kaidi1
الربح من الانترنت

إليك بوستات عيد الأضحى المبارك 2025 مكتوبة ومصورة 2025

kaidi3
kaidi4

We presenteren Eid al-Adha-posts met alle feestelijke briesjes die ze met zich meedragen en die de passie en gretigheid uitstralen van hun gebruikers om de Eid te verwelkomen, de Sunnahs en etiquettes ervan nieuw leven in te blazen, en te genieten van de goede eigenschappen ervan die een schaduw werpen over delen van de islamitische samenleving.

 • Vóór de zware verkeersopstopping en vóór de vele berichten van anderen, stuur ik je mijn bericht en de verzending is nog steeds prima, mijn goede vriend.
 • Ik kon het tegen niemand vóór jou zeggen Noch ikzelf, noch mijn hart gehoorzaamden mij, en ik vond het geweldig dat jij de eerste was die mijn felicitaties hoorde. Gelukkig nieuwjaar, mijn geliefden.
 • Moge God uw gehoorzaamheid accepteren, uw vreugde in Eid voltooien en u het gelukkigst maken met de hadj. Moge God u zegenen met de gelukzaligheid van het Paradijs, en moge God er een gezegende Eid Al-Adha van maken voor ons en voor u.
 • Ik feliciteer u met de gezegende Eid en ik vraag de Almachtige God om van al uw dagen een feestdag te maken en u een lang leven te geven, een gelukkig nieuwjaar en een gelukkig, voorspoedig leven.

Eid al-Adha-berichten voor dierbaren 2025

Eid berichten: O geur van bloemen en basilicum, ga naar de gasten van de Meest Barmhartige, moge God hen vergeving schenken. Eid en de dag van de Hajj komen samen, voor aanbidding en geluk zijn ze onafscheidelijk maak er een vakantie vol barmhartigheid en veiligheid van.

Met elke druppel regen, met elke spray van parfum en met een aantal Hajj- en Umrah-bedevaarten feliciteer ik de meest dierbare mensen met de komst van Eid, mijn naaste mensen.

Moge God je voor altijd zegenen met de feestdagen en je bedekken met licht van Zijn vroomheid en een gezegende Eid al-Adha voor iedereen.

Ik bied je het parfum van rozen en hun kleuren aan, en ik stuur je, mijn geliefden, een antwoord waar je op zult reageren. Ik feliciteer je bij voorbaat met Eid en zijn dagen.

De beste Eid-groeten kwamen van mij, dus ik hoop dat je hart ze toestaat naar buiten te komen.

Eid duurt drie dagen of zelfs vijf dagen, maar met jouw aanwezigheid, mijn liefste, zijn al mijn dagen vakantiedagen geworden.

Eid al-Adha-berichten geschreven in 2025

“De Eid is niet compleet zonder jouw aanwezigheid, en vreugde wordt niet verfraaid zonder jouw geluk. Moge God ons niet van jouw aanwezigheid in ons leven beroven.”

“Gelukkig nieuwjaar. Gelukkig nieuwjaar voor ons leven van tevredenheid en vreugde. Gelukkig nieuwjaar voor jou in onze wereld. Eid Mubarak is niet mooi.”

“Moge God goede daden van aanbidding van ons en van jullie accepteren, en ons en jullie vergeven, en ons en jullie vergeven Eid Mubarak, moge God het ons allemaal in goedheid teruggeven.”

“Met de geur van oud en amber en snoepjes met de smaak van suiker, en van harte gefeliciteerd, gelukkig nieuwjaar.”

“Een speciale ochtend voor de mooie, geurig van peper en jasmijn. Ik stuur het naar de dierbaren, en we zeggen tegen hen: Gelukkig nieuwjaar.”

“Ik heb alle afspraken afgezegd zodat ik op Eid bij jullie kon zijn, en ik zeg tegen jullie: Eid Mubarak, mijn dierbaarste dierbaren.”

“Ik feliciteer u met een gelukkig Eid, en ik vraag de Meest Barmhartige om van al uw dagen een feestdag te maken en u een lang leven en een gelukkig leven te schenken. Moge u beloond worden met Zijn zegeningen.”

De schatten van de aarde zullen je verlossen, en de geur van de oud zullen wij je begeleiden, en in het midden van je hart zal je verblijfplaats zijn, en ik zal je feliciteren met Eid Al-Dhuha.

Op Eid, ik zweer bij God, mijn liefste, zou ik je graag mijn ogen willen geven, maar ik was bang dat ik je zou missen en dat kan ik niet.

Een felicitatie vol bloemen en bloemen verstuur ik vóór Eid, zodat ik de rest voor kan zijn.

Eid al-Adha felicitatieberichten 2025

Eid al-Adha-berichten worden geclassificeerd als een van de meest populaire en meest gebruikte hulpmiddelen om de Grote Eid te feliciteren onder moslims die meerdere chatapplicaties gebruiken vanwege de voordelen die ze hebben, waarvan de belangrijkste het vergroten van de onderlinge afhankelijkheid en het verspreiden van genegenheid en medeleven onder de mensen van de islam, die geluk en vreugde brengen in de harten van familie, geliefden en vrienden, en de bereidheid van hun eigenaren uitdrukken om de gelukkige Eid-sfeer te activeren.

 • Als jij het druk hebt met Eid, dan ben ik bezig met hoe je Eid samen met jou kunt vieren.
 • Voor iedereen die een mooi deel van mijn leven is: een gelukkig nieuwjaar.
 • O God, moge deze Eid meer vreugde brengen, en O God, mogen alle jaren gelukkig met u zijn.
 • Ik heb je de Eid-versieringen laten zien. We zullen je ontmoeten. Ik hoop dat je een van de Eid-diners bent en mensen blij zult maken op Eid.
 • Moge God jou de geliefde van allen maken.. en de Eid komt met vreugde.. en mijn felicitaties voor Eid al-Adha zijn vooral speciaal voor jou.
 • “Ik ben blij om al mijn metgezellen een speciale felicitatie te kunnen uitbrengen ter gelegenheid van de gezegende Eid, en ik bid tot de Meest Barmhartige om deze terug te geven aan de hele islamitische natie met Jemen, zegeningen, veiligheid en veiligheid.”
 • “Elk jaar vult vreugde uw huizen, verblijft geluk in uw hart, en mogen uw geliefden u omringen met hoop en optimisme.”
 • “Mijn boodschap gaat naar iedereen en feliciteert de dierbaren, en feliciteert en zegent Eid Al-Adha. Wij vragen God om u een geaccepteerde Hajj te schenken, uw inspanningen voor daden van aanbidding dankbaar te maken en vreugde, vreugde en plezier in uw hart te bestendigen. elk jaar en jij bent de vreugde van Eid.”
 • “Mijn hart klopte van de vreugde van Eid en mijn verlangen om je te zien werd verzacht, en op de ochtend van de gezegende Eid Al-Adha scheen het licht met jouw visie, mijn liefste ding in het hart.”

Uitingen van felicitaties met Eid Al-Adha

De ziel geeft om degenen die dezelfde gevoelens met haar delen, om degenen die er aandacht aan schenken in tijden van nood, en om degenen die er waarde aan geven, haar van anderen onderscheiden, en proberen haar gelukkig te maken en haar uit de buurt van problemen te houden. Daarom moet een moslim goed omgaan met zijn familie en iedereen met wie hij een broederlijke relatie heeft, en hij moet slimme woorden uiten tegen alle mensen, vooral als Eid komt; Als volgt:

 • “Ik bied u mijn beste felicitaties en de beste gebeden om u te feliciteren met uw gezegende Gelukkig Nieuwjaar.
 • Oh God, ik vraag U op de dag van Eid om mijn nek en de nek van mijn dierbaren te bevrijden van de hel, en mij en hen het hoogste paradijs in de hemel te schenken.
 • “De dagen van geluk zijn teruggekeerd naar ons en de Eid is teruggekeerd met zijn familie en geliefden. Oh de schoonheid van de Eid met de bijeenkomst van de meest dierbare mensen. Elk jaar gaan we op weg naar goedheid en gehoorzaamheid aan de Meest Barmhartige. Je Eid is gezegend.”
 • “Ik heb je kort bezocht en je een prettige felicitatie gestuurd, en je plaats in mijn hart is eervol.
 • “Met allerlei soorten wierook, met alle geuren van bloemen, met alle geluiden van vogels en met de gebeden van pelgrims, gelukkig nieuwjaar.”

Eid al-Adha fotoposts voor Facebook 2025

Berichten voor Eid al-Adha vormen de ideale keuze voor moslims die zich abonneren op internet en een groet willen overbrengen voor de Eid van de Hadj, de Eid van het Offer, of de Eid van het Offer, zoals het in een aantal islamitische islamitische teksten wordt genoemd. landen, Bahrein, Iran en Turkije, en om de geest van het vieren ervan te verspreiden in uitvoering van wat door de Profeet was overgeleverd dat hij, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, de Metgezellen aanspoorde door vreugde te brengen en geluk voor zijn familie en hun broeders in religie.

 • De beste dingen van Eid zijn drie dingen: een overvloed aan goede daden, het uitwisselen van bezoeken en het lezen van deze zinnen.
 • O degenen van wie we het allerbeste voor hen hoopten.. en we hielden van ze ter wille van God en niets anders.. Gelukkig nieuwjaar.
 • Wij vragen God voor ons en de mensen van Arafa… een vergeven zonde en een geaccepteerde daad… een verhoord gebed en een gezegende Eid.
 • Net als de rest! Ik hou van zijn Eid.. aai de kinderen! Of hoe je het ook wilt noemen.. Ik wil niet zoals zij.. Ik wil een beetje meer.. Ik beloof je te zien en dit is alles waar ik op hoop.
 • Eid is geen dag en het gaat niet om nieuwe kleren. Wij als mensen hebben elke dag een feestdag in het bijzijn van de mensen van wie we houden. Je hebt misschien nieuwe kleren, maar je voelt de vreugde van Eid niet alsof het zo is een gewone dag. Gelukkig nieuwjaar voor de hele Arabische natie.
 • Moge God uw Eid tot een vreugde maken, waarbij daden worden geaccepteerd, zonden worden uitgewist, cijfers worden verhoogd en nekken worden bevrijd.
 • Moge God de dageraad van de dag van Arafah licht voor je maken, de middagvreugde, de blijde tijdingen in de middag en de vergeving bij zonsondergang. Hij maakte voor jou een uitnodiging die niet kan worden afgewezen, schonk je talloze levensonderhoud en opende een deur voor je in het paradijs dat niet kan worden gesloten.
 • We hebben dierbaren die niet bij ons in de buurt wonen, maar ze leven in ons hart. De geur van hun herinnering blijft ons hart parfumeren wanneer de bronnen van genegenheid in ons leven opdrogen. Onze dierbaarste verlangens, we sturen je mijn groeten, geurend met de beste oud.
 • Met de ihram van degenen die in ihram zijn… en de talbiyah van degenen die het vervullen… en de gebeden van degenen die in Arafat staan… en de leiding van degenen die offers brengen… en de vergeving van een barmhartige Heer… Ik feliciteer u met de geweldige vakantie van pelgrims.
 • In de schelpen zitten parels, en in jou vond ik de mens en de mooiste waarden, en als er mooie dingen in mijn leven zijn, dan is het kennen van jou zeker een van deze dingen. Moge God de vriendschap tussen ons bewaren Paradijs ons huis, en zegene je met een gelukkige Eid.

een getuige Eid al-Adha-berichten om familie en vrienden te feliciteren

De mooiste nieuw geschreven Eid al-Adha berichten

De inhoudssite biedt deze aan gewaardeerde bezoekers die zich tot de islam hebben bekeerd en op zoek zijn naar de mooiste Eid al-Adha-posts, of het nu gaat om een ​​Eid-wenskaart voor hun dierbaren en naaste families, een weerspiegeling van hun diepste oprechte wensen en gebeden dat de gelukkige Eid hen goedheid en geluk zal brengen, of om het te delen via hun persoonlijke accounts en groepen waarbij ze zich hebben aangesloten om bij te dragen aan de gezegende Eid al-Adha-vieringen.

 1. Elk jaar vergezelt het geluk je van de ene vakantie naar de andere.
 2. Fijne Eid, wees gelukkig, vergeet je zorgen, wees gelukkig en wees gelukkig.
 3. Uit de grond van mijn hart feliciteer ik jullie met Eid Al-Adha dit jaar, en ik wens hen dat God hun offers zal aanvaarden, hen zal zegenen met Zijn genade, en hen volgend jaar hetzelfde voor ons zal schenken.
 4. Ik feliciteer u met de gezegende Eid Al-Adha. Gelukkig nieuwjaar. Moge God goede daden van ons en van u accepteren, en moge God ze terugbrengen naar ons en naar u in Jemen en geluk.
 5. Ik probeerde te concurreren met mensen ter gelegenheid van Eid al-Adha en je te sturen met diamanten draden van de zon en tegen je te zeggen: Gelukkig nieuwjaar, o fakkel van tederheid en gevoel.
 6. Met de letters van de Koran, de Ka’aba van de Islam en de woorden van de Meest Barmhartige feliciteer ik u met de komst van het gezegende Eid Al-Adha. Moge God u gezondheid, welzijn en een lang leven brengen al uw zaken gemakkelijk.
 7. Met alle glorie van trots, met alle eigenschappen van liefde, met alle kentekenen van waardering, met alle eigenschappen van respect, met alle aspecten van broederschap, feliciteer ik u ter gelegenheid van Eid Al-Adha, en een gelukkig nieuw jaar.

Soenna’s van Eid al-Adha in de islam

Een moslim ontleent de bepalingen van zijn religie aan de Koran, het bewaarde boek van God, de Sunnah van de Profeet, moge God hem zegenen en vrede schenken, en aan de wetten van Eid al-Adha in de islam:

 • Jezelf wassen en zuiveren voor Eid, de mooiste kleding dragen en parfum dragen als je uitgaat voor het Eid-gebed op de openbare pleinen.
 • Via de ene route naar de moskee gaan en via een andere route terugkeren, het is aan te raden om naar de moskee te lopen.
 • Het uitwisselen van zegeningen en felicitaties over Eid Al-Adha onder aanbidders, familieleden, familie en vrienden.
 • Het offer wordt geslacht en een derde ervan wordt verdeeld onder de familie, een derde onder de familieleden en een derde onder de armen en behoeftigen.
 • Uitgaan en plezier maken binnen de grenzen toegestaan ​​door de islamitische wet.
 • Het eten van offervlees als voedsel.

Eid al-Adha-fotoposts 2025

Een smeekbede op de dag van Arafat

Op gezag van Aisha – moge God tevreden met haar zijn – zei de Boodschapper van God – moge God hem zegenen en vrede schenken -: “Er is geen dag waarop God meer slaven uit de hel bevrijdt dan de Dag van Arafat. Hij zegt: Wat wilden deze mensen?

Op gezag van Abu Hurairah – moge God tevreden met hem zijn – op gezag van de Boodschapper van God – moge God hem zegenen en vrede schenken – dat hij zei: “God schept op over het volk van Arafat, het volk van de hemel. Hij zegt: “Kijk naar mijn dienaren, ze kwamen slordig en stoffig naar mij toe.”

Bekijk hier de volledige schoolradio-uitzending over Eid al-Adha

kaidi5

Leave a Comment