تعرف علي الربح من الانترنت : افضل طرق الربح من بيع الكورسات أونلاين 2024

Winst uit de verkoop van cursussen

Wanneer u uw online cursus voltooit en voltooit, is dit de eerste fase waarin u winst gaat maken via internet. De moeilijke fase komt: hoe u de cursus online op de markt kunt brengen en verkopen.

Wanneer je de fase bereikt waarin je cursussen verkoopt, zul je verschillende en complexe problemen en obstakels tegenkomen. Je zult merken dat er veel platforms zijn die online cursussen in verschillende landen verkopen, en het probleem dat je verder zal begeleiden is hoe ik deze cursussen op de markt zal brengen. deze sites en overtuig hen om ze te kopen.

Als u echt geïnteresseerd bent in het maken van winst met internet en u beschikt over ervaring en informatie die u in de virtuele wereld wilt verkopen, zal ik u helpen met het verstrekken van informatie en stappen om deze moeilijke fase te overwinnen. met alle informatie en bronnen die u nodig heeft om een ​​cursus online te verkopen.

In dit artikel presenteren wij u:

 • Manieren om cursussen online te verkopen.
 • Verkoop de cursus op uw website.
 • De cursus verkopen op de Cursusmarkt of Cursusmarktplaats.
 • Verkoop van de cursus op een van de cursusplatforms.
 • Hoe u cursussen online op de markt kunt brengen.

Manieren om cursussen online te verkopen

Het idee om een ​​cursus online te verkopen is een van de beste manieren om van internet te profiteren en duizenden dollars per maand te verdienen, maar om dit winstgevende project te starten moet je bekwaam zijn in je werk, omdat je daarin geheimen zult onthullen. lessen via internet.

Deze lessen zijn methoden om op een specifiek gebied te werken of geheimen van diensten. We zeggen bijvoorbeeld dat er 1000 mensen zijn die zoeken naar hoe ze kunnen slagen op een YouTube-kanaal. Je hebt kennis en ervaring die deze mensen succesvol maakt op YouTube. Dus, als professional op dit gebied moet je een cursus maken. Online draagt ​​hij alle geheimen van YouTube met zich mee en verkoopt deze via internet aan 1000 mensen.

U hebt bijvoorbeeld in ruil daarvoor informatie verstrekt, en één cursus kost meer dan € 100,-, afhankelijk van het type dienst. Stel u dus eens voor dat één les voor € 100, vermenigvuldigd met 1.000 personen, gelijk is aan € 100.000. Is dit geen winstgevend project? Dus zolang je nu overtuigd bent, zullen we leren hoe je cursussen online kunt verkopen.

Het eerste proces dat u moet leren kennen, zijn de verschillende methoden voor het verkopen van cursussen op internet en ook waar ik deze cursussen online ga verkopen.

– De eerste methode: u kunt de cursus op uw website en persoonlijke blog verkopen.

– De tweede methode: U kunt de cursus verkopen op de Cursusmarkt of Cursusmarktplaats.

– De derde methode: de cursus verkopen op een online cursusplatform.

– De vierde methode: de cursus verkopen op sociale media.

Nu zullen we ze allemaal in detail uitleggen om te leren hoe u de cursussen online op de markt kunt brengen, die als volgt zijn:

1. Verkoop de cursus op uw website

Het verkopen van de cursus op uw website of blog is een van de beste manieren om te profiteren van het verkopen van lessen, omdat u vrij bent en niet beperkt wordt door wetten, en een van de beste kenmerken van winst uit websites is dat geen enkel bedrijf inhoudingen van u kan aftrekken van de winst uit het verkopen van cursussen, en dit komt uiteraard door jouw ervaring en kennis op het gebied van het succes van websites, zowel via SEO als ook via het promotieproces.

Natuurlijk zijn er verschillende platforms voor het maken van een website en blog op internet. Er is het WordPress-platform en ook Blogger. Wat u moet doen is fatsoenlijk verkeer op de site hebben, want zonder verkeer dat geïnteresseerd is in deze cursussen, zult u niet kunnen profiteren van internet.

Als u een Blogger-blog gebruikt, hoeft u alleen maar te weten hoe u verkeer kunt genereren, of dit nu afkomstig is van de zoekmachines van Google of van sociale sites. Als u het WordPress-platform gebruikt, gebeurt hetzelfde, behalve dat u er drie kunt toevoegen. toevoegingen waarmee u de cursussen op uw site kunt verkopen, namelijk:

Voeg Leerdash toe.

Voeg Lifter LMS toe.

Voeg MemberPress toe.

2. Verkoop van de cursus op de Cursusmarktplaats

We zullen ontdekken dat deze service het meest wordt gebruikt door marketeers voor hun cursussen, en onder de platforms die worden gebruikt zijn onder meer Udemy en SkillShare.

De reden dat hij Souq gebruikt als bron voor het verkopen van cursussen, in tegenstelling tot websites, is dat hij geen tijd heeft om een ​​website te maken, artikelen te schrijven, het SEO-beleid te volgen en andere vereisten voor het succes van websites, en om deze reden alleen maakt gebruik van koersmarkten, die er een percentage van de winst uit halen.

Platforms, of laten we zeggen een markt voor het verkopen van cursussen, omvatten een zeer groot aantal betaalde en gratis cursussen, en er is ook een zeer groot aantal verzoeken daartoe van geïnteresseerde partijen, die deze tegen verschillende prijzen kopen.

Met deze platforms kunt u een zeer groot aantal professionele studenten bereiken om voor de cursussen te betalen, en op deze manier moet u hen ervan overtuigen cursussen van u te kopen zonder de deur uit te gaan en op zoek te gaan naar concurrerende mensen.

Het proces van marketingcursussen over Udemy en anderen blijft de beste keuze voor marketeers omdat de cursus gemakkelijk toegankelijk is voor een zeer groot aantal deelnemers aan het platform. Er zijn echter enkele nadelen:

 • Het eerste nadeel is dat de markten een winstmarge van u afnemen, die via het platform soms 50% van uw winst bedraagt.
 • Het tweede nadeel is dat je niet over de cursusprijzen beschikt zoals je wilt, wat betekent dat je al hun voorwaarden en instructies met betrekking tot het aangeboden bedrag moet volgen.
 • Er zijn enkele problemen die moeten worden opgelost of er zijn vragen, en het is moeilijk om met hen te communiceren.
 • Het geeft je geen toegang tot potentiële studenten via SEO.

Ondanks al deze nadelen blijven cursusmarkten echter altijd de meest geschikte en beste optie als u niet goed bent in het genereren van verkeer naar uw site en u geen volgers heeft.

Er zijn veel platforms die een markt bieden voor het verkopen van cursussen, maar ik zal twee sites op onze website, Irbanet, met u delen:

1. Udemy

2. Vaardigheid delen

3. Verkoop de cursus op een van de cursusplatforms

Er is een derde methode en dat is het verkopen van cursussen via een cursusplatform of Cursusplatform.Er zijn uiteraard een groot aantal cursusplatforms die u hosting- en marketingdiensten leveren, al zijn er wel verschillen tussen, zoals we zullen zien.

Er zijn twee soorten van deze platforms:

1. Zelfstandige platforms

Onafhankelijke platforms bieden u alle hostingdiensten die u nodig heeft De nodige ondersteuning en educatieve middelen, met de mogelijkheid om marketingtools aan te bieden die variëren van platform tot platform.

Een van de voordelen van onafhankelijke platforms is dat ze een geschikte plek voor je vrijmaken om alleen of te werken De Solopreneur probeert de inspanningen te verminderen, maar er is één nadeel: de marketinginstrumenten zijn meestal beperkt.

2. Alles-in-één-platforms

Het All In One Platforms is het beste platform ooit en wordt beschouwd als het sterkste en beste. Dit platform biedt u vanuit alle hoeken alle vereisten voor het online verkopen van cursussen, en deze functies variëren van tools voor het bouwen van websites tot marketingtools, automatiseringstools en het maken van een gemeenschap voor jou.

Uiteraard verschillen deze platforms van platform tot platform, niet alleen wat betreft functies, services en kosten. Over het algemeen zijn deze platforms de beste optie die voor bijna iedereen geschikt is.

De meest populaire platforms voor het verkopen van cursussen zijn:

1. Leerzaam platform

2. Denkplatform

3. Podia-platform

4. Kajabi-platform

5. Masaq-platform

Hoe u cursussen online op de markt kunt brengen

Profiteren van internet en geld verdienen is niet eenvoudig, tenzij u het vakgebied waarop u werkt vanuit alle hoeken bestudeert, evenals het vakgebied van het verkopen van cursussen, om uw winst te verdubbelen.

In het huidige tijdperk waarin we leven, als je de elektronische marketing verbetert, dan ben je de held, zoals we zeggen . Als je weet hoe je elektronische marketingkanalen op de juiste en gedegen manier kunt exploiteren, zul je zeer grote winsten behalen in de virtuele wereld, en met deze ervaring die u bezit, verkoopt u een zeer groot aantal cursussen en genereert u veel geld.

De belangrijkste e-marketingkanalen waarop u kunt vertrouwen om uw cursussen online op de markt te brengen, zijn:

1. Sociale media

Sociale media worden het meest gebruikt voor het op de markt brengen van producten, diensten en websites om te profiteren van internet. Sociale sites spelen een zeer grote rol bij het promoten van verschillende dingen in de virtuele wereld. Ze worden eerder gebruikt als een dagelijkse bron van informatie. inkomen, en soms zonder sociale sites, verdien je vaak geen cent.

Deze sociale sites omvatten Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn, TikTok en andere sites om verkeer aan te trekken. Maar u moet het juiste platform voor uw doelgroep kiezen, bijvoorbeeld:

 • Als je cursussen aanbiedt op het gebied van ontwerpen en tekenen, kun je het beste de platforms Instagram en Pinterest targeten.
 • Als je cursussen marketing en sales aanbiedt, is LinkedIn wellicht het beste platform om de cursussen te promoten.
 • als Als u zich richt op de Golfmarkt, met name Saoedi-Arabië, is Twitter de beste plaats om te beginnen.

2. SEO

Een van de belangrijkste dingen waarop u moet vertrouwen op websites of zelfs op de elektronische markt zijn semantische woorden. U verkoopt geen illusies en denkbeeldige verhalen, maar u verkoopt dingen die cursussen zijn waar mensen naar zoeken in Google-zoekmachines en ook op websites.Voor het succes van de website moet u daarom afhankelijk zijn van SEO-normen.

Het is niet nodig om specifiek websites te maken voor het verkopen van cursussen. U kunt in plaats daarvan een website maken in een specifiek specialisme en een sectie of binnen de inhoud van de cursussen die u verkoopt, aanbieden.

U heeft bijvoorbeeld een website voor winst uit internet en u noemde een onderwerp over winst uit elektronische handel. Uiteraard bevat het onderwerp artikelen, afbeeldingen en semantische woorden om verkeer van Google-zoekmachines aan te trekken. In dit onderwerp zal ik bood hen aan een cursus te kopen over de geheimen van winst uit elektronische handel. Hier trok ik degenen die dat wensten aan. Met semantische woorden en tegelijkertijd kopen ze cross-overs.

3. E-mailmarketing

E-mailmarketing zelf vereist cursussen om te leren hoe je op de markt moet komen, omdat het een van de belangrijkste stappen is die je moet leren om een ​​professionele marketeer te worden. E-mailmarketing heeft een extreem groot potentieel om grote winsten te behalen.

Het enige wat je hoeft te doen, mijn geliefde broer, is een basis van e-mails opbouwen van je klanten en klanten die geïnteresseerd zijn in de niche van je cursussen.

Daarom moet u goed leren, maar wij zullen u enkele adviezen geven waar u baat bij kunt hebben bij uw werk, namelijk:

 • Je moet een gratis e-lesboek en minicursussen aanbieden. Om hem deze gratis te laten volgen, moet hij zich registreren bij zijn Gmail, en op deze manier heb je een proces gebruikt om e-mailaccounts binnen te halen.
 • Een seminar of webinar waarmee u de e-mails van uw klanten verzamelt.
 • Breng uw nieuwsbrief op de markt waarin u uw klanten ten goede komt, en na verloop van tijd zult u merken dat ze zich erop abonneren.
 • Gebruik gesponsorde Facebook-advertenties.

4. Affiliatemarketing

Affiliate marketing is een van de krachtigste manieren om van internet te profiteren, omdat het u helpt een groot aantal accounts te verzamelen door een e-mailmarketingplan te volgen.

Het proces en wat het inhoudt, is dat u met de affiliate marketeer overeenstemt om hem een ​​percentage te geven van elk abonnement op uw cursussen dat van hem afkomstig is.

Dus als hij bijvoorbeeld 200 nieuwe studenten per maand binnenhaalde, en uw winst voor elk van hen $60 was, en u gaf hem $20 voor elke student – $4.000 -, dan zou u $6000 hebben verdiend zonder die cursussen op de markt te hoeven brengen.

Dit is wat ik met u kan delen, omdat ik weet dat er veel manieren zijn waarop u kunt profiteren van internet door cursussen te verkopen. Ik hoop dat u de les leuk vindt. Voor meer lessen over de winst uit internet kunt u het volgende doen:

Profiteren van Amazon 2024 (een uitgebreide gids voor het verdienen van duizenden dollars per maand)

Hoe profiteert u van Click Bank? De beste manier om online geld te verdienen

10 manieren om te profiteren van websites (eerlijke internetwinstsites)

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *