kaidi1
الربح من الانترنت

إليك حالات واتس اب مزخرفة مكتوبة منوعة 2025

kaidi3
kaidi4

WhatsApp-statussen, op schrift gesteld, bevatten veel zinnen die in vele talen zijn geschreven. Ze kunnen je ook enkele woorden geven die de toestand van het individu uitdrukken op het moment dat ze worden gedeeld, en hier zijn veel zinnen.

Decoratieve WhatsApp-statussen

Het is algemeen bekend dat statussen die zijn geüpload en gedeeld op verschillende sociale mediaplatforms de psychologische toestand of stemming van een individu kunnen uitdrukken, en via de volgende regels laten we u zien De mooiste statussen geschreven in decoratieve lettertypen Wat je misschien leuk vindt:

#Je ogen zijn op de laatste regel gericht…”!! Berichten van verwijten.

Iets waar je tevreden mee bent. “((#Jezelf))” Goedemorgen.

Toen werd ik getroffen door iemand die mijn gedachten nooit verliet, zelfs niet als ik het druk had.

Hoe zou ik ingewikkelde behoeften willen begrijpen, zelfs als er iets goeds in zat, in plaats van ingewikkeld te zijn?

Geloven dat mijn geluk niet bij mensen ligt, maar bij de Heer der mensen????

Smaak is een bloem…die groeit niet in elke tuin. Stijl is ook een eigenschap die de meeste mensen niet bezitten. ..

Ik ben niet geschapen zodat ik waarachtig kan leven, met mijn Heer van de Doden die ik zoek.

Ik heb meer zelfvertrouwen dan mijn daden, en het uitstellen ervan is oplichting, en wie eraan denkt mijn leven te verpesten, of mijn humeur te verstoren, of aan een put van slechtheid te denken, zal mij er zeker in begraven >>} En denk aan je verleden en Jouw tijd ,,,En helaas ben ik van plan wraak te nemen ,,,,,.

Oh God, maak mijn dagen |{mijn moeder}| Net als zij, mooi “zoals zij” en “puur” van hart.

Een van mijn wensen is dat iedereen die van je houdt gelukkig zal zijn.

Er zal een dag komen waarop je zoekt naar de lach van degenen van wie je houdt en naar de gesprekken van degenen van wie je houdt, maar je zult niets anders vinden dan herinneringen die je vertellen dat er niets overblijft…

Geprezen zij God voor een hart dat klopt, een oog dat het licht ziet, een hand die dingen regelt, en voeten die ons naar onze behoeften dragen zonder hulp van iemand anders.

Ze vond in haar hart het paradijs van deze wereld. Toen ik verdrietig was, was ik tevreden met haar.. ??.

Lees ook: Romantische liefde WhatsApp-statussen

Ontroerende, decoratieve zinnen voor WhatsApp

Er is nog steeds veel Sierlijke zinnen Die in verhalen kunnen worden gebruikt. Hier zijn de mooiste zinnen die in de WhatsApp-applicatie kunnen worden gebruikt in de volgende regels:

Je houding tegenover mij schokte me! Alles schokte mij bij jou..! (Mijn liefste) Waarom doe je mij pijn..! En ik leef in jouw wereld.

Leefde je met zijn metgezellen in de wereld en waren ze alleen? • Ik dacht dat ze broers van mij waren, en ze leefden op een kwaadaardige en vervloekte manier met mij samen.

Het wonderbaarlijke: is dat je komt wanneer ik je nodig heb. Het mooiste: is dat je naar mij toe komt wanneer ik je niet nodig heb, om te doen wat ik niet verwacht, waar ik niet op wacht, of waar ik niet om vraag.

Ik heb me niet stil gemaakt, maar je zult van mij een zwakte maken, maar het betekent: dat het in mijn gedachten zit, als ik gebroken ben, en ik gezien ben.

Heeft hij je dat leven bekend? Zonder jou is er geen leven. Hoe kan mijn hart kloppen, hoe kan het licht uit mijn ogen schijnen, en hoe kan ik mijn dag beleven als jij niet bij mij bent?

Ik ontmoette de ogen die naar mij keken, en ik zei: Oh God, je bent binnengekomen, versterk de geest in mij ××.

En degene die de ‘(ochtend) splitst… en met hem geef ik leven aan mensen’~ Oh, jij leefde ‘tussen’ mijn wimpers en mijn ogen..

Regeling voor versierde WhatsApp-verhalen

Sommige wijsheid en uitdrukkingen die voortkomen uit ervaringen… kunnen gedeeld worden via… WhatsApp-applicatieHier zijn de best gedecoreerde WhatsApp-statussen als volgt:

Ik zou je duizend keer willen knuffelen en je bij elke ‘knuffel’ vragen dat je mij verraadt omdat hij je net zo teder knuffelt als ik? !.

De vogelverkoper zegt: Houd het vrouwtje uit de buurt van het mannetje, zodat ze niet kan genieten van de liederen van jouw verlangens, want hoe wreed zijn mensenharten.

Na middernacht slaapt een van hen.. en de ander mist pijnlijk,,!!.

Sommige dingen zijn mooi om geheim te blijven; Je bent door je gebeden een uitnodiging voor een geest die in je hart woont…

Het verliezen van een betrokken persoon, je kleinste details, is een leegte die niemand zal vullen.

Als je alles zou begrijpen wat ik bedoelde, zou je beseffen hoe graag ik je wil behouden!

En zoals gebruikelijk zal ik sterven totdat de dood tevreden is met mijn dood, terwijl ik nog steeds aan de ketenen van het leven zit.

Wees jezelf en je moet in jezelf geloven als niemand in je gelooft, en je niets te maken hebt met wat anderen van je denken.

Heb geen medelijden met een ster die je verloren hebt, want de hemel is vol sterren!.. En als niet één daarvan jouw deel is, wie weet, wordt de maan misschien wel jouw deel…!.

Je hebt me dit allemaal aangedaan en je houdt van me, dus wat…?? Als je mij haat..

Steel ons, o vreugde, een dag. Breng ons naar een plek die we niet kennen. Geen troost, geen zuiverheid, geen hoop, geen einde.

Ik pronk soms met mijn naïviteit in het bijzijn van de dwazen van sommige mensen, omdat ik er niet van houd mijn hoofd pijn te doen met onzin die ik niet leuk vind.

We keren terug naar de liefde.. de dingen ervan.. wat was de bloem van de tijd. In twee lichamen… maar we keren niet terug… naar onszelf… twee keer hetzelfde.’

Solide versierde WhatsApp-statussen

Sommige mensen zoeken naar woorden die de aandacht kunnen trekken en bewondering kunnen wekken… en hier wordt de rol duidelijk Decoratieve WhatsApp-statussenHier zijn meer zinnen die dit doel kunnen dienen via de volgende regels:

De vraag blijft: leven we echt? Oh, we ademen gewoon,,

Ik ben niet op zoek naar een relatie die mij met iemand verbindt. Het is voor mij voldoende om hallo tegen je te zeggen en zonder problemen verder te gaan, omdat dieper in mensen duiken pijnlijk is geworden.

Word het niet moe om berouw te tonen, ook al wordt de zonde herhaald. Is het niet zo dat je elke keer dat je kleren vuil worden, ze wast?

“Mijn moeder, jij die mij heeft opgevoed toen ik jong was en mij heeft geleerd… zal ik je (in gerechtigheid) belonen voor slechts één dag? En je onderwerpen aan je moeder en haar land, want haar ongehoorzaamheid is er een van arrogantie. ‘Imaam Al-Shafi’i.

Hoe beter uw bedoelingen, hoe beter uw toestand. En wanneer je het beste voor anderen wenst, Er is goedheid naar u gekomen waar u het niet had verwacht. Maak uw bedoelingen duidelijk, heren?

We kunnen degenen van wie we houden niet altijd zien en wanneer we maar willen. We kunnen diep communiceren met een oprechte uitnodiging die alle afstanden doet verdwijnen.”

En ik klaag bij God over mij, dus, o mijn Heer en mijn steun, help mij.. Red mij van mijn eigen verlangens, want ik heb berouw jegens u vanuit een wensvolle natuur.. en ik verlang naar uw vergeving en vergeving die overtreft mijn goede mening.

We geven kansen omdat we degenen van wie we houden niet willen verliezen, maar zij verliezen hun kansen als ze denken dat geven eeuwig is.

Smaken zijn niet gelijk. De één ziet jou als iets gewoons, terwijl de ander jou als schoonheid zelf ziet!

Het leven is een prachtige roman voor jou. Lees het tot het einde. Stop nooit bij een droevige zin, want het einde kan een mooi einde zijn…

Ik wou dat we het recht hadden om elk mooi voorteken te herhalen…

Romantisch ingerichte WhatsApp-statussen

Er zijn een oneindig aantal romantische woorden die je aan je geliefde kunt opdragen… door ze te delen via… WhatsApp-verhaalHier zijn de mooiste versierde WhatsApp-statussen als volgt:

 • Je bezat mij volledig Wat er overblijft van de rest van wat je hebt afgenomen;$0
 • Je vader is een parfum waar ik naar kan ruiken en verlangen ♡.
 • Ik ontmoette de ogen die naar mij keken en zeiden: Oh God, jouw inbreuk heeft mijn geest versterkt x_x.
 • Je bent een mix van geliefden en familieleden met vrienden, je bent een mix van een zus en mijn moeder ;$
 • Ik heb medelijden met mezelf voor elk moment waarop ik mensen miste, van ze hield, hun fouten over het hoofd zag, en aardig voor ze was als ze verdrietig waren, en in ruil daarvoor vond ik niets anders dan wat me pijn doet.!?
 • Als we verlangen naar degenen die we verloren hebben, is het plezier van alles in het leven afwezig. De zogenaamde nostalgie is nooit gemakkelijk..!?
 • Jij bent mijn adem en de hartslag van mijn hart. Jij bent mijn liefde en mijn wensen. Ik leef in jou en met jou. Er is geen scheiding tussen ons, noch zal vertrek ons ​​verhaal beëindigen. Omdat jij de oorsprong van het verhaal bent. zijn held en de ridder van mijn dromen Dus hoe kan ik mijn verhaal beëindigen als jij de reden bent voor mijn verhaal? Ik hou van je en ik zal van je blijven houden, jij die je naam op de muur van mijn borst hebt gegraveerd en een glimlach op mijn lippen.
 • Onthoud altijd dat degene die van je houdt; Hij zal aan je zijde blijven, en wie het zonder jouw aanwezigheid kan stellen, heeft in de eerste plaats niet oprecht van je gehouden!

Versierde WhatsApp-statussen geschreven met liefde

Naast de eerder gepresenteerde zinnen en statussen, ontdekken we dat de woorden die liefde uitdrukken eindeloos zijn en niet beperkt kunnen worden. Hier zijn meer WhatsApp-statussen versierd met teksten over liefde:

 • Ik hield van alles aan haar: liefde, dromen en een loyaal hart. Deze waanzin brengt ons nog steeds samen, mijn liefste.
 • O zoon van Adam: ik kon mijn liefde voor jou niet uiten. Ik weet niet of ik huil of dat het hart huilt.
 • Het verhaal is geen verhaal over pure zwakte, het verhaal is een verhaal over liefde.
 • De hele wereld wordt voor jou opgeofferd, behalve… {de pijn ~ .
 • Je bezat mij volledig Wat er overblijft van de rest van wat je hebt meegenomen ;$
 • Ze maken fouten! Dus we vergeven als we fouten maken.! Ze raken altijd van streek, en dit is hun mentaliteit.
 • Ik zit uren alleen! Ik zit daar en denk! {..Ik herinner me veel dingen waarin ik nalatig jegens je was.
 • Van (Glāg) Ik wil een gedicht schrijven op.. de palm van je hand is er, maar ahhh.. wie het ook vangt..}.
 • (Zijn verraad) Je liet mijn hart achter in de hel..~Je deed me pijn en verraadde me en deed de wereld haar onrust vergeten..)
 • Hij logde uit nadat hij mij zag || Verbonden || Er was geen tijd waarin ze op hem had gewacht. .}
 • Ali’s ogen../ stierf (met de oude man) De ogen van Ali.. {Zijn liefde, liefde, liefde…
 • Ik zal (mijn ziel) naar God leiden.. Ik zal huilen (huilen) door voor mijn buren te zingen..
 • Vertrouwen gaat verloren in (de omhelzing van) een luchtspiegeling, en de vraag heeft geen uitkomst in deze wereld. Antwoord en antwoord..~!
 • .. God heeft mij met kwaad getroffen..en jij hebt mij met goedheid op de proef gesteld..
 • Over het algemeen, mijn geliefden, verveel ik me en laat ik doorschemeren dat ik van je houd en aanbid, mijn liefste.
 • Waarom denk ik?! Er is veel bezorgdheid in de ogen van mijn moeder.

De prachtigste versierde verhalen

Er zijn uitingen vol gevoelens en gevoelens. Je kunt ze delen met familie en vrienden via WhatsApp-applicatieHier zijn meer van deze verschillende gevallen en zinnen in de volgende regels:

»»Laat de nacht je niet overweldigen en overweldigen met “diepe droefheid” naast nobele mensen..En werp je neer voor (zijn Schepper)••…

Moge God je verlossen, o zoon van Adam! Vanaf 2,..laat hem je verraden..! En een vriend die jouw kennis overdraagt..!

Blijf laat op met poëzie. . Jij slaapt vroeg. O mijn hart, slaap. . En ik hou zoveel van jou

Oh mijn God: ontneem mij mijn verzoek niet! Jij bent de enige die weet hoe ik elke nacht mijn dromen weef.

Weet je {wat is het verschil tussen mij.. en jou..!} Ik hou van je met geweten.. en je doet me pijn met geweten.!

Hmm?..! Begrip is een bron van gemoedsrust..! Er is niemand die de focus verdient, dus hoe mooi is het om Mfhi te leven.

Als een man aanhankelijk is, zou een vrouw willen dat ze twee harten had, omdat ze hem meer gaf dan hij had verwacht.

Ik ben niet de maan waar de mensheid op stapte. Ik ben de zon die iedereen verbrandt die haar probeert te bereiken.

Vraag me naar de dankbaarheid van de tiende. Ik zal je vertellen over de mensen die naast me stonden, die me nu niet langer haten. De reden voor hun scheiding was erg belachelijk. Lees op een dag naar keuze.

Een wit hart en zuivere bedoelingen. Mooie wensen en dromen die lijken op een vruchtbare tuin. Ik lach nog steeds en mijn hart klopt nog steeds.

Wat voor troost is het dat u zich in al uw zaken tot uw Heer wendt, voor Hem neerknielt en zegt: “O Heer, regel mijn zaken”, en u met Hem spreekt, zodat uw ziel gerustgesteld wordt en uw hart gerustgesteld is.

De schoonheid van de ziel komt naar voren in het liefhebben van mensen die we niet met onze ogen hebben gezien… maar met ons hart hebben we ze gezien en met onze gevoelens hebben we hun verfijning en de schoonheid van hun hart aangeraakt.

Lees ook: Religieuze WhatsApp-statussen

Decoratieve zinnen voor WhatsApp

Via de huidige paragraaf laten we u meer zien Versierde WhatsApp-statussen..zodat u daaruit kunt kiezen wat voor u geschikt is, en onder deze gevallen vallen de volgende:

Ik heb niet langer het talent om te spreken; ik zwijg, zelfs als de kwestie mij aangaat. Het is geen zwakte of arrogantie, maar ik verveel me.

Ik heb een fout gemaakt, het spijt me, ik mis je, ik hou van je, ik moet bekennen, ik doe niets om een ​​dutje te doen, want het leven kent geen herhalingen.

Ik zit in de problemen, ik zit in de problemen, ik zit in de problemen, ik wil geen hoofd, ik kan komen.

Zelfs als ik je aan het lachen maak met het gevoel van lachen, door mij over een bepaalde tijd te vertellen, zul je nog steeds om jezelf lachen.

Graaf de “wond” niet uit…* Laat de “pijn” verdwijnen!! God is genoeg, en vreugde is niet genoeg voor het leven. !.

Voor “werkwoord.. {reactie} Nee, jij… heb je geen enkele waarschuwing! Plotseling van God… {Ik hou van je zonder werkwoorden en redenen.’

Ik zal mijn hart ervan overtuigen dat je dood bent, en ik zal je een begrafenis geven in mijn herinnering, en ik zal leven in rouw om je ziel, en als ik je op een dag zie, zal ik zeggen dat het veertig overeenkomsten schept…

Ik hou van jullie O mensen van {Al-Shashmal} “Mijn liefde heeft zijn grenzen overschreden!! Eén van jullie heeft mij afgeslacht. Neem mijn hart en geef het niet terug.

Iemand probeert mij geluk te geven en weet niet dat dit de mooiste geschenken van het lot zijn..

Het spijt me (.. mijn lach)… het maakt niet uit hoeveel “en ik” in mijn gedachten blijven en ik verbind mijn steek. ongeacht de omstandigheden van de tijd (ze vernederden mij…).

Het leven is een geschenk; En familie is een geschenk; En ook vrienden; Alles is een geschenk en een zegen. Zegeningen verdienen dankbaarheid totdat ze duren…

Oh Heer.. “Ontneem mij niet” ambitie, hoe graag ik het ook wilde bereiken (Oh Heer), maak het einde van mijn inspanningen tot een vreugde..en mijn succes ligt alleen in God, in Hem die ik vertrouw…

Decoratieve WhatsApp-statussen.. We hebben ook een groot aantal woorden gepresenteerd die kunnen worden gebruikt in WhatsApp-verhalen, die voor veel verschillende smaken geschikt zijn.

kaidi5

Leave a Comment