kaidi1
الهجرة

إليك التسجيل في قرعة الهجرة إلى ألمانيا 2025 هل الأمر خدعة؟ 2025

kaidi3
kaidi4

Er wordt veel gesproken over de inschrijving voor de immigratieloterij naar Duitsland in 2025. Als de zaak reëel en waar is, dan wordt het zeker als iets bijzonders beschouwd en als een gouden kans voor degenen die naar Duitsland willen emigreren. Maar is dit waar of niet? slechts een mythe en een truc om geld van mensen te stelen om ze in deze loterij te registreren?

Welnu, ik moet je in alle eerlijkheid zeggen dat dit volkomen onrealistisch is, en dat er niet zoiets bestaat als een loterij voor immigratie naar Duitsland, zoals wat bestaat in Amerika en andere landen die deze methode aanbieden als een kans om naartoe te emigreren.

Hoe kan ik naar Duitsland emigreren? Welnu, in Duitsland gebeurt immigratie slechts via twee methoden: de eerste is illegaal, en ik kan er niet verder over praten. De tweede methode is legaal. Wat de legitieme methoden betreft, deze zijn bijvoorbeeld een studievisum, een werkvisum, een competentievisum, het openen van een bedrijf in Duitsland of gezinshereniging. Maar er bestaat niet zoiets als een loterij.

Geloof niet dat enig idee dat u wordt voorgelegd over de mogelijkheid om via een loterij naar Duitsland te emigreren. Dit ding is helemaal niet beschikbaar. Deze aanbiedingen zijn geen manier om mensen uit te buiten voor hun behoeften en hun geld te plunderen en te stelen! Je wordt misschien misleid door de manier waarop het aanbod wordt gepresenteerd door te praten over een willekeurige loterij voor immigratie naar Amerika, maar deze kwestie is niets anders dan een val waarin veel mensen trappen, die misschien denken dat er een manier is om naar Duitsland te emigreren via een loterij.

Alles wat je over dit onderwerp hoort is een hoax, dus wees voorzichtig met bedrijven of sites die over dit onderwerp praten op sociale media zoals Facebook.

Welke visa zijn er om naar Duitsland te emigreren?

Soorten visa voor Duitsland zijn onder meer:

Manieren om mensen te overtuigen zich in te schrijven voor de immigratieloterij naar Duitsland 2025

Wanneer u de sociale netwerksites bezoekt, wordt er een volledige uitleg gegeven over hoe u zich kunt registreren voor de immigratieloterij naar Duitsland 2025. Het is een van de titels die u misschien tegenkomt op internet (Immigratie naar Duitsland via de loterij) of (Registratie voor de immigratieloterij naar Duitsland)

U zult ook veel reacties op deze pagina’s opmerken, die ook nepreacties zijn van de pagina-eigenaren, om het gemakkelijker te maken mensen te overtuigen van de juistheid van deze zaak en van de mogelijkheid om via een loterij naar Duitsland te emigreren.

Dan komt de belangrijkste stap, namelijk het voltooien van de registratie en de betaling, waar veel mensen in trappen en veel geld verliezen.

Geloof daarom geen van deze sites, mijn liefste, omdat Duitsland geen immigratiesysteem via een loterij aanbiedt.

Praten over deze kwestie zijn slechts leugens.

Alleen Canada en de Verenigde Staten van Amerika bezitten dit systeem. De registratie voor dit systeem opent één keer per jaar voor een maand.

Het ontbreken van een loterijsysteem voor immigratie naar Duitsland betekent niet dat immigreren naar Duitsland moeilijk of niet de moeite waard is.

Er zijn meerdere immigratiemethoden die door de wet in Duitsland zijn opgelegd en worden gereguleerd door het Duitse Ministerie van Zaken en Immigratie, en de toepassing vindt plaats via vele legitieme methoden.

Wilt u een visum aanvragen en weet u niet waar u moet beginnen? Hoe het werkt leggen wij stap voor stap uit.

De weg naar de Duitse arbeidsmarkt

Arbeidsomstandigheden in Duitsland

Voor uw verblijf in Duitsland dient u de toepasselijke eisen te kennen. Welke vereisten van toepassing zijn op uw doel van binnenkomst kunt u vinden onder Visumtypen.

1 Immigratie naar Duitsland via beroepsopleiding

2 Immigratie naar Duitsland door het vinden van werk en een arbeidsovereenkomst

3 Immigratie naar Duitsland via studie (zoals bijvoorbeeld medicijnen studeren)

Vraag een afspraak aan bij de Duitse ambassade of het consulaat

Als u aan alle visumvereisten voldoet, moet u de benodigde documenten voor uw visumaanvraag voorbereiden. Meestal kunt u de lijst met benodigde documenten vinden op de website van de Duitse ambassade of het consulaat in uw woonland. U moet op dit moment ook een afspraak maken om uw visum aan te vragen.

Op de wereldkaart kunt u zien met welke Duitse ambassade of consulaat u contact moet opnemen voor uw visumaanvraag.

Een visum kunt u aanvragen bij de voor u verantwoordelijke Duitse ambassade. Houd er rekening mee dat u een visum aanvraagt ​​dat overeenkomt met het werkelijke doel van uw verblijf in Duitsland; Om te kunnen werken is bijvoorbeeld een werkvisum vereist. Pas dan wordt de beurs toegekend Verblijfsvergunning Mogelijk na visum in Duitsland.

Om een ​​visum aan te vragen heeft u het juiste visumaanvraagformulier nodig.

De inreisvisumkosten bedragen € 75 voor alle soorten visa die zijn afgegeven voor langdurig verblijf in Duitsland. Meestal kunt u dit bedrag bij de Duitse ambassade of het consulaat in uw lokale valuta betalen. Houd er rekening mee dat de kosten niet worden terugbetaald als het visum niet wordt afgegeven.

Toegang tot Duitsland

Visum verleend? U kunt zich nu voorbereiden op uw reis naar Duitsland. Aangezien u voor langere tijd naar Duitsland emigreert, moet u al uw persoonlijke documenten meenemen, zoals geboorteakten, documenten die verband houden met uw school- of beroepskwalificatie, en eventueel een rijbewijs en huwelijksakte.

Let op: u heeft in Duitsland vanaf dag één een zorgverzekering nodig. Een bewijs van verzekering is uiterlijk bij ontvangst van het visum van de Duitse ambassade vereist.

Vraag een verblijfsvergunning aan in Duitsland

Bent u met uw visum Duitsland binnengekomen? He jij! Als algemene regel geldt dat uw visum maximaal zes maanden geldig is. Binnen die tijd zou u een bestand moeten hebben Verblijfsvergunning Solliciteer zodat u voor een langere periode in Duitsland kunt verblijven.

Neem contact op met de voor u verantwoordelijke persoon Autoriteit voor buitenlanders Ken de documenten die nodig zijn om de aanvraag in te dienen. Maak dan een afspraak voor de afgifte van de verblijfsvergunning die bij uw visum hoort.

Zoek het adres van uw verantwoordelijke immigratiekantoor.

Duitsland staat bekend om zijn hoge economische groei en perfecte levenskwaliteit, dus immigratie naar de Verenigde Staten is erg populair na immigratie naar de Verenigde Staten, en heeft dus meer dan 9 miljoen buitenlandse immigranten.

Elk jaar emigreren duizenden immigranten naar Duitsland voor een beter leven. Mensen van verschillende nationaliteiten, religies, opleidingsniveaus en beroepen hebben van Duitsland een cultureel mozaïek gemaakt.

Duitsland staat bekend om zijn uitgebreide socialezekerheidsstelsel, en het principe van het socialezekerheidsstelsel is vastgelegd in de Duitse wet.

In Duitsland kunnen degenen die niet werken steun aanvragen. Iedere werkloze heeft recht op een werkloosheidsuitkering. Goede banen en salarissen, een schoon milieu, een lage criminaliteit, plekken om vrije tijd door te brengen, goede culturele bezienswaardigheden en openbaar vervoer hebben Duitsland aantrekkelijk gemaakt voor immigranten.

De volgende tabel bevat de 10 belangrijkste redenen om naar Duitsland te emigreren:

1) De Duitse economie is een van de redenen om naar Duitsland te emigreren

Volgens Wikipedia heeft Duitsland de grootste economie van Europa en het vierde grootste bbp (wisselkoers) en het vijfde grootste bbp (koopkrachtpariteit) ter wereld. Duitsland is een van de grondleggers van de Europese Unie en de eurozone. De Duitse economie beschikt over een ervaren beroepsbevolking en een zeer hoge kapitaalvoorraad.

Het lage niveau van corruptie en de hoge stabiliteit in dit land hebben veel werkgelegenheid gecreëerd in de particuliere sector en het is zeer geschikt voor investeringen en werk, en het heeft ook veel betere omstandigheden dan andere Europese landen.

Dit niveau van economische capaciteit heeft ertoe geleid dat Duitsland in Europa belangrijke financiële beslissingen heeft genomen, en de omstandigheden in de rest van de Schengenlanden zijn sterk afhankelijk van dit land. Van de 500 grootste bedrijven ter wereld bevinden zich er 37 in dit land, en daarmee is Duitsland een belangrijk land in de wereld op het gebied van wetenschap en technologie.

2) Lage werkloosheid in het land als gevolg van immigratie naar Duitsland

De werkloosheid in de grootste economie van Europa is gestaag gedaald sinds de crisis van 2008. Duitsland is na Zweden de grootste werkgever in de Europese Unie.

Dit jaar daalde de Duitse werkloosheid onder de 5%. Het succes bij het terugdringen van de Duitse werkloosheid naar het historisch hoge niveau staat bekend als het werkgelegenheidswonder. Het werkloosheidspercentage in lijn met de Duitse kwartaalherziening in januari 2020 bedroeg 3,2%, onveranderd ten opzichte van de voorgaande maand.

Volgens voorlopige schattingen van het Federale Bureau voor de Statistiek waren er in januari 2020 in Duitsland ongeveer 45 miljoen mensen werkzaam. Vergeleken met januari 2019 is het aantal werkzame personen met ongeveer 238.000 personen toegenomen.

3) Kwaliteit van leven is een van de redenen om naar Duitsland te emigreren

De levensstandaardindex is een van de belangrijke factoren bij de beslissing van immigranten om naar welk land dan ook te emigreren. In West-Europa zijn de kosten van levensonderhoud en levensonderhoud in Duitsland relatief lager dan in andere landen. Volgens het Federale Bureau voor de Statistiek bedragen de gemiddelde huishoudelijke uitgaven in Duitsland € 859 (€) per maand, waarbij Duitsers ongeveer 36% van hun budget uitgeven aan huisvesting, energie en onderhoud.

Duitsland is ook een van de beste landen ter wereld en Europa als het gaat om de levensstandaard. Continentaal Duitsland is het zesde land en wereldwijd is Duitsland het negende land in termen van levensstandaard.

4) Ziektekostenverzekering is een van de redenen om naar Duitsland te emigreren

Voordat u naar Duitsland emigreert, moet u weten dat Duitsland een verplichte ziekteverzekeringswet kent, ongeacht uw verblijfsstatus of inkomen. Daarom moet u vanaf de eerste dag van uw aankomst in Duitsland een ziektekostenverzekering afsluiten.

Duitsland heeft een gezondheidszorgsysteem van wereldklasse dat een wettelijke ziektekostenverzekering en een particuliere ziektekostenverzekering omvat. De premie die u betaalt, is meestal afhankelijk van het soort verzekering dat u kiest.

Het is duidelijk dat premies voor overheidsverzekeringen veel goedkoper zijn dan particuliere verzekeringen en door iedereen worden verwelkomd, vooral buitenlandse immigranten. Daarom kan de verplichte maar goedkope ziektekostenverzekering van de Duitse overheid worden beschouwd als een van de tien belangrijkste redenen om naar Duitsland te emigreren.

5) De balans tussen werk en leven in het land is een van de redenen om naar Duitsland te emigreren

Duitsers werken over het algemeen minder en genieten minstens dertig dagen per jaar van hun vakantie.

De gevestigde werkweek is van maandag tot en met zaterdag, terwijl de standaardwerkweek in Duitsland voor de meeste bedrijfstakken van maandag tot en met vrijdag is.
Met een standaard fulltime dienstverband werk je gemiddeld 36 tot 40 uur per week.

De reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 9 tot 5 en van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 4. Volgens de Duitse arbeidswetgeving mogen de werkuren niet langer zijn dan acht uur per dag of 48 uur per week.

Flexibele uren en thuiswerken worden steeds populairder, vooral voor mensen met jonge kinderen. Volgens de Duitse wet zijn werkgevers niet verplicht dit te verstrekken, maar velen zijn bereid hiermee akkoord te gaan.

Het concept van betrouwbare werktijd is ook een flexibel arbeidsmodel waarbij de werktijden niet door managers worden gecontroleerd. Ook in Duitsland wordt deze mogelijkheid steeds groter. Dit model verzekert werknemers ervan dat hun werktijden zo flexibel zijn als het kantoor toelaat.

Daarom trekt de flexibiliteit van de arbeidstijd in Duitsland immigranten naar dit land.

6) Gunstige arbeidsomstandigheden vanwege redenen om naar Duitsland te emigreren

De cultuur van werk en vriendschap, een zeer laag werkloosheidspercentage, een zeer hoog gemiddeld inkomen, een veilige en gunstige werkomgeving, zeer sterke vakbonden, pensioenuitkeringen en zwangerschapsverlof, enz. zijn allemaal voordelen van de arbeidsomstandigheden in Europe First Economy en Giants: Duitsland wordt beschouwd als de sterkste commerciële en industriële wereld. Dit zijn de factoren die geschoolde werknemers en academici steeds meer bereid maken om naar Duitsland te emigreren.

7) Veiligheid is een van de redenen om naar Duitsland te emigreren

In de Global Peace Index 2019 stond Duitsland op de 22e plaats als een van de meest vreedzame landen ter wereld van de 163 landen. Het staat ook op de 20e plaats op het gebied van sociale zekerheid en veiligheid.

8) Toeristische attracties zijn redenen om naar Duitsland te emigreren

Sinds de hereniging van Duitsland tot nu toe, hoewel dit niet zo bekend is bij buitenlanders; Duitsland is al jaren een belangrijke toeristische bestemming. De bekendste Duitse toeristische bestemming is Berlijn, een van de meest aantrekkelijke Europese hoofdsteden. Ook veel andere belangrijke Duitse steden hebben een rijke geschiedenis. Natuurlijk houden de toeristische attracties van Duitsland daar niet op.

9) Taalvereisten zijn een van de redenen om naar Duitsland te emigreren

De meeste Duitsers spreken vloeiend Engels en spreken Engels, dus het is een lingua franca in dit land.

Daarom zullen buitenlandse immigranten die vloeiend Engels spreken geen enkel probleem hebben om in Duitsland te wonen en te verblijven.

Duits leren in het land is ook heel gemakkelijk en in sommige gevallen zelfs gratis. Opgemerkt moet worden dat het registreren en volgen van Duitse taallessen in Duitsland heel eenvoudig is.

10) Bestudeer de redenen om naar Duitsland te emigreren

Studeren in Duitsland leidt ertoe dat je in een van de beste landen van continentaal Europa blijft wonen. Na voltooiing van uw studie heeft u 18 maanden de tijd om in Duitsland te werken en 3 jaar nadat u in Duitsland heeft gewerkt, ontvangt u uw permanente verblijfsvergunning vanuit dit land.

kaidi5

Leave a Comment