تعرف علي شرح الربح من موقع upwork كما يفعلها المحترفون [دليل 2024] 2024

Een van de gebieden die we aanbevelen aan beginners die de intentie hebben om zonder kapitaal de wereld van winst uit internet te betreden, is het bieden van diensten waarin ze uitblinken, en misschien is dit de fase die je moet doorlopen en een tijdje moet doorbrengen. periode als u uw baan echt wilt opgeven.

Of u nu bedreven bent in boekhouding, facturering, gegevensinvoer, een briljante logo-ontwerper, of misschien een professor in vreemde talen die uw kennis wil gebruiken om extra inkomsten te verdienen, werken als freelancer kan een geschikte optie voor u zijn.

Het mooie van dit soort activiteiten is dat het de laatste tijd een enorme groei heeft doorgemaakt. Het heeft de markt al bestormd en zich met volle verdienste gevestigd. We zien nu dat veel elektronische platforms strijden om meer klanten aan te trekken, en elk daarvan onderscheidt zich van de ander. op bepaalde aspecten.

Vandaag zullen we het hebben over de UpWork-site, die zichzelf sterk opdringt in deze markt, en hoe u deze kunt exploiteren om respectabele winsten te behalen en uw vaardigheden aan te scherpen om een ​​hoger niveau te bereiken.

Wat is UpWork?

UpWork wordt beschouwd als een van de pijlers van freelancesites waar miljoenen mensen over de hele wereld op vertrouwen.

Het is een open markt voor freelancewerk dat zich richt op verschillende gebieden, zoals website-ontwikkeling, schrijven, ontwerp, enz. Waar de dienstzoeker zijn aanbieder ontmoet, en hier ligt de fundamentele rol van het platform, aangezien het hen de juiste omgeving biedt waarin beide partijen overeenstemming kunnen bereiken en kunnen discussiëren over het uitvoeren van een specifieke dienst.

Het allerbelangrijkste is dat het een betrouwbaar platform is, omdat beide partijen verzekerd blijven van hun rechten zolang ze optimaal presteren wat van hen wordt verlangd.

platform Heup omhoog Het was voorheen bekend als ODesk en Elance en koos uiteindelijk voor de huidige naam: UpWork.

Hoe kunt u geld verdienen op de Aburak Recruitment-website?

Hoe dieper je je verdiept in een specifiek vakgebied, hoe slimmer je daarin kunt werken en hogere winsten kunt behalen.

Dit platform kun je beschouwen als de zoekmachine van Google: deze laatste gebruik je om iets specifieks te zoeken, en de klant gaat via de website UpWork op zoek naar gekwalificeerde mensen om snel en met de grootst mogelijke professionaliteit te doen wat hij wil.

De eerste stap die u dus moet nemen, is het volgen van onze vorige handleiding over hoe u zich op de juiste manier op de Upwork-website kunt registreren, en vervolgens uw account voorbereiden door te beschrijven wat u vrijwillig doet. Als de klant vervolgens tevreden is met uw diensten, zal hij contact met u opnemen, zijn probleem aan u voorleggen, u zult het met alle vaardigheid en meesterschap oplossen, enzovoort totdat hij u uiteindelijk betaalt.

Dit is de cursus die u volgt om winst te maken met de wervingswebsite van Abourk. Het is goed om je te onderscheiden van je klanten door je diensten aan te bieden, zodat je een groot aantal klanten kunt werven, en dit is wat we later zullen bespreken.

Is deze site geschikt voor beginners?

Als je een beginner bent, is dit platform misschien de beste plek om te beginnen, omdat het het geschikte vakgebied is om ervaring op te doen en je communicatiemethode met klanten van verschillende culturen en nationaliteiten te ontwikkelen. Ze zullen zich in de loop van de tijd allemaal ophopen en aanzienlijk bijdragen aan het verfijnen van je vaardigheden.

Parallel aan het bovenstaande zal elke klant die u op een professionele manier bedient, enorm helpen bij het uitbreiden van de kring van uw klanten die u vertrouwen en u nomineren als hun eerste keuze, wat in grote mate zal bijdragen aan de opbouw van uw merk op de lange termijn.

Stappen om te profiteren van de Upwork-website

Door het werk in fasen te verdelen, kunt u de productiviteit verhogen.

Het mooie aan de Aburak website is de onderscheidende manier van werken, die afwijkt van de strategie van de andere bekendste freelance sites: hier publiceert de opdrachtgever precies wat hij wil en jij als specialist in die dienstverlening kunt vraag het aan nadat u het heeft beoordeeld.

Maar voordat we ons eerst verdiepen in de manier waarop u kunt profiteren van de UpWork-website, moet u iets heel belangrijks begrijpen, en hier heb ik het over de zeer belangrijke Connects-functie, die wordt beschouwd als het onderscheidende aan deze site.

Wat bedoelen we met Connects op UpWork?

Connects zijn de virtuele valuta die u binnen het UpWork-platform gaat gebruiken.

Simpel gezegd kan Connects worden beschouwd als de virtuele munteenheid van de site bij het solliciteren naar nieuwe banen, meer precies: het is het saldo waarmee u kunt bellen via uw telefoon. In dit geval zijn de Connects het saldo dat u gaat gebruiken om te solliciteren op de aangeboden vacatures.

Een zeer slimme zet van de site die ervoor zorgt dat de kandidaten voor die baan er al bedreven in zijn, en tegelijkertijd zal niemand met de klant communiceren, en dus zullen de opties worden beperkt en zal de beste elke keer worden genomineerd.

Wanneer u uw account voor de eerste keer opent, ontvangt u onmiddellijk 50 Connects, maandelijks verlengd met 10. Wanneer u solliciteert naar een nieuwe baan, haalt u een aanzienlijk aantal Connects uit uw account, dit kunnen er 4, 6 of iets anders zijn.

Voor elke baan waarop u solliciteert, verliest u een bepaald aantal Connects

Bestudeer de banen dus goed voordat je erop solliciteert, en solliciteer op zijn minst op 20 banen uit het totaal aan Connects dat je hebt, en dit is wat we in de volgende regels in detail zullen bespreken.

Wetende dat je nieuwe Connects kunt kopen als je gratis saldo op is, dus elke 10 Connects kost je $ 1,5. Maar probeer minstens één van die tachtig gratis banen te krijgen, zelfs als je geld hebt. Hier leer je de vaardigheid van het selecteren van banen en hoe je met de juiste keuze om kunt gaan. Nadat we een idee hebben gekregen, worden we zeker aangemoedigd om geld te investeren in ruil voor het bereiken van veelvouden ervan.

Hoe u de beste aanbiedingen krijgt

Via de zoekfunctie van de site ‘Zoek werk’ klikt u op dit vakje en de site zal u banen voorstellen in dezelfde specialiteit als de uwe, en u bent vrij om te roteren naar wat u specifiek zoekt via de zoekbalk.

Aan de zijkant vindt u een menu met veel opties die u veel zullen helpen bij het filteren van aanbiedingen. Ervaren mensen raden aan om de optie te selecteren voor mensen die de betalingsfunctie in hun account hebben geactiveerd (Betaling geverifieerd).

Zorg ervoor dat de klant al een bevestigde betaalmethode heeft.

Ga ook voor de banen waarvoor minder dan 5 freelancers solliciteren door de optie (Minder dan 5) te activeren. Dit type is enigszins op maat gemaakt en vanwege het gebrek aan concurrentie ervoor, zal het uw percentage om de baan te krijgen verhogen.

Als u kiest voor een optie van minder dan 5, wordt de concurrentie verminderd.

Wanneer u de resultaten filtert, ziet u een lijst met vacatures gerangschikt op basis van de meest recente. Uiteraard bladert u ze één voor één door en moet u letten op het percentage evaluaties (Hoger tarief). U gaat altijd met de hoogste rating en het wordt aanbevolen om niet voor minder dan 60% te gaan. Je kunt verder naar beneden gaan en de beoordelingen bekijken die de klant heeft ontvangen om een ​​idee te krijgen.

Nadat je het bovenstaande hebt bevestigd, kijk je nu eens naar het type baan. Zijn de eisen die je klant stelt niet wonderbaarlijk en ben je er echt toe in staat? Als je overtuigd bent, solliciteer dan op de baan via de optie “Submit a Proposal” .

Het blijft aan de klant om dezelfde stappen toe te passen die u hebt gevolgd op zijn account, waarbij hij uw profiel zal bekijken, het aantal beoordelingen dat u heeft gekregen, enz., en als hij overtuigd is, zal hij u zeker de dienst die deze taak uitvoert.

Daarom raden we ten zeerste aan om je te concentreren op het ontwerpen van een sterk UpWork CV.

Natuurlijk word je niet bij elke sollicitatie aangenomen. In de eerste plaats ben je niet de enige die solliciteert, dus de concurrentiefactor speelt een rol. Maar hoe meer taken je op een doordachte manier toepast (zoals wij zal in het volgende punt nader worden toegelicht), hoe groter uw kans om voor veel banen te worden aangenomen.

Concentreer u op de activiteit in deze functiesectie

De gegevens in het veld Activiteit geven u een idee van de intensiteit van de concurrentie voor deze baan.

Kijk eens naar het vakje ‘Activiteit voor deze baan’, waarin u kunt zien wat uw kans is om die baan te krijgen.

Eerst zult u merken dat de optie Voorstel kleiner dan 5 is, wat duidelijk is omdat we de lijst al hebben gefilterd op minder dan 5.

Focus ook op de optie ‘Interviewen’. Noteer het getal dat daar wordt weergegeven. Als het bijvoorbeeld 3 is, betekent dit dat hij feitelijk met drie klanten praat die strijden om deze baan te winnen. Het zou beter zijn als u andere banen aanvinkt waarin deze optie is gelijk aan het getal nul. Natuurlijk is dit het geval. Het is enigszins moeilijk om hem tegen te komen, maar je kansen zullen zeer groot zijn.

Er is ook een optie ‘Uitnodigingen verzonden’, wat betekent dat deze klant al een aanvulling heeft gestuurd naar een andere klant waarmee hij eerder te maken heeft gehad. Als het getal dat voor deze optie verschijnt nul is, zal dit uiteraard meer in uw gunst.

De belangrijkste stap!

Controleer uw CV meer dan één keer om het te corrigeren op spelfouten.

Wanneer u solliciteert, ontvangt u een pagina in de vorm van een vragenlijst waarin u om wat informatie wordt gevraagd over de manier waarop u werkt, bijvoorbeeld hoeveel u per uur werkt, of is er een vast salaris.

Het belangrijkste punt is het veld Sollicitatiebrief, waarin precies wordt uitgelegd wat je gaat doen. Het is dus belangrijk om goed te lezen waar de klant specifiek naar op zoek is. Als u eerder dezelfde dienst heeft geleverd, kunt u wat werk aan hem toevoegen in de vorm van een pdf of een schermopname via het bijlagevak, en dit verdubbelt uw kansen om de baan te krijgen.

Om meer te begrijpen over wat we eerder hebben besproken, wil ik graag de volgende video met u delen, die meer informatie bevat en van iemand die al ervaring heeft met het omgaan met dit platform.

Obstakels die u kunt tegenkomen

Misschien houdt u misschien niet van de winst die u met de Upwork-website verdient in ruil voor de moeite die u besteedt aan het verlenen van de dienst, vooral als u eerder de smaak heeft geproefd van geld verdienen via internet. Maar het wordt op zijn minst als een goede markt beschouwd om een ​​naam voor jezelf op te bouwen en met klanten van over de hele wereld te communiceren, en waarom zou je niet kapitaal verstrekken om in andere domeinen te investeren.

Deze site en andere freelanceplatforms kunnen worden beschouwd als verzadigd in termen van traditionele diensten zoals schrijven, vertalen, enz. Er zijn inderdaad talloze leden die dezelfde baan aanbieden, waardoor de klant de kant kiest met degene met de hoogste beoordeling.

En wees er zeker van dat degene die u op deze site voorging al een grote inspanning heeft geleverd om dat hoge niveau te bereiken en dat de positieve recensies die hij krijgt allemaal factoren zijn die in zijn voordeel spelen. Het ligt voor de hand dat iedereen degene zal kiezen met de hoogste beoordelingen sinds hij eerder diensten heeft geleverd die klanttevredenheid hebben opgeleverd.

Maar onthoud: degene die een gebied beheert met dezelfde specialiteit als het uwe, zijn diensten zullen niet tegen een lage prijs zijn, en hij zal een hogere prijs stellen dan waar hij in het begin mee werkte, waardoor u het als een kans voor mensen die op zoek zijn naar een professionele baan tegen een lagere prijs. Als u net begint, volgt u dezelfde strategie totdat u een naam voor uzelf heeft opgebouwd en klanten heeft die vertrouwen op wat u te bieden heeft.

Zoals we altijd benadrukken, is er ruimte voor iedereen op de markt. Probeer uit te blinken in de diensten die je levert en streef er niet naar om vanaf het begin een grote commissie te verdienen. Onderschat tegelijkertijd je werk niet en ga voor een zeer lage prijs , en daardoor zul je je capaciteiten verachten en het werk van je concurrenten om zeep helpen.

Werken als freelancer vergt eigenlijk grote offers van je om dat gevorderde niveau te bereiken.Misschien verdubbel je de tijd en moeite die je in je vorige baan hebt gestoken, maar wees er zeker van dat je uiteindelijk het grootste resultaat zult bereiken.

Een site als Up Work is geschikt voor beginners die hun carrière beginnen in het thuiswerken.Natuurlijk maak je veel fouten waardoor je je werk verder ontwikkelt. Het is ook meer geschikt voor hoogopgeleide professionals. Ervan uitgaande dat je alle moeilijkheden hebt getrotseerd en daadwerkelijk een hoog niveau hebt bereikt, komen er dagelijks bestellingen naar je toe. Hier laat je deze grote bron van klanten uiteraard niet in de steek zonder iets beters te plannen.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top