تعرف علي أفضل 5 إضافات التحميل الكسول Lazy Loaing 2024

Visuele elementen zoals afbeeldingen en video zijn een essentieel onderdeel van elke inhoud. Zonder afbeeldingen is het moeilijk om een ​​bezoeker je artikel tot het einde van de regel te laten lezen.

Deze kwestie is niet minder belangrijk voor de marketeer, omdat het uiterlijk van zijn landingspagina niet overtuigend zal zijn als hij de afhankelijkheid van de media negeert. Zelfs uw blog zal zelfs geen winst behalen zonder het gebruik van deze reclamebanners, die ook worden geclassificeerd als een van de meest populaire vormen van visuele media.

Maar wat er mis mee is, is het grote formaat, dat een directe impact zal hebben op het vertragen van het laden, waardoor de bezoeker de pagina binnen de eerste seconden zal verlaten, en dit wordt als negatief beschouwd bij het verhogen van het bouncepercentage van uw site.

Omdat u afhankelijk bent van het bouwen van de site op het WordPress-platform, zullen dit soort problemen altijd worden opgelost, en de meest prominente oplossing waar website-eigenaren hun toevlucht toe nemen is het installeren van add-ons die tot taak hebben het laden van die media te vertragen totdat de gebruiker er toegang toe heeft. .

Wat is Lazy Loading?

Video wordt beschouwd als een van de krachtigste overtuigende methoden in marketing.

Het is een script dat het tonen van onnodige inhoud aan de bezoeker op dat moment vertraagt ​​en zich richt op het tonen van het eerste deel, waarna geleidelijk de rest van de pagina wordt geladen terwijl hij naar beneden scrolt. Het doel van dit alles is om de gebruikerservaring te verbeteren en hem een ​​professionele indruk te geven dat onze websitepagina’s snel zijn, zelfs als de elementen groot zijn.

Omdat visuele elementen zoals infographic-ontwerpen, afbeeldingen, enz. bekend staan ​​om hun grote omvang, en de aanwezigheid van meer dan één element op dezelfde pagina zeker zal zorgen voor langzaam laden, komt hier de rol van Lazy Loading-add-ons bij het uitstellen van de weergave van de elementen onderaan, aangezien de bezoeker ze na een aanzienlijke periode zal bereiken, en benadrukken Het bevat de elementen die bestaan ​​in de ruimte waarin het specifiek bestaat.

Beste Lazy Loading-plug-ins

De beste keuze heeft altijd professionele resultaten.

Het leuke van het WordPress-platform is dat het je meer dan één professionele manier biedt om de snelheid van je site te verbeteren. Hieronder delen we gratis de beste plug-ins voor lazyloading met je.

01 – a3 Luie lading

De a3 Lazy Load add-on is speciaal ontworpen om compatibel te zijn met mobiele slimme apparaten.

De meeste experts raden a3 Lazy Load aan als de eerste keuze als het gaat om de beste lazyloading-plug-in, en we zullen deze om verschillende redenen ook bovenaan onze lijst zetten.

Wanneer de prestaties van uw pagina zwaar zijn bij het laden, zult u bij het installeren van deze add-on zeker het verschil merken, vooral als het om mobiele apparaten gaat. Het leuke is dat de instellingen niet ingewikkeld zijn en dat je de status van de inhoud, of deze nu zichtbaar is of niet, kunt bepalen op basis van je eigen voorkeuren.

Wat betreft eigenaren van e-winkels, vooral degenen die afhankelijk zijn van het bouwen van hun winkel met behulp van de WooCommerce-tool, zal deze add-on, die meer dan 100.000 gebruikers heeft, misschien wel uw ideale keuze zijn vanwege de grote compatibiliteit met de meeste van zijn opties.

02 – LazyLoad door WP Rocket

WP Rocket is gespecialiseerd in het verbeteren van de websitesnelheid en LazyLoad is in dit opzicht een betrouwbare plug-in.

Mogelijk bent u een gebruiker van de WP Rocket-plug-in op uw site, of heeft u in ieder geval gehoord van de ongelooflijke snelheid die deze tool u biedt zodra u deze installeert.

Maar wist u dat het bedrijf dat de vorige add-on heeft ontwikkeld, een tool heeft die verband houdt met het onderwerp van vandaag! Dit is normaal omdat de specialiteit snelheid en het omgaan met verschillende websitecodes is.

Deze toevoeging heeft een zeer laag gewicht, maar de rol ervan is zeer groot, omdat het de weergave van verschillende pagina-elementen, zoals afbeeldingen, YouTube-video’s, pictogrammen en andere zoals iFrames, zal uitstellen, waardoor deze alleen zichtbaar worden voor de bezoeker wanneer hij bereikt hen.

Het leuke is dat het helemaal gratis is en je het rechtstreeks vanuit WordPress kunt downloaden. Als je echter abonnee bent van de bovenliggende plug-in, is het daar een ingebouwde functie en kun je profiteren van de diensten ervan zonder de moet u een andere plug-in installeren die mogelijk ruimte voor u reserveert die u moet verkleinen.

Wat er mis is met deze add-on is dat de partij die deze heeft ontwikkeld niet veel belang hecht aan updates. Op het moment dat ik deze regels schrijf, zijn er acht maanden verstreken sinds de laatste update, maar als je op de belangrijkste add-on vertrouwt, doe dat dan maak je geen zorgen over dit aspect.

03 – Lazy Load voor video’s

Met de Lazy Load for Videos-plug-in hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het insluiten van video op uw site.

Video is een van de belangrijkste stukjes inhoud die we altijd aanbevelen om in uw artikelen op te nemen, omdat dit ervoor zorgt dat de bezoeker zo lang mogelijk op de pagina blijft.

Een van de verkeerde praktijken die we afraden is het rechtstreeks uploaden van een video naar de site, omdat dit een aanzienlijke hoeveelheid ruimte en een langere laadtijd in beslag zal nemen. Wat juister is, is om de video naar YouTube te uploaden en deze vervolgens in te sluiten in U kunt de laadsnelheid van de pagina echter nog verder verhogen, afhankelijk van de prachtige add-on Lazy Load for Videos.

Het idee hier is dat in plaats van de clip op te roepen, er een afbeelding wordt weergegeven in de vorm van een video, waardoor de grootte van de pagina wordt verkleind. Als de browser op het videobeeld klikt, ziet het er feitelijk uit alsof het was een video – in dit geval wordt de clip opgeroepen van het platform waarop deze is geüpload.

Dit is echt een slimme zet die de downloadtijd veel zal verkorten en alle onnodige JavaScript-code zal uitsluiten, en de video zal alleen worden gedownload voor degenen die geïnteresseerd zijn om hem te bekijken.

De extensie kan veel meer dan het bovenstaande. Wanneer u op de afbeelding klikt en de video oproept, marginaliseert de tool opzettelijk al die extra’s die de belasting van de sitepagina zouden vergroten. De relevante voorgestelde video’s worden bijvoorbeeld niet weergegeven die aan het einde wordt weergegeven, en de annotaties die YouTube in zijn video’s weergeeft, zodat de bezoeker zonder afleiding gefocust blijft op de clip en u dus uw klant niet verliest die door een advertentie zou kunnen worden aangetrokken tijdens het bekijken van de clip.

04 – Smash

Gebruikers van de Smush-plug-in op WordPress hebben de grens van een miljoen gebruikers overschreden.

U zult geen enkele recensie van de beste Lazy Loading-plug-ins vinden zonder Smush tegen te komen als een van hun sterke opties, wat duidelijk is omdat ze meer dan 1 miljoen actieve gebruikers hebben.

Het mooie van deze add-on is dat de kwaliteit van de afbeeldingen behouden blijft, ook al zijn ze gecomprimeerd om de grootte ervan te verkleinen en een fractie van een seconde te winnen. Deze functie kan met name voor al uw afbeeldingen worden gebruikt. die gratis niet groter zijn dan 5 megabytes.

De gratis versie ondersteunt ook het lui laden van media en is naadloos compatibel met verschillende andere WordPress-plug-ins, allemaal om de beste gebruikerservaring voor uw publiek te bieden.

05 – Luie lader

Met de toevoeging Lazy Loader worden alle delen van de pagina pas geladen als de bezoeker deze bereikt.

De volgende tool blinkt ook uit in wat de vorige toevoegingen doen: hier worden alle afbeeldingen, ingesloten video’s, audiofragmenten en zelfs iFrames, paginaontwerpen en scripts allemaal vertraagd totdat de browser ze bereikt.

Voor gevorderde gebruikers kunt u met de add-on het downloaden van een specifiek element uitstellen in plaats van alle elementen in één keer, afhankelijk van het doel dat u stelt.

Waarom je lazyloading-plug-ins zou moeten gebruiken!

Hoewel u dit handmatig kunt doen, en dit is wat wij in de meeste gevallen aanbevelen, om te voorkomen dat uw site vol raakt met een groot aantal add-ons die de snelheid van de site beïnvloeden, is niet in alle gevallen iedereen die eigenaar is van een site of winkel is bedreven in het programmeren en manipuleren van codes. De sjabloon, en hier komt de rol van WordPress-plug-ins bij het doen van wat u niet begrijpt.

Maar het is geen probleem om op een van de lazyloading-tools te vertrouwen, aangezien de grootte ervan erg klein is en niet veel ruimte voor u zal reserveren, maar de rol ervan zal zeer belangrijk zijn bij het bijdragen aan het verhogen van de snelheid van de site.

Data-analyse is een van de vaardigheden die je als online marketeer onder de knie moet krijgen.

Er zijn andere oplossingen, zoals die van de Imagify-add-on, om de grootte van de afbeelding te verkleinen, maar als u een fotograaf bent of een professionele ontwerper die Photoshop gebruikt, kunt u misschien geen hoge kwaliteit opofferen om ruimte te winnen. aangezien de dichtheid van pixels het kapitaal van uw werk is, en misschien zijn deze oplossingen om de grootte van de afbeelding te verkleinen misschien niet van belang, en hier komt de rol van Lazy Loading-add-ons, die niet met de afbeelding zullen knoeien, maar zal eraan werken om de verschijning ervan in de browser uit te stellen totdat deze deze bereikt, wat enorm zal helpen bij het handhaven van de paginasnelheid.

Amazon heeft ooit gezegd dat een vertraging van één seconde ertoe kan leiden dat het duizenden verkopen verliest. Dezelfde filosofie moet worden gevolgd bij uw online activiteiten. Het in één keer laden van de hele pagina zal langer duren, maar door deze geleidelijk aan de bezoeker weer te geven door zich specifiek op het gedeelte ervan te concentreren, kan hij langer op uw site blijven, en waarom pas als hij het doel bereikt, namelijk de Call To Action-knop, om van een gewone bezoeker in een potentiële klant te veranderen.

Focussen op CTA-technieken is een van de belangrijke dingen waarin u moet investeren.

Paginasnelheid is erg belangrijk om het bouncepercentage te verlagen, en uiteraard zal dit soort add-on, aangezien het voornaamste probleem verband houdt met snelheid, zeker een impact hebben op het verlagen van dat percentage, en als het effect ervan niet direct is, dan verlaat de bezoeker in ieder geval de pagina niet direct na binnenkomst vanwege het lange wachten.Dit is precies waar Lazy Load Plugins voor zijn ontworpen.

Het maken van een back-up van uw site door een onafhankelijke derde partij is de beste beveiligingsbeslissing die u kunt nemen.

De meeste van deze add-ons zijn gratis en nemen niet veel ruimte in beslag op uw site, en in ruil daarvoor zullen ze een geweldige service aan uw merk leveren. Geef ze tenminste een kans en probeer ze op uw website en ze zijn er vrijwel zeker van dat je verwijdert ze niet.Hun strategie om de werksnelheid te verbeteren wordt als uiterst slim beschouwd.

Door alleen te focussen op het laden van de benodigde gegevens op de pagina of het implementeren van de benodigde software, betekent dit minder verbruik van bronnen, wat de kosten helpt verlagen voor een bepaald type hostingbedrijf dat kosten in rekening brengt voor de hoeveelheid verbruikte gegevens.

Wanneer u een add-on voor lazyloading kiest, zorg er dan voor dat deze is ontwikkeld door officiële instanties met een hoge geloofwaardigheid op dit gebied. Mogelijk vindt u tools die zich voordoen als hetzelfde merk of een ander merk en die u verleidelijke opties bieden, maar zij hebben ambities om toegang te krijgen tot uw database en gebruiken deze voor hun eigen interesses, en dit is wat we eerder in een soortgelijk onderwerp hebben besproken: over het vermijden van het gratis gebruiken van betaalde WordPress-sjablonen.

Ontwerp een professionele infographic-sjabloon die u honderden keren kunt verkopen om duizenden dollars te genereren.

Houd er als website-eigenaar rekening mee dat het langzaam laden van de pagina als geheel je eerste vijand is. In dit geval heeft de bezoeker slechts enkele seconden om te beoordelen dat deze pagina slecht is, zelfs zonder de inhoud ervan te hebben gelezen. zal concluderen dat het traag is, en hij zal er veel last van hebben en het onmiddellijk verlaten, en nu ben je de potentiële klant kwijt.

Als het gaat om het versnellen van websites met behulp van PageSpeed ​​Insights, zien we dat het downloaden van afbeeldingen – vooral als ze groot zijn – een van de belangrijkste redenen is voor een slechte downloadsnelheid. Als slimme oplossing vinden we dat deze toevoegingen die het laden van afbeeldingen vertragen erg praktisch zijn en helpen de bezoeker op de site te houden tot de laatste regel van het artikel. In hun strategie streven ze ernaar om de inhoud geleidelijk te laden en een focus te leggen op veel op het eerste deel van de pagina, omdat dit het eerste is dat de bezoeker tegenkomt.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top