kaidi1
سيو

إليك دليل شامل عن حسابات أدسنس AdSense 2025

kaidi3
kaidi4

Acceptatie in AdSense-accounts is eenvoudiger geworden dankzij uw gebruik van GenRank, de Content Kings-tool, die heeft bijgedragen aan het creëren van sterke inhoud die compatibel is met SEO, waardoor u gemakkelijker wordt geaccepteerd in AdSense, zodat het gemakkelijker is geworden dan voorheen. In dit artikel leert u alles over Google AdSense-accounts.

Sommige mensen stellen vaak de vraag: wat is een AdSense-account? Het is een advertentieservice die wordt aangeboden door Google, waarbij advertenties van uitgevers worden weergegeven in overeenstemming met het AdSense-beleid op een website, blog of YouTube, afhankelijk van de inhoud die ze bevatten. Bloggers profiteren dus in ruil voor wat wordt weergegeven via AdSense, ook wel bekend als advertentiewinst. De begunstigde kan ook een AdSense-account maken en dit op zijn site vermelden.

Een paar jaar geleden, en vooral in voorgaande jaren, zag je advertenties op verschillende media zoals televisie, op straat of ook in kranten, maar nu, met het bestaan ​​van internet, bezoek je een website en een klein Er verschijnt een pop-upadvertentievenster over de inhoud die u leest, en dit staat bekend als advertenties.

Mogelijk vindt u AdSense aan de rechterkant van het scherm om u te vertellen over een product dat u nodig heeft, of om een ​​link te openen, of om u te vertellen dat u een geschenk heeft ontvangen, enzovoort. Dit is een van de verschillende vormen van adverteren. en in de volgende regels leggen we u alles uit wat u moet weten over Google AdSense.

Om een ​​AdSense-account te hebben, moet u een website hebben die inhoud weergeeft, of een kanaal op YouTube bezitten, te beginnen met het maken van een account op Google (e-mail) om toegang te krijgen tot Google AdSense-services en andere.

Google AdSense is een van de belangrijkste bronnen van winst op internet. Daarom melden miljoenen bloggers zich elke dag aan om zich op deze dienst te abonneren, en hier komt de rol van het praten over enkele belangrijke voorwaarden waarmee rekening moet worden gehouden om te kunnen profiteren worden geaccepteerd in AdSense en deze voorwaarden zijn:

 1. Je moet ouder zijn dan 18 jaar.
 2. Je hebt een actief Gmail-account dat niet aan een Gmail-account is gekoppeld.
 3. Het verdient de voorkeur om een ​​website te hebben die minimaal 3 maanden oud is en waarop meer dan 30 artikelen zijn gepubliceerd die al verkeer genereren.
 4. Uw site moet geïntegreerd zijn.
  Alle secties bevatten artikelen en de aanwezigheid van hoofdpagina’s zoals (profielpagina, over ons-pagina, gebruiksvoorwaardenpagina, privacybeleidpagina en contactpagina), en deze pagina’s bevatten informatie over de site en geven feitelijk de activiteit ervan weer, en links naar die pagina’s moeten aanwezig zijn op de hoofdpagina. Voor de site.
 5. Intellectuele eigendomsrechten moeten in acht worden genomen.
  Daarom moet u wegblijven van inhoud die auteursrechten schendt, zoals (websites voor films en liedjes, gehackte applicaties, gehackte programma’s, illegale boeken en andere).
 6. Blijf weg van immorele onderwerpen en onderwerpen die geweld en terrorisme aanmoedigen.
 7. De inhoud is exclusief en nuttig.
  Als we het over inhoud hebben, moeten we de GuinRank-tool noemen, omdat de GuinRank-tool u helpt de inhoud van concurrenten te analyseren met behulp van kunstmatige intelligentie, en u helpt SEO-compatibele inhoud te schrijven, wat uw kansen op acceptatie in Google AdSense vergroot.
 8. De site moet compatibel zijn met SEO-factoren.
 • Een gemakkelijk en onderscheidend domein (bij voorkeur betaald en niet gratis), en een gratis domein kunnen worden geaccepteerd.
 • Prachtig ontwerp dat prettig is voor de ogen.
 • Het reageert op de telefoon en alle apparaten en heeft een hoge snelheid.
 • Koppel de site aan uw Google Search Console- en Google Analytics-account.

Hoe maak ik een AdSense-account aan?

Om een ​​Google AdSense-account te verkrijgen, raden wij u aan de volgende stappen te volgen:

 1. Ga naar de AdSense-pagina en klik vervolgens op Start.
 2. Registreer via uw Google-account.
 3. Voer de website-URL in en volg de rest van de instructies.
 4. Registreer uw gegevens correct en klik vervolgens op AdSense gebruiken.

Voor meer informatie over het maken van een Google AdSense-account in detail, kunt u hier klikken.

Sommige mensen praten over het weigeren AdSense te accepteren voor hun blogs, en anderen praten over het sluiten van hun accounts vanwege het schenden van het Google AdSense-beleid. Nadat u de voorwaarden voor acceptatie in het AdSense-programma kent, kunt u gemakkelijk de redenen voor de afwijzing achterhalen. en sommige van deze redenen kunnen ertoe leiden dat het account daarna wordt gesloten. Hier zijn enkele redenen. Uw site is afgewezen in AdSense:

 1. Nutteloze inhoud.
  Als uw inhoud zwak is en geen waardevolle informatie bevat die nuttig is voor de lezer, of als er weinig artikelen zijn en een klein aantal woorden bestaat, zal dit een reden zijn dat uw site wordt afgewezen. : inhoud schrijven die compatibel is met SEO.
 2. Inhoud gekopieerd van andere blogs, of slecht geherformuleerde inhoud, dus als je een beginner bent in het schrijven van inhoud, moet je de geheimen van herformuleren kennen om exclusieve inhoud te garanderen.
 3. Verlies van een van de hoofd- en administratieve pagina’s van de site.
 4. Dubbele websitebezoeken.
 5. Schending van het auteursrecht.
 6. De blog is niet compatibel met interne SEO-factoren.
 7. Slechte gebruikerservaring.
  Als uw site niet snel is, niet compatibel is met alle apparaten en een slecht ontwerp heeft, wordt deze uiteraard afgewezen. U moet dus een geschikt Blogger-sjabloon kiezen, of een onderscheidend sjabloon voor WordPress.

We raden u aan het uitgeversbeleid van Google te raadplegen.

Nadat u de voorwaarden voor acceptatie in AdSense en de redenen voor afwijzing kent, is het de beurt om een ​​belangrijke vraag te beantwoorden: wat zijn de typen AdSense-accounts en wat is het verschil daartussen?

Ten eerste: Google AdSense-account gehost voor mensen:

Het is een normaal gratis account, dat de eigenaar aanmaakt zonder domein en kan worden aangemaakt door Blogger-blogs te maken, maar het is een beperkt account.

Ten tweede: AdSense-account voor uitgevers (regulier):

Het is een AdSense-account dat sommige mensen gratis maken nadat ze een privéwebsite hebben gemaakt en vervolgens een betaald com-domein hebben gekocht. Zodra Google AdSense aan het account is gekoppeld, begint het proces om van het bedrijf te profiteren, en dit is wat we gaan doen om er later over te praten.

Ten derde: En ook het AdSense-account voor ontwikkelaars:

Het is bedoeld voor programmeurs en ontwikkelaars van web-, Android- of AdMob-applicaties, als een gratis manier om te profiteren van en te profiteren van hun accounts.

Nieuw is dat je via YouTube een AdSense-account kunt maken, en dat is misschien makkelijker dan een blog, maar het kanaal moet wel doelgerichte video’s bevatten.

En om te creëren AdSense YouTube-account U moet de volgende stappen volgen:

 1. Log in bij YouTube-studio.
 2. Klik op Winst maken.
 3. Klik daarna op ‘Aan de slag’ op de Google AdSense-abonnementskaart.
 4. Je moet je registreren met het wachtwoord van je kanaal en je authenticeren.
 5. Registreer uw account bij Google om deze aan een AdSense-account te koppelen.
 6. Zorg ervoor dat het e-mailadres bovenaan de pagina correct is.
 7. Registreer de rest van uw contactgegevens en stuur vervolgens een verzoek om een ​​AdSense-account te maken.
 8. Je ontvangt een bericht waarin de ontvangst van je verzoek wordt bevestigd. Het AdSense-team beoordeelt je kanaal en stuurt een reactie per e-mail.

Voorwaarden voor acceptatie van het kanaal in AdSense

 1. Volg het beleid voor het genereren van inkomsten op YouTube-kanalen
 2. Je woont in een land waar het YouTube-partnerprogramma beschikbaar is
 3. Geen waarschuwing ontvangen wegens overtreding.
 4. Zorg voor minimaal 1.000 abonnees.
 5. Het afgelopen jaar (12 maanden) 4000 kijkuren behaald.
 6. Om uw AdSense-account aan uw kanaal te koppelen.

Ga voor meer informatie naar het YouTube-partnerprogramma.

1. Tekstadvertenties

Ook wel gesponsorde links genoemd, het zijn de eenvoudigste dingen om op uw blog weer te geven.
Het bestaat meestal uit een kop, een klikbare link naar de pagina van de adverteerder, een of twee regels tekst die het product of de dienst beschrijven, en een e-mailadres dat in het groen wordt weergegeven.

2. Display-advertenties

Display-advertenties zijn banners die bovenaan de pagina, aan de zijkanten of zelfs in de voettekst kunnen verschijnen.
U kunt kiezen uit meer dan 15 formaten voor uw advertenties, zoals: horizontale, verticale, liggende en vierkante weergaven.

3. Multimedia

Het is interactief adverteren: HTML, gif-gifs en video’s trekken meestal meer aandacht omdat ze actie van de bezoeker vereisen, maar op hun beurt kunnen ze afbreuk doen aan de ervaring van de bezoeker als ze te veel worden gebruikt.

4. Koppeleenheid

Waarbij elke link een lijst weergeeft met belangrijke onderwerpen die verband houden met de inhoud. Wanneer gebruikers op een item in de lijst klikken, worden ze doorgestuurd naar de Google-pagina die over dat onderwerp gaat, en wordt u betaald elke keer dat een bezoeker op een advertentie klikt. de weergegeven pagina.

Nadat we de voorgaande informatie hebben opgesomd, blijven sommige problemen waarmee Google-partners worden geconfronteerd onderwerp van onderzoek. Daarom willen we graag de meest gestelde vragen over AdSense met u delen:

Wat betekent het om de toegang tot Google AdSense-accounts uit te schakelen?

Dit betekent dat:

 • AdSense-adverteerders hebben niet het recht om illegale klikken op hun sites te genereren.
 • Uw AdSense-account sluiten wanneer valse bezoeken worden weergegeven.

Hoe weet ik dat ik een geactiveerd AdSense-account heb?

Als u al een Google AdSense-account heeft gemaakt, moet u dat account gebruiken om te linken naar YouTube-sites of -kanalen.
Maar soms kan AdSense worden verboden vanwege een overtreding of wangedrag, zoals we hierboven hebben uitgelegd.

Om uw AdSense-accounts te kennen, kunt u eenvoudig het volgende doen:

 1. Open de Google AdSense-pagina.
 2. Registreer uw gegevens en krijg direct toegang tot uw account.
 3. De startpagina wordt geopend met indicatoren van uw verkoop- en advertentieprestaties.
 4. Selecteer Instellingen in het zijmenu en selecteer vervolgens Statusmenu.
 5. Op deze pagina ziet u een geschiedenis van schendingen die ertoe kunnen leiden dat uw account wordt opgeschort of uitgeschakeld.
 6. Als er geen aanwijzingen zijn voor overtredingen, wordt het AdSense-account geactiveerd en kan het worden gebruikt en geclaimd.

Wat is de manier om een ​​AdSense-account te verwijderen?

Als u uw account definitief wilt verwijderen, moet u een AdSense-accountbeheerder zijn. Vervolgens kunt u het volgende doen:

 1. Meld u aan bij uw AdSense-account.
 2. Klik op het tandwielpictogram om Instellingen te openen en tik vervolgens op Betalingen.
 3. Roep via het punt Account annuleren een andere overzichtspagina op onder Accountinformatie.
 4. Aan de linkerkant vindt u het gedeelte Betalingsinstellingen. Selecteer het en klik op Account annuleren.
 5. U ontvangt dan een e-mail van Google AdSense.
 6. Daar vindt u een link waarmee u de opzegging van uw account kunt bevestigen. Als u hierop klikt, wordt uw gehele account verwijderd.

Is het mogelijk om later een Google AdSense-account aan te maken?

Ja, het is mogelijk om andere AdSense-accounts te maken.

Hoe herstel ik mijn AdSense-account?

 1. Meld u aan bij uw AdSense-account.
 2. Klik op Account opnieuw activeren.
 3. Het telefoonnummer moet worden geverifieerd.

U kunt uw site opnieuw ter beoordeling en goedkeuring indienen of een nieuwe blog toevoegen.

Hoeveel dagen duurt het om een ​​AdSense-account te maken?

Normaal gesproken duurt het enkele dagen voordat uw blog wordt beoordeeld, maar dit kan ook tot vier weken duren.

Wat is het winstpercentage van Google AdSense?

Google AdSense heeft via deze link informatie over het winstpercentage gedeeld.

Wanneer worden AdSense-winsten overgedragen?

De winsten op de site worden maandelijks berekend en de betalingen worden tussen de 21e en de 26e van elke maand uitgevoerd, op voorwaarde dat de minimale winst wordt behaald.

Hoe neem ik contact op met Google AdSense?

 1. Klik op Neem contact met ons op op een willekeurige pagina in het Helpcentrum.
 2. Leg uw probleem kort uit en klik op de volgende stap.
 3. Kies de juiste categorie voor uw probleem.
 4. Probeer de voorgestelde bronnen te gebruiken om het probleem op te lossen.
 5. Als u het probleem niet kunt oplossen, klikt u op de volgende stap en vervolgens op de beschikbare contactpersoon.

Wat is het beste AdSense-alternatief?

Als u een antwoord op de vraag zoekt, omdat u problemen heeft ondervonden met uw AdSense-account, zijn er enkele alternatieven die kunnen worden geselecteerd.
Met deze alternatieven kunt u inkomsten genereren met uw site in plaats van met Google AdSense als deze crasht of stopt.

 1. Ezoïsch
 2. Media.net
 3. Propelleradvertenties
 4. Adsterra
 5. Skimlinks
 6. MadAds-media
 7. Tegengesteld

U kunt naar deze bedrijven zoeken, de benodigde informatie verzamelen en een vergelijking tussen deze bedrijven maken, zodat u de beste kunt kiezen.

We zullen zoveel mogelijk alle informatie met betrekking tot AdSense-accounts verstrekken, en we adviseren u om de GuinRank-tool uw rechterhand te laten zijn bij het kiezen van de juiste zoekwoorden voor het inhoudsplan van uw site, en deze te gebruiken bij het analyseren van concurrenten en het schrijven van exclusieve inhoud die compatibel is met SEO, zodat u goedkeuring kunt krijgen om lid te worden van Google AdSense en winst kunt maken.