kaidi1
الربح من الانترنت

إليك خدمات شكرًا سلفني عالنوته ادفعلي كلمني شكرًا 2025

kaidi3
kaidi4

Een van de diensten die worden aangeboden door de Egyptische telecombedrijven, of het nu Vodafone, Etisalat of Orange is, zijn de Shukran-diensten, bel mij op het briefje, betaal mij, bel mij, Shukran. Daarom is deze dienst beschikbaar voor alle klanten die zijn aangesloten bij de Bovendien stellen de drie Shukran-diensten de klant in staat om vele functies te verkrijgen.

Shukran-diensten van Vodafone

Het is een van de diensten die het aan zijn klanten levert. Wat de speciale kenmerken van deze diensten betreft, is het de mogelijkheid om de klant te helpen bellen en de hele dag gratis berichten sturen naar verschillende netwerken, in ruil voor het aftrekken van belastingkosten op de telefoon. het evenwicht van de persoon.

Wat betreft de nadelen van Shukran-services Vodafone-bedrijf Het vertegenwoordigt de maximale limiet voor het verkrijgen van deze diensten. Dit neemt echter niet weg dat het gemakkelijk te verkrijgen is door enkele codes aan te vragen. die we u hieronder laten zien:

Noem mij Shukran service van Vodafone

Een van de beste diensten van Vodafone-bedrijf Voor zijn klanten… aangezien deze service de klant in staat stelt een saldo van maximaal 32 pond te verkrijgen.

Bovendien kan dit saldo worden gebruikt om door verschillende sites op internet te bladeren, of om naar hetzelfde netwerk te bellen… of naar andere netwerken. Dit saldo kan ook worden gebruikt voor het verzenden van berichten Berichten Tekstueel KortVermeldenswaard is dat de leenwaarde bij het opladen van het saldo van de klant wordt afgetrokken.

Wat de voorwaarden voor deze dienst betreft, deze zijn dat het beschikbare saldo op de rekening van de klant minder moet zijn dan 5 PondenHet maximale saldo dat deze eerder genoemde service biedt, is beschikbaar voor aangesloten klanten Vodafone-bedrijf Voor een jaar of langer.

Als u een van de klanten van het bedrijf bent, kunt u… Noem mij Shukran service van Vodafone Dit gebeurt via een verzoek Code #3*868*, U kunt deze service ook verkrijgen via Vraagcode #3* aan.

Er is een andere manier om de service aan te vragen, namelijk via de stappen die we u hieronder laten zien:

 1. Zorg ervoor dat u niet meer dan 5 euro saldo op uw rekening heeft staan.
 2. Roep de code op #010*.
 3. Kies de taal van uw voorkeur uit de lijst die verschijnt.
 4. Kies dan nummer 0 om meer te bekijken.
 5. Kies nummer 2 voor Shukran- en Balance-diensten.
 6. Kies in deze stap nummer 1 voor de Shukran-services en kies vervolgens nummer 1 voor de Salafni Shukran-service.
 7. Bevestig de operatie en u ontvangt vervolgens een sms waarin staat dat de operatie is geslaagd en dat u 4 pond ontvangt, met een maximum van 32 pond.

Topservice van Vodafone

Aangeboden door Vodafone aan zijn klanten, waardoor ze gratis belsignalen kunnen ontvangen van klanten die bij hetzelfde bedrijf zijn aangesloten, in ruil voor het betalen van een belastingtarief gelijk aan 60 piasters per belsignaal.

Met deze dienst kan de klant ook 3 gratis minuten krijgen waarmee hij naar alle netwerken kan bellen.

Ook één van de voordelen On-note service van Vodafone De klant kan deze meerdere keren verkrijgen, en deze dienst wordt verkregen nadat de klant het gespecificeerde aantal keren heeft uitgeput om de Salafni Shukran-dienst te gebruiken, en de waarde van het abonneren op de dienst wordt afgetrokken van het saldo van de klant wanneer hij opwaardeert.

Bel mij bedankservice voor Vodafone-klanten

Het is een van de onderscheidende diensten. Wat betreft de dienst “Bel mij, dank u” bij dat bedrijf, deze stelt de klant in staat een kort sms-bericht naar een van de andere klanten te sturen.

Ook Bel mij een bedankservice Deze door Vodafone aangeboden dienst is bij tweemaal gebruik een gratis dienst. In het geval dat de klant deze twee keer overschrijdt, wordt hij bij het opladen belast met het aftrekken van 5 piasters van zijn rekening, in ruil voor het gebruik van de dienst.

U kunt deze service krijgen van Door de code *505*telefoonnummer# te kiezen, U kunt deze dienst ook verkrijgen via de methode die wij u hieronder laten zien:

 1. Zorg ervoor dat u zich op een plek bevindt met een goede dekking.
 2. Vraag de code aan *010#…Kies vervolgens uw voorkeurstaal.
 3. Kies uit de lijst die verschijnt nummer 0 voor meer, klik op ‘Verzenden’.
 4. Kies nummer 2 voor Shukran- en Balance-diensten.
 5. Kies nummer 1 voor Shukran-services en kies vervolgens nummer 2 voor Shukran-service.
 6. Typ het telefoonnummer van de klant waarop u uw bericht wilt ontvangen.
 7. Bevestig de bewerking en u ontvangt een bericht waarin staat dat deze is gelukt.

Betaal mij bedankservice van Vodafone

Het omvat de dienst “Dafali Shukran”, een van de onderscheidende diensten van het bedrijf. Bij deze dienst kan de klant erop vertrouwen dat iemand anders de kosten van het bellen betaalt.

Het wordt ook uitgevoerd Edafali Shukran-service van Vodafone Door beltonen te sturen en vervolgens te bellen. U kunt deze dienst verkrijgen door het nummer te bellen van de klant van wie u de kosten voor het bellen namens u wilt betalen… op voorwaarde dat het nummer wordt voorafgegaan door een symbool. . #.

Shukran-diensten van Orange

Shukran-diensten, bel me op het briefje, betaal me, bel me, bedankt, aangeboden door Orange, zijn de basisdiensten die het bedrijf aan zijn klanten levert in ruil voor het betalen van belastingkosten van de rekening van de klant wanneer hij het saldo in rekening brengt diensten worden gekenmerkt doordat zij het voor de klant gemakkelijker maken om te bellen.

In de volgende regels laten we u wat informatie zien over de diensten Shukran, Call Me, Call Me, Shukran en Shukran, aangesloten bij Orange, waaronder de abonnementscode voor elke dienst afzonderlijk, naast de belastingkosten voor de diensten .

Bel mij bedankservice van Orange

Als u een van onze klanten bent Oranje bedrijf Als uw saldo op is, kunt u een aantal diensten afnemen, waaronder de Call Me Thank You-service, waarmee u in de loop van twee dagen twee gratis berichten naar de klanten van het bedrijf kunt sturen.

Als u deze dienst echter voor de derde keer wilt verkrijgen, kunt u dat doen, maar tegen betaling van een vergoeding van 10 piasters in het geval van verzending naar een klant van hetzelfde netwerk.

Als de klant naar wie het bericht wordt verzonden tot een van de andere netwerken behoort, is de waarde van de dienst gelijk aan 15 piasters.

tevens de Bel mij bedankservice van Orange Beschikbaar voor prepaidkaartklanten, prepaidklanten, Control-klanten en bedrijven.

Wat betreft hoe te verkrijgen Bedankt namens Oranjehet bestaat uit Belcode #120*telefoonnummer# Als u het bericht in het Arabisch wilt verzenden, en als u het in het Engels wilt verzenden, doet u dat Door de code #120*telefoonnummer# te kiezen.

Bespaar mij service. Bedankt aan Orange-klanten

Splitsen Salafnidienst, bedankt Salafny-krediet, Salafny-oproep en Salafny-net. Met betrekking tot de Salafny-kredietservice kan de klant een krediet krijgen vanaf 4 pond tot 30 pond, inclusief de waarde van de vastgestelde belasting, in het geval dat zijn Het rekeningsaldo is gelijk aan minder dan één pond.

Een van de voordelen Creditcardservice van Orange…is dat deze maximaal 10 keer kan worden gebruikt. Deze dienst is ook beschikbaar voor prepaidkaartklanten en Control-klanten, op voorwaarde dat hij minstens 12 maanden klant is klant deze kan gebruiken om op internet te surfen, te bellen en sms-berichten te verzenden.

De waarde van een lokaal gesprek met de creditcard is gelijk aan 20 piasters, terwijl de waarde van het verzenden van berichten naar een lokaal nummer gelijk is aan 20 piasters.

Wanneer u op internet surft, worden er kosten in rekening gebracht op basis van het gebruik, en deze dienst is niet beperkt tot een geldigheidsduur. Bel 400 om deze te verkrijgen.

Wat betreft de Bespaar mij een belservice Vanaf Orange kunnen klanten maximaal vijf minuten bellen naar mobiele nummers en naar 55 piasters naar de vaste lijn. Deze dienst is beschikbaar voor prepaid- en controleklanten als het saldo minder dan 19 piasters bedraagt.

De prijs per minuut met de Salafny Shukran-service is 20 piasters, met een maximum van 5 minuten. De kosten worden afgetrokken wanneer het saldo wordt opgewaardeerd Bel 400 of kies code #100#

Of via de elektronische applicatie My Orange Je kunt er vanaf hier toegang toe krijgen.

Wat de Salafni Net-service betreft, kunt u 50 MB verkrijgen die twee dagen geldig is als uw saldo minder dan 1,74 pond bedraagt Door de code #444# te draaien of te bellen naar 400.

Notitieservice van Orange

Een van de diensten die beschikbaar zijn voor klanten Oranje bedrijf De kaart biedt vooruitbetalingen en controle. Met deze dienst kunnen klanten belsignalen naar verschillende nummers sturen zonder dat ze belasting hoeven te betalen, en zonder dat ze beperkt zijn tot een bepaald aantal belsignalen.

Wat betreft hoe te gebruiken Service op maat Of gratis belsignalen van Orange… deze worden gemaakt wanneer de klant een van de nummers belt als zijn saldo op is.

Dan krijgt hij vele opties voorgeschoteld, waaronder de gratis beldienst, en wat betreft de belastingtarieven die worden opgelegd voor het verkrijgen van deze dienst: deze is gedurende een beperkte tijd gratis.

Edafali Shukran-service voor Orange-klanten

Deze dienst staat bekend als Betaal ze serviceDeze dienst onderscheidt zich doordat de klant hiermee georganiseerde lijsten kan maken, waarmee hij kan betalen voor het bellen namens andere klanten die hem bellen.

De waarde ervan wordt ook afgetrokken wanneer de klant opnieuw verzendt en hij deze kan verkrijgen Door code #100# te kiezen Of stuur Sms naar 787; Dit is om de witte lijst te maken.

Er kunnen 10 nummers worden toegevoegd aan de lijst die door de klant wordt aangemaakt in deze dienst, en het abonnement hierop wordt elke maand automatisch verlengd in ruil voor een aftrek van 5 euro van het saldo van de klant.

Daarnaast Betaal ze service Het is beschikbaar voor alle Orange-klanten en onderscheidt zich doordat het de klant veel nieuwe functies biedt.

De gebruiksoverzichtfunctie is een van de belangrijkste functies van de Pay Them From-service Oranje bedrijf.. Het biedt de klant een gedetailleerd rapport over het gebruik gedurende de dag, maand en week via een sms-bericht dat hij op zijn mobiele telefoon ontvangt. Wat de functie voor maximale limieten betreft, deze stelt hem in staat het gebruik van de dienst te beheren en te controleren gedurende de hele maand.

Ook inbegrepen Betaal ze service De functie reservebedrag… wat betekent dat de klant een reservebedrag kan sparen om het communicatieproces veilig te stellen in het geval dat het saldo opraakt… Deze functie wordt gekenmerkt door het feit dat de klant beschikbaar is om het geld terug te halen bedrag in geval hij de dienst opzegt.

Bekijk Etisalat-pakket 1200 minuten

Shukran-diensten van Etisalat Company

Salafni-diensten zijn een van de diensten die het meest worden gebruikt door Etisalat-klanten, en de reden hiervoor is te wijten aan de vele voordelen die deze diensten aan klanten bieden, en in de volgende regels zullen we u een uitleg van deze diensten laten zien.

Noem mij Shukran-service van Etisalat

Eén van de diensten die het levert Telecom bedrijf Aan zijn klanten… waarmee ze gedurende de dag gratis twee berichten kunnen sturen naar een van de klanten van hetzelfde netwerk. Als de dienst meerdere keren wordt afgenomen, zijn de kosten gelijk aan 5 piasters in het geval dat Stuur naar lokale nummers 011 of 015.

Wat betreft het gebruik ervan, is het mogelijk dat de klant de code *100# kiest, vervolgens het nummer 1 kiest en vervolgens het telefoonnummer invoert waarnaar hij het bericht wil sturen.

De klant kan ook… Bel mij een bedankservice Door de code *111* telefoonnummer# te kiezen.

On-note service voor klanten van Etisalat

Dienst verleend door Telecom bedrijf..waarmee haar klanten, nadat hun saldo op is, maximaal 3 minuten kunnen bellen naar elk mobiel nummer..

Of een vaste lijn in ruil voor het betalen van de waarde van de dienst, wat overeenkomt met 60 piasters. Deze dienst wordt afgetrokken wanneer de klant zijn saldo opwaardeert.

Er is ook een dienst Bel mij op het briefje Hiermee kan de klant de hele dag door bellen, met een maximum van 10 bellen, in ruil voor 25 piasters voor het gebruik van de dienst.

Klant kan gebruiken Megabytes-service op de hoogte.. Dit gebeurt door 50 MB te krijgen in ruil voor 2,5 pond, die wordt afgetrokken bij het opladen van het saldo. Wat betreft het abonneren op deze diensten, is dit door de code #911* te kiezen.

We kunnen stellen dat De beste diensten die door Etisalat worden geleverd, zijn de diensten die worden weergegeven in: In de Jadali-service… omdat deze service de klant in staat stelt het internetpakket te verlengen door de waarde van het verlengen van het pakket te lenen van het bedrijf zelf.

Het maandelijkse internetpakketabonnement wordt verlengd via Telecom bedrijf…in ruil voor het betalen van een vergoeding van 30 piasters voor de klant om de dienst te verkrijgen.

De klant kan ook een bedrag lenen dat gelijk is aan 5 pond om de geplande waarde van de verlenging van zijn maandelijks pakketabonnement te voltooien, rekening houdend met de noodzaak om het geleende bedrag van het bedrijf te betalen bij het opladen van het saldo.

Bespaar mij service dankzij Etisalat

Salafnidienst, bedankt Het wordt aangeboden door Etisalat Company en stelt de klant in staat een krediet te ontvangen ter waarde van tussen de 5 pond en een maximum van 70 pond.

Dit saldo kan ook worden gebruikt om op websites te surfen, te bellen of sms-berichten te verzenden.

Wat betreft de prijs van de lokale minuut vanaf Mijn tegoed, bedankt.. Het is gelijk aan de prijs van een gewone minuut plus 9 piasters voor elk mobiel nummer of vaste lijn, en de waarde van een minuut bij internationale gesprekken is gelijk aan de prijs van een gewone minuut plus 50 piasters.

In het geval dat de klant sms-berichten met tegoed wil versturen Bedankt mij alsjeblieftDit kan hij doen voor lokale en internationale nummers. Hij ontvangt de prijs van het gewone bericht plus 9 piasters.

Als de klant een saldo gebruikt Salafni dienst Als u op internet surft, krijgt u naast 55 piasters een korting van 1,75 pond.

De waarde van de extra megabyte komt overeen met 50 piasters naast 15 piasters, en u kunt zich op de dienst abonneren door de code *911# te kiezen.

Efdali Shukran-service van Etisalat

Eén van de diensten van Telecom bedrijf Hierdoor kan de klant contact opnemen met een van de klanten van hetzelfde bedrijf.

Vervolgens laat hij hen de kosten betalen om namens hem te bellen, en de klant kan deze dienst verkrijgen door het telefoonnummer te bellen, rekening houdend met het toevoegen van het #-symbool vóór het nummer.

kaidi5

Leave a Comment