تعرف علي أقوى طرق 7 للربح من كانفا (حتى ولو كنت لا تتقن التصميم) 2024

De Canva-website wordt beschouwd als een van de krachtigste en beroemdste tools die gespecialiseerd zijn in ontwerp, en dit is te danken aan de onderscheidende methode, die berust op slepen en neerzetten om ontwerpen van de hoogste perfectie te verkrijgen. kant-en-klare sjabloon en wijzig alleen de geschreven tekst, en hier bent u, u heeft in korte tijd een professioneel ontwerp verkregen.

Maar ik ben hier niet om u te vertellen over de functies van deze site die geen introductie behoeven. Mijn missie vanaf dit moment is om meer dan één methode met u te delen die u kunt exploiteren om zonder uw tussenkomst continue winst te behalen, of u nu een ervaren ontwerper, een beginner, of zelfs helemaal geen relatie hebben met design.

Leer van de experts en ontdek de 5 beste manieren om online geld te verdienen

Deze gids geeft u de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om uw reis naar online geld verdienen te beginnen. Download nu uw gratis exemplaar…

De beste manieren om te profiteren van Canva

De Canva-website is nu getuige van de sterkste groeifasen en u kunt deze benutten als kansen om er onbeperkt winst mee te maken.

De Canva-website combineert eenvoud in het omgaan met professionaliteit bij het voltooien van ontwerpen, waardoor het de meest geschikte plek is om uw kant-en-klare ontwerpen te verkopen, en zelfs als u niets met ontwerp te maken heeft, heeft u in feite de mogelijkheid om aanzienlijke winsten te maken. dus de eerste methode die we aan u zullen wijden.

01 – Affiliate marketingcanva

Canva affiliate marketingprogramma.

Als u slechts 14 mensen kunt overtuigen om zich voor deze tool aan te melden, verdient u feitelijk meer dan €500. Ja alleen 14 nieuwe abonnees per maand Je zult een goed secundair inkomen hebben. Volg mij met de rest van de details.

We beginnen met de gemakkelijkste methode, en het leuke ervan is dat je niet verplicht bent om ontwerpen te maken en deze door te verkopen, maar dat je wat marketing moet oefenen en nieuwe klanten moet overtuigen om zich op deze prachtige site te abonneren, wat hen een kans zal besparen. veel tijd.

De site geeft u een commissie op het maandabonnement, en als uw klant voor het jaarabonnement kiest, ontvangt u een eenmalige commissie van €36. Dit is een van de hoogste commissies die je per aanbieding kunt behalen. Stel je voor dat een site ter grootte van de commissie van Amazon op zijn best niet hoger zal zijn dan 9%.

Het enige dat u hoeft te doen, is u registreren in het Canva Affiliate-systeem, al uw echte gegevens invoeren, zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer, en dan geeft de site u een link die alleen voor u bestemd is, de link waarmee iedereen die zich registreert en zich daadwerkelijk abonneert naar het betaalde abonnement, hier ontvangt u uw commissie.

In dit geval moet u zich goed concentreren op marketing.Misschien heeft u een blog waarin de site in detail wordt uitgelegd, wat de functies ervan zijn en welk voordeel de klant uit de tool haalt. Een gedetailleerd artikel gericht op de krachtigste SEO-methoden, en hier bent u dan: gratis verkeer genereren.

De beste manier die ik aanbeveel is door te vertrouwen op een landingspagina waarop u uw klanten probeert te overtuigen zich te abonneren op uw mailinglijst, en van tijd tot tijd stuurt u hen uw belangrijkste promotie-aanbiedingen, waarvan Canva Affiliate er een van zal zijn .

02 – Continue inkomsten uit kant-en-klare templates

Een van de voorwaarden die niet mag worden verwaarloosd, is de compatibiliteit van de sitepagina’s met verschillende slimme apparaten.

Een van de slimme manieren om geld te verdienen met internet is door al je inspanningen te richten op het creëren van iets waar veel vraag naar is en het vervolgens onbeperkt te verkopen. Dit betekent dat u nu normaal leeft, of misschien slaapt, maar de winsten doorgaan zonder uw tussenkomst. U zult merken dat veel ondernemers dit gebied passief inkomen noemen, en dit is precies wat we zullen oefenen met de Canva-website, en het zal voldoende antwoord zijn op je vraag: Hoe verkoop ik mijn ontwerpen op Canva?

A- Ontwerp van canvas en landingspagina

De methode waar marketeers niet zonder kunnen in hun promotiestrategieën, en zelfs eigenaren van gewone commerciële activiteiten, zoals degenen die schoonmaakdiensten voor thuis leveren en anderen, hebben allemaal de wereld van het internet bestormd om hun bedrijf op een onderscheidende manier te presenteren ten opzichte van hun concurrenten. . Voor dit soort bedrijven zijn landingspagina’s de beste manier om hun diensten op een aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen.

Natuurlijk biedt de Canva-website u een professionele omgeving waarin u het werk van uw klanten onder de knie kunt krijgen. U kunt ernaar zoeken en uw werk tentoonstellen, en zij zullen het zeker waarderen als u echt onderscheidende ontwerpen maakt.

Het beheersen van dit soort pagina’s is echt een waardevolle investering, en u kunt die kennis benutten om op meer dan één manier te profiteren van bestemmingspagina’s.

B- Profiteer van de Canva-website op basis van infographic-sjablonen

Ontwerp een professionele infographic-sjabloon die u honderden keren kunt verkopen om duizenden dollars te genereren.

Infographic wordt beschouwd als een van de belangrijkste middelen om inhoud te creëren. Hiermee kun je een heel artikel samenvatten in de vorm van een afbeelding, waardoor de bezoeker langer op je site blijft en het misschien op zijn accounts deelt. zorgde ook op een slimme manier voor de SEO van uw site.

Ondanks het grote belang van het gebruik van infographics, verwaarlozen contentmakers deze vaak vanwege hun saaie ontwerp, waardoor het veel tijd kost om een ​​professioneel ontwerp te maken. Maar met de Canva-website heeft u de speciale sjablonen al voorbereid en hoeft u alleen maar het schrift te wijzigen en de kleuren te manipuleren.

Hier kunt u deze sjablonen direct te koop aanbieden, of een kleine moeite doen en met bloggers corresponderen om hun artikelen om te zetten in de vorm van een infographic met een onderscheidend ontwerp, waarbij u vermeldt welk groot voordeel zij ervan zullen hebben.

Als je je ontwerpsjablonen op de markt wilt brengen in de categorie die afhankelijk is van een gratis Canva-abonnement, is het belangrijk dat alle elementen en lettertypen die je gebruikt ook gratis zijn, zodat de klant niet verrast wordt als hij gedwongen wordt te betalen om dat specifieke item te gebruiken. lettertype.

D-afdrukbare producten

De kalenderontwerpen zijn heel eenvoudig, maar hun winsten zijn erg groot.

Deze methode is misschien wel de gemakkelijkste van allemaal als het om ontwerp gaat. Hier zullen we werken aan het ontwerpen van heel eenvoudige dingen, zoals een maandkalender waaraan wat herfstbladeren zijn toegevoegd, een lijst met dagelijkse taken of misschien een budget om de maandelijkse uitgaven bij te houden.

Ontwerpen als deze zullen je niet veel tijd kosten, en ondanks hun eenvoud zijn veel mensen er dol op, omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en een geweldige service bieden.

Kalenders worden beschouwd als een van de gemakkelijkste ontwerpen om hoge verkopen op Etsy te behalen.

Etsy is de beste plek waar je dit soort ontwerpen kunt verkopen. Kijk eens naar de ontwerpen die ondanks hun eenvoud enorme verkopen hebben gerealiseerd. Neem daar een idee uit en maak je eigen producten en laat ze daar ook zien. Hier heb je een effectieve oplossing voor uw veelgestelde vraag: “Hoe verkoop ik mijn ontwerpen in Canva?”!

03 – Afdrukken op aanvraag

Profiteren van affiliate marketing is een van de gebieden die we ten zeerste aanbevelen voor beginners.

Dit vakgebied alleen al verdient de voorkeur om zich in te specialiseren, omdat het een combinatie is van design en marketing, maar ik kan je verzekeren dat de winsten onbeperkt zijn. Ja, heel eenvoudige ontwerpen kunnen duizenden dollars opleveren. De Canva-website is uiteraard het belangrijkste hulpmiddel waarop we zullen vertrouwen om deze krachtige ontwerpen te maken.

U kunt bijvoorbeeld profiteren van het ontwerpen van T-shirts, en als hetzelfde ontwerp succesvol is, kunt u het toepassen op hoeden, koffiekopjes, muurschilderingen en meer producten die we dagelijks gebruiken, en eerder hebben we dit besproken in details over hoe u kunt profiteren van de Teespring-website.

Als u echt geïnteresseerd bent op het gebied van afdrukken op aanvraag, dan is Merch by Amazon de beste plaats voor u. Deze site wordt dagelijks door een groot aantal geïnteresseerde mensen bezocht, wat u veel zal helpen bij het realiseren van verkopen zonder geld uit te geven veel geld, en natuurlijk is de Etsy-site ook erg geïnteresseerd in dit vakgebied.

04 – Profiteer van Canva als advertentiespecialist

Door verkeersbronnen te diversifiëren, kunt u het platform identificeren dat het beste bij uw doelgroep past.

Op dit punt moet je je kennis van de basisprincipes van design uitbreiden, wat inhoudt dat je kleurcontrast bestudeert, hoe je het type tekst kiest, de juiste formaten, enz., en dat het bekijken van zoveel mogelijk advertenties je hierbij enorm zal helpen. punt.

Dan moet je de kunst van het manipuleren van woorden en het zorgvuldig maken van zinnen onder de knie krijgen, en dit is een vakgebied waar ik altijd in adviseer om je in te verdiepen, wat bekend staat als copywriting, en je kunt het op een slimme manier gebruiken om te profiteren van Canva .

05 – Profiteer van de Canva-website door logo’s te maken

De meeste grote bedrijven hebben eenvoudige logo’s en met de eenvoudigste ideeën kun je veel geld verdienen.

Het aantal websites neemt dag na dag enorm toe, en deze hausse kan worden uitgebuit om onbeperkte winsten te behalen. Het mooie van dit soort bedrijven is dat het één logo is waar een bedrijf duizenden dollars voor kan betalen, in een eenvoudig ontwerp met eenvoudige kleuren.

Een van de basisvoorwaarden voor het logo is eerder dat het vrij is van complicaties, zodat het gemakkelijk in de geest van de klant kan worden ingebed.

De zaak lijkt zo ingewikkeld niet te zijn. Zoals u kunt zien heeft de tool Canva ons hiervoor de juiste omgeving ter beschikking gesteld. U vindt er vele iconen, diverse lettertypen met kant-en-klare ontwerpen die u kunt aanpassen en uw eigen eigen aanraking.

De beste plaats om uw onderscheidende logo’s weer te geven zijn freelancesites zoals Fiverr, Fiverr en anderen. Kijk eens naar degenen die u voorgingen op het gebied van logo-ontwerp om een ​​idee te krijgen van de manier waarop ze werken, en kijk eens tegen de enorme winsten die ze maken.

06 – Word een bijdrager aan het Canva-programma (Contributor Program)

Met Canva Contributors kun je ontwerpen delen en ermee verdienen.

Canva is een wereldwijde website die door meer dan 65 miljoen mensen over de hele wereld wordt gebruikt, en dit heeft verschillende redenen. De belangrijkste daarvan is dat het ons een onbeperkt aantal beschikbare sjablonen biedt. Maar als je denkt dat al deze sjablonen eigendom zijn van het bedrijf, dan heb je het mis, aangezien een zeer groot aantal ontwerpers hun werk naar het platform uploadt, en daarom zal iedereen die erover nadenkt iets te ontwerpen het in een groot aantal vinden. percentage.

Als u de rol van ontwerper op de site speelt, kan ik u vertellen dat dit wordt beschouwd als een extra bron waarvan u van deze site kunt profiteren. Het enige dat u hoeft te doen is deelnemen aan het Canva Contributor Program en vervolgens uw ontwerpen naar de site uploaden. Ze worden door het management beoordeeld en als ze toegevoegde waarde bieden, worden ze uiteraard geaccepteerd. Elke keer dat een van uw speciale items wordt gebruikt, maakt u er winst mee.

Helaas is het Contributor Program een ​​tijdelijke functie, maar het bedrijf heeft bevestigd dat de registratie in de toekomst zal worden heropend, maar we weten de exacte datum niet, dus ik zal van tijd tot tijd een kijkje nemen.

07 – Eenvoudige boeken verkopen

Wat ik hier specifiek bedoel zijn die boeken met een eenvoudige inhoud, zoals puzzelboeken, of kleurboeken bedoeld voor jonge kinderen, zoals bijvoorbeeld het ontwerpen van een boom, een huis of een auto alleen in het zwart en het kind is degene die zal ze kleuren. Dit type is erg populair bij jonge kinderen, maar ook bij hun ouders, in ieder geval hun kleintjes. Ze zullen profiteren van krachtig leermateriaal dat hen langer gefocust houdt.

Het ontwerppakket wordt op de Canva-website gemaakt, omdat het veel kant-en-klare elementen bevat, en je kunt het uploaden naar het beroemde Amazon KDP-platform, waar je veel mensen zult zien die fantastische winsten maken met vergelijkbare inhoud en de grootst mogelijke eenvoud.

Je kunt je ook specialiseren op het gebied van het maken van notitieboekjes, zodat de pagina’s van het notitieboekje allemaal wit zijn, en wat je ontwerpt beperkt zich tot alleen de omslag van het boek, zodat het aantrekkelijk is, bij voorkeur als er de nieuwe kalender op staat. het jaar.

Profiteren van de Canva-website is niet beperkt tot de voorgaande methoden, maar ze worden als de meest populaire beschouwd en iedereen kan ermee beginnen. Zelfs als je niets met design te maken hebt, biedt het affiliate marketingprogramma van Canva je de mogelijkheid om zeer goede winsten te maken.

Als het gebied van design u interesseert, biedt de site hier u de mogelijkheid om dat talent te investeren en er op verschillende manieren winst uit te maken. Maar het gaat erom dat u uw werk beheerst en beheerst hoe u uzelf op de markt kunt brengen. Wat betreft de winst uit Canva of een vergelijkbare site, dit is het laatste punt dat u in uw plan plaatst.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *