تعرف علي بيع التصاميم على موقع etsy (دليل 2024) 2024

Zoals bekend is de website Etsy gespecialiseerd in de verkoop van alles wat uniek en bijzonder is, zoals antieke items, handgemaakte materialen en alles van waarde.

Maar wist je dat je ontwerpen ook op Etsy kunt verkopen? Degenen die je voorgingen op dit gebied maken enorme winsten, en in deze gevallen zijn ontwerpen heel eenvoudig.

Is het verkopen van ontwerpen op Etsy winstgevend?

Het idee is jouw kapitaal als zelfstandige, en ik werk er altijd aan om het ten goede te ontwikkelen.

Het verkopen van digitale producten wordt beschouwd als een van de vakgebieden waar veel marketeers naar neigen, omdat er geen verpakkings- of verzendprocedures voor nodig zijn, maar het wel uw opslagkosten verlaagt, waarvoor u duizend accounts kunt aanmaken als u aan e-commerce doet.

Hoewel dit type veld voor één keer is ontworpen, doet u er uw uiterste best voor en kunt u het in een onbeperkt aantal exemplaren verkopen, en dit is precies wat we in deze gids zullen bespreken, waar u een passief inkomen voor uzelf zult verwerven uit de Internet, gebaseerd op de Etsy-website.

En zodat u goed kunt begrijpen wat ik bedoel, neem voor u het voorbeeld dat op de onderstaande afbeelding verschijnt, een model van de grootst mogelijke eenvoud, alleen het woord “Hallo” geschreven in een ontwerp in de vorm van een handschrift in zwart en niets anders … en het resultaat verschijnt voor u. Dit product alleen al heeft meer bereikt dan 33 duizend verkopenMet een aantal recensies van meer dan tweeduizend.

Een voorbeeld van een succesvol product met een eenvoudig ontwerp dat duizenden verkopen genereert.

Als we het hebben over het verkopen van ontwerpen, bedoelen we daar ook artistieke schilderijen mee, winst uit het ontwerpen van T-shirts en al het andere dat bedrukt kan worden.

Stappen om ontwerpen op Etsy te verkopen

Om op de juiste manier op dit platform te starten, moet je hiervoor eerst de juiste omgeving bieden, zoals ontwerptools, marktstudie, het targeten van een specifieke niche en vele andere zaken.

Dit alles is zodat u professionele ontwerpen kunt maken waar veel vraag naar is en omzet kan worden behaald, en dit is wat we hieronder in detail zullen bespreken.

01 – Open een winkel om uw werk tentoon te stellen

Nadat je je hebt geregistreerd op de Etsy-website, is de belangrijkste fase waar ik je nu op wil concentreren het openen van een elektronische winkel daar en het investeren van wat tijd en moeite om deze professioneel uit te werken. Je doet deze stap één keer, dus probeer je eigen winkel te hebben daar met een vleugje perfectie.

Ik zal niet veel langer bij dit punt stilstaan, omdat we het al in detail hebben besproken in Hoe je een Etsy Store opent.

02 – Het winnende ontwerp

De beste keuze heeft altijd professionele resultaten.

Natuurlijk heb je een reeks ontwerpen nodig, waarmee je winst kunt maken. Onder de ontwerpen die ik je aanmoedig om te ontwikkelen, bevinden zich ontwerpen die worden gekenmerkt door eenvoud, zoals inspirerende zinnen, citaten uit beroemde uitspraken, een harmonieuze kleurencombinatie, en laat hier je fantasie de vrije loop.

Je kunt ook eens kijken naar de producten die geweldige verkopen genereren in de Etsy winkel, en daardoor kun je geïnspireerd raken door ideeën en deze ontwikkelen in lijn met de doelgroep die je target.

Omdat u nieuw bent op dit gebied, levert een klein aantal ontwerpen mogelijk niet dezelfde resultaten op. Probeer dus uw best te doen om op consistente wijze professionele modellen te produceren, en na verloop van tijd zult u goed weten welk ontwerp populair is en welk ontwerp populair is. stagneerde.

03 – Maak lijsten voor uw ontwerpen (Listings)

Listing is de pagina die alle productgegevens bevat, zoals afbeeldingen, uitleg, classificaties, enz.

Omdat de winkel nieuw is, zijn de schappen tot nu toe volledig leeg van goederen, en vanaf nu zullen al onze zorgen bestaan ​​uit het overspoelen van de winkel met een aanzienlijk aantal producten. In ons geval zijn al onze merchandise-benodigdheden digitaal, wat betekent dat u ze rechtstreeks vanaf uw pc naar de winkel uploadt. Wat betreft verzending, verpakking en opslag: dit zijn zaken die u niet aangaan.

Maar de belangrijkste stap is om u te concentreren op de productlijst zelf. Natuurlijk zult u zich concentreren op het uploaden van hoogwaardige ontworpen afbeeldingen, het schrijven van een aantrekkelijke en overtuigende uitleg die op uw zoekwoord is gericht, en andere praktijken die we al hebben besproken in de onderwerp waarnaar we in het vorige punt verwezen, had betrekking op het openen van de winkel.

05 – Targeting op doordachte zoekwoorden

Als je op Etsy wilt werken zoals de professionals dat doen! Het is juister: zelfs voordat u zich bezighoudt met het uitgeven van ontwerpen, is het goed als u eerst het vakgebied bepaalt waarop u zich richt, en preciezer gezegd: u bent verplicht te zoeken naar trefwoorden die beweging hebben.

Laten we aannemen dat je geen belang hebt gehecht aan deze stap. In dit geval verwaarloos je een groot aantal bezoekers van de Etsy-website – dat wordt geschat op miljoenen – terwijl je ontwerp zelfs geen enkele verkoop zal opleveren, omdat er Er is gewoon niemand die ernaar zoekt.

Terwijl als je je eerst concentreert op het bestuderen van de markt door te anticiperen op de woorden die op de Etsy-website worden gezocht, je ontwerp hier door een percentage van de bezoekers van de site zal worden gezien (als het bovenaan de eerste pagina’s staat) en aandacht besteden aan deze stap zal opleveren jij ideeën over de ontwerpen die je kunt ontwikkelen en zet jezelf op de goede weg.

06 – Focus op website-SEO (SEO Etsy)

Als u belang hecht aan SEO, krijgt u organisch en gericht verkeer.

Deze stap wordt beschouwd als een aanvulling op de vorige. In de eerste stap moet u woorden vinden die maandelijks worden gezocht, en deze vervolgens ook gebruiken in de hoofdtitel van de lijst (Lijst), in de uitleg (Beschrijving). zoals in de categorieën (Categorieën).

Als het gaat om SEO voor een Etsy-winkel, moet je ook belang hechten aan de afbeeldingen die je gebruikt, en voordat je ze naar de site uploadt, welke praktijken je op die media moet toepassen, en dit is precies wat bekend staat als het verbeteren van beeld-SEO.

Verkoop van T-shirtontwerpen op Etsy

De Etsy-tak voor het verkopen van ontwerpen wordt beschouwd als een van de sterke alternatieven voor Merch By Amazon. Als je aanmelding meerdere keren is afgewezen om lid te worden van laatstgenoemde, is Etsy wellicht het beste alternatief voor het opdoen van een professionele ervaring.

belangrijke notitie: Er zijn twee verschillende soorten winst uit het verkopen van ontwerpen op de Etsy-website. De eerste is voor printbare producten zoals muurschilderingen, terwijl de tweede bedoeld is om mensen te targeten die op zoek zijn naar T-shirts, en zoals we in de vorige uitleg benadrukten: “ over wat de Etsy-website is”, die in feite als een showcase wordt beschouwd. Alleen de winkeleigenaar zal voor alle stappen zorgen.

Daarom moet u goed weten dat dit platform niet is zoals u gewend bent om winst te maken met de Teespring-website, waarvoor u alleen maar hoeft te ontwerpen en die voor het drukwerk en de verzending zorgt. Maar met Etsy regel jij dat allemaal.

Maar wat geweldig is, is dat er veel oplossingen zijn als u uw activiteit wilt uitbreiden en u op het gebied van T-shirts wilt richten.

In dit geval nemen we onze toevlucht tot een derde partij die de onvolledige rol zal spelen waarvoor Etsy geen verantwoordelijkheid draagt. Het leuke is dat er veel platforms zijn die in dit idee investeren en de voltooiing van deze klus op zich nemen, wat moeilijk zou zijn als je het alleen zou doen, maar zij zullen ervoor zorgen en een deel van de winst met je delen, en wij beveel u de beroemdste van hen aan..

01 – Gedrukte website

Printful is een van de populairste Print On Demand-sites.

Deze site is gespecialiseerd in printen op aanvraag, wat ons goed van pas zal komen bij het verdienen van onze ontwerpen op de Etsy-site, omdat deze integratie met dit platform en vele andere platforms accepteert.

Het leuke is dat je niet alleen aan shirts gebonden zult zijn, maar ook aan vele andere producten zoals kussens, koffiekopjes, hoeden etc. waardoor wij onze winkellijst op Etsy uitbreiden door nog meer andere producten aan te bieden.

02 – Printify-website

Printify is ook een begrip in de wereld van print on demand.

Printify vervult ook dezelfde rol als de vorige site, maar met minder opties als het gaat om het type producten. Maar het blinkt uit in termen van prijzen, omdat de commissie lager is dan die van de vorige site, en desondanks blijft het een betrouwbare optie.

Uitgebreide tools om te profiteren van het verkopen van ontwerpen op Etsy

Door te investeren in professionele tools kun je een stap verder gaan in je marketing.

Om uw ontwerpen op welk platform dan ook te kunnen verkopen, moet u eerst vele keerpunten doorlopen. Voordat u de fase van het zoeken naar een winstgevend ontwerpidee doorloopt, moet u eerst de weg voorbereiden waarop uw creativiteit de vrije loop kan gaan. .

Terwijl ik deze regels schrijf, kan ik u vertellen dat het gebied van design een zeer gevorderd niveau heeft bereikt en dit ontwikkelingsproces nog steeds voortzet. Hieronder vindt u de beste hulpmiddelen waarmee u zonder moeite professionele ontwerpen kunt maken.

01 – Photoshop-tool (betaald)

Photoshop wordt beschouwd als het krachtigste hulpmiddel waarop ontwerpers vertrouwen om de moeilijkste werken te voltooien.

Als we het woord design noemen, is Photoshop het eerste hulpmiddel dat in je opkomt. Als je de maandelijkse kosten voor dit programma kunt betalen (vanaf $ 9,99 per maand), is het de ideale keuze die we je zullen geven. naar.

02 – Gimp-tool (gratis)

Het leuke aan de Gimp-tool is dat deze open source is en oud op de markt is (meer dan 27 jaar).

Daarnaast kun je een aantal gratis programma’s gebruiken die je het recht geven om ze voor commerciële doeleinden te gebruiken (Gratis commercieel gebruik). Er zijn er veel, maar we zullen je de Gimp-tool aanbevelen, die je ook een behoorlijk niveau geeft vergeleken met Photoshop.

03 – Canva-tool

De website van Canva biedt ons kant-en-klare haarontwerpen waarop we kunnen vertrouwen om gratis inhoud voor uw website te creëren. afb

Er is nog een derde optie, namelijk de bekende Canva-tool, omdat je hiermee veel kant-en-klare ontwerpen en iconen krijgt waar je met minimale inspanning een creatief ontwerp uit kunt halen.

De tool heeft een gratis plan dat enigszins beperkt zal zijn in het verkrijgen van overvloedige vormen, en u zult het ontwerp niet in zijn volledige hoge kwaliteit kunnen downloaden. Dit specifieke punt kan nooit worden onderschat, aangezien het uw kapitaal in dit project is. de klant zijn ontwerp van mindere kwaliteit vindt, zal hij nooit aarzelen om u een negatieve beoordeling over het product te geven, wat nooit in uw voordeel zal zijn.

Daarom raden we je aan om voor het betaalde abonnement voor de site te gaan, zodat je erin kunt investeren. We hebben dit in detail uitgelegd in Hoe je kunt profiteren van Canva.

04 – Overige gereedschappen

Op de websiteblog vindt de bezoeker al uw artikelen die daar zijn verzameld.

Misschien kan een van de vorige tools uitkomst bieden als je dieper in de functies ervan duikt en weet hoe je deze kunt gebruiken om je van dienst te zijn. We raden je vooral aan om het voor jezelf niet ingewikkelder te maken. Focus op eenvoudige ontwerpen, bijvoorbeeld op inspirerende woorden in de vorm van een muurschildering of een motiverende zin op een sportshirt. Je ziet hoe met dit soort eenvoudige ontwerpen grote resultaten worden geboekt. verkoop.

Desondanks kan het zijn dat u, naarmate uw werk zich ontwikkelt, andere, meer professionele hulpmiddelen moet gebruiken, vooral als het gaat om het maken van ontwerpen met een hoge resolutie, zodat ze bij het afdrukken op groot formaat hun kwaliteit niet verliezen. Een tool als Adobe Illustrator wordt geclassificeerd als de krachtigste in dit specialisme.

Het verkopen van ontwerpen op Etsy wordt als zeer winstgevend beschouwd, want hoewel je het ontwerp één keer maakt, verkoop je het in een onbeperkt aantal. Het mooie is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de opslag van het product en de verzend- en verpakkingsmechanismen. Hier gebeurt alles op internet en wordt uw product als digitaal beschouwd. U wordt alleen gevraagd om het te uploaden naar het platform in een specifiek formaat en de klant zal het direct downloaden nadat hij ervoor heeft betaald.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top