contact op met de ondersteuning en het zal verhuizen naar het punt waar u zich ook bevindt.

Deze flexibiliteit vinden we ook terug in de verschillende betaalmethoden: in tegenstelling tot Amazon, dat bij bezorging alleen contante betaling accepteert, kun je bij Extra ook met de kaart betalen, zeker in combinatie met de prachtige Scan and Go-technologie.

Wetende dat alle voorgaande winkels een speciale applicatie hebben die kan worden gedownload op uw slimme apparaten, en wanneer u iets nodig heeft, kunt u gemakkelijk vanuit de applicatie toegang krijgen tot de winkel en een onderscheidende winkelervaring beleven.

Namen van de beste online winkelsites ter wereld.

Ondanks het geavanceerde niveau waar we vandaag de dag getuige van zijn op het gebied van online winkelen, zie ik dit persoonlijk nog maar als het begin, en de toekomst kan nog veel verder zijn dan dit. Zoals u kunt zien, is de functie die gisteren ontbrak (Cash on Delivery ) is nu verkrijgbaar bij de grootste winkels die de elektronische markt beheersen.

Ik verwacht dat het nog meer zal floreren als bezorgbedrijven hierin investeren, maar allereerst moet jij als klant je woord waarmaken en niets meer. Als je deze functie activeert bij het bestellen van je spullen, ga dan gewoon de bestelling in ontvangst nemen van de bezorger, en met deze eenvoudige procedure heb je al bijgedragen aan de ontwikkeling van Het vakgebied van rembours (rembours) heeft zich verspreid, en je hebt met een simpele beweging inderdaad een geweldige dienst aan de samenleving geleverd.

kaidi5

Leave a Comment