تعرف علي طريقة كتابة مقال متوافق مع السيو (SEO) 2024

Als u wilt hoe u een artikel correct schrijft, laten we u zien hoe u een SEO-compatibel artikel schrijft met behulp van de GuinRank-tool.
U leert bij ons de stappen van het professioneel schrijven van een artikel en hoe u zich kunt voorbereiden op het schrijven van artikelen, omdat de fase van het voorbereiden van een artikel wordt beschouwd als de belangrijkste fase bij het schrijven, omdat u hierdoor in aanmerking komt om uw artikel te schrijven zonder te stoppen of te onderbreken. , maar als je eerst begint met schrijven en daarna nadenkt over het zoeken naar bronnen, zal dit ertoe leiden dat je wordt gestoord tijdens het schrijven, beste lezer, artikelen schrijven is een kunst, laten we er eens over leren.

Het schrijven van essays is een methode waarmee we over elk onderwerp kunnen schrijven. Het schrijven wordt gedaan door experts op het vereiste vakgebied, ook wel ‘schrijvers’ genoemd. hoeveelheid informatie over welk onderwerp dan ook.

Artikelen kunnen worden onderverdeeld in specifieke takken, afhankelijk van het doel waarvoor ze zijn geschreven. Het artikel is onderverdeeld in twee vormen: wetenschappelijke artikelen en journalistieke artikelen. Artikelen kunnen ook worden gepubliceerd in kranten, tijdschriften, technische media en websites. De schrijver moet nauwkeurige informatie over het onderwerp verstrekken in duidelijke taal, en dit ondersteunen met bewijsmateriaal en betrouwbare bronnen.

Artikelen worden door auteurs geschreven om hun standpunten en ideeën over een specifiek onderwerp te presenteren en de lezer te overtuigen. Het onderwerp van het artikel kan worden gekozen uit meerdere velden, zoals artistieke onderwerpen zoals literatuur, muziek, tekenen, wetenschappelijke onderwerpen, politieke onderwerpen, sport, gezondheid en onderwijs.
De schrijver probeert zijn mening over een inhoud te uiten door middel van bepaald bewijsmateriaal en heeft daarom tot doel de lezers van het idee te informeren en te overtuigen. Het doel van het artikel kan zijn om een ​​bepaald idee te bewijzen, maar ook om kritiek te leveren.

We hebben gemerkt dat veel mensen deze vraag stellen: “Hoe schrijf ik een artikel over GenRank”, dus laten we u het belang van GenRank bij het schrijven van inhoud uitleggen en uw vraag beantwoorden: Hoe u uw artikel schrijft met de GenRank-tool in een makkelijke manier.
Deze paragraaf wordt beschouwd als een antwoord op veel vragen en een vereenvoudigde samenvatting van hoe u een artikel over de GuinRank-tool schrijft.

Ten eerste: Kies het trefwoord

Deze stap is erg belangrijk en wordt beschouwd als de eerste fase bij het schrijven van het artikel.Als u de eigenaar bent van een nieuwe blog of website, kies dan voor long-tail zoekwoorden die worden gekenmerkt door gemakkelijke concurrentie en een hoog zoekpercentage.
U kunt de tool Gene Rank gebruiken om trefwoorden te selecteren met behulp van de tools Keyword Generator en Keyword Analyzer, zodat u de zoeksnelheid op het woord en de moeilijkheidsgraad kent.

Vervolgens kunt u vertrouwen op de rest van de tools van GuinRank om zoekwoorden te analyseren, de inhoud van concurrenten te analyseren en sterke inhoud te schrijven die compatibel is met SEO en begrijpelijk is voor Google-zoekmachines.

Ten tweede: trefwoordanalyse

X

U kunt de eerste GuinRank-tool gebruiken, de ‘Keyword Analyzer’-tool, omdat deze de volgende vele voordelen biedt:

 • Als u zoekwoorden in het algemeen analyseert, krijgt u een indicatie van de mate van gemak en moeilijkheidsgraad van het concurreren om het zoekwoord.
 • Het geeft belangrijke tips voor het schrijven van een goed en onderscheidend artikel waarmee u hoog scoort in de zoekresultaten van zoekmachines.
 • Scoreanalyse van de eerste twintig artikelen in de zoekresultaten.
 • Een lijst met woorden die in het artikel aanwezig moeten zijn, naast suggesties voor het kiezen van een titel voor het artikel, en een suggestie van woorden die kunnen worden gebruikt om het artikel te beschrijven.
 • De mogelijkheid om uw artikel te vergelijken met de toonaangevende artikelen.
 • Onthul duidelijk de details van de artikelen van concurrenten, zodat u beter kunt presteren.

Ten derde: het schrijven van het artikel over “Content Optimizer”

X

Het wordt als het belangrijkste punt beschouwd en op basis van ervaring schrijft u het artikel rechtstreeks op de tool. Terwijl u de tool gebruikt om het artikel te schrijven, kunt u een paar belangrijke dingen leren, aangezien er een lijst met de belangrijkste woorden wordt opgesteld.
Hier is het schrijven van een artikel heel eenvoudig geworden. U schrijft en kunstmatige intelligentie (Ai) helpt u en voorziet u van de woorden en elementen van uw artikel. U kunt ‘trefwoordtags’ gebruiken die u verschillende ideeën geven voor het toevoegen van ondertitels aan elk artikel. paragraaf van uw artikel.
Bij het schrijven van het artikel moet je je aan de juiste factoren houden om makkelijk bovenaan de zoekresultaten te komen, namelijk:

 • Aandacht besteden aan de eerste alinea van het artikel en hoe u het trefwoord daarin schrijft, zodat de lezer en de kunstmatige intelligentie het begrijpen.
 • U moet weten hoe u de woorden in het vak ‘Niet gevonden’ moet schrijven om de score van het artikel te verhogen en geen tags te gebruiken, behalve wanneer dat nodig is.
 • In het zijmenu van de pagina vindt u veel belangrijke woorden, maar u moet op de eerste tien woorden letten, zodat intelligentie uw artikel en het daarop gebaseerde idee kan begrijpen.
 • Schrijf uw artikel uitsluitend, rekening houdend met de regels van SEO, en zorg er bij het beoordelen voor dat het artikel vrij is van fouten en dat de juiste leestekens zijn geplaatst.
 • De essayscore moet tussen (55-74) liggen.
 • Let op de zoekwoorden die zijn gemarkeerd met een asterisk.
 • De AI moet eerst jouw zoekwoord lezen.
 • Het veld Overgebruikt moet zo leeg mogelijk zijn.

Er zijn nog andere functies van de tool die de schrijver helpen zijn website te verbeteren door de kwaliteit van artikelen te verhogen. Het biedt de functie ‘Page Analyzer’, die alle zwakke en sterke punten van de pagina’s van uw concurrenten identificeert, zodat u hiermee kunt omgaan en geweldig werk opleveren.

X

Bent u op zoek naar stappen om een ​​exclusief artikel te schrijven volgens SEO, een artikel te schrijven dat compatibel is met zoekmachines, dan zijn hier de schrijfstappen als volgt:

 1. De titel bepaalt de levensduur van uw artikel. Het is het punt dat als eerste de aandacht van de lezer zal trekken. Uw titel moet uit minimaal drie woorden en maximaal vijf woorden bestaan. U moet erop letten dat u het trefwoord één keer in de titel van het artikel schrijft. en de titel van het artikel mag niet langer zijn dan 60 tekens, indien mogelijk met spaties.
 2. Er moet aandacht worden besteed aan de verdeling van trefwoorden in de eerste alinea van het artikel, en het trefwoord moet aan het begin, midden en einde van het artikel worden geschreven, zodat het compacter is.
 3. De tekstlengte is ook een punt waarmee u rekening moet houden. Hoewel zoekmachines dol zijn op lange artikelen, kunnen te lange artikelen saai zijn voor gebruikers. Daarom is het handig om uw artikelen tussen de 500 en 1.500 woorden te houden.
 4. Onderwerpen die bij iedereen algemeen bekend zijn, trekken niet altijd de lezer aan. U kunt relevante blogsites volgen, onderzoek doen vanuit buitenlandse bronnen en artikelen schrijven door actuele kwesties aan te pakken.
 5. De afbeelding die u aan uw artikel toevoegt, moet gerelateerd zijn aan uw trefwoord en de titel van de afbeelding moet gerelateerd zijn aan het artikel. Als de titel van uw afbeelding geen verband houdt met het artikel, zal het voor gebruikers moeilijk zijn om toegang te krijgen tot uw artikel in de zoekresultaten van Google Afbeeldingen.
 6. Wanneer u titels aan het artikel toevoegt, moet u de H1-tag in de titel van het hoofdartikel gebruiken en andere kopformaten in het artikel gebruiken. Met de nieuwe Google-updates moet u goed op de subkoppen letten.
 7. U moet het trefwoord in de URL vermelden en deze moet kort zijn, wanneer de URL-instellingen niet zijn ingesteld op sites. Onder normale omstandigheden verschijnen uw artikelen als bepaalde nummers.

Literair artikel:

Het is een soort artikel dat gaat over taal, literatuur en kunst. Dit artikel kan in tijdschriften en kranten worden gepubliceerd, maar kan ook worden gebundeld in een boek.

Hoe je op professionele wijze een literair essay schrijft

Veel mensen vragen naar de stappen voor het schrijven van een artikel, in het Engels bekend als ‘write Article’. .
Het artikel begint met het kiezen van het idee en de onderwerpen kunnen zijn zoals (kunst, wetenschap en cultuur, politiek, gezondheid, toerisme, enz.), en het moet geschreven zijn in een beschrijvende en informatieve taal.

Elementen van een literair essay

 • Introductie sectie: De mening of het idee dat in het essay naar voren wordt gebracht, wordt gepresenteerd in het inleidende deel van het essay. Om deze reden moet de inleiding in het essay zeer vakkundig en zorgvuldig worden opgemaakt. In dit gedeelte wordt aangegeven wat er wordt benadrukt en wat er wordt benadrukt. waarover gesproken wordt, moet duidelijk in twee paragrafen worden vermeld.
 • Inhoud sectie: Deze sectie vormt een uitleg van het voorgestelde idee, waarbij de auteur van het artikel zijn ideeën beschrijft en presenteert en het idee van zijn onderwerp in deze sectie op logische wijze uitlegt.
 • Conclusie sectie: Het slotgedeelte, waarin de schrijver een samenvatting samenstelt van de belangrijkste zaken, gepresenteerd in een korte paragraaf.

Wetenschappelijk artikel

Het is een geschreven en gepubliceerd wetenschappelijk rapport waarin de oorspronkelijke onderzoeksresultaten worden toegelicht, gebaseerd op de regels van het wetenschappelijk schrijven. De gebruikte bronnen moeten worden vermeld, de citatiemethode wordt gebruikt en het artikel is rijk aan informatie, dus het taalgebruik is vloeiend gebruikt.

Stappen om een ​​wetenschappelijk artikel te schrijven?

De eerste fasen zijn de titel van het artikel en de fasen van het opstellen van een korte samenvatting. In volgorde bestaat het inleidingsgedeelte uit het schrijven, het methodegedeelte, het schrijven van de conclusie en de discussiefasen. Dankbetuigingen en het citeren van bronnen worden als de laatste fasen beschouwd.

Wat is de taal waarin een wetenschappelijk artikel wordt geschreven?

Je moet over een goede, expressieve taal beschikken. De kunst om een ​​artikel op een eenvoudige en directe manier te schrijven wordt als de beste schrijftaal beschouwd. Daarnaast moet de taal die herhaling vermijdt, informatief en op de lezer gericht zijn, en is geschreven in een duidelijke taal en geschreven zonder verder te gaan dan het idee van het onderwerp, heet de taal van het schrijven van wetenschappelijke artikelen.

Thematisch artikel

De schrijver schrijft objectief en onpartijdig een objectief artikel zonder een persoonlijk standpunt te belichten, omdat dit wordt ondersteund door bewijsmateriaal en bewijzen.

Specificaties van het objectieve artikel

 • Een artikel mag niet worden geschreven zonder gedetailleerd onderzoek.
 • Voordat hij een essay schrijft, moet de auteur een concept in zijn hoofd maken.
 • Bij het schrijven van het artikel wordt eenvoudige taal gebruikt.
 • U moet betrouwbare bronnen in het artikel bekijken en gebruiken.
 • Je moet niet veel repetitieve zinnen schrijven.
 • Er mogen geen tegenstrijdigheden in het artikel voorkomen.
 • Vanaf de bovenrand van de pagina wordt een marge van 5 cm gelaten.
 • De tekstafstand moet 1,5 zijn.
 • Er zijn geen lege regels tussen alinea’s.
 • Het artikel bestaat uit de titel, inleiding, inhoud en conclusie.
 • Kies een passende titel die het artikel nauwkeurig weergeeft.
 • In de inleiding zijn basiszinnen opgenomen, die niet erg lang zijn.
 • In het inhoudsgedeelte worden relevant bewijsmateriaal, informatie en meningen gepresenteerd, met toegevoegde voorbeelden.
 • In het slotgedeelte moet het conclusiegedeelte nauwkeurig zijn, waarbij het onderwerp en het idee in twee of drie regels worden samengevat.

Dit is een reeks stappen die u helpen bij de voorbereiding op professioneel schrijven.

 • Bepaal het onderwerp van het artikel waarover u wilt schrijven.
 • Bepaal het trefwoord waarover u gaat praten.
 • Bepaal het doel van het schrijven van het artikel.
 • Zoek naar referenties en betrouwbare bronnen voor het artikel.
 • Hij moet een expert zijn in het onderwerp dat hij presenteert, en op zijn minst goed onderzoek en analyses uitvoeren.
 • De schrijver van het artikel moet de onderwerpen op een duidelijke en begrijpelijke manier uitleggen met behulp van de mogelijkheden van de taal, en moet beschikken over wat bekend staat als de kunst van het schrijven van het artikel.
 • Hij moet de elementen van zijn onderwerp kiezen op basis van het beoogde publiek van het essay.
 • Bij het verdedigen van zijn mening moet hij logisch en krachtig bewijs leveren.
 • Het moet volledig neutraal zijn. Hij mag geen persoonlijke oordelen vellen over gebeurtenissen, mensen en ideeën.

We spraken over hoe je een artikel in het Arabisch schrijft met de GenRank-tool, en we leerden over tips voor het schrijven van een SEO-compatibel artikel en de stappen voor het schrijven van een wetenschappelijk en literair artikel.