تعرف علي ما هي تكلفة إنشاء موقع إلكتروني في 2024 (كل ما تحتاج معرفته) 2024

Gemiddeld bedragen de kosten voor het maken van een website $ 215. Soms is het minder, en hoe meer functies u wilt, de kosten zullen stijgen. Ook worden de kosten rechtstreeks beïnvloed door het type website dat u wilt ontwerpen en de methode die wordt gebruikt om deze te bouwen.Als u besluit alles zelf te doen, zullen de kosten veel lager zijn in vergelijking met het inhuren van een professionele webontwikkelaar.

Er zijn echter nog meer oplossingen om een ​​professionele website te ontwerpen, en dat is precies wat we in de volgende regels zullen bespreken.

De kosten voor het maken van een website op WordPress

Het WordPress-platform beheert het grootste deel van de markt voor contentbouwsystemen.

Ongeacht het type website dat u wilt bouwen, houd er rekening mee dat er drie basispijlers moeten zijn om te kunnen werken:

 1. Domeinnaam: Het is het adres van uw website, dat uw identiteit op internet vertegenwoordigt, gevolgd door een .com-extensie (zoals google.com). Het kost u $ 12 per jaar.
 2. Hosting: Servers die uw sitegegevens ernaar uploaden en online opslaan. De beste hostingprijzen beginnen vanaf $ 12 per maand.
 3. Sjabloon: Het is het uiterlijk van de site. De beste sjablonen die wij aanbevelen, hebben prijzen vanaf $ 49 per jaar.

Wetende dat u gratis een websitesjabloon kunt krijgen, houden we niet van dit idee en hebben we in detail bestudeerd en besproken waarom we niet aanbevelen om op gratis sjablonen te vertrouwen. Bovendien is investeren in een betaald thema niet duur, en in ruil daarvoor krijg je iets professioneels en van hoge kwaliteit.

Een van de punten die niet mogen worden verwaarloosd, is de aanschaf van het beveiligde protocol https, dat noodzakelijk wordt geacht voor uw site, zodat deze niet als verdachte entiteit wordt geclassificeerd en u daarom niet kunt concurreren op zoekmachines. browsers kunnen voorkomen dat de gebruiker toegang krijgt tot uw pagina en vele andere problemen die u had kunnen voorkomen door alleen maar een certificaat aan te schaffen. Hier bieden de meeste domeinreserveringsbedrijven deze service aan of kopen deze van een derde partij, waarvan de prijzen beginnen vanaf $ 10 per jaar, en variëren afhankelijk van het type certificaat, de geldigheid ervan en elk vakgebied waarin zij gespecialiseerd zijn (EV, OV, DV ).

Zorg ervoor dat u de voorgaande punten op de juiste plaats gebruikt, omdat de driehoek zijn vorm verliest als hij een zijde mist, en uw website niet zal werken als een element van deze driehoekige structuur ontbreekt. Zonder domeinnaam is het onmogelijk om toegang te krijgen tot uw website. Als deze beschikbaar is, krijgt u van ons een niet-werkende pagina als uw sitegegevens niet op internet zijn opgeslagen (hostingserver). Als u een domeinnaam met hosting maar zonder sjabloon heeft, wordt uw site ondoorbladerbaar en leesbaar.

Met een snelle berekening kan worden gezegd dat de prijs voor het ontwerpen van een website op WordPress ongeveer $ 215 voor een jaar zal kosten. Hier moet u zich realiseren dat deze site alleen de basis bevat (die als voldoende wordt beschouwd terwijl deze zich nog in de beginfase bevindt). We hebben er ook rekening mee gehouden dat u degene bent die verantwoordelijk is voor de aanschaf van alle voorgaande elementen en het koppelen ervan. , het uiterlijk aanpassen, de SEO verbeteren, ervoor zorgen dat de downloadsnelheid wordt verhoogd, fouten worden verwerkt, noodzakelijke add-ons worden geïnstalleerd en andere dingen.

In plaats daarvan heeft u de mogelijkheid om de eerdere complicaties te elimineren en ons team dit te laten doen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw website volgens de vereiste normen wordt gebouwd en wij zorgen voor elke stap.

Prijzen voor het maken van een website op kant-en-klare platforms

De beste platforms voor het ontwerpen van een professionele online winkel.

Ondanks de geavanceerde mogelijkheden die WordPress biedt, is het niet het enige platform dat gespecialiseerd is in het bouwen van websites, maar zijn er veel alternatieven die eenvoudiger te gebruiken zijn. We hebben het hier over de andere soorten contentmanagementsystemen waarmee je zo eenvoudig mogelijk websites van hoge kwaliteit kunt maken.

Wat het onderscheidt is dat er over alles wordt nagedacht, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het zoeken naar hosting of hoe u deze aan de domeinnaam kunt koppelen, u hoeft zich geen zorgen te maken over het installeren van de sjabloon en andere stappen die mogelijk hoge vaardigheden en vaardigheden vereisen. concentratie. Het is al uitgerust met bijna alles. Het enige wat u hoeft te doen is het uiterlijk van uw site aanpassen, wat een uiterst eenvoudige stap is. Afhankelijk van het vereenvoudigde systeem dat werkt door middel van slepen en neerzetten, kunt u misschien binnen een paar uur een zeer professionele website maken.

Maar houd er rekening mee dat je veel functies opoffert als je voor deze optie kiest, waarvan de meest opvallende het niet wijzigen van de sitecode is, omdat deze als gesloten bron wordt beschouwd. Ook zijn de prestaties voor SEO enigszins bescheiden in vergelijking met WordPress . Maar het blijft een snelle en praktische optie voor beoefenaars van e-commerce, omdat u in een paar korte stappen uw website kunt maken die aan de belangrijkste noodzakelijke voorwaarden voldoet.

Wat de kosten betreft, vinden we deze hoog in vergelijking met de eerste optie, en hoe meer aanpassingen je wilt, de kosten zullen stijgen. De prijzen van het Shopify-platform beginnen bijvoorbeeld bij $ 32 per maand, inclusief 9 gratis sjablonen, en als je een specifieke sjabloon, het kost je ongeveer $ 100. Er is ook Wix, dat ook als een geschikte optie voor beginners wordt beschouwd, en de prijzen beginnen vanaf $ 4.

Andere uitgaven

Zoals we eerder vermeldden, hebben de hierboven genoemde kosten alleen betrekking op het voorbereiden van de grond, en er is geen probleem bij het officieel lanceren van uw site en het beginnen met het delen van inhoud, bij voorkeur als deze in eerste instantie overvloedig aanwezig is, om zo het vertrouwen van zoekmachines te winnen. zo snel mogelijk.

Maar na verloop van tijd beginnen uw pagina’s veel verkeer te ontvangen, of misschien bent u van plan gesponsorde campagnes te lanceren. Hier zal het in uw belang zijn als u meer in uw site investeert, misschien de hostingcapaciteit vergroot, professionele tools aanschaft en vele andere variabelen die we hieronder zullen bespreken:

1- U kunt een webontwikkelaar inhuren

In veel gevallen zal het nuttig zijn om de expertise in te roepen van een professionele programmeur die een aantal unieke functies toevoegt die een directe impact hebben op de gebruikerservaring, en dit is het aanpassen van de sjabloon, het ontwikkelen van een component om specifieke taken uit te voeren, het creëren van interactieve elementen Dit alles wordt als kinderspel beschouwd voor een professionele programmeur die eraan werkt om uw ideeën te transformeren. In feite vereist dit natuurlijk het toewijzen van kosten.

2- Professioneel gereedschap

We sluiten ook niet uit dat u mogelijk ten minste één van de duizenden componenten moet gebruiken die op WordPress worden aangeboden, waarvan sommige gratis zijn, maar voor de componenten die een professionele ervaring bieden, wordt een vergoeding in rekening gebracht. Deze componenten voeren complexe taken uit die u niet aan kunt, zoals SEO-tools en snelheidsverbetering. Andere kunnen u kosten om repetitieve taken uit te voeren, waardoor u veel tijd en moeite bespaart.

3- De mailinglijst is belangrijk

Het opbouwen van een mailinglijst wordt beschouwd als een van de sterkste troeven waarin online moet worden geïnvesteerd.

Investeren in een mailinglijst is een strategische zet die op de lange termijn enorme voordelen voor uw website zal opleveren. Hier bouwt u een direct marketingkanaal op met uw klanten, zodat u geen last heeft van het gebrek aan interactie in vergelijking met algoritmen voor sociale media die de interactie dag na dag verminderen.

Vanuit dit oogpunt raden wij u de FluentCRM-tool aan, die is geclassificeerd als een van de tools die professioneel werk op dit gebied bieden. Het wordt geleverd met een interface die rechtstreeks is geïntegreerd met het WordPress-platform, waardoor u de keuzes van het publiek kunt controleren en ook kunt analyseren en volgen consumentengedrag heel eenvoudig.

1- Inhoud

Het is het basismateriaal voor elke website. Zonder nuttige inhoud kunt u geen nieuwe gebruikers aantrekken, maar zonder overtuigende inhoud zult u last hebben van slechte verkopen. Het neemt meestal de vorm aan van artikelen, infographics, video’s, enz.

Dit vereist dat u er maandelijks een budget voor vrijmaakt, of er persoonlijk voor zorgt, en in ruil daarvoor is de commissie die u betaalt een aanzienlijk deel van uw tijd die u besteedt aan het doen van onderzoek, het formuleren van nuttige ideeën en het vervolgens met alle professionaliteit coördineren.

1- Onderhoud en veiligheid

U moet het type gegevens dat u wilt verzamelen bekendmaken, en dit moet worden gedaan via de pagina met het privacybeleid.

Vanaf dit moment wil ik dat u zich er psychologisch op voorbereidt dat uw site zal worden blootgesteld aan een flink aantal problemen, waarvan sommige uit de hand lopen, misschien een fout bij het bijwerken van de sjabloon, een probleem met het hostingbedrijf of een persoonlijke fout. zoals het verwijderen van een specifieke pagina, het proberen de sitecode te wijzigen, enz.

Dit zijn allemaal problemen waarvoor een gespecialiseerd persoon nodig is om ze zo snel mogelijk op te lossen om het verlies niet te verdubbelen. U zult ook de hulp inroepen van een gekwalificeerde partij om uw site periodiek te scannen op verlopen links, verwijderde pagina’s, artikelen te verwijderen die geen toevoeging bieden, mazen in de wet te ontdekken die uw site dreigen te hacken, enz.

1- Betalingsgateways

Dit punt is inbegrepen in de prijzen voor het opzetten van een online winkel, aangezien u uw klanten verschillende betaalmethoden moet bieden die zij het meest vertrouwen, en hier werkt u samen met derde partijen zoals PayPal en bedrijven die als tussenpersoon optreden, zodat zij directe betaling via verschillende betaalmethoden, wat de gebruiker de gemakkelijkste optie vindt.

Er zijn nog andere uitgaven die verband houden met marketing en andere met het ontwerp, waaronder de behoefte aan noodzakelijke toevoegingen aan de site, afhankelijk van de staat waarin deze zich bevindt. Dit zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat u meer kosten moet maken naarmate uw site zich ontwikkelt, maar beschouw het als een investering, zodat u uw geld verplaatst om er winst uit te halen.

Methoden en trucs om de kosten zoveel mogelijk te verlagen

Het verlagen van kosten en uitgaven is een gemeenschappelijk doel, vooral als uw budget beperkt is, en tegelijkertijd is het een stap waar u belang aan moet hechten, zodat u niet in extravagantie vervalt. Hieronder zullen we de beste tips met u delen Dat:

 • Bestudeer het aanbod aandachtig en vergelijk de verschillende aangeboden abonnementen. U zult merken dat sommige bedrijven veel secundaire functies toevoegen waar u in de meeste gevallen geen gebruik van zult maken.
 • Verwacht hoeveel bezoeken u per maand kunt behalen totdat u het juiste abonnement voor uw site kiest. Als uw site nieuw is, kies dan niet voor een groot abonnement. Misschien zijn de minste opties voldoende en kunt u deze later upgraden op basis van wat jij wil.
 • Zorg ervoor dat de hosting het gratis overbrengen van uw sitegegevens toestaat. Hetzelfde geldt voor het maken van een back-up. Er zijn bedrijven die u deze tegen betaling ter beschikking stellen en u deze verplicht opleggen.
 • Als u problemen ondervindt die de tussenkomst van een professionele programmeur vereisen, zoals het toevoegen van een specifieke code, het herstellen van een verwijderde pagina of het overbrengen van de gegevens van uw site van de ene host naar de andere… Probeer eerst te communiceren met het hostingteam waarmee u een contract heeft gesloten met hen en leg de situatie aan hen uit, en in de meeste gevallen zullen zij proberen een oplossing te vinden of die taak op zich te nemen, als dit binnen handbereik is, in plaats van rechtstreeks met een derde partij in zee te gaan.
 • Kies een contentmanagementsysteem dat bij uw mogelijkheden past. Probeer ze allemaal uit, aangezien de meeste u een gratis abonnement bieden en het platform waar u zich prettig bij voelt het juiste is voor u, maar zorg ervoor dat het u op de juiste manier van dienst is. langetermijn.
 • In plaats van een programmeur in te huren om een ​​website te ontwerpen, kunt u vertrouwen op professionele sjablonen, die goedkoper zijn en geoptimaliseerd voor zoekmachines.
 • Probeer WordPress-vaardigheden te leren, de Gutenberg-editor te gebruiken en het uiterlijk van de site aan te passen. Dit zijn allemaal eenvoudige vaardigheden die u in korte tijd onder de knie kunt krijgen en waarmee u uzelf veel kunt besparen.
 • Maak altijd eenvoud uw eerste keuze. Probeer niet dat perfecte ontwerp te bereiken of tientallen add-ons te gebruiken die de pagina’s en de laadsnelheid belasten en u meer kosten.
 • Leer de basisprincipes van SEO, omdat u hiermee gratis verkeer naar uw site kunt genereren en zo uw advertentiebudget kunt verlagen.
 • Vertrouw op open source-systemen.In plaats van een winkel op een e-commerceplatform te creëren, kunt u op WordPress met WooCommerce vertrouwen om een ​​professionele winkel te creëren tegen de laagste kosten.

Welke optie raden wij aan!

Om het voor u samen te vatten: op basis van onze ervaring op dit gebied zien wij dat alle soorten contentmanagementsystemen een specifiek doel dienen en in een specifieke categorie passen, maar WordPress blijft het meest uitgebreid en voor iedereen geschikt. In termen van kosten vinden we het de laagste, met een eenvoudige interface om te bedienen, het biedt een grote groep componenten, en wat geweldig is, is dat het gratis abonnement zeer hoge niveaus biedt.

Terwijl andere platforms volgens ons duur zijn en als gesloten bron worden beschouwd. WordPress is het tegenovergestelde. U kunt uw site zonder beperkingen aanpassen, terwijl u SEO op het hoogste niveau beoefent. Dit alles zal u ten goede komen bij het creëren van een professionele, budgetvriendelijke website.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top