kaidi1
سيو

إليك أفضل منصات التجارة الإلكترونية 2025: الخيار المناسب لنشاطك 2025

kaidi3
kaidi4

Met de aanwezigheid van honderden e-commerceplatforms is het proces van het creëren van een online winkel heel eenvoudig geworden, wat in ons voordeel is, aangezien bedrijven met elkaar concurreren om ons de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Tegelijkertijd is het erg verwarrend, omdat het grote aantal opties je in verwarring zal brengen en een beslissing moeilijk zal maken, waardoor je niet zeker weet welk platform je wilt gebruiken.

Dit is precies wat we in dit onderwerp wilden bespreken, omdat we de beste toonaangevende platforms die momenteel op de markt zijn met u zullen delen. Laten we eerst enkele basispunten bespreken waar u belang aan moet hechten, en door ze te begrijpen, zal het beter beheersbaar worden om voor de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Opties beschikbaar voor het maken van een online winkel!

Het kiezen van de SEO-tool die bij u past, is erg belangrijk in uw website-optimalisatietraject. afb

Als u van plan bent uw bedrijf op internet te vestigen, heeft u twee paden, in feite zijn er drie:

1- Bouw uw persoonlijke winkel

Het is gebaseerd op het WordPress-platform met gebruik van de beroemde WooCommerce-tool, waarbij de kosten voor het openen van een professionele winkel erop gemiddeld $ 200 bedragen. Deze stap vereist enige ervaring van u, maar wordt om verschillende redenen als de beste optie beschouwd:

 1. Uw winkelgegevens worden niet doorgegeven aan een derde partij.
 2. U verlaagt de hoge kosten die we op andere platforms aantreffen.
 3. Grote controle over de winkel, omdat de kleinste details vrij kunnen worden aangepast.

2- Platformen voor het bouwen van inhoud

Door u op één gebied te richten en dit onder de knie te krijgen, kunt u zich geleidelijk uitbreiden, wat de logische regel is voor het succes van online winkels.

Deze optie is ook heel gebruikelijk en er zijn veel bedrijven die zich op dit specifieke gebied specialiseren, omdat elk platform functies biedt die u op het andere niet zult vinden. Deze optie is zeer geschikt voor beginners vanwege de gemakkelijke bediening die u zult vinden bij het ontwerpen van uw winkel, aangezien u veel sjablonen en veel kant-en-klare sjablonen zult vinden, en het enige wat u hoeft te doen is slepen en neerzetten totdat u een professionele winkel creëert met minimale inspanning.

 1. Kant-en-klare professionele ontwerpen.
 2. Het aanbieden van verschillende betalingsgateways aan uw klanten.
 3. U heeft geen last van hosting- en programmeerproblemen, want het platform regelt deze zaken.

De kosten voor het maken van een online winkel op WordPress zullen veel lager zijn dan voor het ontwerpen ervan op een speciaal platform, maar elke optie is geschikt voor een specifieke categorie gebruikers.

3- Beroemde internationale winkels

Amazon wordt beschouwd als een van de grootste en krachtigste online winkels die zijn klanten producten op alle gebieden biedt.

Een van de sterkste opties die we aanbevelen is om te vertrouwen op de beroemdste internationale winkels zoals Amazon, eBay, enz. en ook op de prominente platforms in het geografische gebied waarin u woont. In de Golfstaten vinden we bijvoorbeeld de Noon-platform, Extra, enz., die u allemaal de mogelijkheid bieden om een ​​lidmaatschap voor een handelaar te verkrijgen, enz. Wat deze platforms onderscheidt van hun voorgangers is dat ze u gratis bezoeken bieden, aangezien ze maandelijks miljoenen registreren.

 1. Gratis bezoeken van geïnteresseerde klanten.
 2. Creëer een professionele en gratis winkel.
 3. Een veilige en betrouwbare keuze voor klanten.

Maar welke van deze opties is geschikt voor u?

Een winkel creëren of kiezen voor een e-commerceplatform?

Voor elke vraag of elk probleem waarmee u wordt geconfronteerd, is een oplossing, zoek er gewoon naar, waardoor uw niveau omhoog gaat.

We raden u aan voor de eerste optie te gaan als u de kosten wilt verlagen, omdat u zich abonneert op een van de beste hostingbedrijven, een professionele domeinnaam kiest en deze vervolgens verbindt met het WordPress-platform, waardoor u meer maatwerk voor uw winkel krijgt. U kunt een webprogrammeur inhuren om elk idee dat u wilt implementeren te ontwikkelen. Dit is zonder de duizenden plug-ins te vergeten die u in WordPress vindt en die u meer creativiteit en vrijheid geven.

Hoewel we een van de betaalde platforms aanbevelen als u uzelf de moeite van het omgaan met hosting- en winkelbeveiligingsproblemen wilt besparen. Als het gaat om het beschermen van uw site tegen hacking, zijn deze platforms superieur aan de eerste optie. Iedereen die beslag wil leggen op uw gegevens moet eerst de ontwikkelaar omzeilen. Ervan uitgaande dat als dit zou gebeuren, het platform verantwoordelijk is voor het zo snel mogelijk retourneren ervan.

Hoewel het de derde optie is, raden we dit in alle gevallen aan, omdat u hier geen kosten betaalt om een ​​winkel te creëren, en het ook wordt beschouwd als een manier om uw merk uit te breiden, te verspreiden en geïnteresseerde klanten te targeten, en dat allemaal gratis.

Het beste platform voor het creëren van een online winkel

De beste platforms voor het ontwerpen van een professionele online winkel.

Deze markt zit vol met concurrenten, wat in ons voordeel is om de beste prijs-kwaliteitverhouding te krijgen, aangezien ze allemaal hun best doen om het maximale aantal nieuwe klanten te bereiken. Hieronder staan ​​de beste e-commerceplatforms die we u aanbevelen :

1- Shopify

Shopify geldt als het krachtigste geïntegreerde platform voor het creëren van een professionele winkel.

Shopify, het populairste e-commerceplatform van dit moment, is zeer ideaal voor beginners, maar kan dagelijks zeer grote verkopen beheren. Het is meer geschikt voor winkels die afhankelijk zijn van betaalde Facebook- en Instagram-advertenties als het belangrijkste middel om potentiële klanten te targeten, zonder de veilige betalingsgateways die het biedt te vergeten.

Aan de andere kant raden we het niet aan als u van plan bent klanten van de beroemdste zoekmachines of eigenaren van grote online winkels te targeten, omdat er veel alternatieven zijn. Dit wordt overigens niet als een defect beschouwd, maar de oriëntatie van het platform richt zich eerder op marketeers op sociale mediaplatforms.

2- BigCommerce

Het Bigcommerce-platform is geschikt voor grote en zelfs kleine bedrijven.

Dit platform kan als uitgebreid worden beschouwd, aangezien vrijwel alles hier beschikbaar is en geschikt wordt geacht voor alle soorten winkels. Of u nu een beginner bent of al een winkel heeft en wilt uitbreiden, het is een sterke optie die wij u aanbevelen. Wat geweldig is, is de eenvoud van het configuratiescherm, waarmee u uw winkel kunt aanpassen zonder dat u een professionele programmeur hoeft te zijn, en als u dat wel bent, heeft u de vrijheid om de HTML- en CSS-codes naar wens aan te passen.

3- Wix

Wix is ​​het gemakkelijkste e-commerceplatform dat je kunt gebruiken.

Misschien bent u wel eens een advertentie van dit bedrijf tegengekomen, maar het wordt beschouwd als een webcreatiesysteem (CMS) waarop u alle soorten websites kunt ontwerpen, inclusief online winkels. Het bijzondere is dat u uw winkel eenvoudig kunt opmaken door middel van slepen en neerzetten. Hier vindt u vooraf een aantal professioneel ontworpen sjablonen waarmee u in korte tijd iets professioneels kunt ontwerpen. Maar het blijft geschikt voor kleine activiteiten die geen grote voorraad hebben.

Wat Arabische platforms betreft, er zijn er veel, en ik heb mijn ervaring gedeeld met de Salla-website, die het sterkste pakket had van “Salla Pro.” Eerlijk gezegd was mijn ervaring ermee een mislukking omdat het veel noodzakelijke aspecten zoals zoekmachineoptimalisatie verwaarloost.

4- Vierkante spatie

Squarespace wordt beschouwd als een van de oudste platforms die gespecialiseerd zijn in het creëren van online winkels.

Nog een optie die de moeite waard is om op onze lijst te plaatsen, omdat het platform met hetzelfde gemeenschappelijke idee werkt als zijn concurrenten: via drag-and-drop-technologie kunt u uw winkel naar eigen inzicht aanpassen. Het is heel eenvoudig en met een ander tintje dan zijn voorgangers.

5- WooCommerce

Het Woocomerce-platform is een van de krachtigste toevoegingen gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogwaardige online winkels.

De laatste nominatie op onze lijst is namelijk geen apart platform, maar eerder een add-on die je installeert binnen WordPress en het wordt een online winkel met zeer hoge prestaties, waar je deze met de kleinste aanpassingen kunt ontwerpen en aanpassen. details. Het kan er ook veel andere componenten in integreren, zoals het integreren van productfilters, add-ons voor directe betaling en veel verschillende add-ons voor WooCommerce-winkels.

Om de taak voor u niet moeilijker te maken, beperken wij ons tot dit aantal nominaties. En natuurlijk vindt u tal van andere alternatieven die dezelfde belangrijkste kenmerken bieden. Als uw bedrijf klein is en u een professioneel platform wilt, kunt u kiezen voor Shopify of, als sterkere optie, BigCommerce, dat geschikt is voor kleine mensen en in staat is om grote verkopen zeer efficiënt te beheren.

Als je mij als een partner beschouwt, ga dan WordPress leren en beheers de WooCommerce-tool. Het zal je de noodzaak van al het bovenstaande besparen. In plaats daarvan krijg je zeer nauwkeurige controle over het aanpassen van je winkel, en zelfs je gegevens niet. wees bang om het met een derde partij te delen. Het beschermingsniveau neigt echter in het voordeel te zijn van de vorige platforms, aangezien grote bedrijven veel belang hechten aan dit aspect.

Criteria waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een online winkelplatform

Hoe hoger de kwaliteit van uw inhoud, hoe meer uitstekende resultaten u zult behalen.

De ranglijst die we eerder presenteerden betekent niet dat platform nr. 01 de enige ideale optie is, maar dit hangt in principe af van het soort activiteit dat je beoefent en welk platform je het meest dient. Hieronder staan ​​de belangrijkste hoofdcriteria waaraan je moet voldoen Houd hier rekening mee voordat u zich op een platform abonneert.

 1. Gemakkelijk te hanteren: U zult waarschijnlijk geen last hebben van dit punt, aangezien elk platform niet in zijn belang is om de zaken ingewikkeld te maken, en desondanks raden we u aan ze allemaal te proberen en de optie te kiezen die u prettig vindt, vooral als het om aanpassingen gaat. zorg ervoor dat het een efficiënt beheer van de winkel mogelijk maakt zonder dat er veel technische ervaring nodig is.
 2. Grotere ontwerpvrijheid: Controleer of het is uitgerust met een rijke bibliotheek met professionele sjablonen en sjablonen, waarbij u alleen de tekst en afbeeldingen hoeft te wijzigen. Om u te onderscheiden van uw concurrenten, moet u ervoor zorgen dat het een grote flexibiliteit biedt bij het aanpassen van elk item in de winkel.
 3. SEO-optimalisatie: Het creëren van een aparte professionele website is in veel opzichten nog steeds veel beter dan het platform, waarvan er één SEO op zijn activa toepast, maar we merken dat het in ieder geval voor de basis zorgt, wat tot op zekere hoogte voldoende zal zijn. Zorg er dus voor dat er belang aan wordt gehecht aan zoekmachines, zodat u geen gratis verkeer van hoge kwaliteit mist.
 4. Prestaties op lange termijn: We streven er allemaal naar om onze activiteiten in de loop van de tijd uit te breiden, en hier moet u er zeker van zijn dat het hoge niveau dat het platform u momenteel biedt, hetzelfde zal blijven of zich ten goede zal ontwikkelen naarmate het aantal bezoeken dat ernaar toe stroomt toeneemt.
 5. Niet-monopolie: Zorg ervoor dat het u de vrijheid biedt om zonder problemen naar de concurrentie over te stappen, terwijl u een back-up van de gegevens van uw site verkrijgt. U kunt met enkele problemen te maken krijgen bij het overbrengen van gegevens (websitemigratie) vanwege het verschil in het contentbeheersysteem tussen platforms , en op dit specifieke punt blinkt de WordPress-site uit.
 6. technische hulpDit punt staat niet ter discussie, maar wordt beschouwd als een van de basiscriteria waaraan u prioriteit moet geven, en waarmee u de kwaliteit van het bedrijf kunt beoordelen. Problemen zoals een fout bij het laden van de pagina, betalingsbelemmeringen of een poging om u op te lichten, zijn allemaal problemen die een onmiddellijke oplossing vereisen, en hier speelt technische ondersteuning een zeer belangrijke rol bij het omgaan met deze kritieke dilemma’s.
 7. Betaalmethoden: Het is een goed idee om een ​​platform te kiezen dat alle beschikbare betaalmethoden aanbiedt, vooral de betaalmethoden waar uw publiek de voorkeur aan geeft, anders kan het verkoopproces onmogelijk zijn als de juiste betaalmethode niet beschikbaar is.
 8. Bescherming en veiligheid: Uw primaire verantwoordelijkheid is om te kiezen voor een platform dat uw klanten veilige opties biedt en ervoor zorgt dat al hun gegevens beschermd en volledig vertrouwelijk blijven. U zult in dit opzicht wellicht geen problemen tegenkomen, aangezien ze allemaal het https-protocol ondersteunen, maar de meeste Het belangrijkste is de betaalmethoden die ze aanbieden.
 9. Professionele trackingtools: Dit punt is niet minder belangrijk dan de voorgaande, omdat tools zoals het analyseren van bezoekersgedrag op de site, het volgen van de voorraadstatus, hoe om te gaan met late bestellingen en het maken van gedetailleerde rapporten allemaal worden beschouwd als een essentieel element voor het ontwikkelen van uw marketingstrategie in uw marketingstrategie. de lange termijn.
 10. Dynamiek in het handelen: Andere technische zaken, zoals de laadsnelheid van de pagina en de afwezigheid van terugkerende problemen met servers, zijn allemaal belangrijke criteria waarvan je moet zorgen dat ze niet voorkomen bij dit platform. Ik kijk altijd in de forums waar gebruikers hun ervaringen delen met dit soort platformen en welke problemen ze tegenkwamen, met alle geloofwaardigheid.
 11. Probeer het: Veel platforms bieden u een beperkte gratis proefperiode. Gebruik die periode door dieper in te gaan op de functies van elk platform, de manier waarop het ermee omgaat, neem contact op met de ondersteuning om te zien of het snel en responsief is, en zo weet u al zeker welke dienst doet de bedoeling.

Tenslotte spelen e-commerceplatforms, kortom, een cruciale rol in het succes van uw online activiteiten, omdat ze alle noodzakelijke hulpmiddelen bieden, zodat u zich vooral op uw hoofdactiviteit kunt richten. Het is beter om het een beetje rustiger aan te doen en de gegevens te bestuderen die passen bij het platform dat het meest geschikt is voor de aard van uw werk, en het allerbelangrijkste: het ondersteunt alle basisfactoren die beschikbaar moeten zijn in elektronische winkels, met name de beroemde betalingsgateways en de noodzaak om 24 uur per dag en per week technische ondersteuning te bieden.

We moedigen echter altijd onafhankelijkheid aan bij het bouwen van uw project, vooral als u er op de lange termijn in investeert, aangezien de ontwikkelaar van WordPress voortdurend werkt aan de ontwikkeling van zijn Gutenberg-systeem, en niet te vergeten de WooCommerce-tool die uw site zal laten verhuizen naar het volgende niveau.

Of u nu besluit om voor uw eigen winkel te gaan, of de taak toe te vertrouwen aan een van de vorige platforms, parallel daaraan raden we u aan een elektronische winkel te openen in de beroemdste internationale en lokale winkels zoals Amazon, Walmart, enz. (om geschikt is voor de markt waarop u zich richt), omdat u hier profiteert van geïnteresseerde klanten. – En gratis – Het wordt ook beschouwd als de beste plek om e-commerce helemaal opnieuw te leren.

kaidi5

Leave a Comment