تعرف علي دليلك الشامل للربح من امازون (7 طرق مختلفة لتنويع دخلك) 2024

Niemand ontkent dat Amazon momenteel een van de beste, zo niet de beste, internationale winkels is! Deze e-commercegigant genereert jaarlijks meer dan 500 miljard dollar. Dit enorme bedrag kan persoonlijk worden bijgedragen aan de groei ervan, en in ruil daarvoor krijg jij een deel van die opbrengsten.

Dit is de strategie van Amazon bij het opbouwen van zijn imperium. Hoe meer je hem geeft, hoe genereuzer hij tegen je zal zijn. Hij is als een grote taart en iedereen heeft de kans om er een deel van te proeven.

Leer van de experts en ontdek de 5 beste manieren om online geld te verdienen

Deze gids geeft u de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om uw reis naar online geld verdienen te beginnen. Download nu uw gratis exemplaar…

De beste manieren om te profiteren van Amazon

Amazon biedt ons veel mogelijkheden om ervan te profiteren, en of je nu producten wilt verkopen, diensten wilt verlenen of gewoon tevreden wilt zijn met digitale producten, we hebben dat allemaal al in detail besproken en zullen 7 verschillende manieren met je delen om van te profiteren. de e-commerce gigant.

1- Affiliatemarketing

Affiliate is in het algemeen een van de sterkste winstgebieden op internet. Het is heel eenvoudig in termen van handelen, soms is er geen kapitaal voor nodig – en als het beschikbaar was, zou het beter zijn – en het leuke is dat je dat doet Je hebt niet veel ervaring nodig om je eerste dollars te verdienen, en misschien is een week genoeg om dit vakgebied te begrijpen.

De manier om te profiteren van een affiliate is heel eenvoudig. Registreer u gewoon als affiliate marketeer en nadat uw account gekwalificeerd is, kunt u direct beginnen met het promoten van de producten die daar worden aangeboden via een verwijzingslink die aan u persoonlijk is toegewezen, en aan iedereen die via deze account koopt. het ontvangt een commissie van een bepaald percentage.

Persoonlijk raad ik affiliate marketing op Amazon alleen aan voor beginners om een ​​algemeen idee te krijgen, maar als je er op een gevorderd niveau in wilt investeren, zal de winst je misschien niet veel van pas komen, aangezien ze maar heel weinig zijn vergeleken met andere platforms . Omdat ons onderwerp aan Amazon is gewijd, ontdekken we dat het u andere gebieden biedt waarvan de winst veel groter is, die we in de volgende punten zullen bespreken.

Vanaf hier kunt u deelnemen aan het Amazon affiliate marketingprogramma. Ter informatie: registreer u altijd voor het programma dat is bedoeld voor elk land dat u wilt promoten, aangezien Amazon verzending ernaartoe ondersteunt. Het domein (.com) is bedoeld voor inwoners van de Verenigde Staten van Amerika, terwijl (amazon.sa) is bedoeld voor Saoedi-Arabië, (amazon.ae) is bedoeld voor de Emiraten, enzovoort. Elk land dat u target, moet deelnemen aan een eigen programma.

2- Boeken verkopen (Kindle Direct Publishing)

Een stap als deze veranderde veel op het gebied van schrijven, omdat de schrijver grote afstanden tussen uitgeverijen aflegde alleen maar om zijn boek te drukken. Maar met het Amazon KDP-systeem veranderde dit concept, omdat het auteurs in staat stelde hun materiaal op grotere schaal en in zeer eenvoudige stappen te publiceren. Het mooie is dat de redacteur volledige vrijheid heeft bij het opmaken van zijn boek, het ontwerpen van een onderscheidende omslag, het kiezen van het type papier, en de moeilijkste taak zal door Amazon worden gedragen, aangezien het degene zal zijn die het drukwerk zal uitvoeren, het zal verzenden en het ook aan een groot deel van de geïnteresseerde mensen zal presenteren.

Je hoeft geen creatieve auteur te zijn om te kunnen profiteren van de verkoop van boeken op Amazon Kindle. De site ligt voor je en je kunt bladeren hoeveel winst deze eenvoudige modellen opleveren, zoals kleurboeken voor kinderen en kruiswoordpuzzels In plaats daarvan zul je boeken vinden die helemaal geen inhoud hebben en waar veel vraag naar is, zoals notitieboekjes, notities en memo’s.

We kunnen het beschouwen als een van de beste bronnen van passief inkomen via internet. Hier ontwerpt u uw boek en beheert u het goed, en zodra het naar het platform is geüpload, kan het talloze winsten opleveren. Het is ook mogelijk dat dit het geval is. geen verkoop realiseren. Dit hangt in principe af van het soort boeken waarin u zich specialiseert en of u inhoud van hoge kwaliteit deelt.

Met andere woorden, je moet een duidelijke strategie volgen, beginnend met het targeten van de winstgevende niche, het produceren van boeken van hoge kwaliteit met een opvallend, professioneel omslagontwerp, tot het coördineren van de boekenlijst, en dan kun je investeren in enkele advertenties binnen de platform totdat er beweging op zit.

Vanaf hier kunt u deelnemen aan het Amazon Kindle Direct Publishing-programma.

3- Afdrukken op aanvraag (merchandise van Amazon)

Bij veel gelegenheden hebben we eerder gedetailleerd beschreven hoe u geld kunt verdienen met het ontwerpen van t-shirts. Misschien vind je veel sites die gespecialiseerd zijn op dit gebied, zoals de beroemde Teespring-site, maar bij Amazon is de winstervaring altijd bijzonder.

Ja, het idee is niet nieuw, maar het is professioneler. We hebben het hier over een groot aantal bezoeken per dag, en ter informatie: u kunt even wachten totdat uw account is geaccepteerd. Zodra u het acceptatiebericht heeft ontvangen, bestudeer de markt door te weten naar welke gebieden gebruikers zochten. Kijk ook eens uitgebreid naar de winkels van uw concurrenten en onderzoek zorgvuldig de ontwerpen waar veel vraag naar is.

De volgende stap is het maken van zeer professionele ontwerpen, die niet complex hoeven te zijn. In sommige gevallen genereren eenvoudige logo’s duizenden verkopen. Of ga voor de tweede optie en neem contact op met een ontwerper die goed is in het omzetten van je eigen ideeën in creatieve ontwerpen.

Natuurlijk bent u zich terdege bewust van iets dat auteursrecht heet, dus vermijd dit alstublieft om uw account niet kwijt te raken.

Nadat u het ontwerp naar het platform heeft geüpload en de trefwoorden heeft gebruikt waarnaar uw publiek zoekt, stelt u nu een betaalbare prijs in en moet u daar tegelijkertijd de kosten van het platform van aftrekken, vertegenwoordigd door de gebruikte grondstoffen en andere. … En als u het goed doet, gebruikt u uw zoekwoorden op de juiste plaats met kennis van hoe u een winstgevend veld kiest dat niet veel concurrentie heeft. Uw ontwerpen zullen vanzelf verkopen genereren als ze echt onderscheidend zijn, of u kunt gebruik de promotiemogelijkheden van Amazon om binnen enkele uren de eerste plaats van pagina één te veroveren.

De volgende link is de officiële link om u te registreren voor het Amazon Merch on Demand-programma.

4- Producten verkopen (FBA)

Nu gaan we naar het geavanceerde niveau, waar je enige ervaring moet hebben in zowel e-commerce als in Amazon-filialen. We hebben het hier over het Fulfilment by Amazon-programma, waarmee verkopers een winkel op het platform kunnen creëren en hun goederen in hun eigen magazijnen kunnen opslaan.

Het bijzondere hier is dat u in de eerste plaats profiteert van het hoge bezoekersaantal van het platform, en dat er daarom veel vraag naar uw producten zal zijn als een doordachte marketingstrategie wordt gevolgd. Amazon bespaart je ook veel kosten en moeite, omdat het het proces van het voorbereiden van de bestelling, het verpakken van het product en het verzenden naar de deur van de klant voor zijn rekening neemt, allemaal in ruil voor het delen van een percentage van de winst ermee.

In tegenstelling tot het bovenstaande is winst maken met Amazon FBA misschien niet voor iedereen geschikt, dus je moet over enige ervaring en goed kapitaal beschikken. Houd er rekening mee dat u een bepaalde hoeveelheid producten moet kopen, en in sommige gevallen kunt u advertenties op Amazon gebruiken om het verkoopproces te versnellen, en een deel van het budget toewijzen om de tweede batch te bestellen, zodat uw voorraad niet opraakt. opraken.

Ja, het is een beetje ingewikkeld. Hier ben je verplicht om de markt te bestuderen, veel producten uit te proberen, om te gaan met verkopers buiten je land en andere dingen… In ruil daarvoor zal de winstmarge groot zijn. Voeg daarbij de ervaring die je hebt zult winnen, en het allerbelangrijkste: u zult te maken krijgen met echte zaken wanneer u investeert. In Hem des te meer Hij u geeft.

Hier is de officiële link om u als verkoper te registreren op het Amazon FBA-platform. Houd er rekening mee dat u het domein moet wijzigen voor het land waarin u gaat verkopen, bijvoorbeeld de link om in Saoedi-Arabië te verkopen (sell.amazon)..sa) De link om in India te verkopen varieert (sell.amazon.in) enzovoort.

5- Voltooi eenvoudige taken (Amazon Mechanical Turk)

Het is een collectieve arbeidsmarkt waar bedrijven taken toewijzen aan leden van dat platform om een ​​aantal routinetaken uit te voeren, zoals gegevensinvoer, contentbeheer, het verzamelen van enquêtes en vele andere taken die we u uitnodigen om één voor één te ontdekken.

Je begint met het aanmaken van een account en wacht dan even tot je goedkeuring krijgt om daar te werken. Nadat u de taak heeft gekozen die bij u past en deze voltooit volgens de voorwaarden die door de eigenaar zijn opgelegd, zal hij deze beoordelen en vervolgens het platform betalen, en nadat u een bepaald aantal heeft bereikt, wordt uw winst ontvangen op uw persoonlijke account of in de vorm van Amazon-cadeaubonnen.

Er is geen specifieke prijs, maar elke taak heeft zijn eigen prijs die enkele centen of dollars kan opleveren, en dit hangt af van de complexiteit van de taak en hoe lang het duurt om deze te voltooien. Natuurlijk, hoe meer taken je met toewijding uitvoert, hoe groter de winst die je zult behalen. Deze winsten zijn echter niet significant en je hebt altijd een maximale limiet. Als mens heb je een bepaald vermogen en kun je geen enorme prestaties leveren. aantal diensten per dag, en om deze reden raden we aan om te beginnen met een aangesloten bedrijf en vervolgens te diversifiëren, en indien nodig kunt u dat doen. Het vertrouwt op MTurk als een manier om kapitaal aan te trekken.

Meld je nu aan om lid te worden van Amazon Mechanical Turk.

6- Digitale producten verkopen

Creëer een winkel om digitale producten te verkopen

Hetzelfde idee als bij boeken: je kunt je specialiseren in alles wat digitaal is, zoals het ontwerpen van kant-en-klare sjablonen, audiofragmenten en andere soorten media die worden gebruikt bij het maken van inhoud. Het mooie van Digitale Producten is dat je er één keer aan werkt en dat het zichzelf vervolgens aan een onbeperkt aantal mensen verkoopt. Daarom moet je je werk goed beheersen voordat het zichzelf kan verkopen.

Een van de populairste manieren om winst te maken met de verkoop van digitale producten op Amazon zijn boeken. Probeer je te concentreren op kleurboeken, puzzels, doolhoven en kruiswoordpuzzels, omdat deze zeer geschikt zijn voor beginners, en we merken ook dat ze geweldige verkopen opleveren. op voorwaarde dat je een veld kiest met weinig concurrentie.

7- Unieke handgemaakte stukken verkopen (Amazon Handmade)

Net als hoe je kunt profiteren van de Etsy-website, die gespecialiseerd is in de verkoop van antieke items en onderscheidend handwerk, wijdt Amazon ook een groot filiaal aan liefhebbers van het verzamelen van unieke items.

Dit is natuurlijk weer een kans voor ons als marketeers om ons te richten op een segment dat bepaalde specificaties heeft. U vindt er een breed scala aan categorieën waarin u zich kunt specialiseren, zoals woondecoratie, sieraden, geschenken, keukengereedschap, lampen, meubels, kinderspeelgoed, enz.

Het proces is heel eenvoudig: sluit u aan bij het platform, upload vervolgens aantrekkelijke foto’s van uw producten, vul alle velden in met de juiste informatie en iedereen die geïnteresseerd is in het stuk dat u heeft, zal het zeker bestellen. Als het antiek is, zal de prijs zeker hoog zijn omdat het waarde heeft, en als je je specialiseert in handwerk, is het een nieuwe markt voor je om je goederen te promoten bij mensen wier interesse in deze kunst erg groot is.

Winst van Amazon zonder kapitaal

Het idee is jouw kapitaal als zelfstandige, en ik werk er altijd aan om het ten goede te ontwikkelen.

Amazon realiseert maandelijks ruim 2,5 miljard bezoeken, die u in uw voordeel kunt uitbuiten omdat u zonder kapitaal de smaak van de winst van internet wilt proeven.

De meeste gebieden die we eerder hebben besproken, kunnen rendement opleveren door het grote verkeer op het platform. Maar je moet goed begrijpen hoe je het moet bedienen, en dit doe je door veel producten te leren en uit te proberen, waarvan je in de meeste gevallen niets zult verifiëren of bereiken. Je wordt op het platform als een buitenstaander beschouwd en begrijpt er niets van.

Terwijl je doorgaat en leert van eerdere fouten, zul je zien dat er enkele statistieken op de analysepagina verschijnen, en hier wil ik dat je je veel concentreert op de SEO van het platform door je te richten op de gezochte trefwoorden en hoe je deze op een professionele manier kunt invullen. Ook het concentreren op de prominente afbeelding door gebruik te maken van kleurcontrasttechnieken en het vertrouwen op de juiste lettertypen zijn allemaal factoren.Hoe meer u zich erin verdiept, hoe meer u het werkende deel leert kennen.

Maar wees zeker: je kunt geen successen behalen zonder te investeren. Dit is zakendoen zoals elk ander bedrijf. Ten eerste vereist het kennis en heb je ook kapitaal nodig om je winst te laten groeien en je kennis uit te breiden. Zonder te investeren in complexe zaken zoals reclame en andere zaken. uw kennis zal oppervlakkig blijven en uw ervaring zal beperkt zijn.

Winst van Amazon voor beginners

Werken via internet vereist ook een investering van geld, moeite en tijd, samen met het verwerven van sterke kennis.

Misschien is Amazon de geschikte manier voor beginners om hun eerste voet in de wereld van winst via internet te zetten. Dit platform geeft je de mogelijkheid om meer dan één vakgebied op één plek uit te proberen, of je nu liever T-shirtontwerpen verkoopt, reclame maakt, affiliate-aanbiedingen, of zelfs gespecialiseerd in de verkoop van specifieke producten. Hier is aan elk vakgebied een aparte tak toegewezen, en aangezien je een beginner bent, raden we je aan ze allemaal één voor één door te nemen en een algemeen idee te krijgen, en je vervolgens te specialiseren in een specifiek vakgebied en je erin te verdiepen. .

In feite adviseren we beginners vaak om in het begin te proberen hoe ze zonder kapitaal van Amazon kunnen profiteren, omdat je hierdoor de geheimen ervan zult leren kennen door te leren van die mislukte ervaringen, en zodra je je eerste winst hebt behaald – ondanks hun kleinheid – zul je begreep al de manier waarop het platform werkt en zijn eigen filosofie in… Werk.

Zoals je kunt zien, biedt Amazon alleen al verschillende – hoogwaardige – methoden om geld te verdienen via internet. Of je nu een beginner bent of een professional die een nieuw vakgebied wil betreden, het is geschikt voor alle categorieën en ze hebben allemaal voor- en nadelen. Daarom raden we je aan ze allemaal te bekijken en waarom niet te proberen één voor één totdat u elke methode van dichterbij bekijkt.

Als persoonlijke mening zijn wij van mening dat de juiste start is bij Amazon Affiliate om te experimenteren en te leren, en nadat je er winst uit hebt gehaald, en het maakt niet uit of ze high zijn, maar ervaring is belangrijk. Het is ook een uitstekend idee om passief inkomen te verdienen met Amazon. Daarom raden we je ten zeerste aan om lid te worden van het KDP-platform en er boeken op te uploaden. Dan adviseren wij je om het niveau te verhogen en producten te gaan verkopen via Amazon FBA, waar je iets nieuws en volledig professioneel gaat proberen, en het heeft de voorkeur als je een beetje ervaring hebt in e-commerce.

Alle voorgaande methoden kunnen winst opleveren, en de mate van uw succes hangt af van de hoeveelheid moeite en tijd die u erin steekt, en of u dit vakgebied echt als een echte baan beschouwt of slechts als een voorbijgaand enthousiasme.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *