kaidi1
الربح من الانترنت

إليك عروض باقات جو اورنج Go والاشتراك بها 2025

kaidi3
kaidi4

Wilt u overstappen naar Orange en meer te weten komen over de nieuwste Go-pakketaanbiedingen, dan kunt u dit doen door het onderwerp te lezen dat de inhoudswebsite u zal presenteren, inclusief de abonnementscode voor de aanbiedingen die aan Orange-klanten worden aangeboden, in de rubriek volgende regels.

Pakketaanbiedingen Gaan Nieuw

pakketjes Gaan.. Het is een van de aanbiedingen van Orange Aan zijn klanten, waarmee ze door alle sites op internet kunnen bladeren. Bovendien bieden de Go Internet-pakketten u een groot aantal eenheden waarmee u urenlang en met hoge snelheid op internet kunt surfen.

Als de klant bovendien niet de volledige eenheden verbruikt, worden deze overgedragen naar de volgende maand. Wat betreft de extra eenheden, die bekend staan ​​als Super-mega Hiermee kan de klant profiteren van het pakket met betrekking tot sociale netwerksites en kaartensites, maar ook tot het luisteren naar liedjes op internet.

Wat betreft de afschrijvingskosten van de laatste Pakketaanbiedingen Gaan Van oranje.. Het verbruik van één megabyte op de eerder genoemde sites is gelijk aan 1 supermegabyte, terwijl de kosten voor het verbruik van één megabyte op andere sites 2 supermegabytes bedragen.

Ook Pakketaanbiedingen GaanHet omvat het 10 Go-pakket en het 20 Go-pakket, naast het 35 Go-pakket, het 50 Go-pakket en het 70 Go-pakket. Er zijn ook andere pakketten, namelijk het 120 Go-pakket, het 200 Go-pakket en het 400 Go-pakket.

Orange-klanten kunnen zich ook op deze pakketten abonneren en aanbiedingen verkrijgen of verlengen via de elektronische applicatie My Orange.

  • U kunt vanaf hier toegang krijgen tot de applicatie in de Google Store,
  • Voor klanten die een iPhone gebruiken, kunt u de applicatie hier downloaden.

Bovendien kunt u zich abonneren op het pakket of het verlengen via de dienst Mijn account op de officiële Orange-website. Hier vindt u de websitelink: oranje.bijv .

Boeket 10 Gaan Van Oranje

Een van de nieuwste Pakketaanbiedingen Gaan.. Met dit pakket kan de klant ook door alle sociale-mediasites bladeren, naast de mogelijkheid om de Google Maps-website te gebruiken. De kosten voor een abonnement op dit pakket komen overeen met 10 pond, en geven de klant duizend supermega’s. .

Wat betreft de verbruiks- en boekhoudgegevens na het einde van het pakket, wordt er 0,15 piaster afgetrokken van het gebruik door de klant van elke 1 MB. Deze belasting wordt ook aan de klant geheven in geval van verlenging van het pakket of aankoop van een ander bijkomend pakket. U kunt zich abonneren op Boeket 10 Gaan Van Oranje Of verleng hem door de code #10*222# te kiezen.

Als er nog eenheden over zijn van het gebruik van dit pakket door de klant, worden deze eenheden overgedragen naar de volgende maand. Bovendien bevatten de aanvullende pakketten voor deze aanbieding een pakket dat u een voordeel oplevert 350 supermega In ruil voor het betalen van 5 pond. Om dit pakket te verkrijgen, kunt u bellen naar #150*5#.

De klant kan ook een extra pakket krijgen dat hem duizend oplevert Super Mega In ruil voor het betalen van 10 pond, kunt u om deel te nemen aan deze aanbieding de code #10*150# aanvragen, evenals de mogelijkheid om tweeduizend en 250 supermega’s te krijgen in ruil voor het betalen van slechts 20 pond Door de code #20*1500# te kiezen.

Geldigheidsduur pakket Het blijft maximaal 4 weken geldig voor prepaidkaartklanten, en het is voor hen ook mogelijk om het tijdens die periode te wijzigen. Maar in dat geval verliest de klant de mogelijkheid om eenheden over te dragen, en om de respijtperiode te controleren, kunt u kies de code #137#.

Boeket 20 Gaan

Zondag Aanbiedingen Gaan Van Oranje..waarmee de klant één mega voor supersites kan gebruiken in ruil voor één supermegakorting, en voor het gebruik van andere sites worden 2 supermega’s verdisconteerd.

tevens de Boeket 20 Gaan Het wordt door Orange aan zijn klanten aangeboden en stelt hen in staat om door verschillende sociale netwerksites en Apple en Google Maps te bladeren, met als voordeel dat de resterende verbruikseenheden worden overgedragen naar de volgende maand in het geval dat het pakket volledig is verbruikt, het verbruik wordt in rekening gebracht tegen 15 piasters per megabyte, en om u op het pakket te abonneren, kiest u de code #20*222#.

Wat betreft de kosten van een abonnement Boeket 20 Gaan.. Het komt overeen met 20 pond, wat je tweeduizend en 250 supermega’s oplevert, en de alternatieve oplossing ligt voor Oranje klanten Als het pakket vóór de aangegeven datum eindigt, zijn er aanvullende pakketten, en deze pakketten bevatten de mogelijkheid om 350 Super Megas te verkrijgen in ruil voor het betalen van 5 pond, en u kunt dit pakket verkrijgen door de code #5*150# te kiezen.

Klanten kunnen zich hierop abonneren Boeket 20 Gaan Verkrijg duizend extra Super Mega’s in ruil voor het betalen van 10 pond. Om deze eenheden te verkrijgen, kunt u de code #10*150# aanvragen. U kunt ook nog eens tweeduizend en 250 Super Mega’s verkrijgen in ruil voor 20 pond, en door dit aan te vragen de code #20*1500#.

De geldigheidsduur van dit pakket is gelijk aan één maand voor postpaid-klanten en 4 weken voor prepaid-kaartklanten.

Met betrekking tot het controleren van de geldigheidsduur van het pakket en hoe u zich kunt abonneren en verlengen, gelden dezelfde voorwaarden en stappen die compatibel zijn met… Boeket 10 Gaan Eerder genoemd.

Boeket 35 Gaan

Uitzicht vanaf Pakketaanbiedingen Gaan Hiermee kunnen de klanten van het bedrijf 4.500 Super Megas verkrijgen in ruil voor het betalen van een abonnementsgeld van 35 pond. Dit pakket geeft gebruikers de mogelijkheid om door alle sociale mediasites en Apple en Google Maps te bladeren.

In geval van verbruik door de klant behorende bij Oranje bedrijf Een klein aantal eenheden. De resterende eenheden worden overgedragen naar de volgende maand, daarnaast bedraagt ​​de facturering buiten het pakket of na voltooiing ervan 15 piasters in ruil voor het gebruik van één megabyte, en u kunt zich op dat pakket abonneren door door de code #35*222# te kiezen.

Klanten kunnen er ook een paar krijgen Extra pakketten.. Daarom kunnen ze 350 Super Mega’s kopen voor slechts 5 pond, door de code #5*150# te kiezen. Klanten kunnen ook duizend Super Mega’s krijgen in ruil voor het betalen van 10 pond #10*150#.

Klanten kunnen dat ook oranje bedrijf Het verkrijgen van tweeduizend en 250 Super Mega’s in ruil voor het betalen van een vergoeding gelijk aan 20 pond… via… Vraagcode #20*1500# aanWat betreft de voorwaarden voor het wijzigen van de geldigheidsduur van het pakket en de wijze van abonnement en verlenging, deze zijn vergelijkbaar met de eerder genoemde pakketten en aanbiedingen.

Lezers die dit onderwerp hebben bekeken, hebben mogelijk ook bekeken…

Pakket 50 Gaan

Zondag Pakketaanbiedingen Gaan Van Oranje 2025.. Die je kunt krijgen in ruil voor het betalen van 50 pond. Dit pakket geeft je ook de mogelijkheid om een ​​maand lang 7.000 Super Mega’s te krijgen waarmee je door sociale netwerksites, Google Maps en Apple Maps kunt bladeren naar de volgende maand.

Wat betreft de details van het verbruik na het einde van het basispakket, wordt dit geschat op 15 piasters per megabyte. Het is ook beschikbaar voor kaart- en controleklanten om het pakket vóór de geplande verlengingsdatum te verlengen Door de code #50*222# te kiezen.

Klanten kunnen dat ook oranje bedrijf Ontvang een aantal extra pakketten. Ze kunnen 350 Super Mega’s kopen in ruil voor 5 pond, door de code #5*150# aan te vragen. Ze kunnen ook duizend Super Mega’s krijgen in ruil voor 10 pond door de code #10*150# aan te vragen. Bovendien kunnen ze via een verzoek 2.250 Super Mega’s krijgen voor 20 pond Codenummer20*1500#.

Boeket 70 Gaan

Het 70 Go-pakket is inbegrepen Aanbiedingen Gaan.. Hiermee kan een Orange-klant 10.500 Super Mega’s verkrijgen voor 70 pond. Als dit pakket past bij uw behoeften en dagelijks gebruik en u zich erop wilt abonneren, kiest u de code #70*222#.

Door u op dit pakket te abonneren, kunt u bladeren sociale media websites Voor verschillende doeleinden kunt u Google Maps en Apple Maps gebruiken in ruil voor 1 Super Mega. Als u naar andere sites surft, wordt er 2 Super Mega in rekening gebracht.

Als het basispakket eindigt, wordt voor het verbruik buiten het pakket een bedrag van 15 piasters in rekening gebracht in ruil voor het verkrijgen van één mega.

Voor het geval dat deze afloopt Basispakket Vóór de geplande datum kan de klant 350 Super Mega’s kopen in ruil voor een betaling van 5 pond, door de code #5*150# te kiezen.

Als de klant duizend wil krijgen Super-mega Hij kan kopen in ruil voor een betaling van 10 pond, door de code #10*150# te kiezen, en in het geval van aankoop van tweeduizend en 250 supermega’s zullen de kosten voor de aankoop van het pakket 20 pond bedragen, door de code te kiezen #20*1500#.

Deze voorwaarden komen wat betreft de geldigheidsduur, de wijze van abonneren op het pakket en het verlengen na voltooiing overeen met de voorwaarden van de eerder genoemde Go-pakketten.

Pakket 120 Gaan

Zondag Pakketaanbiedingen Gaan Voor zijn klanten stelt deze dienst klanten in staat om met de hoogst mogelijke snelheid op internet te surfen… door 20.000 Super Mega’s te verkrijgen in ruil voor het betalen van de abonnementskosten, die neerkomen op 120 pond. Klanten kunnen het pakket verkrijgen en zich abonneren Vraagcode #120*222# aan.

De klant kan zich hierop abonneren Pakket 120 Gaan Blader door sociale-mediasites, Google Maps, Apple, Apple Music, SoundCloud en Tune In Radio, in ruil voor een korting van 1 Super Mega, en als u naar andere sites surft, krijgt u korting op 2 Super Mega’s.

Als er nog enkele resterende consumptie-eenheden beschikbaar zijn Basispakket Van oranje voor de huidige maand, het wordt overgedragen naar de volgende maand. Het verbruik wordt na voltooiing van het pakket in rekening gebracht ter waarde van 15 piasters per megabyte.

Wat betreft de Extra internetpakketten.. De klant kan 2.250 Super Mega’s verkrijgen in ruil voor 20 pond. Om zich te abonneren, kiest u de code #20*150# #30* 150#.

U kunt zich abonneren via sollicitatie mijn sinaasappel Zoals eerder vermeld, kunnen prepaidkaartklanten de geldigheidsduur van het vernieuwen van het pakket bepalen, waarbij ze er rekening mee moeten houden dat de mogelijkheid om de resterende eenheden over te dragen niet voor hen beschikbaar zal zijn.

Pakket 200 Gaan

Zondag Pakketaanbiedingen Gaan Uit Oranje 2025 Hiermee kunnen klanten 36.000 Super Mega’s verkrijgen in ruil voor een vergoeding van 200 pond. U kunt zich via de applicatie op dit pakket abonneren. mijn sinaasappel Of door naar de dienst Mijn Account te gaan op de officiële website van Orange. U kunt zich ook abonneren op de dienst en deze verlengen door de code #200*222# te kiezen.

Geabonneerde klanten Pakket 200 Gaan.. Ze kunnen surfen op sociale netwerksites, naast het gebruik van Google Maps en Apple Maps, en het is voor hen ook mogelijk om de website te gebruiken SoundCloud, TuneIn Radio en de Ghanili-websiteDit is in ruil voor 1 Super Mega. Als u op andere sites surft, wordt er een korting van 2 Super Mega’s in rekening gebracht.

Voor het geval er nog enkele eenheden over zijn van gebruik Pakket 200 Gaan.. Het wordt overgedragen naar de volgende maand als de klant het abonnement op de aangegeven datum voor het pakket verlengt, en het verbruik buiten het pakket wordt verrekend door middel van een aftrek van 15 piasters in ruil voor het verkrijgen van slechts 1 megabyte.

Wat betreft de aanvullende pakketten waarop klanten zich kunnen abonneren Pakket 200 Gaan Het verkrijgen ervan betekent dat de klant tweeduizend en 250 Super Mega’s kan verkrijgen in ruil voor het betalen van 20 pond. Om zich te abonneren, kunt u de code #20*150# aanvragen.

Je kunt ook 3.600 Super Mega’s kopen als een van de… Extra pakketten Tegen betaling van 30 euro kun je dit pakket aanschaffen Kiescode #30*150#, Wat de geldigheidsduur van het pakket betreft, deze is geldig totdat de klant de verlengingskosten betaalt, en komt overeen met 4 weken voor prepaidkaartklanten, terwijl de geldigheidsperiode van het pakket gelijk is aan één maand voor klanten die afhankelijk zijn van betaling. via de maandelijkse factuur.

Pakket 400 Gaan

Zondag Aanbiedingen Oranje Aan zijn klanten, waarmee de klant 90.000 Super Mega’s kan verkrijgen in ruil voor het betalen van 400 pond gedurende de maand. Om zich op deze dienst te abonneren, kunt u de applicatie gebruiken Mijn sinaasappelU kunt ook de officiële website van Orange op internet bezoeken, of Vraagcode #400*222# aan.

Klanten kunnen dat oranje bedrijf Abonnees van dit pakket… surfen naast de website ook op sociale netwerksites, Google Maps en Apple Maps geluid wolk En de Apple Music-website, in ruil voor een korting van 1 Super Mega, en als je op een van de andere sites surft, ontvang je een korting van 2 Super Mega’s.

Voor het geval dat deze afloopt Basispakket Voor internet wordt het gebruik van één megabyte in rekening gebracht met een korting van 15 piasters. Card- en Control-klanten kunnen een aantal extra diensten verkrijgen en 2.250 supermegabytes kopen in ruil voor een betaling van 20 pond. U kunt zich op dit pakket abonneren door te bellen de code #20*150#.

Klanten kunnen dat ook Oranje bedrijf Ontvang 3.600 Super Mega’s wanneer het basispakket eindigt, in ruil voor het betalen van 30 pond. Je kunt eenheden kopen door de code #30*150# te kiezen.

Wat de geldigheidsduur van de aanvullende pakketten betreft, deze zijn geldig tot de verlengingsdatum Pakket 200 GaanDe eenheden worden overgedragen naar de volgende maand en klanten met prepaidkaarten kunnen de geldigheid wijzigen.

We hadden u eerder de nieuwste aanbiedingen van het bedrijf gepresenteerd Orange 2025.. Naast de abonnementscode voor deze aanbiedingen hopen wij dat wij u voordeel en voordeel hebben opgeleverd.

kaidi5

Leave a Comment