تعرف علي السياحة في جنوب أفريقيا 2024

Toerisme in Zuid-Afrika – de belangrijkste plaatsen en mooiste toeristische attracties

Toerisme in Zuid-Afrika is voor veel toeristen over de hele wereld een van de populaire toeristische bestemmingen geworden vanwege de toeristische mogelijkheden van Zuid-Afrika en het aanbod aan alle vereisten voor verschillende smaken. Het stond gerangschikt op de lijst van de beste landen om te bezoeken in 2016, in naast de diversiteit aan toeristische activiteiten in het land en de diversiteit aan bezoek- en entertainmentattracties onder een prachtige groep… Historische plaatsen, markten, winkelcentra, moderne hotels en resorts, en de verspreiding van pittoreske landschappen en tuinen dankzij de charmante natuur van Zuid-Afrika In Zuid-Afrika kan uw huwelijksreis anders zijn en u een plezierige ervaring bezorgen, dus laten we nu meer te weten komen over de belangrijkste steden in Zuid-Afrika voor toerisme en de belangrijkste bezienswaardigheden om te bezoeken.

Belangrijke tips en informatie wanneer u naar Zuid-Afrika reist

  • Zuid-Afrika ligt in het zuiden van het Afrikaanse continent en de officiële taal in het land is Engels met nog 9 andere talen, maar iedereen spreekt vloeiend Engels, dus het is gemakkelijk om met de mensen daar te communiceren.
  • Als u naar Zuid-Afrika wilt reizen, moet u de ambassade in uw land bezoeken om een ​​toeristenvisum voor Zuid-Afrika te verkrijgen. Dit kan van land tot land verschillen, en de ambassade zal u over alle details informeren.
  • Het toerisme in Zuid-Afrika is redelijk geprijsd, hoewel de prijzen voor vliegtickets een beetje hoog zijn, maar veel luchtvaartmaatschappijen bieden geweldige kortingen en aanbiedingen om Zuid-Afrika te bezoeken.
  • De transport- en voedselprijzen in Zuid-Afrika zijn goed en niet hoog, en er zijn plekken om te verblijven op verschillende niveaus van luxe hotels, middenklasse hotels, appartementen en hostels tegen redelijke en variërende prijzen.
  • De officiële munteenheid van Zuid-Afrika is de rand, en je kunt geld krijgen via geldautomaten, maar pas op voor mensen die het kunnen stelen onder het voorwendsel je te helpen.
  • De grootste en beste stad van Zuid-Afrika is Johannesburg.Het land heeft 3 hoofdsteden: Pretoria als algemene hoofdstad, Kaapstad als wetgevende hoofdstad en Bloemfontein als gerechtelijke hoofdstad.
  • De mensen hier zijn goed in de omgang, maar ga niet laat alleen op pad en ga niet naar verdachte plekken. Mocht u problemen tegenkomen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de politie, zij zullen hulp zoeken.
  • Het wildleven in Zuid-Afrika is wijdverspreid en de reservaten bevatten verschillende en gevaarlijke dieren. Het is dus belangrijk om voorzichtig te zijn, voorzichtig te handelen, respect te tonen voor de dieren en de algemene veiligheidsregels te volgen.
  • De beste tijd om voor toerisme naar Zuid-Afrika te gaan is over het algemeen in het voorjaar en tussen oktober en maart.
  • Wanneer u voor een huwelijksreis naar Zuid-Afrika gaat, kan het heel mooi zijn tussen Zuid-Afrikaanse strandresorts en prachtige kustaccommodaties en hotels.

Toerisme in Zuid-Afrika en de belangrijkste steden en toeristische attracties

Toerisme in Zuid-Afrika in Johannesburg

Het toerisme in Johannesburg wordt gekenmerkt door een uitgebreide diversiteit en een echte en plezierige toeristische ervaring. De stad, een van de belangrijkste toeristische steden in Zuid-Afrika en de grootste stad, het financiële centrum en het entertainmentcentrum van het land, biedt bezoekers alle vormen van entertainment en toeristische diversiteit, inclusief pittoreske natuurlijke landschappen, tuinen, prachtige uitgaansgelegenheden en historische bezienswaardigheden, aangezien de stad beroemd is om de stad. Het heeft ook verschillende musea en toeristische attracties waar we in detail over zullen leren.

De beste toeristische plaatsen in Johannesburg

1 – Leeuwenpark in Johannesburg

Het park wordt beschouwd als een van de beste plekken voor toerisme in Johannesburg en is de hele week druk bezocht met bezoekers, met de mogelijkheid om dieren in het wild van dichtbij te bekijken, met de dieren te spelen en meer dan 80 zeldzame soorten leeuwen in het park te zien en een groep verschillende dieren, wat het toerisme in Johannesburg onvolledig maakt zonder een bezoek aan het prachtige Lion Park.

2 – Nelson Mandela-plein

Het plein van de voormalige Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela, dat naar hem is vernoemd en voorheen bekend stond als ‘Sandwich Square’. Het wordt beschouwd als een van de beste toeristische plekken in Johannesburg en Zuid-Afrika in het algemeen. Iedereen komt hier om foto’s te maken en daar is een uitgaansplek voor kinderen en je kunt rond het plein lopen en een leuke en mooie tijd doorbrengen. .

3 – Museum van rassendiscriminatie

Het behoort tot de bekendste musea op het Afrikaanse continent en wordt beschouwd als een van de beste toeristische plekken in Johannesburg. Het museum vertelt je alles over de geschiedenis van de stad Johannesburg en over belangrijke figuren uit de geschiedenis van de stad. Het is een prachtige plek voor geschiedenisliefhebbers en kennis van de historische gebeurtenissen die plaatsvonden in de stad Johannesburg.Het museum vertelt de geschiedenis van de stad met films en foto’s en heeft een verzameling waardevol antiek en historische stukken die u de schoonheid van het Zuid-Afrikaanse toerisme laten zien.

4 – Gold Reef stadspark, Johannesburg

Het is een van de mooiste parken in de stad en een van de toeristische attracties in Johannesburg die geliefd is bij bezoekers, met groene ruimtes voor ontspanning en rust, speelplekken voor kinderen en ruimtes om te picknicken en te wandelen in een sfeer vol plezier en genieten. Met Gold Reef City Park kun je het ondergrondse gebied vol avontuur en plezier bezoeken op een ondergrondse plek die voorheen een goudmijn was. Wat het park onderscheidt, is dat de toegangsprijzen symbolisch en voor iedereen toegankelijk zijn.

5 – Dierentuin van Johannesburg

De Johannesburg Zoo behoort tot de beste toeristische plekken in Johannesburg en onderscheidt zich door het feit dat het een grote groep unieke dieren omvat, waar je meer dan 2.000 dieren in het park kunt zien, en dat het grote gebieden heeft om te picknicken en plezier te maken met kinderen en familie.

6 – Cultureel dorp “Lezidi”.

Het prachtige dorp is geïnteresseerd om het leven in Zuid-Afrika op een andere en eenvoudige manier en de oude manier van leven te belichamen met aandacht voor gebruiken en tradities.Je kunt het dorp bezoeken en in de eenvoudige en vrolijke hutten zitten met enkele eenvoudige meubels. Ook kun je hier de bekendste Afrikaanse gerechten eten en heerlijke Afrikaanse maaltijden nuttigen.

7 – “Verse aardevoedselwinkel”

Het is een van de beroemdste winkels in Zuid-Afrika, gelegen aan Komati Street en een geschikte plek om de beroemdste Afrikaanse maaltijden te eten tegen geweldige prijzen. De plaats biedt u een groep gezonde gerechten die geschikt zijn voor kinderen en verschillende smaken met een heerlijke en unieke smaak.

8 – Croke City Krokodillenpark

Een van de beroemdste tuinen en parken in Johannesburg en Zuid-Afrika, het park omvat een grote groep dieren en een grote groep verschillende slangen. U kunt een aangename tijd doorbrengen in de tuin en genieten van een heerlijke maaltijd in de restaurants verspreid over het prachtige park.

9 – Maboneng-gebied

Het is een van de beste toeristische plekken in Johannesburg en een van de kenmerkende winkelgebieden van de stad. De plaats wordt geschikt geacht voor een uitje met het gezin om rond te lopen, te winkelen, wat producten te kopen en een maaltijd te eten in de beroemde restaurants verspreid over de plaats , of ga zitten in een van de cafés in de wijk Maboneng, een van de toeristische gebieden in Johannesburg die zich onderscheidt door zijn prachtige diversiteit.

10 – Gandhi-plein

Het is een van de beste toeristische plekken in het beroemde Johannesburg, vernoemd naar de Indiase leider Gandhi en er staat een standbeeld van de leider Gandhi op het plein.

11 – Erfgoedmuseum in Johannesburg

Het is een van de beroemde musea waar geschiedenisliefhebbers naartoe gaan, aangezien het museum getuige is van de historische gebeurtenissen in de stad en Zuid-Afrika en een onderscheidende plek is die jaarlijks veel toeristen trekt.

Het Military History Museum is een van de toeristische musea in Johannesburg, dat bezoekers veel van de gebeurtenissen van oorlogen en conflicten in de stad laat zien, hen enkele instrumenten laat zien die in oorlogen werden gebruikt en enkele behandelmethoden die in deze periode werden gebruikt, en illustreert bezoekers hoe het leven in de loopgraven tijdens de Tweede Wereldoorlog was.

12 – Monte Casinopark in Johannesburg

Het is een van de prachtige entertainment- en toeristische plekken die ervoor zorgen dat je van het toerisme in Johannesburg houdt. De plek zorgt ervoor dat je graag naar Zuid-Afrika gaat voor toerisme, omdat het je unieke entertainmentervaringen en plekken voor spelletjes, wandelen en ontspanning biedt. De plek trekt miljoenen mensen bezoekers jaarlijks en wordt beschouwd als een van de favoriete plekken voor gezinnen.

De beste toeristische attracties in Kaapstad

Kaapstad is een van de mooiste toeristische steden in Zuid-Afrika en is geclassificeerd als een van de mooiste toeristische steden in Afrika. De prachtige stad ligt in de provincie West-Kaap. De stad staat bekend om zijn gematigde en mooie klimaat en zijn charmante natuur en is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen geliefd bij bezoekers in Zuid-Afrika. Het heeft een groot belang en interne bekendheid als hoofdstad. Wetgevend land, laten we meer te weten komen over de belangrijkste toeristische attracties in het prachtige Kaapstad.

1 – Victoria en Alfred Waterfront

De prachtige waterkant is een van de beste toeristische attracties in Kaapstad en een van de meest aantrekkelijke voor toeristen, aangezien het aantal bezoekers aan de plaats jaarlijks 24 miljoen bezoekers bereikt. De plaats is erg charmant met een verbazingwekkende natuur, zoals de Tafelberg. gelegen aan de achterkant en het is op een zeer aangename en mooie manier omgeven door oceaanwater. De plaats is compleet met alle voorzieningen. Het is een groot toeristisch en economisch project met hotels, resorts, prachtige uitgaansgelegenheden en een aantal prachtige toeristische attracties. op een prachtige plek.

2 – Two Oceans-aquarium

Het is een van de beste toeristische attracties in Kaapstad en ligt aan het Victoria en Alfred Front. De plaats is erg beroemd omdat het zich op het kruispunt van de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan bevindt. De plaats omvat een grote collectie zeedieren, haaien en exotische vissen. U kunt vissen aanraken en hanteren in een speciaal aquarium of duiken. Met haaien als u van avontuur houdt. Er is ook een speciale plek voor kinderspelletjes en een café ter plaatse voor heerlijke drankjes.

3 – Nationaal Park Tafelberg

Het charmante park is een van de bekendste en populairste toeristische attracties in Kaapstad. Het park staat op de UNESCO-erfgoedlijst en wordt beschouwd als een van de Nieuwe Zeven Wereldwonderen. De plaats hier is charmant met zijn schilderachtige natuur en bevat meer dan 1.465 zeldzame bloemen en meer dan 2.200 soorten prachtige planten.

4 – Bouldersstrand

Een van de mooiste stranden van Zuid-Afrika en een van de mooiste toeristische plekken in Kaapstad.De plaats is een kolonie prachtige pinguïns en is omgeven door marmer en graniet in een prachtig natuurlijk beeld.

5 – Robbeneiland

Het is een van de beroemde eilanden in Zuid-Afrika, gelegen in de Tafelbaai en een van de toeristische plekken in Kaapstad die populair is bij bezoekers. Het eiland is waar de voormalige president van het land, Nelson Mandela, 18 maanden van zijn gevangenschap doorbracht voordat het einde van de periode van de apartheid, en hij bezocht het verschillende keren nadat hij de macht had overgenomen. De plek op het eiland straalt natuurlijke schoonheid uit. Je kunt de cel van Nelson Mandela bezoeken en een goede tijd doorbrengen op Robbeneiland, een van de meest plezierige toeristische plekken van Zuid-Afrika .

6 – Kaapstad-wiel.

Een van de beste toeristische attracties in Kaapstad, gelegen binnen het Victoria en Alfred Front, onthult u de stad, de oceaan, de Tafelbaai en het betoverende uitzicht op de bergen. charmante activiteit van Zuid-Afrikaanse activiteiten voor toerisme, entertainment en waar plezier.

Toerisme in Zuid-Afrika in Pretoria

Pretoria is de hoofdstad van Zuid-Afrika en een van de toeristische steden in Zuid-Afrika. De stad is waar de meeste ambassades zich bevinden en is van groot belang omdat er veel toeristische attracties zijn, waarvan we de belangrijkste in dit artikel zullen leren. artikel.

De belangrijkste toeristische plaatsen in Pretoria

Grote Uniegebouwen

Het is een van de belangrijkste gebouwen in Pretoria, een van de toeristische attracties in Pretoria, een symbool van de overwinning tijdens het spelen, en de zetel van de regering. De plaats wordt beschouwd als het hoogste geografische punt in Pretoria en is van groot belang Tot de beroemde gebouwen behoren de belangrijkste binnenplaats van de Universiteit van Zuid-Afrika, de Lucas Rand Telkom Communications Tower en het voetbalstadion Loftus Versfeld.

Voortrekkermonument

Het monument is een van de toeristische trekpleisters in Pretoria en een plek om te bezoeken, aangezien het werd gebouwd na de oorlogen die Engeland met de Afrikanen van Nederlandse afkomst voerde, en het Voortrekker-volk, dat beroemd was om zijn moed in deze oorlogen, hier woonde. .

Krogerhuis

Een historisch gebouw, een van de belangrijkste gebouwen en toeristische attracties in Pretoria. De plaats was het hoofdkwartier van de Boerenleider en de president van Zuid-Afrika in 1884 na Christus. Het is vreemd dat bij de constructie van het gebouw melk werd gebruikt in plaats van water om vermengen met cement, dat op dat moment van slechte kwaliteit was.

Reetfly Nationaal Park

Ritfly National Park is een van de beroemde parken in Zuid-Afrika en een van de toeristische en uitgaansgelegenheden in Pretoria die geschikt is voor gezinnen.De stad omvat ook een groep prachtige tuinen en parken die geschikt zijn voor gezinnen en om een ​​plezierige en mooie tijd door te brengen.

Toerisme in Zuid-Afrika in Durban

De kuststad Durban in Zuid-Afrika is een van de mooiste plekken in Zuid-Afrika voor toerisme. De kuststad is een van de toeristische steden in Zuid-Afrika, beroemd om zijn luxe, verfijning en luxe hotels. De stad is beroemd om zijn prachtige kruiden, natuurlijke landschappen en meerdere toeristische activiteiten. Laten we meer te weten komen over de belangrijkste toeristische attracties in Durban.

De beste toeristische attracties in Durban

Gold Mile-strand

Het is een van de belangrijkste toeristische plaatsen in Durban en een van de beroemdste stranden in Zuid-Afrika voor toerisme. De plaats is een belangrijke trekpleister voor bezoekers en staat bekend om zijn drukte, omdat er verschillende activiteiten zijn en de omgeving is luxe hotels, winkels, restaurants en cafés.

Vogelpark Yumgeni-rivier

Het park is een van de mooiste toeristische plekken van Durban en onderscheidt zich door het feit dat het een grote groep zeldzame vogels herbergt en door bezoekers uit de hele wereld wordt bezocht om de prachtige vogels daar te zien.

Botanische tuin van Durban

Een van de beroemde tuinen in Zuid-Afrika in Durban, bevat een prachtige collectie vogels, planten en bloemen en wordt gekenmerkt door natuurlijke schoonheid die ontspanning en geluk inspireert.

Indiase wijk

Een van de Zuid-Afrikaanse toeristische plaatsen in Durban is uniek, omdat het wordt gekenmerkt door een Aziatisch karakter. Het gebied heeft Market Street en de Juma-moskee, die wordt beschouwd als de grootste moskee in de zuidelijke helft van het Afrikaanse continent, en in de regio zul je scènes zien die nooit uit je geheugen zullen worden gewist.

Ushaka-zeepark

Een van de mooiste toeristische plekken in Zuid-Afrika en Durban. Het park ligt in het grootste aquarium van het zuidelijk halfrond. Er is ook een stadion voor dolfijnen, een plek speciaal voor vogels en realistische onderwaterversies van de beroemdste scheepswrakken , zoals de Titanic.

Golden Mile-gebied

Het is een kuststrook met verschillende stranden die door netten tegen haaien worden beschermd, er zijn prachtige kustactiviteiten en er zijn grote groene ruimtes voor natuurliefhebbers, ontspanning en contemplatie.

Voor meer informatie over toerisme in Zuid-Afrika: Toerisme in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is voor toerisme geen gewoon land, maar eerder een toeristische reis die vergelijkbaar is met de mooiste toeristische landen ter wereld. Het toerisme in Johannesburg of aan de kust van Durban is niet minder dan de steden van Europa. Het toerisme in Zuid-Afrika is nu uitgegroeid een belangrijke bestemming voor de meeste toeristen van over de hele wereld omdat ze echt plezier en vermaak vinden en alles wat ze zoeken.Over hem, dus we hopen dat je het toerisme in Zuid-Afrika zult ervaren en we wensen je een plezierige en mooie tijd.


Al deze informatie is verzameld door een team Reizigersbibliotheek Als u op internet of in referenties zoekt en als er een fout in de informatie zit, of het nu een taalfout is of door onoplettendheid is ontstaan, enz., kunt u ons dat in de opmerkingen vertellen en wij zullen het graag corrigeren.

Volg ons op sociale media om alle nieuwe updates te ontvangen

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top