تعرف علي أفضل 8 فلاتر منتجات لمتجر ووكمرس احترافي 2024

Als investeerder in een online winkel en nadat u de aanvankelijk gestelde doelen heeft bereikt, is het eerste waar u en elke online bedrijfseigenaar aan zullen denken, het uitbreiden van uw bedrijfsactiviteiten (wat betekent dat er meer producten zullen worden getoond), wat een soort drukte en willekeur zal creëren. in het display en dus wie uw site betreedt met als doel een product te zoeken. Een zoekmachine met specifieke specificaties krijgt een grote lijst met opties te zien, wat het zoekproces uiterst complex maakt.

De koper kwam om iets te zoeken waarvoor hij geld zou moeten betalen, niet om er een fortuin mee te verdienen. Met andere woorden: de klant bevindt zich op uw site en is niet op zoek naar een edelmetaal, dus geeft hij meer uit. Tijd om door je eindeloze lijst te bladeren, en het eerste waar hij aan zal denken is de pagina sluiten en naar binnen gaan. Een andere winkel geeft het een betere gebruikerservaring, en hier ben je, een potentiële klant en misschien wel veel klanten kwijt.

Hier komt de rol van Productfilters, de functie die uw klant het product suggereert waarnaar hij specifiek op zoek is en met de specificaties die hij wil, en in gevallen kunt u deze gebruiken om de klant te overtuigen een ander product te kopen op een slimme marketingmanier die we zien op de Amazon-website: “Gebruikers die dit item hebben bekeken, hebben ook gekeken, gerelateerd aan de goederen die je hebt bekeken, ermee kopen… enz.”

De beste plug-ins voor het filteren van producten binnen uw WooCommerce-winkel

Hoe hoger de kwaliteit van uw inhoud, hoe meer uitstekende resultaten u zult behalen.

Deze lijst zal een mix zijn van betaalde productfilter-add-ons waarvan de diensten doorgaans professioneel zijn, en andere gratis filters waarvan de diensten enigszins bescheiden zijn, maar allemaal betrouwbaar en veilig zijn op uw site. sterkste externe bronnen om deze aan u te presenteren, zoals de Kinsta-website en CloudWays.

opmerking: Al deze add-ons worden in feite als betaald beschouwd, behalve dat sommige ervan een gratis versie bieden waarop u kunt vertrouwen om de producten van uw winkel te filteren, maar op een beperkte manier, en als u van alle andere functies wilt genieten, moet u moet uw abonnement upgraden naar betaald. Terwijl het andere type geen gratis versie biedt, dus als je het woord gratis leest, ja, het is gratis, maar met beperkte opties.

De beste add-on die we u aanbevelen, is uiteraard gebaseerd op persoonlijke ervaring, waarbij we veel add-ons van hetzelfde type hebben doorgenomen en ertussen zijn gegaan op een reis om te zoeken naar het beste filter dat zijn werk doet Onze keuze viel op de XforWoocommerce add-on, waarmee we onze volgende lijst zullen openen.

01 – XforWoocommerce-productfilter ($34 per jaar)

De belangrijkste interface die voor uw klant verschijnt bij het filteren van producten.

Deze add-on is compatibel met alle soorten winkels die in hun structuur afhankelijk zijn van Woocommerce. Wat het het meest kenmerkt, zijn de eenvoudig aan te passen instellingen met snel browsen in de WooCommerce-winkel, allemaal met een klik op de knop, en dit is precies waar elke marketeer naar op zoek is en waar elke koper van houdt als hij door een online winkel bladert.

Het controlepaneel dat voor u verschijnt terwijl u de juiste filters toevoegt.

Door erop te vertrouwen, levert u een zeer belangrijke service aan uw klanten, omdat u hen hier de vrijheid geeft om een ​​grote lijst met producten te beperken op basis van wat bij hun interesses past, bijvoorbeeld wie alleen geïnteresseerd is in bepaalde maten, of zoekt naar dat product in die specifieke kleur en niets anders.

De XforWoocommerce-plug-in heeft meer dan 17.000 verkopen behaald in de CodeCanyon-winkel, en dit is een aantal dat niet gemakkelijk te bereiken is tenzij u een hoogwaardige service biedt.

U kunt uw e-commerceproducten met meer dan één optie filteren.

Naast de filtering die uw klanten een beperkt aantal producten geeft, is het mogelijk dezelfde lijst met de gehele inhoud bij te houden, maar het proces om deze te ordenen zal nauwkeuriger zijn, bijvoorbeeld op basis van prijs – van de duurste tot de goedkoopste of andersom – volgens de best verkochte producten of volgens de hoogste beoordeling, ook volgens anciënniteit of nieuwheid.

Het bijzondere eraan is dat u kunt filteren op basis van de voorraadstatus van uw producten, waardoor u meer vrijheid krijgt om veel afbeeldingen toe te voegen om het product te diversifiëren.

02 – Geavanceerde AJAX-productfilters (gratis)

Veel eigenaren van online winkels raden aan de Ajax-plug-in als belangrijkste filtertool te gebruiken.

Je budget is enigszins beperkt! Neem dus een gratis proefperiode met deze add-on, waarmee u de producten van uw winkel op WooCommerce op meer dan één manier kunt filteren. Het stelt uw klant ook in staat de lijst met producten te filteren op basis van prijs, categorie, meest gevraagde, enz..

In uw winkel kan de koper de producten die voor hem liggen filteren op basis van kleur, maten, prijs en andere zaken die u opgeeft.

Op het moment dat ik deze regels schrijf, heeft de add-on meer dan 50.000 actieve gebruikers, en wat geweldig is, is dat de overgrote meerderheid van de recensies zeer tevreden was over de prestaties ervan. Wat mijn aandacht het meest trok, is dat het zich veel richt op zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het is goed om al deze krachtige functies te zien in een gratis add-on – en al zijn geavanceerde diensten kunnen worden verkregen van $ 44 tot $ 169, betaald een keer voor het leven.

03 – YITH WooCommerce Ajax-productfilter ($79,99 per jaar)

De Yith-plug-in is een van de krachtigste productperiode-plug-ins.

De ontwikkelaar van deze add-on (YITH) hecht veel belang aan WooCommerce-winkels. Het is niet de eerste keer dat we een van de tools hebben toegevoegd aan onze lijst met uitleg over “de krachtigste WooCommerce-winkel-add-ons”, zoals we hebben het ook aanbevolen met betrekking tot AJAX Add To Car add-ons.

Zoals gewoonlijk kan de koper producten op uw site filteren op basis van zijn vereisten, en kunt u, de winkeleigenaar, ook een onbeperkt aantal categorieën en productpagina’s maken.

Wat nieuw is, is dat u de koper in staat stelt producten te filteren op basis van verkopen en kortingen, wat een impact zal hebben op het verhogen van de verkoopopbrengsten van uw winkel.

Het mooie aan uw klanten is dat de pagina onmiddellijk en automatisch wordt bijgewerkt: zodra de klant filtert wat hij specifiek wil, wordt deze direct weergegeven zonder dat hij de pagina opnieuw hoeft te laden.

Op een professionele en onderscheidende manier geef je jouw klanten de vrijheid om hun producten te filteren op basis van de Yith add-on.

Het bijzondere is dat het niet alleen beperkt is tot de WooCommerce-editor, maar dat je ook de vrijheid hebt om het te gebruiken met de Gutenberg-editor en ook met de Elementor-websitebouwer.

Aangezien de overgrote meerderheid van de bezoekers hun belangrijkste bron van kleine slimme apparaten is, wordt daar door de toevoeging belang aan gehecht. Hier bent u winkeleigenaar en heeft u de mogelijkheid om deze filters verticaal of horizontaal boven de productlijsten weer te geven. zorgt ervoor dat de klant zich erg beperkt. U bent bijvoorbeeld winkeleigenaar. Voor kleding kunt u, afhankelijk van de add-on, de meest gezochte categorieën opgeven (kinderkleding, heren, dames). Als u op zoek bent naar kinderkleding , vindt u nog een lijst waarin specifiek de leeftijdsgroep voor u wordt vermeld.

Zodat u volledig kunt begrijpen wat ik met het bovenstaande bedoel, is hier het beste voorbeeld in de volgende afbeelding.

Op de Zalando-website kunt u nauwkeurig toegang krijgen tot het product dat u zoekt, op basis van de productfiltertool.

04 – WOOF – Productenfilter voor WooCommerce (gratis)

Het toevoegen van Woof geeft ons de mogelijkheid om gratis een professionele ervaring op te doen in het filteren van producten.

Zelfs deze toevoeging is niet onbelangrijk, hoewel het gratis is – en beschikbaar is in een betaalde versie – heeft het aantal actieve gebruikers meer dan 100.000 bereikt, zonder de positieve recensies te negeren die het ontving, waarvan de meeste vijf sterren waren, en dit is wat ons motiveert om te weten wat er speciaal aan is.

Het toevoegen van Woof geeft ons veel productfilteropties voor een betere en vloeiendere weergave.

Met deze tool kun je symbolen of zinsneden gebruiken in de presentatiemethode, maar het leuke is dat je onder de prijs een 5-sterrenwaardering kunt toevoegen, wat meer aandacht trekt. U geeft uw klant ook de mogelijkheid om via tekstzoeken naar zijn product te zoeken, zodat hij precies weet wat hij wil.

Maar om te kunnen profiteren van de andere onderscheidende opties, die uw winkel veel professionele functies zullen geven, moet u helaas voor het betaalde abonnement kiezen, dat u $ 39 per jaar kost.

05 – JetSmartFilters ($43 per jaar)

Met de toevoeging van Jet Smart Filters filtert u de producten van uw onlinewinkel met minimale inspanning en kosten.

Dit is een van de add-ons waarvan de mogelijkheden bij het filteren van producten voor de koper niet worden onderschat.

Dankzij de intelligente software zal het het proces van het bouwen van deze complexe filterstructuren uiterst eenvoudig maken. U zult minimale inspanning besteden aan het maken van een aangepast filter en het beheren van de instellingen voor elke gewenste site. Het ondersteunt zowel WooCommerce-winkels als voor degenen die geven de voorkeur aan de Elementor-websiteontwerper en zelfs aan degenen die de officiële WordPress-editor verkiezen vanwege de vele functies die Gutenberg heeft.

Met de Jet Style Manager-component kunnen we tekst- en kleuropties op een stijlvolle manier op onze producten aanpassen.

Deze toevoeging werkt met een eigen component die bekend staat als JetStyleManager, waardoor u meer controle kunt uitoefenen over de verschillende instellingen, waardoor u uiteindelijk uiterst nauwkeurige en elegante resultaten kunt bereiken. Het heeft ook de functie om producten te filteren zonder dat u de pagina opnieuw hoeft te laden. Dit is een zeer geweldige functie die u een grote professionaliteit zal geven als u overweegt een sterke online winkel te ontwikkelen.

06 – Productfilter door WooBeWoo (gratis)

De WooBeWoo-plug-in geeft ons een groot aantal gratis functies voor het filteren van producten.

Net als zijn voorgangers is het doel van de ontwikkeling ervan om ons in staat te stellen producten te filteren op prijs, categorie, merk, aanbevolen producten, geslacht, kleuren, sterbeoordelingen, zoeken in tekst en al het andere dat u categoriseerbaar en relevant acht voor wat u aanbiedt in uw WooCommerce winkel – net als op Elementor – betekent dit controle over de kleinste details zonder beperkingen. De update is ook onmiddellijk voor de producten die de klant gaat filteren.

Filter online winkelproducten met behulp van de WooBeWoo-add-on.

De gratis versie van deze add-on geeft ons de mogelijkheid om veel van de functies uit te proberen, waarbij u profiteert van een onbeperkt aantal filters. De titels en beschrijvingen zijn allemaal aanpasbaar, met vervolgkeuzemenu’s of knopselectie, en er is ook een directe zoekfunctie beschikbaar. Niet alleen dat, maar er is ook een lange lijst met functies waarvan u gratis kunt profiteren.

Als u de eigenaar bent van een online winkel met een goede reputatie, kunt u beter voor het betaalde abonnement kiezen, aangezien er twee soorten aanbiedingen zijn: de eerste is levenslang voor $ 149 (die u slechts één keer betaalt) en u kan het gebruiken met maximaal 5 winkels. De tweede aanbieding, die jaarlijks is, kost ongeveer $ 299 – u betaalt deze elk jaar – maar u kunt deze met een onbeperkt aantal sites gebruiken. Verder is er geen verschil tussen de twee aanbiedingen, aangezien bij beide technische ondersteuning en updates beschikbaar zijn.

07 – Alles filteren – WooCoomerce & WordPress (gratis)

Filter Everything is compatibel met WooCommerce-winkels en WordPress-blogs.

Ten eerste is deze tool gratis – en de betaalde versie kost $ 40. Ten tweede werkt het met de grootst mogelijke professionaliteit. Hier profiteert u van de mogelijkheid om de weergegeven producten bij te werken zonder dat u de pagina hoeft te laden. Selecteer gewoon de functies die u nodig heeft en de pagina wordt automatisch bijgewerkt met de nieuwe resultaten.

Filteropties in de tool Alles filteren op smart devices.

De filteropties zijn zeer talrijk en komen overeen met de verschillende aspecten van de criteria waarnaar u op zoek bent, zoals voorraadstatus, verzendcategorie, prijs, merk, maten, kleuren, aantal weergaven en alles wat bij uw specifieke site past, kunt u maken.

Een voorbeeld van hoe je blogposts filtert met Filter Everything.

Het mooie is dat het niet alleen bedoeld is voor WooCommerce-winkels, maar zelfs gebruikt kan worden met het WordPress-platform. Misschien denk je erover om een ​​professionele blog te maken die gespecialiseerd is in koken. Misschien moet je vanwege het grote aantal korte recepten deze opdelen in een sectie gewijd aan koken, een andere voor desserts, een ander type voor drankjes, enzovoort. Bovendien kan uw publiek de recepten filteren met datgene waarnaar zij specifiek op zoek zijn.

08 – Themify – WooCommerce-productfilter (gratis)

De Themify-add-on is gratis en onder licentie van de ontwikkelaar.

De laatste toevoeging op onze lijst is ook gratis, maar het bespaart uw klanten tijd door hen de mogelijkheid te geven producten zorgvuldig te filteren op basis van wat ze zoeken, net als de vorige toevoegingen.

Themify toevoegen en filteren voor WooCommerce-producten.

Het mooie is dat het werkt met een drag-and-drop-systeem, dat voor een grote soepelheid zorgt terwijl de eigenschappen ervan worden gewijzigd. Als je filtert op kleur, maten en verschillende andere kenmerken, zal de update ongetwijfeld ook onmiddellijk plaatsvinden. Naast Woocommerce zul je er ook mee kunnen werken op Elementor en Divi.

Waarom zou u vertrouwen op productfilters in uw WooCommerce-winkel?

Voordat ik u overtuig van de noodzaak om op een van deze filters te vertrouwen, wil ik u eerst een eenvoudige vraag stellen!

Jij als webshopeigenaar vertrouwt op de prachtige Workmers add-on. Overtuig jezelf waarom jij jouw webshop behandelt als een regulier Instagram-account of Facebook-pagina waarop je geen mogelijkheden hebt om jouw producten te classificeren! Ik bedoel, als potentiële klant zul je er winst mee maken, en in ruil daarvoor zul je mij de slechtste gebruikerservaring ooit geven – waarbij ik je producten één voor één moet doorbladeren totdat ik hoop en je winkel direct verlaat – terwijl ik WooCommerce toevoeg. geeft u de grootst mogelijke vrijheid om uw winkel met zeer nauwkeurige details aan te passen.

Omdat dit onderwerp is gewijd aan WooCommerce-winkels, wil ik van de gelegenheid gebruik maken om u te wijzen op de noodzaak om te vertrouwen op een van de AJAX Add to Cart-add-ons, waarvan we het belang eerder hebben beschreven en hoe dit een directe impact zal hebben op het verhogen van het aantal conversies en het leveren van bevredigende en soepele prestaties voor uw klanten. Dit zijn allemaal factoren die de ontwikkeling van de omzet van uw winkel zullen vergroten.

Het omzetten van archieven naar digitale gegevens op de computer is een van de gemakkelijkste manieren om geld te verdienen met internet.

U, als eigenaar van een online winkel, ziet deze toevoegingen misschien als luxe die de elegantie van uw winkel op WooCommerce zal vergroten. In feite zijn het noodzakelijkheden of belangrijke toevoegingen die moeten worden opgenomen in het hoofdassortiment van uw bedrijf, aangezien ze dat inderdaad zullen doen. hebben een directe impact op uw verkoopopbrengsten en vice versa. Dit maakt het bladeren door uw producten ingewikkeld en onprofessioneel.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top