تعرف علي الربح من بوكينج – دليلك لتحقيق دخل إضافي من حجوزات الفنادق 2024

Affiliate marketing wordt beschouwd als een van de krachtige klassieke methoden die tot nu toe en in de toekomst zijn en blijven bestaan. Het is een van de krachtige marketingmethoden die de meeste bedrijven volgen om nieuwe klanten te werven, en het is een van de bekendste en gemakkelijkste vakgebieden waarop veel marketeers vertrouwen om een ​​respectabel inkomen te behalen.

Maar dit is niet ons onderwerp, aangezien het vakgebied van affiliate marketing zelf in vele takken is verdeeld. In de volgende regels gaan we wat dieper in op een van de meest unieke manieren om een ​​respectabele commissie te bereiken, en eerlijk gezegd de leukste. We hebben het hier over hoe u kunt investeren in uw favoriete hobby, namelijk reizen, en hoe u een respectabel inkomen kunt verwerven via de website van Booking. Dus zonder introductie zullen we in detail uitleggen hoe u dit op de juiste manier doet.

Hoe u geld kunt verdienen met hotelreserveringen

Als u een reisliefhebber bent, weet ik zeker dat u Booking.com heeft gebruikt om zelf een kamer te boeken, of misschien in ieder geval om te ontdekken welk hotel dicht bij de stad ligt die u gaat bezoeken en wat de prijzen daar zijn. Maar wist u dat u er een commissie mee kunt verdienen, jawel, op een eenvoudige en slimme manier die u een aanzienlijk extra inkomen oplevert.

Maar de site is niet exclusief voor reisliefhebbers, en zelfs marketeers vertrouwen erop als een extra inkomstenbron die hen naar financiële vrijheid zal leiden. Lees dus snel verder, want hieronder vertel ik je hoe je je daar gemakkelijk kunt registreren en hoe je correct kunt promoten, totdat ik je laat zien hoe je je eerste commissie kunt behalen.

Dit artikel is niet bedoeld voor reisliefhebbers of voor degenen die internet als bron van inkomsten gebruiken, maar zelfs voor hoteleigenaren. Als u zich nog niet eerder op deze site heeft aangemeld, heeft u zeker echte mogelijkheden om te boeken gemist en mist u nog steeds. Zelfs als u in een toeristisch gebied woont, kunt u op uw eigen voorwaarden een kamer in uw huis verhuren om te verhuren, naast de commissie die u verdient.U zult vriendschap sluiten met buitenlanders en uw relaties steeds verder ontwikkelen.

De site verklaart dat u een commissie van 25% van het reserveringsbedrag ontvangt, maar deze is opgenomen in nauwe berekeningen, zodat niet het volledige percentage voor u wordt berekend, maar eerder de reserveringsprijs van de gebruiker en zelfs de commissie van de site daaruit zijn inbegrepen. Maar het gerucht gaat op internet dat uw commissie ongeveer 10% zal bedragen. De kans bestaat dat de commissie stijgt, afhankelijk van de marketingmethode die je volgt en of je daadwerkelijk respectabele maandelijkse conversies behaalt.

Hoe u zich registreert op Booking.com

Het registratieproces is heel eenvoudig en uw account wordt onmiddellijk geaccepteerd. Het begin is door uw account voor uzelf te registreren. Maar het kan zijn dat je een reisblog of op zijn minst een YouTube-kanaal nodig hebt, en we zullen uitleggen hoe je dat moet doen.

Hoe u daar een account kunt registreren, het is net zo eenvoudig als het is, zoals op elke site waarbij u zich eerder heeft geregistreerd. Het is hetzelfde proces. Vul gewoon de vereiste informatie in, inclusief naam, e-mailadres en wachtwoord, en hier kunt u bent, heeft u de eerste stap richting samenwerking met de Booking-site voltooid.

Het op professionele wijze promoten van hotelreserveringsaanbiedingen

Als u ooit onder de indruk bent geweest van de service van een hotel, zijn er mensen die uw ervaring aan hen willen presenteren, hetzij door middel van een korte video, of door een opmerking op een forum, of misschien kunt u uw eigen website openen waarop u uw ervaringen deelt. jouw ervaringen met een affiliate link, en hier heb je op de eenvoudigste manier een commissie behaald.

Er zijn veel manieren waarop u uw winstgevende links kunt promoten, waarvan sommige gratis zijn en andere waarvoor een geldinvestering vereist is, waaronder:

1 – Adopteer een website om de beste winst te behalen

De beste manier om geld te verdienen met hotelreserveringen is door een website te maken die praat over toerisme en de beste plaatsen die u aanbeveelt om te bezoeken. Maar voor degenen die geen ervaring hebben met het maken van websites of misschien niet meer kosten willen betalen, zijn er nog steeds tientallen of zelfs honderden manieren waarop u kunt verdienen (we zullen er enkele in de rest van het onderwerp noemen).

Maar om een ​​website te maken kan dit in het begin een investering vergen. Dit betekent dat als je iets professioneels wilt, je een domeinnaam nodig hebt, waarmee we bedoelen dat je een onderscheidend domein voor je elektronische blog kiest en deze reserveert via een van de betrouwbare domeinregistratiesites. Je moet ook hosting aanschaffen om je site op te slaan. gegevens, en ook iets belangrijks, namelijk het vertrouwen op een betaald professioneel sjabloon, speciaal ontworpen om compatibel te zijn met zoekmachines, en misschien enkele add-ons om de pagina’s van uw site te versnellen, enz.

Maar je kunt om te beginnen beginnen met een gratis blog op Blogger, dus je hebt geen groot kapitaal nodig. Je kunt een domeinnaam kopen voor minder dan $ 10 per jaar, en er zijn sites zoals GoDaddy die je een domein bezorgen voor $ 0,99 voor een heel jaar, en je kunt eenvoudig een GoDaddy-domein koppelen aan een gratis Blogger-blog. En nu heb je een blog waarmee je de eerste stappen kunt zetten in het bouwen van inhoud en het ervaren van winst uit affiliate marketing.

Als u mijn persoonlijke mening wilt, dat wil zeggen een mening gebaseerd op lange ervaring op het gebied van werken via internet. Ik raad je aan om direct voor de eerste optie te gaan. Je hebt misschien maximaal $ 100 nodig voor een professionele start, maar in ruil daarvoor heb je veel ervaring en expertise nodig in het maken van een website, het beheren van WordPress en het verbinden ervan met hosting. Dit is een belangrijke stap die iedereen die de wereld van internetinvesteringen wil betreden, zal zetten. Begin er dus nu beter mee dan morgen. Zelfs de gratis blog van Blogger of een ander platform geeft je ervaring met bloggen, het maken van artikelen, enz.

2 – Hoe u kunt profiteren van boeken zonder website

Er zijn veel alternatieven waarmee u hotelreserveringsaanbiedingen kunt promoten zonder een website te maken, waaronder de volgende:

A) Aanbiedingen promoten via sociale-mediasites

Wie heeft er geen social media-account? Ik ben er vrij zeker van dat je daar minstens een uur per dag doorbrengt, of het nu op Facebook, Instagram of misschien YouTube is, en zelfs op het Telegram-platform, dat we de afgelopen periode enorm hebben zien groeien. Maar het probleem is niet het gebruik, maar eerder de juiste gebruiksmethode, dus in de volgende regels zal ik u laten zien hoe u uw tijd op de juiste manier kunt investeren.

Sociale-mediasites zijn het beste alternatief voor het maken van een blog, omdat ze gemakkelijk te beheren en snel zijn. Als je nog geen ervaring hebt met het bouwen en onderhouden van websites, of misschien wil je als amateur het vakgebied ingaan, dan is het geschikt voor jou als starter. Als u goed aanwezig bent op een van deze sites, kunt u er gemakkelijk een effectief hulpmiddel van maken waarmee u meer geld kunt verdienen.

Het grote aantal indringers op dit gebied heeft het verpest en het is iets ingewikkelder geworden dan voorheen, dus als je deze methode wilt gebruiken, raden we je aan om geen affiliatielinks rechtstreeks in berichten te plaatsen, maar je kunt erop vertrouwen linkverkortings- en omleidingssites, geleid door Bitly.

Het is beter om inhoud te publiceren waar mensen baat bij hebben en zich niet alleen bezig te houden met het genereren van inkomsten. Als uw volgers toegevoegde waarde vinden in wat u publiceert, kunt u er zeker van zijn dat uw inhoud dag na dag zal groeien, wat overeenkomt met een automatische groei. verhoging van de winst. Daarom raden wij u aan ernaar te streven om onderscheidende inhoud aan te bieden in uw eigen stijl die uw persoonlijkheid weerspiegelt en tegelijkertijd nuttig is. Met andere woorden: creëer uw eigen concurrentievoordeel.

Kies vervolgens zorgvuldig het aanbod dat u wilt promoten. Ongeacht de kwaliteit van het bericht dat u gaat schrijven, zal de slechte kwaliteit van het aanbod een obstakel vormen voor het genereren van inkomsten. Daarom raden wij u aan om als eerste stap eerlijk uw eigen ervaring over dat hotel te delen, als u al een eerdere ervaring heeft gehad, zal dit beter zijn. Als u geen ervaring heeft, raden wij u aan de speciale aanbiedingen aandachtig te bestuderen en alle positieve en zelfs negatieve recensies te lezen.

Wat de publicatiestrategie betreft die wij aanbevelen, is één bericht per dag voldoende. Maar houd er rekening mee dat van de 10 berichten slechts één bericht promotioneel zal zijn. Het is het onderscheidende bericht dat de beste informatie bevat, en het is vooral het bericht waarin u de korte affiliate-link plaatst. Vergeet niet je volgers te analyseren, welke dag de meeste interactie heeft, de piektijd te bepalen, etc.

Om eerlijk te zijn: het is een goed idee om een ​​klein bedrag in advertenties te investeren als je op een van deze sociale netwerksites wilt werken, vooral Facebook. Zoals we allemaal weten, is zijn nieuwste beleid volledig zakelijk geworden, wat betekent dat als je een hoger verkeerstarief wilt, je moet betalen.

Let op: als u geen ervaring heeft met de juiste advertentietargeting, is het belangrijk dat u een aantal goede targetingtechnieken leert, zodat u niet alleen maar geld verliest met experimenteren. YouTube staat vol met dit soort uitleg, dus het zou een goed idee zijn om te profiteren van de ervaringen van anderen, omdat dit ervaringen aan die van jou zal toevoegen.

b) Bouw een mailinglijst op

Een andere slimme manier is om te voorkomen dat winstgevende links rechtstreeks op uw actieve sociale media-accounts worden gepubliceerd en deze te vervangen door een mailinglijst. Dit betekent dat in plaats van uw bezoekers rechtstreeks naar de winstgevende link te leiden, u ze naar een speciale link op uw mailinglijst verwijst, wat betekent dat de lezer zich met zijn persoonlijke e-mail zal abonneren en uw updates zal ontvangen. Natuurlijk heb je ze al eerder laten weten dat je daar wekelijks unieke content publiceert, of misschien schrijf je bijvoorbeeld een klein boekje van 20 pagina’s over de beste comfortabele reisgewoonten, en krijgen ze die in ruil voor een abonnement op je mailing. lijst.

Deze methode heeft voor mij persoonlijk de voorkeur, omdat het een langetermijninvestering is. In het begin werkt u eraan om uw mailinglijst beetje bij beetje uit te breiden, en daar kunt u uw winstgevende links weergeven en het grote verschil in conversiepercentage opmerken. Bovendien is de mailinglijst een van de krachtigste marketingmethoden waar grote marketeers op vertrouwen.Het hebben van een sterke lijst is erg belangrijk, op welk gebied dan ook! Het meest winstgevende gebied van toerisme in termen van commissie, met andere woorden: u bezit een schat. Dus maak je in het begin alleen zorgen over het laten groeien van je mailinglijst, en door unieke inhoud aan te bieden, zul je dit bereiken.

Welnu, het idee van een website of een pagina op Facebook die je misschien tegenkomt, past op dit moment niet bij je, dus waarom zou je niet een kanaal op YouTube maken, aangezien het de op één na grootste zoekmachine ter wereld is, of zelfs een account op Tik Tok dat informatie geeft over het gebied waarop je je richt met een korte en interessante video, en hier ben je. Verkeer, voeg gewoon je eigen tintje toe en het vertaalt zich in winst.

Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren waarop we, als we ze hier zouden noemen, nooit klaar zouden zijn. Maar de beste manier waarop wij u adviseren is! Het is jouw persoonlijke stijl, ja, jij. Probeer creatief te zijn en je persoonlijke tintje toe te voegen en misschien zie je betere resultaten en nieuwe deuren die voor je opengaan.

Hoe werkt Boeken?

Een van de redenen voor zijn populariteit is het boekingsgemak, de goede beveiliging en bescherming. De site is ook zeer betrouwbaar en beroemd over de hele wereld en bespaart tijd en moeite. Ook voor jou als marketeer zul je er geen complicaties mee ondervinden, want het beschikt over een overzichtelijk dashboard waarin je eenvoudig alle kliks die via jou zijn gemaakt, de conversies die al hebben plaatsgevonden kunt onderscheiden en zelfs je eigen kunt maken trackinglinks.

Het proces is heel eenvoudig: zodra de lezer op uw link klikt en direct of binnen 24 uur een reservering maakt, ontvangt u uw commissie direct. Dit is het affiliatesysteem waar de meeste grote bedrijven mee werken, waaronder bijvoorbeeld Amazon.

Maar wacht even! Waarom richt ik mij zo specifiek op Booking?

Het mooie van deze site is dat zodra bezoekers er binnenkomen, het moeilijk zal zijn om te vertrekken zonder een ticket te boeken. De site is op een slimme, doordachte en eenvoudige manier ontworpen waardoor de lezer zich er mee kan identificeren.

Natuurlijk is er meer dan één site die dezelfde service biedt, maar niet met dezelfde functies. Als we kijken naar de populariteit, vind je de website van Booking bovenaan de lijst. Volgens de laatste statistieken bedraagt ​​het aantal bezoeken jaarlijks meer dan 500 miljoen bezoekers, wat overeenkomt met meer dan een miljoen reserveringen per dag, en dit is werkelijk een enorm aantal. Waar al deze bezoekers dagelijks naar dit platform stromen om daar hun verblijf te boeken. Deze populariteit maakt de site zelf een echte mijn voor ons als marketeers om aanzienlijke commissies te behalen als ze op de juiste manier worden geïnvesteerd.

Er zijn veel andere sites die u uitstekende service bieden, zoals TripAdvisor, HostelWorld en anderen. Ik zeg niet dat je het als alternatief moet gebruiken, maar naast het verdubbelen van je inkomen, heeft misschien iemand een slechte ervaring gehad met een Booking-site (en dit gebeurt zelden) en zal een van deze sites een tweede optie zijn.

Maar ons onderwerp richt zich meer op Booking.com, omdat het een wereldwijde website is die accommodatie biedt in meer dan 227 landen over de hele wereld. In meer dan 40 talen. Met 24-uurs ondersteuning. Het wordt ook beschouwd als gemakkelijk te gebruiken, onmiddellijk en zonder enige kosten. Open nu je telefoon en probeer de applicatie te downloaden en je zult meer dan honderd miljoen downloads vinden op Android-telefoons.

Betaalmethoden gebruikt door Booking

Betaalmethoden zijn via PayPal of kunnen worden aangevraagd via een bankoverschrijving die specifiek is voor uw land. In feite vinden we het zeer beperkt in termen van de verscheidenheid aan opnamebronnen, maar over het algemeen is PayPal een van de bekendste en veiligste sites als het gaat om financiële transacties.

Als u een beginner bent op dit gebied en niet voldoende ervaring heeft om veel gerichte klanten naar uw affiliate-link te converteren, zal de winst in het begin wat traag zijn. Bovendien legt de site u een minimale opnamevereiste van $ 100 op, misschien uit veiligheidsoverwegingen Het kan ook zijn dat u het idee niet prettig vindt dat u uw winst pas kunt opnemen nadat twee opeenvolgende maanden zijn verstreken. Maar dit systeem wordt in de meeste internationale bedrijven gebruikt.

Een van de nadelen van dit vakgebied is de sterke concurrentie, omdat het toerisme al sinds de oudheid een grote concurrentie kent, maar door dieper te graven en de spelregels goed te begrijpen en toe te passen wat je hebt geleerd, en natuurlijk je eigen kennis toe te voegen eigen touch, zult u onvermijdelijk een aandeel hebben in deze markt. Over het algemeen zult u een succesvolle ervaring hebben, omdat u uw inkomstenbronnen en zelfs uw culturele evenwicht zult verdubbelen door verschillende landen te verkennen en zelfs ervaring op te doen over hoe u gemakkelijk een hotel kunt boeken.

Het gebied van winst uit reisreizen is een zeer winstgevend gebied, en het allerbelangrijkste: iedereen concurreert erin, vooral nadat u de wereld van internet heeft betreden. Tegenwoordig heeft u geen professioneel reisbureau nodig om op dit gebied in te breken.

Elk vakgebied op internet, inclusief affiliate marketing en hotelreserveringen, kost in eerste instantie tijd, moeite, doorzettingsvermogen en toewijding. Leer vooral wat je hebt geleerd en pas het vervolgens toe. Zorg ervoor dat je die enorme sommen geld die geprezen worden niet in korte tijd of alleen door het maken van een blog zult bereiken. Maar met vastberadenheid, doorzettingsvermogen en een goed begrip van de basisprincipes van het spel, kun je er zeker van zijn dat je erin zult slagen en een respectabel inkomen zult behalen.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top