تعرف علي الربح من إدخال البيانات من المنزل Data Entry 2024

Of u nu iemand bent die op zoek is naar een baan of een werknemer die zijn inkomen wil verhogen, dit veld zal u veel helpen. In tegenstelling tot de meest populaire methoden om geld te verdienen via internet, hoeft u hier niet de hele tijd naar het computerscherm te kijken Hier wordt de prijs van de dienst berekend in uren. Misschien kan een uur na het werk u helpen een deel van uw uitgaven te dekken, en als u uw werkuren verdubbelt, zal wat u binnen een paar dagen verdient wellicht uw maandinkomen overschrijden.

Ja, in één uur van je dag kun je €30 verdienen – en dit is normaal, aangezien je de dienst van tijd en moeite verkoopt – maar om dat niveau te bereiken, moet je beginnen met een lagere prijs. je bent arm qua ervaring en je reputatie is zeer bescheiden, dus in de eerste plaats zul je werken om klanten te werven en daarna zul je afstuderen om respectabele bedragen te verdienen.

Een computer en een internetlijn zijn voldoende om u kennis te laten maken met de wereld van geld verdienen via internet.

Als ik het over ervaring heb, heb je niet veel jaren op dit gebied nodig om een ​​gevorderd niveau te bereiken. Het is slechts een kwestie van weken, afgewisseld met aaneengesloten uren werk, en je zult de ontwikkeling van je vaardigheden zien, en hoe meer je onder de knie krijgt uw werk, hoe meer aandacht er op u wordt gevestigd. Als je bovendien goed overweg kunt met Microsoft Office-programma’s als Word en Excel, scheelt dit je een hoop.

Om de winst uit deze strategie volledig te begrijpen, zet u uw maandsalaris – voor uw huidige baan – om in dollars, en vergelijkt u dit vervolgens met wat u in een paar uur zou kunnen verdienen op het gebied van winst uit gegevensinvoer en tekstverwerking. .

Wat is het vakgebied van gegevensinvoer?

De taak van gegevensinvoer is om alles wat op papier staat, om te zetten in iets digitaals op de computer.

Simpel gezegd is het alles wat tastbaar is – zoals contracten, cheques, facturen, werknemersinformatie, enzovoort – omzetten in iets digitaals in de computer, met andere woorden: het digitaliseren van de administratieve sector. Dit gebeurt schriftelijk, of door een specifiek type bestand te scannen, enzovoort.

Het stadium waar we vandaag getuige van zijn, wordt beschouwd als de schakel die het verleden, het heden en de toekomst met elkaar verbindt. Alle bedrijven over de hele wereld waren en zijn nog steeds afhankelijk van papier om hun gegevens op te slaan in de vorm van archieven, en met het oog op de enorme revolutie die we hebben doorgemaakt. ervaren, is het omgaan met computers en slimme apparaten noodzakelijk geworden, wat bedrijven ertoe heeft aangezet alles wat van papier is, te transformeren naar iets digitaals.

Dit vakgebied is van groot belang, omdat we allemaal weten dat papieren archieven kwetsbaar zijn voor beschadiging en verlies, zonder de grote ruimte te vergeten die daarvoor nodig is. Omdat we deze transitie meemaken, moeten we er natuurlijk deel van uitmaken en deze uitbuiten om respectabele winsten te behalen.

Om professioneel werk te leveren met de grootst mogelijke perfectie en minimale inspanning, moet u intelligent werken, vooral als het gaat om taken die repetitief zijn. In plaats van elke keer opnieuw een bestand aan te maken, kunt u bijvoorbeeld vertrouwen op kant-en-klare heeft hiervoor sjablonen gemaakt, vooral Excel-sjablonen die overal verkrijgbaar zijn, met creatieve ontwerpen.

Websites om geld te verdienen met gegevensinvoer

Het optimaliseren van uw site voor zoekmachines moet uw prioriteit zijn.

Om u niet te misleiden door te denken dat u onmiddellijk zult beginnen met het uitvoeren van bestellingen, wil ik u vertellen dat u niet de enige bent die over dit vakgebied heeft nagedacht, aangezien er mensen zijn die u voorgingen en al winst maken met dit eenvoudige proces . Maar als we het van de positieve kant bekijken, zullen we ontdekken dat de markt nog steeds niet verzadigd is. Ondanks de eenvoud van het idee, is het in de praktijk brengen ervan iets dat u tijd en moeite zal kosten om uw klant een zeer perfecte service te bieden. Daarom kunnen zij, ondanks het grote aantal concurrenten, niet alle behoeften van de markt dekken.

Hieronder zal ik de bekendste sites met u delen waarmee u uw nieuwe beroep van ‘professionele gegevensinvoer’ kunt gaan uitoefenen.

01 – Fiver-website

Fiverr stelt ons in staat winst te maken door een aantal van de taken uit te voeren die ondernemers nodig hebben, zoals ontwerp, schrijven, vertalen, enz

Als je nieuw bent op dit gebied! Deze site is de beste plek om te beginnen, hoewel er veel sites zijn die zich ervan onderscheiden – we zullen ze hieronder bespreken – maar de concurrentie daar en de voorwaarden die deze vereist zijn niet zo eenvoudig als wat we op de Fiverr-site vinden.

Registreer zoals gewoonlijk rechtstreeks een nieuw account en vul vervolgens uw persoonlijke account in met nauwkeurige en eenvoudige informatie over uw vaardigheden en de programma’s waarmee u vertrouwd bent, zoals Office-programma’s, Adobe en andere. Begin dan uw diensten aan te bieden als iemand die verstand heeft van zijn vak als het gaat om gegevensinvoer – en dat is ook de bedoeling.

Maar voordat u uw diensten aanbiedt, zou het een slimme reactie van uw kant zijn om eens te kijken naar het werk van mensen die al professioneel zijn in dit vak (Five Data Entry), waar zij zich precies op richten, wat de trefwoorden zijn die zij doelgroep, enz. Een lichte studie zal u veel informatie geven over uw concurrenten.

Daarnaast is er nog de website van Fiverr, die gezien wordt als de Arabische versie van de website van Fiverr, waarop u ook uw diensten kunt aanbieden en de mogelijkheid om met Arabische data om te gaan groter wordt omdat het een site is die zich volledig op Arabieren richt.

Als beginner raden we je aan om je diensten eerst op de Fiverr-website aan te bieden, omdat je hier je eerste omzet zult behalen, zelfs als deze tegen een bescheiden prijs zijn. Het belangrijkste is dat je je vaardigheden ontwikkelt en positieve recensies krijgt, en dan kom je in aanmerking voor de volgende fase, namelijk het registreren op meer professionele sites, die we hieronder zullen bespreken.

02 – Freelanceringssites

Freelance-sites zijn uw kans om in ruil daarvoor van uw vaardigheden te profiteren.

Stel dat u op de vorige site een aantal klanten heeft gekregen en deze zijn erg blij met uw dienstverlening, dan bent u een ervaren persoon op dit gebied geworden en is dit misschien het juiste moment om door te gaan naar de volgende stap.

Freelance websites zijn de juiste plek voor jou in deze fase. Ze werken met hetzelfde idee als de vorige website, maar hier moet je dubbel zoveel moeite in steken. Je steekt die moeite in de marketing van jezelf terwijl je je ervaringen laat zien en de mening van iedereen die eerder met u te maken heeft gehad. Natuurlijk zullen de prijzen hier stijgen, omdat deze sites bezocht worden door mensen die op zoek zijn naar professioneel werk, en niet alleen door amateurwerk.

Tot de bekendste van deze sites behoren UpWork, Freelancer en hun tegenhanger aan de Arabische kant, Mostaql. Natuurlijk hoef ik u hier niet aan te bevelen een professionele persoonlijke pagina te maken waarop uw eerdere werk en andere zaken worden weergegeven.

Onafhankelijke website biedt een speciale categorie voor iedereen die vanuit huis op zoek is naar banen voor gegevensinvoer.

Het mooie aan deze professionele freelance-sites is dat je veel aanbiedingen zult vinden waarbij de eigenaren professionele gegevensinvoer vereisen. Jij en iedereen die gespecialiseerd is in deze dienst, zal je prijs aanbieden op basis van het soort werk, hoeveel tijd het zal kosten, en welke hulpmiddelen daarvoor nodig zijn. En vergeet niet: het is niet degene met de laagste prijs die beter zal presteren dan de meerderheid. De klant zal uw profielen één voor één controleren en op basis van de ervaring van elk profiel beslissen met wie hij in zee gaat. Probeer dus niet breek de markt met een zwakke prijs, maar zorg ervoor dat de concurrentie tussen jullie eerlijk is.

03 – Klik op Werknemerswebsite

Click Workers is zich gaan richten op kunstmatige intelligentie (AI) door te vertrouwen op medewerkers voor gegevensinvoer over de hele wereld.

Nu spelen we op het geavanceerde niveau. In tegenstelling tot de sites die we eerder hebben genoemd, die gegevensinvoer en tekstverwerkingsdiensten beschouwen als een klein onderdeel van de tientallen diensten die zij aanbieden, is deze site alleen gespecialiseerd in gegevensinvoer – van alle soorten – van Natuurlijk zijn er andere sites die gespecialiseerd zijn in dezelfde service, maar de meeste accepteren geen mensen buiten de Verenigde Staten of Canada.

Deze data-invoersite is beschikbaar voor meer dan 3 miljoen mensen over de hele wereld – op deze site worden ze Click Workers genoemd – hun doel is om een ​​professionele service te bieden aan iedereen die zijn bestanden op een snelle en professionele manier wil digitaliseren. Tussen 45 talen en in meer dan 70 doelmarkten vindt u hier zeker een plaats en drukt u er uw persoonlijke stempel op.

Het leuke van deze site is dat zij jou zal nomineren bij haar klanten op basis van jouw ervaring. Als je bijvoorbeeld drie talen vloeiend spreekt, zijn je kansen uiteraard groter vergeleken met iemand die één taal spreekt.

Een van de belangrijkste diensten die de site biedt, is in de eerste plaats het invoeren van gegevens voor verschillende soorten bedrijven: schrijven, fotokopiëren, scannen, audio-opnamen, enzovoort… – U kunt ook webzoekdiensten aanbieden als u goed weet hoe om nauwkeurig tussen de pagina’s te zoeken naar informatie, evenals classificatie en sortering. De diensten zijn geschikt voor elke categorie. Als u echter een taalleraar bent en bedreven bent in de grammatica ervan, kunt u uw diensten aanbieden als tekst proeflezer en fouten corrigeren , en meer.

Natuurlijk zijn er veel sites voor gegevensinvoer die ook professionele diensten verlenen, specifieke klanten hebben en hun eigen voorwaarden hebben. Als we ze allemaal zouden behandelen, zou de pagina niet genoeg voor ons zijn, dus doe een lichte zoekopdracht en je krijgt tientallen van hen.

04 – De beste manier om vanuit huis te profiteren van een data-invoeropdracht!

Door uw project in detail te bestuderen, kunt u onnodige kosten besparen.

Het mooie van dit vakgebied is dat het niet alleen door westerse landen wordt gemonopoliseerd, maar zelfs in jouw woonplaats vind je bedrijven en afdelingen die de wil hebben om hun archieven op een veiligere manier te bewaren, en nu is het jouw beurt. en ik ben er bijna zeker van dat er al mensen zijn die de intentie hebben om dat te doen – het vereist alleen de mond die vraagt.

Daarom moet u eerst communiceren met de bedrijven die het dichtst bij u in de buurt zijn, en als u hen kunt overtuigen, geloof me, dan is het een winstgevende deal die u zojuist hebt bereikt. De prijs doet er niet toe als het om het eerste contract gaat, aangezien het wat vele deuren voor u zal openen. Wanneer u naar het tweede bedrijf gaat en hen uw werk bij het vorige laat zien, zal dit voor hen een sterke motivatie zijn om dezelfde actie te ondernemen. Hier kunt u naar wens over de voorwaarden onderhandelen.

Het omzetten van archieven naar digitale gegevens op de computer is een van de gemakkelijkste manieren om geld te verdienen met internet.

Dus de beste en moeilijkste manier is om op jezelf te vertrouwen, ja. Zoals je hebt gemerkt, nemen alle voorgaande sites hun deel, en in gevallen zoals de Fiverr-site zul je degenen vinden die dezelfde service bieden, maar tegen een bepaalde prijs. zeer lage prijs, waardoor u ook zult lijden bij het behalen van meer omzet.

Wat voor ons telt is niet het grote aantal verkopen, als je slim te werk gaat, kan één verkoop je opleveren wat je zou geven met tien verkopen.

Werken op dit gebied is makkelijk, ja heel gemakkelijk vergeleken met andere vakgebieden, maar het moeilijkste is hoe je klanten geïnteresseerd kunt krijgen in wat je te bieden hebt, en hier moet je je best doen om klanten te zoeken en hen jouw service, waardoor u zich inspant om uw vaardigheden en inspanningen te ontwikkelen. Leer hoe u uzelf en uw diensten op de markt kunt brengen, en als u daarin slaagt, geloof me, dan wordt dit uw nieuwe baan en kunt u zich ontwikkelen tot een geïntegreerd team.

Wat moet ik verdienen met gegevensinvoer?

Het beheersen van het werk dat u doet door u op elk klein ding te concentreren, is uw eerste stap op weg naar professionaliteit.

In termen van ervaring vereist het niet veel van je, en als je al ervaring hebt met het schrijven van programma’s, zal dit beter voor je zijn, omdat het je zal helpen sneller te schrijven en om te gaan met die kleine obstakels die je tijd kosten om op te lossen als je onervaren bent.

Wat betreft kapitaal is dit niet nodig: u bent degene die uw werk op freelancesites zal weergeven, maar u heeft een betaald abonnement op Office-programma’s nodig – zoals Power Point, Word en Excel – zodat uw werk wordt weergegeven sneller en professioneler. Of als alternatieve oplossing kunt u de bekendste diensten van de Google-zoekmachine gebruiken, zoals deze is. Deze biedt een pakket gratis schrijf- en bewerkingsprogramma’s – maar deze zijn niet van hetzelfde niveau als de programma’s van Microsoft.

Veel mensen vertrouwen op Gmail omdat het een hoog beschermingsniveau biedt.

Alleen voor deze taak heeft u een speciaal communicatiemiddel nodig. U kunt beginnen met een professionele e-mail die u wijdt aan de communicatie met uw klanten. Als uw bedrijf zich ontwikkelt, kunt u andere populaire communicatiemiddelen toevoegen, zoals een WhatsApp-nummer, accounts op sociale mediasites en waarom niet een website die uw diensten op een onderscheidende manier weergeeft. Hiermee kunt u gerichte bezoekers uit de zoekresultaten bereiken zoekmachines en maak gesponsorde advertenties om uw diensten op een professionele manier weer te geven en op zoek te gaan naar deals van grote bedrijven.

Je hebt ook de Engelse taal nodig. Voor de duidelijkheid: de markt waarop we ons hier richten is grotendeels de buitenlandse markt. De bedrijven en administratieve hoofdkantoren die daar gevestigd zijn, zijn degenen die zich richten op het omzetten van hun archieven in digitale bestanden, en zij zijn degenen die waarvoor momenteel veel personeel voor gegevensinvoer nodig is.

Maar dit betekent niet dat de Arabische markt dit aspect verwaarloost: je zult zien dat zelfs Arabische landen hun administratieve dossiers in het Engels behandelen, en sommige van hen gebruiken het Frans. Maar de vraag naar de dienst is niet dezelfde als die op de buitenlandse markt, en in dit geval zul je zelf op zoek moeten gaan naar Arabische bedrijven om geleidelijk hun vertrouwen te winnen. Dat betekent dat de mogelijkheid ook beschikbaar is op de Arabische markt, maar met jouw beheersing van het Engels zul je veel deuren en betere aanbiedingen voor jezelf openen.

Door verschillende grafieken op uw site te gebruiken, krijgt uw site een nieuwe sfeer en wordt deze beter leesbaar.

U zult ook de omgang met spreadsheets en het maken van diagrammen en grafieken onder de knie moeten krijgen, ongeacht of deze gebaseerd zijn op Excel of andere vergelijkbare programma’s. Het zal enige tijd duren (niet lang) voordat u deze vaardigheid onder de knie heeft, maar u bent niet verplicht om het niveau van Dankzij eenvoudige kennis kunt u beter presteren dan uw concurrenten bij het werven van klanten.

Door uw gegevens op een georganiseerde manier te presenteren, vergroot u de kans dat de bezoeker langer op uw site blijft surfen. afb

Om uw werk op het hoogste niveau te kunnen doen, moet u uw eigen strategie volgen. Deze methodologie moet gebaseerd zijn op orde en prioriteitstelling. Hoe preciezer u bent in uw werk en hoe georganiseerder u bent, hoe efficiënter u zult zijn …. Ik concentreer me op dit punt, omdat je hierdoor veel kunt bereiken in minder tijd en niet hoeft na te denken. Zeg nooit dat het invoeren van gegevens je een paar minuten kost. Ondanks de eenvoud ervan kost het veel tijd, en wees er zeker van dat de willekeur u niet in staat stelt om snel te bereiken wat van u wordt verlangd, terwijl u wegblijft van alles wat uw aandacht afleidt.

Hoe meer vaardigheden uw profiel bevat, zoals uw beheersing van een aanzienlijk aantal talen en uw manipulatie van verschillende soorten schrijf- en ontwerpprogramma’s, dit zal in uw voordeel zijn en van een account een magneet maken die marketeers en ondernemers aantrekt. zoek uw hulp bij het uitvoeren van taken waarbij ze graag hun gewicht op competente mensen werpen.

U bent een beginner, laat me eerlijk tegen u zijn met een kern van waarheid. De winsten van deze sites kunnen u niet compenseren voor uw huidige baan. In het begin zal uw maandinkomen fluctueren totdat u aanzienlijke vooruitgang op uw niveau bereikt en meer wint klanten en grotere positieve evaluaties, allemaal factoren die uw kansen vergroten om… Grotere aanbiedingen voor een respectabele prijs, maar dit zal veel werk met zich meebrengen, en alleen de persoon met de diepste ziel zal dit kunnen doen In feite is deze theorie van toepassing op de meeste gebieden van het leven.

Maar het gebied van gegevensinvoer vanuit huis blijft een van de gemakkelijkste manieren waarop u kunt beginnen in de wereld van geld verdienen via internet, omdat er geen hoog kapitaal of veel ervaring voor nodig is, maar als u in een aantal betaalde tools investeert, zal dit het mogelijk maken je kunt met minimale inspanning veel bereiken.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top