kaidi1
الربح من الانترنت

إليك الربح من الإنترنت في السعودية: 5 طرق تصل أرباحها 1000$ شهرياً 2025

kaidi3
kaidi4
Winst van internet in Saoedi-Arabië

Profiteren van internet in Saoedi-Arabië behoort tot de meest gezochte termen op internet, vooral omdat het land Saoedi-Arabië een van de succesvolle landen is op het gebied van technologie en de wereld van internet, vooral in het jaar 2025 en de komende jaren. is beter.

Iedereen heeft gehoord van de revolutie van groei en ontwikkeling waar Saoedi-Arabië de afgelopen jaren getuige van is geweest, en tot de gebieden die getuige zijn geweest van ontwikkeling en groei in een hoog tempo bevinden zich het gebied van elektronische marketing en het gebied van werken op internet en vanuit huis. , vooral voor vrouwen.

In dit artikel zullen we in detail leren hoe je geld kunt verdienen met internet en in het Koninkrijk Saoedi-Arabië, en we zullen in detail leren over 5 van de beste manieren om te profiteren van internet, waarmee je duizenden kunt verdienen dollar.

We hebben vijf methoden zorgvuldig gekozen, passend bij Saoedische jongeren, werk in Saoedi-Arabië en de Saoedische cultuur. Let dus goed op elke zin en methode die je leest, want we zullen elke methode op een gedetailleerde en diepgaande manier uitleggen.

1. Profiteer van internet in Saoedi-Arabië via Tik Tok

Tik Tok wordt bij uitstek beschouwd als een marketingplatform, vooral in Arabische landen zoals Saoedi-Arabië. Concurrentie bestaat bijna niet in Tik Tok en je kunt via het platform korte inhoud gaan creëren en op verschillende manieren grote winsten behalen.

Vooral omdat de Saoedi’s Tik Tok op grote schaal gebruiken, aangezien er meer dan 24 miljoen Saoedische gebruikers zijn in de Tik Tok-applicatie, wat een geweldige kans biedt om het grootste aantal kijkers te bereiken en winst te maken, met behulp van de volgende methoden:

Het verkopen van producten en diensten

Als je een specifiek product of dienst bezit en deze op de markt wilt brengen, zal Tik Tok het eerste platform zijn waar ik je over zal adviseren, omdat Tik Tok-video’s zich op een vreemde en grote manier verspreiden, vooral met het algoritme van de applicatie dat je video’s overal publiceert waarmee duizenden mensen bereikt kunnen worden.

Mijn advies aan jou is om de video niet direct marketing te maken, wat betekent dat je niet met de video komt en zegt: “Ik verkoop dit en dat product. Ze hebben het in mijn winkel gekocht.” Probeer liever wat te praten over de probleem dat het product oplost, en vertel de kijkers vervolgens dat de oplossing bestaat voor dat en dat product, en probeer de video interessant en leuk te maken om het grootste aantal views te krijgen en het grootste aantal klanten te bereiken.

Live uitzending geschenken

Dit behoren tot de beste manieren om op een directe manier van Tik Tok te profiteren, aangezien de applicatie winst oplevert uit cadeaus van live-uitzendingen, en je op een heel slimme manier via deze methode duizenden dollars kunt verdienen als je de juiste strategieën kent.

De strategieën zijn als volgt:

 • Je maakt een account aan op de TikTok-applicatie en deelt waardevolle inhoud met je volgers op een specifiek gebied.
 • Wanneer je een grote aanhang opbouwt, begin je met het live streamen van je afleveringen.
 • Sommige volgers geven je cadeaus, die je kunt inwisselen voor contant geld.

Profiteer van Tik Tok door restaurants, cafés en winkels op de markt te brengen

Deze methode lijkt misschien traditioneel, maar het levert je grote winsten op die je niet eens verwacht, omdat je marketingvideo’s voor restaurants, cafés en winkels kunt gaan maken, deze kunt publiceren via je Tik Tok-account en er geld mee kunt verdienen.

Met deze methode kun je duizenden dollars per maand verdienen, maar je moet wel weten hoe je professioneel moet fotograferen, hoe je de winkel moet presenteren en praten over de voordelen ervan en de dingen die hem beter maken dan welke andere winkel dan ook.

In het begin moet je een goede volgersbasis opbouwen, bekendheid verwerven en een publieke basis opbouwen die geïnteresseerd is in restaurants en cafés. Wanneer je bekendheid verwerft en een grote volgersbasis verzamelt, kun je hiervan profiteren door met merken te werken.

Merken nemen contact met u op om hun producten en diensten onder uw volgers op de markt te brengen, en daarom ontvangt u een geldbedrag in ruil voor de marketingdienst.

Laten we nu eens kijken naar de tweede methode om te beginnen met verdienen via internet en geld verdienen met internet in Saoedi-Arabië.

2. Profiteer van internet in Saoedi-Arabië door betaalde consultaties aan te bieden

In Saoedi-Arabië gelooft iedereen in het belang van advies en consultatie om een ​​project te starten of een belangrijke levensstap te voltooien, aangezien je advies en begeleiding kunt bieden tegen een vergoeding van maximaal $ 100 per uur.

Maar je moet weten dat deze methode niet voor iedereen geschikt is, alleen voor degenen die ervaring hebben op een specifiek gebied en deze willen delen in ruil voor geld.

Als u bedreven bent in een bepaalde vaardigheid of een expert bent op een specifiek gebied, zoals marketing, e-commerce of bouwprojecten en het verkrijgen van financiering, of als u voldoende ervaring heeft op een ander gebied, dan is het project van het geven van advies het eerste project waarover ik je zal adviseren, behalve dat je goede marketing nodig hebt om klanten en opdrachtgevers te bereiken, aangezien je de volgende marketingmethoden kunt gebruiken.

Gebruik uw accounts op sociale mediaplatforms

U kunt accounts aanmaken op sociale netwerksites zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn om uw adviesbureau onder de aandacht te brengen en meer klanten te bereiken.

In het begin raad ik u aan om alleen te werken aan het uitbreiden van uw accounts op sociale mediasites, en pas te beginnen met het promoten van uw dienst nadat u het keurmerk heeft behaald, zodat uw volgers u vertrouwen en vertrouwen op wat u hen te bieden heeft.

Maak een professionele website om uw adviesdiensten weer te geven

Onder andere manieren waarop u uw project- en marketingadviesdiensten op de markt kunt brengen, is door uw eigen professionele website te maken en uw diensten daarop weer te geven.

U kunt een website maken via een van de volgende platforms voor het maken van websites:

 • WordPress
 • Wix
 • Joomla
 • Weebly

Of u kunt een professionele programmeur inhuren om een ​​professionele website te maken en ik raad microservices-websites aan zoals:

 1. Vijfrr
 2. Opwerk
 3. Toptalent
 4. Freelancer
 5. Khamsat
 6. Bawabba
 7. Ikantam
 8. Opgewerkt
 9. Freelancer

Voordat ik verder ga met de tweede methode, wil ik u iets belangrijks uitleggen. U moet weten dat er een aantal punten zijn die u moet weten voordat u begint met het maken van uw eigen website om adviesdiensten aan te bieden, waaronder:

Als je een domeinnaam wilt kopen en je website op één plek wilt hosten en een gratis domeinnaam wilt krijgen, raad ik Blue Host aan. Dit bedrijf biedt websitehostingservice voor minder dan $ 5 per maand..

3. Winst uit internet in Saoedi-Arabië via affiliate marketing (commissiemarketing)

Als je hoort over geld verdienen via internet in Saoedi-Arabië, denk je hoogstwaarschijnlijk aan geld verdienen via een aangesloten bedrijf, en eerlijk gezegd is deze methode erg beroemd en kan je helpen veel te verdienen, vooral omdat de koopkracht van de Saoedische burger is het hoogste ooit.

Momenteel zijn er veel mensen uit verschillende Arabische en buitenlandse landen die zich op de Saoedische markt richten en daar affiliate marketing aan doen, wat bewijst dat de Saoedische markt überhaupt de beste markt is om met affiliate marketing te beginnen.

Ook in 2020 bereikte het volume van de e-commerce in het Koninkrijk Saoedi-Arabië meer dan $10 miljard, en naar verwachting zal dit in 2025 de $50 miljard overschrijden.

Dit ding doet ons even stilstaan ​​en nadenken over de toekomst van affiliate marketing in Saoedi-Arabië, die een enorme groei zal doormaken en wereldrecords zal breken.

Als u erover nadenkt hoe u partnerprogramma’s of affiliate marketingprogramma’s op de markt kunt brengen, zijn er verschillende manieren, waaronder:

Affiliate marketing via YouTube

Je kunt YouTube gebruiken als het beste gratis marketingplatform waarmee je kunt beginnen, omdat je zeer grote winsten kunt behalen met affiliate marketing via YouTube. Je kunt je eigen kanaal maken en beginnen met het maken van video’s en producten en diensten op de markt brengen via affiliate marketingprogramma’s en via YouTube .

Er zijn twee grote voordelen van affiliate marketing op YouTube:

1. VerkoopeffectiviteitWanneer u een video op YouTube maakt, kunt u alle informatie verstrekken die de koper nodig heeft om een ​​aankoopbeslissing te nemen.

Dit betekent dat u uw doelgroep effectief kunt targeten en details kunt geven over het product of de dienst die u promoot.

U kunt demo’s gebruiken en vergelijkingsvideo’s maken om de aankoopbeslissing te beïnvloeden en uw kans op een grotere commissie te vergroten.

2. Beschikbaarheid van verschillende producten: QTuber, op welk gebied of specialiteit dan ook, u kunt verschillende producten vinden die u bij aangesloten bedrijven op de markt kunt brengen.

Ongeacht in welke niche u zich specialiseert, er zijn meestal meerdere producten beschikbaar om te promoten en een commissie te verdienen wanneer ze via uw partnerlink worden gekocht.

Je kunt producten kiezen waarvan je denkt dat ze bij je publiek passen en passen bij de inhoud van je kanaal, en deze gemakkelijk gaan promoten.

Twitteren

Twitter is eerlijk gezegd een van de sites die niet iedereen gebruikt, maar het is beroemd in Saoedi-Arabië en wordt vaak gebruikt, en het kan een goed platform zijn om meer klanten te bereiken en meer winst te behalen met affiliate marketing.

Eerlijk gezegd raad ik Twitter aan als je diensten of programma’s wilt promoten die door zakenmensen worden gebruikt, aangezien de meeste van hen zich op Twitter bevinden.

Hier zijn eenvoudige stappen die u kunt volgen om op de juiste manier met affiliate marketing op Twitter te beginnen:

 • Maak een nieuw Twitter-account aan
 • Meld u aan voor partnerprogramma’s voor bedrijven als Amazon, Noon en elke andere winkel die de producten verkoopt waarover u in uw account spreekt.
 • Maak uw account professioneel op, inclusief uw profielfoto, achtergrondfoto en accountoverzicht.
 • Begin met het plaatsen van informatie, ideeën en afbeeldingen waarmee uw volgers kunnen profiteren van de inhoud die u aanbiedt.
 • Blijf regelmatig inhoud posten en probeer een netwerk van interactie met vergelijkbare accounthouders op te bouwen.
 • Bouw een goede volgersbasis op en probeer altijd aan hun behoeften te voldoen en hen te helpen.
 • Begin met het aanbevelen van producten waarmee u verbonden bent.

Betaalde advertenties

Als je last hebt van tijdgebrek en niet het geduld wilt hebben om een ​​publieksbasis op te bouwen op een social media site, dan raad ik je aan om betaalde advertenties te gebruiken en te kiezen uit de volgende platforms:

 • Googlen
 • Facebook
 • Twitteren
 • De YouTube
 • Elke andere site heeft een goed publiek

Waar u kunt kiezen uit de hierboven genoemde platforms en kunt beginnen met het maken van betaalde advertenties om meer winst te behalen en het grootste aantal mensen te bereiken.

De eenvoudige vergelijking voor de winst van affiliate marketing via betaalde advertentiecampagnes is:

Nettowinst = financieel rendement uit affiliate marketingprogramma’s – uitgaven voor advertentiecampagnes en andere uitgaven.

Dit betekent dat om de nettowinst te berekenen, de kosten voor advertentiecampagnes en eventuele andere uitgaven moeten worden afgetrokken van het financiële rendement dat u behaalt met affiliate marketingprogramma’s.

4. Profiteer van internet in Saoedi-Arabië door een podcast te bezitten

Podcasts behoren tot de meest succesvolle online projecten in Saoedi-Arabië, aangezien Saoedische podcasts een stadium hebben bereikt waarin ze concurreren met buitenlandse podcasts. Dankzij het grote aantal views hebben Saoedische podcasts beter gepresteerd dan veel andere podcasts in Arabische en buitenlandse landen.

U kunt een kanaal op YouTube en een kanaal op Spotify maken, een podcast maken en affiliate-links en affiliate-marketing promoten via podcasts.

Welke tools heb je nodig om een ​​podcast te starten?

Om een ​​podcastproject in Saoedi-Arabië te starten en geld te gaan verdienen via internet via affiliate marketing in Saoedi-Arabië, heb je een set apparatuur nodig, namelijk:

1. Een goede microfoon voor audio-opname: Om professioneel audio op te nemen, heb je een microfoon van hoge kwaliteit en een goede microfoon nodig. Je moet weten dat het kapitaal van de podcast de microfoon is en de microfoon die het geluid opneemt en de toespraak van de gast opneemt.

Als je je afvraagt ​​welke de beste microfoon is, hier is hij dan Mike is over het algemeen Mike The Blue Yeti, en voor beginners raad ik hem aanSamson Q2U en ATR2100.

Met Rode Smartlav+ kun je ook audio opnemen op je telefoon, en dat raad ik je aanBeste XLR-microfoon: Shure MV7 en The Rode Procaster.

2. Audiomontageprogramma: Voor geluidsbewerking heb je een programma nodig. Ik raad een programma aan Adobe Audition, of de volgende programma’s:

 • Durf
 • Garage band
 • Hindenburg-journalist
 • Maaimachine
 • Professionele gebruiksvoorwerpen

3. Platform om je podcast te hosten: Er zijn veel platforms waarop u uw podcast kunt hosten, waaronder:

 • Ankerplatform
 • Buzzsprout-platform
 • Podbean-platform
 • Libsyn-platform

Je podcast is te bekijken op:

 • Apple-podcasts
 • Google Podcast
 • Castbox
 • YouTube-podcast
 • Spotify

Hoe verdien je met je podcast?

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt profiteren van podcasting, via affiliate marketing of via andere methoden, zoals advertenties en publiciteit voor commerciële bedrijven, of kunt profiteren van advertenties die verschijnen op podcast-weergaveplatforms zoals AdSense en anderen.

5. Profiteer van internet in Saoedi-Arabië via de Fiverr-serviceswebsite

Als u bedreven bent in een bepaalde vaardigheid en professionele diensten kunt verlenen, kunt u een microservices-website zoals Fiverr exploiteren om uw diensten te verkopen en geld te verdienen met internet in Saoedi-Arabië. Als u nog nooit van Fiverr heeft gehoord, is het een website waarmee u diensten kunt verlenen op diverse terreinen.

U kunt thumbnails en andere services bewerken, vertalen of maken.

Als je meer wilt weten over Fiverr, raad ik je aan om te lezen:

kaidi5

Leave a Comment