تعرف علي بوستات رأس السنة الهجرية الجديدة 1445 مكتوبة ومصورة 2024

Het is een van de meest gewilde foto’s op sociale netwerksites zoals Facebook en anderen, vooral nu de dageraad van de eerste dag van het nieuwe Hijri-jaar nadert.

 • Gelukkig Hijri-jaar Ieder jaar gaat het goed met je.
 • Elk jaar en het gaat goed met je Mijn liefste, gelukkig Hijri nieuwjaar
 • Elk jaar kom je dichter bij God Ter gelegenheid van het nieuwe Hijri-jaar
 • Hij bad voor degenen die van Mekka naar Medina migreerden Gelukkig Hijri-nieuwjaar voor jou.
 • Het aantal bladeren aan een boom en het aantal wimpers.. Ik feliciteer jullie voor de mensen met het nieuwe Hijri-jaar.

Hijri Nieuwjaarsberichten geschreven in 1445

Alles wat nieuw is, geeft de ziel hoop en doet haar verlangen om goedheid te zien. In feite komt het Nieuwe Hijri-jaar om aan te kondigen dat er een jaar voorbij is met al zijn dromen, ambities en pijn, en dat er weer een jaar komt dat geluk zal brengen. , liefde en vreugde Velen zijn geïnteresseerd in het zeggen van nieuwjaarsboodschappen aan familie en geliefden, die als volgt zijn:

 • Ik stuur je de meest tedere felicitaties gevuld met hoop en vriendelijke gebeden, en ik presenteer je een boeket parfums om je te feliciteren met de komst van het nieuwe jaar. Een gelukkig nieuw Hijri-jaar voor jou en al je dierbaren, o aardig -hartige.
 • Een nieuw jaar, een nieuwe dag en een nieuwe hoop. Elk jaar ben jij het geluk dat in mijn leven woont. Ik bid tot God om mij in goede gehoorzaamheid met jou in deze wereld te verenigen en dat we elkaar in het hiernamaals zullen ontmoeten het bassin van de Profeet, moge God hem zegenen en hem vrede schenken.
 • Het nieuwe jaar is gekomen om ons te vertellen dat de wereld mooi is en alleen maar van ons verwacht dat we gelukkig zijn en dat het leven vol optimisme en positieve energie is. Hoe mooi het is voor een individu om vanaf het begin van zijn dag vrolijk te zijn Jaar.
 • Met het begin van het nieuwe Hijri-jaar stuur ik je een boeket met vriendelijke zinnen en woorden die je geluk schenken en de gebrokenheid van je hart herstellen. Gelukkig nieuwjaar voor jou, het mooiste wat mijn ogen ooit hebben gezien.
 • Mijn beste vriend, ik zou je willen vertellen dat ik de smaak van vriendschap en loyaliteit ken sinds ik je ontmoette. Ik wens je fijne dagen en een prachtig nieuw Hijri-jaar.

Felicitaties voor het nieuwe Hijri-jaar zijn geschreven

Geleerden hebben uitgelegd dat het uitwisselen van felicitaties vanwege het verstrijken van een Hijri-jaar en het begin van een nieuw jaar omstreden is onder religieuze juristen, maar de heersende mening verbiedt dat niet, vooral omdat het uitwisselen van felicitaties hetzelfde is als het publiceren van felicitaties voor het nieuwe Hijri-jaar. .

Het doel is om de zielen van mensen vreugde te brengen en te anticiperen op religieuze gelegenheden, zoals de verschillende religieuze nachten van Isra en Mi’raj, of het midden van de maand Sha’ban, of dagen zoals de geboorte van het Zegel van de Boodschappers – moge Gods gebeden en vrede met hem zijn – of zelfs de heilige maanden zoals de Ramadan en de maand Dhul-Hijjah, en dat alles is wenselijk en toegestaan. Het is niet verboden en het is niet verplicht.

 1. Oh liefste mensen en dierbaren, een nieuw jaar komt eraan Ik bied u de beste groeten aan en hoop het beste antwoord van u te horen
 2. Ik hou van je, mijn liefste, in het nieuwe jaar Ik feliciteer u, moge God ons en u, Heer der werelden, goedheid en geluk brengen.
 3. Moge goedheid en onderhoud uw pad en streven zijn En mijn Heer maakt het Paradijs tot mijn woonplaats en tot de jouwe.
 4. Met het begin van een nieuw jaar, zeg ik, mijn liefste Ik, mijn hart, mijn ziel en mijn gevoel zijn tevreden met jou.
 5. Het is alsof ik tranen zie vallen op de gezichten van degenen die terugkeren naar God Gelukkig Hijri-nieuwjaar.

Smeekbedden voor het Hijri-jaar 1445

Een van de uitingen van het vieren van verschillende gelegenheden, vooral die welke verband houden met religie, is het bidden voor familie, geliefden en vrienden. Dit gebeurt door hen verschillende uitnodigingen te sturen via sms of verschillende chatprogramma’s, of zelfs door in het geheim voor hen te bidden op verschillende tijdstippen en bidden. Smeekbeden om het Hijri-nieuwjaar te feliciteren Wat voor zichzelf of voor anderen kan worden herhaald, zijn degenen die in de nobele Profetische Sunnah zijn genoemd op de tong van de meest eervolle van de hele schepping, onze Meester Mohammed – op hem rusten de beste zegeningen en de zuiverste vrede.

O God, ik vraag u naar de redenen voor uw genade en de middelen voor uw vergeving.“En veiligheid tegen elke zonde, en de buit van elke gerechtigheid, en overwinning in het paradijs, en verlossing uit de hel.”

O God, wij vragen u om het beste van wat uw Profeet Mohammed, moge God hem zegenen en vrede schenken, u heeft gevraagd. Wij zoeken toevlucht bij U tegen het kwaad waartegen Uw Profeet Mohammed, moge God hem zegenen en vrede schenken, toevlucht zocht, en U bent degene die geholpen moet worden, en op U is het vervoermiddel, en er is geen macht of kracht behalve in God.

O God, ik zoek mijn toevlucht bij U tegen degradatie, sloop, verdrinking en verbranding. Ik zoek mijn toevlucht bij U tegen Satan die mij laat struikelen bij de dood, ik zoek mijn toevlucht bij U tegen het sterven voor Uw zaak op de vlucht, en ik zoek mijn toevlucht bij U tegen het sterven door een angel.”

O God, reinig mij van zonden en overtredingen, O God, reinig mij ervan zoals een wit kleed wordt gereinigd van vuil. O God, zuiver mij met sneeuw, hagel en koud water.

Oh God, ik vraag u om uw liefde, en de liefde van degenen die van u houden, En het werk dat mij uw liefde doet beseffen, o God, maakt uw liefde voor mij geliefder dan mijzelf, mijn familie en koud water.

De mooiste berichten voor het nieuwe Hijri-jaar

De aspecten van viering verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van hun gewoonten en tradities, en tot de aspecten van viering die onlangs zijn verschenen na de aanwezigheid van verschillende sociale netwerksites zoals Facebook en Twitter behoren de publicaties die op deze sites worden geplaatst, waarin verschillende uitingen van felicitaties en zegeningen zijn opgenomen, terwijl voor iedereen zonder uitzondering een gelukkig jaar wordt gewenst, die tussen veel mensen worden uitgewisseld, voorbeelden die op Facebook en Twitter kunnen worden geplaatst De mooiste berichten van het Hijri-jaar.

 • Een jaar gaat voorbij en een jaar gaat voorbij en jij bent een straal die de harten van vrienden verlichtEen glimlach vult de gezichten van dierbaren, hoop voor iedereen om je heen en een gelukkig nieuwjaar.
 • Ieder jaar doet uw krant het beter Je hart is zuiverder en je tong is vochtiger als je voor mij bidt.
 • Ik geef je rozen en hun kleuren Ik heb u een antwoord gestuurd en ik feliciteer u met de komst van het jaar 1445 en zijn dagen.
 • De liefste felicitaties voor het liefste gevoel Oh mijn liefste, er is geen vergelijking elk jaar en jullie zijn de gelukkigste mensen.
 • Een nieuw jaar begint met een vrolijke stemming We wensen elk nieuw ding waarin we optimistisch zijn over een gelukkig leven

Nieuwe Hijri-jaarberichten

Er zijn nieuwe Hijri-jaarberichten geschreven Een van de meest populaire berichten die de komende periode op deze site zal circuleren, zeker omdat het nog maar een paar dagen duurt voordat het begin van dit jaar plaatsvindt. Het mooie is dat de felicitatieposts onder Facebook-gebruikers niet beperkt blijven tot moslims alleen, maar dat veel van degenen die de christelijke religie volgen graag voor hun broeders in de wereld willen zorgen. Verschillende landen vieren het verstrijken van een nieuw jaar, omdat ze in deze berichten wensen dat dit jaar gelukkig zal zijn en vol mooie gebeurtenissen , weg van die tragische gebeurtenissen.

Oh God, maak er een jaar vol vreugde en prestaties van. En zorg voor ons wat onze gedachten verlicht, onze borst verruimt en onze geest troost, en belast ons niet met wat we niet kunnen verdragen, en zorg voor succes en geluk met ons in alle stappen van ons leven.

Verlangen gaat aan mijn stap vooraf voordat ik naar jou toe kom, en het oog hunkert voordat mijn tong spreekt Ik ben erg trots op je. Ik kwam je feliciteren en je de mooiste en meest tedere felicitaties uitbrengen ter gelegenheid van het nieuwe jaar 1445. Gelukkig nieuwjaar.

Een jaar gaat voorbij en een jaar gaat voorbij en jij bent een straal die de harten van vrienden verlichtEen glimlach vult de gezichten van dierbaren, hoop voor iedereen om je heen en een gelukkig nieuwjaar.

Gefeliciteerd van ader tot ader, vóór drukte en afspraken Gelukkig nieuwjaar, een lang leven en kusjes voor jou, mijn liefste minnaar

O God, maak er een jaar van waarin we niet verdrietig of teleurgesteld zijn En geen enkele smeekbede wordt voor ons afgewezen. O God, genees elke zieke persoon en genees elke getroffen persoon, bedek onze fouten, stel onze prachtige dingen veilig, vergeef onze misstappen, bescherm onze familie en degenen van wie we houden, en heb genade met onze mensen. doden en de doden van moslims.

De mooiste smeekbeden om het nieuwe Hijri-jaar 1445 te feliciteren

Moslims uit alle landen van de wereld, niet alleen de Arabische wereld, moeten weten dat er in geen enkele Soennah of Koran smeekbeden staan ​​met betrekking tot het begin of einde van een nieuw jaar, vooral omdat het primaire doel van het passeren van Verschillende jaren en jaren is een les en een les nemen en weten dat deze jaren uit iemands leven worden gehaald, zoals de Almachtige God zegt.

{Hebben Wij jou niet een leven gegeven waarin iedereen die het zich herinnert het zich zal herinneren, en is er een waarschuwer naar je toe gekomen?} Maar niets weerhoudt iemand ervan om zijn nieuwe jaar te beginnen met smeekbeden tot God – Glorie zij Hem – en tot wie dan ook. De mooiste smeekbeden om het nieuwe Hijri-jaar te feliciteren Wat mondeling of schriftelijk kan worden gebeden is het volgende.

O God, ik zoek mijn toevlucht bij U tegen kennis die geen nut heeft. Vanuit een hart dat niet nederig is, vanuit een ziel die niet tevreden is, en vanuit een uitnodiging die niet wordt beantwoord.”

Oh God, leid mij en leid mij“O God, ik vraag u om begeleiding en betaling.”

O God, ik zoek mijn toevlucht bij U tegen het verdwijnen van uw genade, En plotseling worden je welzijn, je wraak en al je ontevredenheid getransformeerd.

O God, ik zoek mijn toevlucht bij U tegen het kwaad van wat ik heb gedaanEn tegen het kwaad van wat ik niet heb gedaan.”

O God, vergeef mij en heb medelijden met mij, Leid mij, bescherm mij en zorg voor mij.

Oh God, vermeerder zijn rijkdom en kinderen En zegen hem voor wat je hem hebt gegeven.

O God, breng mijn leven in overeenstemming met uw gehoorzaamheid “En doe het goed in mijn werk en vergeef mij.” Al-Bukhari in Al-Adab Al-Mufrad.

O God, onze Heer, geef ons het goede in deze wereld En in het Hiernamaals zal het goed zijn en ons beschermen tegen de bestraffing van het Vuur.”

Oh God, ik vraag u om welzijn in het leven en het hiernamaals”.

O God, bescherm mij tegen het kwaad van mijn ziel, en besluit dat ik mijn zaken regelO God, vergeef me voor wat ik verborgen heb gehouden, wat ik heb verklaard, wat ik een fout heb gemaakt, wat ik opzettelijk heb gedaan, wat ik wist en waar ik niets van wist.”

Afbeeldingen van Hijri Nieuwjaar 1445 berichten

Ondanks het verschil in de methode en titel van de afbeeldingen die het islamitische internetpubliek deelt, feliciteert en viert het met hun vrienden en broeders in islamitische landen met de komst van het nieuwe Hijri-jaar, tussen afbeeldingen en berichten ter gelegenheid van het Hijri New Jaar 1445 enzovoort, ze zijn het allemaal eens over één doel.

Het heeft een grote betekenis en spiritualiteit, vertegenwoordigd door het herdenken van een gedenkwaardige gebeurtenis in de geschiedenis van de islamitische natie en het hele universum, namelijk de eervolle migratie ondernomen door de Profeet, de beste van gebeden en vrede zij met hem, van Mekka naar Medina. .

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *