تعرف علي دراسة اللغة الإنجليزية في بريطانيا وتكلفة المعيشة 2024

Engels studeren in Groot-Brittannië

Er bestaat geen twijfel over dat de Engelse taal de belangrijkste taal in de moderne wereld is, aangezien het de primaire taal is in de meeste Europese landen, samen met Amerika en Australië. Dit alles naast het feit dat het een taal is die in alle landen van de wereld wordt begrepen. Westerse wereld. Dit komt bovenop het feit dat de Engelse taal op alle gebieden een essentiële factor is. Werk in alle landen van de wereld, inclusief de landen van de Arabische wereld, en nu vereisen de meeste banen de Engelse taal als voorwaarde voor werkgelegenheid, en het is niet mogelijk om daarin te werken tenzij met een hoge graad in de Engelse taal, naast het feit dat de Engelse taal de taal is van wetenschappelijk onderzoek op hoog niveau, de taal van de technologie en de taal van deze tijd Natuurlijk is Engels leren in een betrouwbaar instituut en in het buitenland altijd de beste keuze.

Waarom kiezen voor Groot-Brittannië?

Groot-Brittannië (het Verenigd Koninkrijk) wordt eigenlijk beschouwd als de beste plaats om de Engelse taal te studeren, en dit komt omdat de Britse inwoners van dit land mensen zijn die de taal beheersen en er vaardig in zijn. Dit komt bovenop het feit dat Groot-Brittannië een van de goede landen in het leven op een manier die nuttig is voor degenen die op zoek zijn naar een bekwame studie van de Engelse taal, zoals Groot-Brittannië naar de mening van… Voor velen is het een van de belangrijkste en beroemdste landen in Europa. Het is een van de landen met een eeuwenoude geschiedenis in Europa. Groot-Brittannië was en is lange tijd nog steeds een van de landen die onderzoek en wetenschappelijke projecten het meest ondersteunen.

De positie van Groot-Brittannië in de wereld: Groot-Brittannië ligt in het noordwesten van het continent en bestaat uit een archipel die vier regio’s omvat: Engeland, Noord-Ierland, Schotland en Wales. {1}

Leer van het Engels: Het bestuderen van de taal in Groot-Brittannië, met name Engeland, heeft veel voordelen, naast het feit dat je in een andere stad bent en een compleet nieuwe ervaring opdoet in een van de oudste en beroemdste landen van Europa, waarbij je het Engels leert kennen en door met hen te praten, zal je veel helpen bij het leren en ontwikkelen van de Engelse taal.


De beste Engelstalige instituten in Groot-Brittannië (Verenigd Koninkrijk)

Het studeren van de Engelse taal in Groot-Brittannië kost je tussen de 160 en 500 pond per week, wat een goede prijs is om de Engelse taal vaardig en professioneel te leren, vooral omdat je de Engelse taal leert in het land van de Engelse taal, dat is de land van de Engelsen die dezelfde taal hebben, maar uw kennis en kennis zullen u in staat stellen het juiste instituut voor u te kiezen. Als u op zoek bent naar de belangrijkste taalinstituten of -scholen, is hier de volgende lijst met de beste talen onderwijscentra in Groot-Brittannië:

1 – Edwards Languge Talenschool

Het is een van de beste scholen die u helpen uw Engelse taalvaardigheid te versterken. Het omvat een groep van de beste leraren en de beste onderwijsprogramma’s. Het staat jaarlijks op de eerste plaats en is door de British Council geaccrediteerd voor het lesgeven van Engels in het Verenigd Koninkrijk. {4}

Officiële website: Edwards-taal

2 – De London School of English – TELC UK

Telec UK School helpt u uw Engelse taal te ontwikkelen binnen een geschikte tijd voor studenten die parttime of fulltime werk nodig hebben, met intensieve cursussen die helpen bij loopbaanontwikkeling en zelfontwikkeling. Het heeft veel cursussen om uw vaardigheden en zelfontwikkeling te ontwikkelen , vooral met betrekking tot taal. De school biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan culturele en sociale activiteiten binnen de campagnes die worden georganiseerd in Noord-Londen, op 20 minuten van het stadscentrum van Londen. Deze school biedt de mogelijkheid voor een gratis taaltest om de mate van uw vaardigheden in de Engelse taal te bepalen en dienovereenkomstig kunnen zij het juiste niveau voor u kiezen {4}

Officiële website : TELC UK

3 – De Londense School voor Engels

De school heeft meer dan 100 jaar ervaring in het onderwijzen van de Engelse taal aan volwassenen, en heeft cursussen die specifiek bedoeld zijn om meer op individueel individueel onderwijs te lijken, zodat je alleen met de leraar privé of met een groep kunt studeren, afhankelijk van je wensen en afhankelijk van uw niveau of wat u ten goede komt en u een uitstekende ervaring biedt. Het belangrijkste is dat deze school gespecialiseerde cursussen aanbiedt om je voor te bereiden op de TOEFL-taaltest Engels, aangeboden door de Universiteit van Cambridge. {4}

Officiële website : De Londense School voor Engels

4 – Bestudeer de Engelse taal in DE WERELDWIJDE UNIVERSITEIT VAN LONDEN

Je kunt de Engelse taal professioneel leren aan een van de belangrijkste universiteiten in Londen, namelijk London’s Global University. Het belangrijkste dat deze universiteit onderscheidt van veel instituten is dat ze een officieel certificaat verstrekt van je studie van de Engelse taal aan een universiteit niveau, en deze universiteit wordt beschouwd als je eerste en belangrijkste bestemming in… Als je van plan bent je in te schrijven aan een universiteit, schrijf je dan in voor een van de majors.

Werkuren : Deze universiteit biedt meer dan één programma voor het onderwijzen van Engels om aan de verschillende behoeften en tijden van studenten te voldoen, van 6 weken tot 19 weken. Wat de studiekosten betreft, beginnen ze vanaf 3.500 Britse ponden tot 9.000 Britse ponden, afhankelijk van de duur van studie. De reden voor deze hoge kosten is dat de studie aan een gespecialiseerde universiteit plaatsvindt en niet aan een privé-instituut. Aan de andere kant biedt het een geaccrediteerd certificaat met volledige voorbereiding voor de student om de beroemde Engelse taalexamens af te leggen, naast het aanbieden van vele sociale en recreatieve activiteiten.

Officiële website : Universiteits Hogeschool Londen

5 – Zomerstudie van de Engelse taal aan een instituut ENZ In Groot-Britannië

Deze ETC-school is gevestigd in de stad Bournemouth en is aangesloten bij de British Council voor het onderwijzen van de Engelse taal. Deze school onderscheidt zich doordat zij de keuze biedt tussen een groot aantal onderwijsprogramma’s en cursussen op verschillende tijdstippen. Zij biedt intensieve onderwijsprogramma’s, waardoor studenten in korte tijd Engels kunnen leren. Dit betekent niet dat de basisbeginselen van de taal worden ingekort, maar eerder dat de duur van de sessies wordt verlengd en geïntensiveerd. Deze programma’s zijn bedoeld voor studenten die hard studeren en meer tijd kunnen besteden aan studeren.

Officiële website : ENZ

6 – Instituut Britse Raad Om Engels te studeren in Groot-Brittannië

Het British Council Institute in Groot-Brittannië is een van de belangrijkste instituten die je altijd op de voorgrond aantreft, vanwege de ruime keuze aan onderwijsprogramma’s voor de Engelse taal in al zijn aspecten. Het is ook een van de beste academische instituten op het gebied van voorbereiden op de IELTS-examens.Het British Council Institute onderscheidt zich ook door de kwaliteit van de leraren die daar werken, vooral omdat ze allemaal gekwalificeerd zijn en van Britse afkomst.

Officiële website : Britse Raad

7 – Instituut Nottingham Taalacademie Om Engels te studeren in Groot-Brittannië

Deze British Council-school ligt in het hart van Engeland en biedt de student meer dan één programma om de Engelse taal efficiënt te leren. Het onderscheidt zich door het feit dat het de student programma’s biedt om hem te leren hoe hij de Engelse taal aan andere, wat betekent dat het de student voorbereidt om in de toekomst ook leraar te worden, wat heel goed en nuttig is voor degenen die van plan zijn een loopbaan als docent na te streven. Engels, naast het feit dat dit centrum de student meerdere mogelijkheden biedt cursussen om andere vreemde talen zoals Frans en Japans te studeren.

Instituutwebsite: Nottingham Taalacademie


Kosten van levensonderhoud en huisvesting in Groot-Brittannië (Verenigd Koninkrijk)

Studeren in het Verenigd Koninkrijk is relatief goedkoop vergeleken met studeren in sommige landen van de Europese Unie. Gemiddeld heeft een student tussen de $1300 en het equivalent in Britse ponden tot $1600 nodig om de uitgaven per maand te dekken, en dit hangt ervan af of je in grote steden wilt wonen zoals Groot-Brittannië of het buitenland. {2}

Vaste aandelenhuur per maand

Oost Londen£350 – £450 (enkel), £550 – £720 (dubbel)
West-Londen£350 – £430 (enkel), £450 – £690 (dubbel)
Zuid-Londen£450 – £600 (enkel), £450 – £800 (dubbel)
Noord-Londen£350 – £500 (enkel), £500 – £700 (dubbel)

Huur een appartement met één slaapkamer per maand

Oost Londen£900 – £1000
West-Londen£850 – £960
Zuid-Londen£ 720 – £ 840
Noord-Londen£ 750 – £ 900

Wat de levensbehoeften en de servicekosten betreft, zijn deze als volgt: {3}

Kosten van eten en drinken in Groot-Brittannië

Gemiddelde wekelijkse boodschappenrekening (inclusief eten, wasgoed en basistoiletartikelen voor twee personen)£80 – £100
Gemiddelde pubmaaltijd£ 8 – £ 12
Gemiddelde restaurantmaaltijd£ 15 – £ 25
Gemiddelde maaltijd voor twee in een gemiddeld geprijsd restaurant£ 40

Transportkosten in Groot-Brittannië

Reiskaart Wekelijks Zone 1-6 (Wekelijks)£ 60,20
Zone 1-2 Travel Card maandelijks (wekelijks)£ 32,10
Treinreis naar Edinburgh£ 33 – £ 110
Treinreis naar Cambridge/Brighton£ 17 – £ 27 (enkel)
Gemiddelde middelgrote autoverhuur voor het weekend£ 90
Budgetretour naar Spanje£ 120 – £ 150 (budget verhuisbedrijf)
Eurostar-retourticket naar Parijs£112 (standaardklasse enkele reis) – £58 retour tweede klas
Terugvlucht naar Ierland (retour)£ 75 – £ 120 (budget verhuisbedrijf)

De kosten van entertainment in Groot-Brittannië

film£ 10-15
West End Theater£ 25 of meer
Ga de club/bar binnen£ 10 – £ 40
Livemuziek/concerten£ 15 of meer
Luxe koffie£ 3,50
Fancy-cocktail£ 11

Woont bij een Brits gezin

Als je van plan bent de Britse taal te studeren en onder de knie te krijgen en tegelijkertijd de cultuur van het Britse volk te leren kennen, over hun levensstijl te leren en veel over hen te weten te komen, dan is de optie om bij een Brits gezin te wonen ideaal. , waar veel gezinnen hun deuren openen om studenten te ontvangen die naar Groot-Brittannië komen om te studeren, in ruil voor betaling. Zij betalen voor je accommodatie en eten, wat uiteraard minder kost dan het huren van een appartement. Deze optie zal je ook veel besparen van uitgaven en kosten, en het allerbelangrijkste: u komt naast een Brits gezin te staan ​​dat het Engels beheerst, omdat dit hun moedertaal is. Op sociaal vlak zal het u helpen naast een Brits gezin te zijn. en dit zal nuttig en plezierig voor u zijn.


Hoe u een visum kunt verkrijgen om Engels te studeren in Groot-Brittannië

Het verkrijgen van een visum om de Engelse taal te studeren in Groot-Brittannië is niet moeilijk, maar het allerbelangrijkste is het voorbereiden van de benodigde papieren en het verkrijgen van goedkeuring van het instituut of de universiteit waar je gaat studeren, vervolgens een rekeningafschrift van de bank opvragen en een bankafschrift indienen. aanvraag via de officiële website. Regering UK Kies dan voor een kort visum, een biometrisch visum of een lang visum. Dit hangt af van de academische opleiding die u gaat volgen en u kunt het beste het centrum raadplegen waar u gaat studeren, aangezien onderwijscentra in Groot-Brittannië over gespecialiseerde medewerkers beschikken om dergelijke overleg.

Verblijfsduur in Groot-Brittannië: Je kunt voor de duur van de cursus plus nog eens 30 dagen in Groot-Brittannië verblijven, zolang je verblijf niet langer dan 11 maanden duurt.

Erelonen en kosten: Een studievisum voor de korte termijn kost £ 186. Bijkomende zorgkosten moet u ook betalen als onderdeel van uw online aanvraag. Het kost meestal £ 470, zodat u gebruik kunt maken van de National Health Service (NHS) in Groot-Brittannië.

Wat je niet kunt doen: Je moet de cursus waarvoor je in Groot-Brittannië bent komen studeren, veranderen of een andere cursus volgen, en studeren aan een door de staat gefinancierde school. Je kunt ook niet werken of een project uitvoeren, betaald of onbetaald, om ervaring op te doen. Je kunt ook niet verlengen de verblijfsperiode of het visum of breng familie mee.Op dit visum. {6}


Alle informatie in het artikel is afkomstig van gespecialiseerde websites die zijn geselecteerd na onderzoek en beoordeling door het team van de Traveler’s Library. Eventuele fouten in de informatie vallen onder de verantwoordelijkheid van de bron, behalve als het een taalfout betreft of door onoplettendheid is ontstaan. We zouden het leuk vinden als u ons hierover in de reacties vertelt en we zullen ons best doen om het met plezier te corrigeren.

Volg ons op sociale media om alle nieuwe updates te ontvangen

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *