تعرف علي شرح 6 طرق للربح من NFT مختلفة تحقق منها الاف الدولارات 2024

Manieren om te profiteren van NFT

Het lijdt geen twijfel dat u op een dag over het vakgebied van NFT hoorde en veel mensen zag zeggen dat dit op dit moment het beste vakgebied is om winst te maken met internet, en dat u ook op dit gebied wilde werken en een respectabel maandinkomen wilde behalen. er vanaf, maar je weet niet hoe en de methode.

Als dat zo is, dan is dit artikel zeer geschikt voor u, want in dit artikel zullen we alles leren wat met NFT te maken heeft, en ik zal u ook de 6 belangrijkste manieren laten zien om te profiteren van NFT, die veel mensen over de hele wereld gebruiken. wereld op vertrouwen.

Lees daarom dit bericht tot het einde als je online geld wilt verdienen via NFT.

De belangrijkste en beste 6 manieren om te profiteren van NFT

Zoals we eerder zeiden, wordt het vakgebied NFT momenteel beschouwd als een van de beste manieren om geld te verdienen met internet, waarmee je minimaal $ 1.000 per maand kunt verdienen.

In dit artikel op de Profit Net blog zullen we leren over de 6 belangrijkste en beste manieren om te profiteren van NFT, en onder deze prachtige en winstgevende methoden noemen we:

1. Winst uit NFT

Er is een grote variatie in stijlProfiteren van NFT’s varieert van opties die economische expertise en ondernemersdenken vereisen tot eenvoudige opties die geen grote technische complicaties met zich meebrengen, zoals het spelen van games om NFT-eenheden te verdienen.

Het is altijd het beste om de verschillende manieren om online geld te verdienen zorgvuldig te lezen en te verkennen, vooral als deze methoden relatief nieuw zijn, zoals het geval is bij het verdienen van geld met NFT’s.

Door een bescheiden computer te gebruiken en wat gericht te lezen op het gebied van NFT’s, kunt u gemakkelijk investeren en profiteren van deze mogelijkheid.

De meerderheid van de NFT-eenheden zijn kunstwerken zoals foto’s en video’s, waardoor ze gemakkelijk te verkopen zijn en er winst uit te halen. Winst schuilt echter niet alleen in de verkoop van NFT’s. Er zijn veeleer andere manieren om er winstkansen uit te benutten, en we laten u deze methoden in dit artikel zien.

Lees ook: Wat is een NFT? En hoe u er geld mee kunt verdienen – een uitgebreide gids voor het maken van winst met de verkoop van niet-fungibele tokens

2. Manieren om te profiteren van NFT

Zoals we eerder hebben gezegd, wordt het NFT-gebied momenteel echt beschouwd als een van de beste manieren om van internet te profiteren, en er zijn een groot aantal mensen die op dit gebied elke dag grote sommen geld hebben verdiend en nog steeds verdienen. maand, meer dan $ 3.000,- per maand.

In dit bericht zullen we leren over de 6 belangrijkste manieren om te profiteren van NFT’s, waar velen op vertrouwen, en onder deze methoden noemen we:

1. Winst door het eigendom van uw NFT-eenheid over te dragen

Stel je voor dat je voortdurend winst kunt maken met een eerder verkocht product? Dit is mogelijk met de technologie die bekend staat als NFT. Met dit systeem kunt u NFT-eenheden creëren en verhandelen, terwijl u voorwaarden stelt waarmee de maker een percentage van de winst kan ontvangen op elke verkoop van de eenheid.

Een maker van NFT-eenheden kan een specifiek percentage van de waarde van de eenheid ontvangen telkens wanneer deze aan een nieuwe klant wordt verkocht. Een maker van NFT-tokens kan bijvoorbeeld een winstdelingspercentage van 10% instellen. Dit betekent dat elke keer dat het eigendom van de eenheid token wordt verkocht of overgedragen Van de ene eigenaar naar de andere ontvangt de tokenhouder 10% van het betaalde bedrag.

Dit soort winst staat bekend als “Deel de winst uit NFT-eenheden“Of NFT-royalty’sHet winstpercentage ligt doorgaans tussen de 5 en 10%.

Het leuke van dit proces is dat het automatisch gebeurt via platforms voor het kopen en verkopen van NFT-eenheden, zodat de symboolmaker na de uitgifte ervan geen noemenswaardige tussenkomst nodig heeft.

Hoe kunnen we het winstpercentage creëren en bepalen door de eigendomsoverdracht van een NFT-eenheid?

Wanneer NFT-makers tokens maken, kunnen ze handmatig het gewenste winstpercentage kiezen uit de overdracht van het eigendom van het token, en deze procedure vindt plaats tijdens de conversie van de originele inhoud (Zoals foto’s of videoclips) in digitale vorm met behulp van blockchain-technologie.

Het proces van het bepalen van het winstpercentage wordt gedaan door de waarde van het percentage in een slim contract toe te voegen, en dit staat bekend als “Slimme contracten“of”Slim contract“.

Slimme contracten zijn software die wordt vastgelegd in de blockchain. Zodra deze software is geschreven, wordt het proces van het uitvoeren van het contract geautomatiseerd zonder dat menselijke tussenkomst nodig is.

3. Profiteer van het verpanden van uw NFT-eenheid

DeFi-protocollen op basis van NFT-eenheden stellen makers en eigenaren van eenheden in staat er inkomsten uit te halen zonder ze te hoeven verkopen.

Het proces van het verpanden van een NFT-eenheid wordt “NFT-uitzettingVoor de eenvoud wordt hier het woord ‘pion’ gebruikt. Het idee van verpanden is dat een specifieke NFT-eenheid wordt gereserveerd door een speciaal platform, wat betekent dat deze pas kan worden gebruikt of verkocht nadat de opgegeven pionperiode is verstreken.

De NFT-eenheid wordt gehypothekeerd met behulp van gedecentraliseerde financiële protocollen op basis van blockchain-technologie. Deze protocollen reserveren de eenheid en verhinderen de circulatie ervan voor een bepaalde periode. In ruil daarvoor ontvangen de eigenaren een financieel rendement. Dit patroon is vergelijkbaar met investeringscertificaten die worden aangeboden door banken, waarbij de investering levert een financieel rendement op zonder dat deze hoeft te worden verkocht.

Dit zijn de belangrijkste platforms waarmee u NFT-eenheden kunt verhypothekeren:

1 LooksRare-platform

LooksRare is een NFT-handelsplatform waarmee gebruikers NFT’s kunnen verhandelen en inzetten, ongeacht waar ter wereld ze wonen.

LooksRare staat bekend als de eerste community-NFT-marktplaats die beloningen biedt voor deelname, en gebruikers kunnen NFT’s kopen of verkopen om beloningen te verdienen.

Het proces van het staken van NFT-eenheden op het LooksRare-platform is heel eenvoudig, aangezien de gebruiker een NFT-eenheid koopt en deze vervolgens vasthoudt zonder deze te verkopen, wat beloningen voor hem oplevert.

Deze beloningen worden verzameld via een handelsvergoeding die in rekening wordt gebracht op het platform genaamd $LOOKS. De beloningen worden dagelijks verzameld op basis van het handelsvolume op het platform en worden ook dagelijks aan NFT-deelnemers betaald.

2 Binance-platform

Het Binance-platform, bekend als een van de meest populaire handelsplatforms voor digitale valuta, biedt meerdere functies op het gebied van NFT, en gebruikers kunnen naast het handelen in digitale valuta ook NFT-eenheden verhandelen.

Het Binance-platform heeft de functie toegevoegd van het verpanden en opslaan van NFT-eenheden door fanvaluta’s te verpanden, en de meeste fanvaluta’s of Fan Tokens zijn NFT-eenheden die zijn gekoppeld aan beroemde sportteams in verschillende sporten.

Fan Coins fungeren als brug tussen fans en hun favoriete teams of sportmerken, waar fans kaartjes kunnen winnen voor specifieke evenementen of sportproducten kunnen winnen.

Beschikbare ventilatorcodes zijn onder meer:Voor mij op het Binance-platform:

Portugese club porto.

ALPINE-CLUB.

Italiaanse club Lazio.

Braziliaanse club SANTOS.

4. Winst uit het spelen van games om NFT-eenheden te verdienen

In feite wordt het spelen van games momenteel beschouwd als een van de beste manieren om van NFT’s te profiteren, en veel mensen over de hele wereld vertrouwen erop om NFT’s te verkrijgen.

Deze spellen zijn afhankelijk van NFT-eenheden als prijzen voor spelers en bieden hen de mogelijkheid deze eenheden te kopen en te ruilen met hun collega’s. Deze spellen variëren tussen avonturenspellen, rollenspellen en kaartuitwisselingsspellen.

Op het gebied van ‘spelen en winnen’ heeft het gebied van ‘spelen en winnen’ nog geen opmerkelijke successen geboekt op het gebied van games of op het gebied van NFT, maar experts op het gebied van NFT verwachten dat investeringen op het gebied van games in de toekomst het meest winstgevend zullen zijn.

Dit zijn de belangrijkste spellen waarmee je kunt profiteren van NFT’s, waaronder:

1 Axie Infinity-spel

Axie Infinity is een spel gebouwd op Ethereum, vergelijkbaar met de Pokémon-spellen, waarin spelers digitale wezens kweken en verzamelen, genaamd Axie, die gebaseerd zijn op NFT’s.

Het doel is om Axie’s kracht en vaardigheid te vergroten om deel te nemen aan vechtwedstrijden tussen wezens, en kan worden verkocht of geruild op NFT-markten.

De game is niet gratis, maar zal naar verwachting dit jaar nog updates krijgen, waaronder de mogelijkheid tot gratis spelen.

2 Godsods Unchained-spel

Gods Unchained is een gratis te spelen game die het NFT-systeem integreert in een ruilkaartspelstijl, waarbij spelers kaarten verzamelen door PvP-wedstrijden te kopen of te winnen.

Het spel richt zich op vaardigheden en strategieën, en zet spelers met dezelfde beoordelingen eerlijk tegen elkaar op, en spelers kunnen profiteren door speelkaarten te verkopen en uit te wisselen in de spelwinkel.

Gods Unchained is nog steeds een spel in ontwikkeling en details over hoe je ervan kunt profiteren zijn nog niet voldoende onthuld.

3 Splinterlands-spel

Splinterlands is een ruilkaartspel dat gebruik maakt van een play-to-win-systeem en is een van de eerste spellen die afhankelijk is van digitale valuta.

Naarmate de speler vordert in het spel, ontvangt hij symbolische beloningen met een in-game valuta genaamd DEC.

NFT-kaarten vertegenwoordigen monsters of landen en kunnen worden gekocht en verhandeld op NFT-marktplaatsen. Het spel is gebouwd op het Hive-protocol, maar kan worden omgezet in een aangepast token voor NFT-eenheden.

Je kunt NFT-tokens in het spel inzetten door de DEC-tokens vast te houden die je tijdens het spelen verdient.

Lees ook: De 3 beste spellen om echt geld te winnen (verdien meer dan €100 per maand met PayPal)

5. Maak winst door verzamelvoorwerpen om te zetten in NFT-eenheden

Het creëren van een NFT is in de eerste plaats bedoeld om er winst mee te maken, ongeacht andere doelen die sommigen nastreven, en de gemakkelijkste manier om van een NFT te profiteren is door er een aantal te maken en deze op NFT-platforms of -markten te verkopen.

De NFT die u wilt maken, kan van alles zijn, bijvoorbeeld een foto, video, muziek, enz.

Het proces van het verkopen van NFT’s is vergelijkbaar met het idee van het verkopen van schilderijen in traditionele galerijen, maar om je creaties succesvol te kunnen verkopen, moeten ze natuurlijk uniek en onderscheidend zijn.

Onder de meest populaire platforms waarmee u NFT-eenheden kunt maken, vermelden we:

1 Appy Pie NFT Generator-platform

Het Appy Pie NFT Generator-platform is het nieuwste platform waarmee u eenvoudig en zonder technische vaardigheden of programmeerkennis uw eigen NFT-kunsteenheden kunt maken.

Het platform is eenvoudig te gebruiken, gratis te gebruiken en biedt een breed scala aan functies waarmee kunstmakers geweldige NFT-kunst kunnen maken.

Veel mensen vertrouwen erop om NFt-evenementen te creëren en geld te verdienen met internet in het algemeen.

2 Fotor NFT Creator-platform

Het Fotor-platform biedt een eenvoudig hulpmiddel om NFT-eenheden te maken zonder dat enige technische vaardigheden nodig zijn, en het platform vertrouwt op kunstmatige intelligentietechnieken om u te helpen binnen enkele minuten uw eigen NFT-eenheden te maken.

Het proces is eenvoudig: u uploadt uw afbeelding naar het platform, kiest een kunststijl en de NFT-generator zorgt voor de rest.

Als u wilt profiteren van internet door NFT-eenheden te maken, is deze site inderdaad geschikt voor u.

Lees ook: Hoe u kunt profiteren van internet met behulp van kunstmatige intelligentie ChatGPT in de Arabische landen

3 NightCafé-platform

NightCafé is een van de meest populaire NFT-creatieplatforms en vertrouwt op technologie die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie en machinaal leren om gebruikers te helpen hun digitale kunstwerken eenvoudig op verschillende apparaten te creëren, organiseren en weergeven.

Het enige wat u hoeft te doen is de unieke creatietools die beschikbaar zijn op NightCafé gebruiken om aantrekkelijke NFT-eenheden te creëren die klanten ertoe aanzetten deze te kopen.

Deze sites worden werkelijk beschouwd als een van de beste sites voor het creëren van NFT-eenheden en het verdienen van geld via internet in het algemeen.

Dit zijn de beste applicaties waarmee u NFT-eenheden vanaf uw telefoon kunt maken:

1 GoArt-app

GoArt is een Android-app waarmee je je foto’s met een artistiek tintje kunt omzetten in NFT’s.

GoArt volgt Fotor, het populaire NFT-platform, en biedt eenvoudig te gebruiken tools voor het ontwerpen en opnieuw vormgeven van afbeeldingen.

De applicatie is bovendien gratis en kan op elke Android-mobiele telefoon worden gedownload.

Daarom, als u NFT-eenheden vanaf uw telefoon wilt maken en wilt profiteren van internet in het algemeen, wordt deze applicatie als de ideale en meest geschikte optie voor u beschouwd.

2 NFT Creator-app

De NFT Creator-app is bedoeld voor iOS- en iPad-gebruikers om NFT’s te maken.

De app biedt verschillende gratis functies, zoals verschillende kleuren en lettertypen om unieke NFT’s te maken.

6. Winst uit het verhandelen van NFT-eenheden

NFT-handel kan echt goede winsten opleveren, omdat u NFT-eenheden of batches ervan kunt kopen en deze vervolgens met winst kunt verkopen.

Het verhandelen van NFT’s is vergelijkbaar met het verhandelen van aandelen op een beurs, en moet met de nodige voorzichtigheid en op de juiste momenten gebeuren.

De juiste timing is een belangrijke factor waarmee rekening moet worden gehouden bij het verhandelen van een NFT, en de timing wordt beïnvloed door factoren zoals de aard van de NFT-eenheid zelf, de interesse van kopers daarin en de toestand van de totale NFT-markt (waar momenteel een goede vraag naar is). ).

De waardefactor is ook belangrijk bij NFT-handel, omdat de handel in NFT-eenheden vergelijkbaar is met de handel in antiek, en er NFT-eenheden zijn met een hoge waarde en andere met een lagere waarde. Het verdient dus de voorkeur om NFT-eenheden te kiezen die een hoge waarde hebben en die gemakkelijk te verkopen voor grote hoeveelheden.

Dit zijn de populairste platforms waarmee u NFT-eenheden kunt kopen en verkopen:

1 OpenSea-platform

Het OpenSea-platform is de grootste markt voor de handel in NFT-eenheden, omdat het u op dit gebied grote en uiteenlopende voordelen biedt.Via OpenSea kunt u NFT-eenheden kopen en verkopen.

Een van de belangrijkste kenmerken van het OpenSea-platform is dat het een hoog niveau van bescherming en beveiliging voor operaties biedt. Het ondersteunt ook verschillende vormen van blockchain-technologie die te vinden zijn in valuta’s zoals Ethereum en Polygon, en het bevat een grote verscheidenheid aan NFT-eenheden. in verschillende categorieën zoals kunst, antieke verzamelobjecten, sport… enz.

Een van de belangrijkste kenmerken van OpenSea is dat het lagere kosten in rekening brengt dan andere platforms op het gebied van NFT, en dat het ook een mobiele handelsapplicatie biedt die compatibel is met Android- en iOS-systemen.

2 Zeldzaam platform

Rarible is een geïntegreerd NFT-platform dat kunstenaars en kopers samenbrengt om zaken te doen, en kunstenaars kunnen NFT-eenheden creëren om te verkopen of te behouden.

Het platform bevat een breed scala aan onderscheidende NFT-eenheden in categorieën zoals kunst, fotografie en games.

Een van de belangrijkste kenmerken van Rarible:

1. Hiermee kunnen gebruikers de prijs van de eenheid die ze hebben gemaakt eenvoudig en gratis wijzigen.

2. Biedt een biedsysteem voor NFT-eenheden.

3. Het biedt een uitstekend systeem om winst te maken uit de overdracht van eigendom van NFT-eenheden.

4. Het maakt betaling mogelijk met verschillende methoden, zoals bankkaarten en Google Pay.

5. Biedt een hoog niveau van beveiliging en bescherming voor NFT-eenheden.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *