تعرف علي أفضل المتاجر الإلكترونية الموثوقة للتسوق 2024

Winkelgemak is misschien wel een van de voor de hand liggende dingen die u in elke online winkel zult opmerken. Maar wat er echt toe doet, is hoeveel bescherming die site u biedt. Zijn uw persoonlijke gegevens veilig? Heb je het recht om je geld terug te krijgen als die en die verkoper misleidende specificaties geeft?
Dit is precies wat u zult vinden in onze lijst met de beste online winkels voor de huidige periode, die erop gericht is uw rechten als klant te beschermen en u tegelijkertijd een professionele gebruikerservaring zonder complicaties te bieden.

Maar dit is geen claim om andere winkels te marginaliseren, aangezien er een aanzienlijk aantal kleine winkels is die al goederen van hoge kwaliteit aanbieden en hun klanten al hun rechten garanderen. Wees echter voorzichtig als u met een van hen omgaat en controleer de beoordelingen van eerdere klanten.

Amazon wordt beschouwd als een van de grootste en krachtigste online winkels die zijn klanten producten op alle gebieden biedt.

In onze speciale lijst met de beste Saoedische online winkels zul je zien dat we Amazon bovenaan de lijst plaatsen, en dit komt door zijn merkbare voorkeur voor de koper, evenals het enorme aantal producten dat het bevat, zonder de snelheid van verzending en andere secundaire zaken.

In de gids die u in handen heeft, blijven we bij onze mening, en deze keer zal deze bovenaan onze lijst van de beste internationale online winkels staan, en dit om de volgende redenen.

We kunnen Amazon beschouwen als een grote marktplaats en de verkopers zijn degenen die eigenaar zijn van de goederen en deze op het platform tentoonstellen, terwijl Amazon degene is die de taak op zich neemt van het opslaan en verpakken totdat het product naar de deur van uw winkel wordt verzonden. thuis.

De Amazon-website biedt onder rembours aan als een van de betalingsopties die kunnen worden gebruikt.

Het strikte beleid dat de site aan verkopers oplegt, verplicht hen om de geloofwaardigheid te garanderen bij het nauwkeurig en zonder overdrijven van hun artikelen te beschrijven, anders zullen ze worden blootgesteld aan een ban van hun account of, als minimumstraf, aan een negatieve beoordeling van de klant, wat de winkeleigenaar zal nooit risico’s nemen. Dus bij het lezen van de productdetails is het belangrijk om naar het recensiesgedeelte te gaan en een kijkje te nemen: heeft iedereen die in die winkel heeft gekocht een tevreden beoordeling? Hoeveel sterren (5/5) heeft hij gekregen?

Dit platform wordt beschouwd als een van de oudste sites gespecialiseerd in e-commerce, en tot op de dag van vandaag heeft Amazon veel concepten ontwikkeld en veel aan deze markt toegevoegd, en vandaag de dag zien we dat zijn sterkste concurrenten zich laten inspireren door zijn werkmechanismen.

Amazon bestormde de Saoedische markt om Souq.com te compenseren.

Niet alleen dat, nadat hij de mondiale e-commerce had gecontroleerd, zijn beleid meer gericht werd op het penetreren van de lokale e-commerce, wat betekent dat hij zich in uw land komt vestigen en daar de lokale markt domineert. En dit is wat we onlangs zagen in een poging om geleidelijk zijn invloed op de Arabische markt uitbreiden, en dit was vanaf het begin.Van de Emiraten, Saoedi-Arabië, Egypte en tot nu toe is het gevestigd in 53 landen over de hele wereld.

Als we dit van de positieve kant opmerken, zal het veel helpen bij het verhogen van het niveau van e-commerce in dat geografische gebied, en lokale bedrijven zullen een soort gevaar voelen en geen andere oplossing hebben dan hun capaciteiten te ontwikkelen. Dit ben jij allemaal. Ja, jij bent de eindconsument die een professionele winkelervaring krijgt.

We willen graag verduidelijken dat de juiste manier om aankopen te doen voor inwoners van Saoedi-Arabië is door de link in te voeren die is aangewezen voor dat specifieke geografische gebied (amazon.sa) en niet de wereldwijde link.com (amazon.com). Hetzelfde geldt voor de VAE, Duitsland, Australië en de rest van de 53 andere landen die de site ondersteunt (je kunt hier al hun speciale links ontdekken).

De IKEA winkel is de beste plek om unieke decorstukken te krijgen.

Als je wilt zoeken naar een educatieve video of een oplossing voor een probleem, open je direct YouTube, en als mensen naar een specifiek meubelstuk zoeken, heeft de website van IKEA de voorkeur. Of je nu je werkkantoor wilt inrichten, meubels voor je slaapkamer, banken voor de woonkamer en al het andere dat met hoogwaardige inrichting te maken heeft, bij Ikea ben je aan het juiste adres.

Wat de producten onderscheidt is de lage prijs en ook de manier waarop u ze verkrijgt. Ongeacht de grootte wordt deze in een compact formaat naar u verzonden en bent u verantwoordelijk voor de montage ervan met behulp van de bijgevoegde gebruikershandleiding. Dit proces op zich zal geven je een heel heerlijk gevoel.

Ikea ontvangt jaarlijks ruim 680 miljoen bezoekers via al zijn vestigingen, die op het moment van schrijven 370 vestigingen hebben bereikt, allemaal verdeeld over 31 landen over de hele wereld. Wat de officiële website betreft, deze heeft het afgelopen boekjaar (2024) 3,8 miljard bezoekers getrokken, en dit geeft echt de kracht van het bedrijf en de hoge kwaliteit van zijn producten aan.

ingka

Facebook Marketplace is een van de krachtigste tools die kunnen worden gebruikt om producten bij jou in de buurt te recyclen die afhankelijk zijn van betaling bij levering.

Een van de beste rembourstoepassingen en kan ook het beste op de computer worden doorzocht. Dit platform is heel praktisch, en waarom zou je gaan zoeken naar wat je nodig hebt op een Chinese site en misschien is het een paar meter bij je vandaan of in de provincie naast je beschikbaar?

Hier zien we dat Facebook Market Plus ons de mogelijkheid biedt om op de dichtstbijzijnde plek om ons heen te draaien wat we willen. Bovendien kunt u de resultaten verder filteren door een minimum- en maximumprijs in te stellen, waarbij de goederen worden geroteerd afhankelijk van hun staat (nieuw, gebruikt, oud, enz.).

Deze winkel is erg handig en zal uw manier zijn om verkopers bij u in de buurt te ontdekken. Het enige wat u nodig heeft is een Facebook-account en vrij zoeken naar wat u wilt. Waarom zou u er in de toekomst niet op vertrouwen om uzelf ook te verkopen?

eBay wordt beschouwd als een krachtig alternatief voor e-commerce.

Een van de krachtigste platforms waarmee verkopers winkels kunnen openen om hun goederen daar tentoon te stellen en te profiteren van het enorme verkeer. Het heeft ook een breed scala aan categorieën, waaronder horloges, huishoudelijke apparatuur, tuingereedschap, sportartikelen en al het andere.

Het unieke aan eBay is de mogelijkheid om op goederen te bieden. Hier zal de koper zijn bod indienen bij de verkoper, en in sommige gevallen krijgt hij het product waarop hij wacht tegen een lagere prijs dan hij had verwacht, maar je moet altijd in de gaten houden het bieden tot het einde om er zeker van te zijn dat u de deal wint.

Op Ebay kan iedereen kopen of verkopen, vooral als het gaat om zeldzame oude voorwerpen. Het platform wordt beschouwd als een grote markt voor deze antieke voorwerpen, maar het verifiëren van hun werkelijke staat is moeilijk omdat ze al eerder zijn gebruikt.

De meeste marketeers over de hele wereld sluiten zich het liefst aan bij deze platforms om te profiteren van hun geweldige reputatie en het enorme aantal bezoeken dat ze dagelijks behalen, op voorwaarde dat ze een percentage van de winst met hen delen.

5- Etsy (voor unieke stukken en handgemaakte ambachten)

Met Etsy beleef je een heel bijzondere winkelervaring. Dit platform wordt beschouwd als een onderscheidende markt voor unieke stukken die, hoe langer ze worden gebruikt, meer waarde zullen krijgen. We kunnen het classificeren als een vruchtbare markt voor ambachtslieden en creatieve ondernemers, waar ze hun ambachtelijke producten overal kunnen promoten. de wereld.

Het wordt ook beschouwd als een van de beste plaatsen voor marketeers om ontwerpen op Etsy te verkopen of zelfs te profiteren van digitale producten. Je vindt er inderdaad voorbeelden van de hoogste creativiteit voor maandkalenders, agenda’s, prachtige artistieke schilderijen, maar ook prachtige ontwerpen voor t-shirts. Het mooie is dat het aankoopproces bij Etsy vrij van complicaties en tegelijkertijd veilig is en dat de strategie waarop de site is gebouwd vrijwel onbestaande is.

Ter informatie: De meeste bekende online winkels zijn in feite niet verantwoordelijk voor de productie van deze aangeboden goederen, maar spelen eerder alleen de rol van de markt door handelaren toe te staan ​​winkels op hun platform te openen, en sommigen van hen zullen het proces van het verpakken van de producten op zich nemen. goederen en deze naar de deur van de klant verzenden (zoals de Amazon-website), en de missie van anderen is beperkt tot… Gewoon de mogelijkheid bieden om alleen een professionele winkel te openen (zoals de Etsy-website).

Walmart wordt beschouwd als een van de sterkste online winkels met een enorme vloot van werknemers en transportlogistiek.

Het begin was van slechts een kleine winkel om geleidelijk te groeien en duizenden winkels te hebben in de Verenigde Staten, uit te breiden naar 19 landen over de hele wereld en nog steeds steeds verder uit te breiden.

Naast de meeste categorieën die we in elke populaire online winkel aantreffen, biedt Walmart ook de service om boodschappen en etenswaren te kopen en deze in de winkelvoorraad te houden. Door de grote transport- en bezorgvloot ontvangt u uw artikelen zo snel mogelijk, of dit nu in een van de winkelfilialen, op de stoep of bij u voor de deur is.

Misschien kom je bij Walmart geen dure dingen tegen, maar wel hele mooie dingen tegen een betaalbare prijs, waaronder woondecoratie, elektrische huishoudelijke apparaten, apparatuur, gereedschap, enz.

Wat Walmart nog meer onderscheidt, is dat u gratis verzending krijgt als u meer dan $ 35 aan aankopen op het platform besteedt.

Alibaba wordt beschouwd als een van de grootste online winkels voor groothandels (B2B).

De Chinese site wordt ook beschouwd als een elektronische markt die bijna alles omvat, zelfs die kleine haarspeldjes. Het leuke is dat je zeer goedkope prijzen vindt, en hoe groter de hoeveelheid die je koopt, hoe minder je voor elk stuk betaalt.

Daarom kunnen we het beschouwen als een winkelsite die meer geschikt is voor groothandelaren, of het nu grote of zelfs kleine bedrijven zijn die van plan zijn door te breken in de wereld van de e-commerce, aangezien het een belangrijke bron zal zijn voor het verkrijgen van groothandelsgoederen tegen een aantrekkelijke prijs. prijs.

Wat mankeert aan de website van Alibaba is het trage verzendproces: wie al eerder met bijvoorbeeld Amazon te maken heeft gehad, zal waarschijnlijk veel last hebben van het lange wachten tot het product arriveert. U kunt er ook rekening mee houden dat de kwaliteit van de goederen die daar worden gepromoot, wat laag kan zijn.

De dienst betalen bij bezorging van Ali Express is beschikbaar gekomen, maar onder bepaalde voorwaarden.

Deze Chinese site wordt beschouwd als een van de kinderen van het vorige platform (Alibaba), met het verschil dat Ali Express zich richt op de eindconsument, voor wie in de meeste gevallen één artikel voldoende zal zijn. De mogelijkheid om het tegen de laagste prijs te verkrijgen blijft hier echter de beste in vergelijking met andere bekende winkels.

Om verder uit te breiden, vindt de AliExpress-winkel dat het belang hecht aan de Arabische markt, en op basis van zijn marketingbeleid vinden we het een van de beste Chinese sites voor rembours, die het specifiek aanbiedt aan de Arabische Golfstaten.

Het nadeel is echter de zeer lange levertijd: u kunt zich abonneren op de wereldwijde expresverzenddiensten van UPS of DHL en u ontvangt het product binnen 10 tot 15 dagen.

Google Shopping wordt beschouwd als een krachtig hulpmiddel voor het vergelijken van productprijzen.

Het belangrijkste doel van deze tool is dat deze zeer nuttig zal zijn als het gaat om het maken van een prijsvergelijking. Dit is afhankelijk van de filteropties die u aanbiedt. Uit een grote groep verkopers die hetzelfde product aanbieden waarnaar u op zoek bent, kunt u eenvoudig het product kiezen dat het beste bij u past.

Producten op Google Shopping, in tegenstelling tot eerdere platforms die een lange uitleg hebben, verschijnt hier alles in één scherm, en zelfs als u er niet op vertrouwt om te kopen, zal het in ieder geval een praktische manier zijn om een ​​idee te krijgen van de prijs van een bepaald product op de markt.

We zijn niet definitief over de bescherming van uw gevoelige gegevens in deze beste online winkels. Sterker nog, we hebben geen kennis van wat er achter de schermen gebeurt. Er zijn mensen die deze gegevens zullen gebruiken om de gebruikerservaring te verbeteren, en sommigen durven misschien te verkopen het aan derden. Daarom is het in uw belang om het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van elke online winkel te lezen.

Door u op één gebied te richten en dit onder de knie te krijgen, kunt u zich geleidelijk uitbreiden, wat de logische regel is voor het succes van online winkels.

Profiteer altijd van de kortingsperiode die deze online winkels aanbieden, en dit gebeurt meestal bij vele gelegenheden, en dus is dit uw kans om veel producten tegen lage prijzen te bemachtigen.

U, als klant, hoeft slechts een paar klikken op het scherm van uw smart device te gebruiken voordat u het product krijgt waarnaar u op zoek bent, en u kunt er zeker van zijn dat achter dit enorme en strak ontworpen werk duizenden, zo niet miljoenen werknemers aansturen over de hele wereld, ieder van hen oefent waar hij goed in is, zodat het proces een proces wordt. Geïntegreerde inspanningen werken om uw product te leveren.

Wat we eerder hebben besproken, is slechts een kleine groep van de beroemdste online winkelsites. Natuurlijk zijn er andere opkomende winkels die hun eigen voordeel hebben, en misschien zal op een dag een van hen op de troon zitten van vertrouwde online winkels in de wereld. wereld.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top