تعرف علي كيفية التسجيل في موقع upwork (آخر تحديث 2024) 2024

UpWork is misschien wel de snelste manier om te beginnen met freelancen. Wij raden het op onze beurt aan aan elke beginner die een deel van zijn tijd wil investeren in het verfijnen van zijn vaardigheden en het creëren van een nieuwe extra bron van inkomsten, vooral omdat het eenvoudig te gebruiken is.

Deze eenvoud vindt u bijvoorbeeld terug in de manier waarop u met klanten communiceert, de onderscheidende stijl van het presenteren van uw diensten en de manier waarop u zich registreert op de website van Upwork, wat u als heel eenvoudig kunt beschouwen, dezelfde methodiek waarmee u open een account op een ander platform.

We zullen het echter stap voor stap voor u uitwerken en elke keer stoppen we bij belangrijk advies dat u zal helpen succes te behalen op dit platform.

Soorten accounts op de UpWork-website

Eenvoudige veranderingen in kleuren en lettergrootte zullen een aanzienlijke impact hebben op het verhogen van de CTR.

Voordat we de registratiestappen doorlopen, wil ik er snel op wijzen dat er twee soorten accounts op de website van Aburak zijn: de eerste is bedoeld voor freelancers, professionals en iedereen die uitblinkt in het oplossen van een specifiek veelgevraagd probleem. , zoals scriptprogrammering, data-analyse, schrijven, vertalen en vele andere dingen.

Terwijl het tweede type account bedoeld is voor klanten die op zoek zijn naar een oplossing voor een probleem of een expert een specifieke taak willen laten uitvoeren. Als je van plan bent ervan te profiteren, is de eerste optie (ik ben freelancer, op zoek naar werk) natuurlijk degene die bij je past.

Er is een ander type aangewezen voor bedrijven (Bedrijfsaccount), waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om te werken, aangezien ze een werkteam vormen dat taken deelt volgens een specifieke methodologie.

Stappen om u te registreren op de Upwork-website

De eerste stap die u moet nemen, is door naar UpWork.com te gaan, de startpagina van de site, en vervolgens de optie “Sing Up” te gebruiken.

De gegevens moeten reëel zijn en niet willekeurig.

Vervolgens verschijnt er een pagina waarin u wordt gevraagd of u zich wilt aansluiten als freelancer die freelancediensten levert aan bedrijfseigenaren, of dat u dezelfde klant bent die op zoek is naar competente mensen om een ​​specifieke taak te volbrengen met een snelle implementatie en toewijding aan prestaties. .

Als je freelancers wilt inhuren, meld je dan aan als opdrachtgever op de website van UpWork.

Als je diensten wilt verlenen, dan is in dit geval de optie (Ik ben freelancer, op zoek naar werk) geschikt, selecteer deze en bevestig deze vervolgens met de groene knop (Solliciteer als freelancer).

U wordt ook naar de volgende pagina geleid, waar u om enkele persoonlijke gegevens wordt gevraagd, zoals naam, achternaam, e-mailadres, wachtwoord, land van verblijf, en vervolgens de optie markeert om akkoord te gaan met de servicevoorwaarden en het privacybeleid, zoals evenals de gebruikersovereenkomst van de Abourk-website.

Op het platform kun je ook rechtstreeks een account registreren door je officiële account op Google of Apple te koppelen, maar wij geven de voorkeur aan de traditionele methode, namelijk alle stappen handmatig uitvoeren.

U kunt uw gegevens het beste in Engelse letters registreren, zodat de site indien nodig uw identiteit eenvoudig kan bevestigen.

Om problemen met betrekking tot de betaling te voorkomen, is het belangrijk dat u bij de registratie uw juiste gegevens invoert. Nadat u zich ervan heeft verzekerd dat alles correct is, klikt u op de optie “Mijn account aanmaken”.

De volgende stap is het activeren van de e-mail, zodat uw account wordt bevestigd. Dit is het belangrijkste middel om het wachtwoord op te halen als u het vergeet. Controleer dus of u een geldig e-mailadres gebruikt en zorg ervoor dat u de activeringsmail bevestigt.

Als u problemen ondervindt bij het inloggen op het account, is e-mail de eerste methode die u zult noemen, dus verwaarloos de stap van het activeren van het account niet.

De volgende stap is dat de site u enkele algemene vragen stelt, bijvoorbeeld: heeft u ervaring met freelancen en wat is uw doel met het organiseren van de site, en bent u vrij om te antwoorden wat bij uw overtuiging past.

De stappen voor het formatteren van het account zijn erg belangrijk, maar het kost je niet veel tijd.

Wanneer u ze allemaal beantwoordt, kiest u voor de optie “Volgende, maak een profiel aan”.

U heeft drie opties bij het invullen van uw gegevens op de UpWork-website, en wij kiezen voor de handmatige optie.

De volgende stap is het invullen van de gegevens die verband houden met uw functie. Als u bijvoorbeeld vertaaldiensten wilt leveren, schrijft u een duidelijke titel waarin u de manier waarop u werkt beschrijft. Dit moet in zo min mogelijk woorden zijn en deze beschrijven.

Zodra u elk onderdeel heeft voltooid, wordt u overgezet naar het volgende, zoals de ervaringen die u heeft, de talen die u spreekt, uw aanvullende vaardigheden, uw vakgebied, enz. Het is noodzakelijk om ze allemaal in te vullen, zodat de de verschijning van uw profiel op de Abourk-website komt professioneel en overtuigend over voor klanten.

Het is een goed idee om eerlijk te zijn over je niveau in elke vaardigheid.

Het is belangrijk dat u alleen de vaardigheden behandelt die u beheerst en het daadwerkelijke niveau waarop u zich bevindt. Als u bijvoorbeeld op de site bevestigt dat u een expert bent in programmeren, maar uw niveau ligt daaronder, wordt u mogelijk een toegewezen taak die uw vaardigheden te boven gaat, en dit zal u onvermijdelijk in problemen brengen die niet in uw voordeel zijn, en de minimale straf zal de vorm hebben van een negatieve evaluatie die zal worden gegeven. Het verhoogt de geloofwaardigheid van uw CV, wat u ook doet. zorgvuldig moeten bouwen.

Vervolgens gaan we naar de voorlaatste stap bij het opstellen van het profiel, die een directe relatie heeft met uw winst. Bepaal zelf wat u per uur in rekening brengt voor de diensten die u levert. Deze prijs verschijnt in uw profiel en zal een belangrijke rol spelen bij uw acceptatie om een ​​specifieke taak uit te voeren, als deze niet overdreven is. Onderschat tegelijkertijd uw werk niet en stel een kleine vergoeding in, wetende dat het platform u de mogelijkheid biedt om Pas bij elke suggestie het tarief aan.

De laatste stap is het activeren van enkele persoonlijke gegevens, zoals het telefoonnummer en het toevoegen van het hoofdadres. De site wordt vertrouwd door duizenden klanten over de hele wereld, dus het is enigszins streng in de manier waarop nieuwe leden worden geaccepteerd, evenals een effectieve maatregel om fraude en andere verdachte transacties te voorkomen.

U moet uw telefoonnummer activeren om het registratieproces te voltooien, en op deze manier zal de site u meer vertrouwen.

Zijn we klaar met het registratieproces?

Helaas bent u nog niet uitgerust om op nieuwe banen te solliciteren. Wat we eerder hebben besproken, is in feite alleen het initiële registratieproces en de bevestiging van het UpWork-aansluitingsproces.

Wat betreft de gegevens die u heeft ingevuld, kunnen we deze als correct beschouwen, maar als advies: kijk er nog eens naar en u zult zien dat er veel moet worden geherformuleerd of gewijzigd. Je kunt naar je concurrenten kijken, niet om ze letterlijk te kopiëren, maar gewoon om een ​​idee te krijgen en te leren van hun ervaringen en wat werkt.

Nadat we het bovenstaande hebben afgerond, gaan we nu verder met de belangrijkste stap, namelijk het opbouwen van een sterk persoonlijk profiel waarmee je sterk kunt concurreren tussen tientallen concurrenten in jouw vakgebied. Gezien het belang van die stap hebben we er een apart onderwerp aan gewijd over hoe u een professioneel CV voor Upwork kunt maken, dat u enorm zal helpen bij het vermijden van veel van de fouten die u maakt.Elke beginner die net zijn carrière als freelancer is begonnen.

Is de website van UpWork rendabel of geschikt voor werkgelegenheid anno 2024?

Het antwoord is, in het kort, ja… en dit is de vraag of u in 2024 wilt experimenteren op een van de terreinen waarop u winst kunt maken met internet, en dat u zeer respectabele cijfers wilt behalen achter de voltooiing van een specifiek type dienst waarbij je bent al bekwaam.

Maar dit vereist het volgen van een specifiek plan, en dit is eigenlijk wat we eerder in detail hebben besproken over het in detail uitleggen van de winst van de Upwork-website. Zeer belangrijke tips die we daar hebben behandeld, we raden u aan zich erin te verdiepen.

Belangrijke tips om succes te behalen op de recruitmentwebsite van Abourk

Elk succesvol bedrijf begon met een eenvoudig idee.

Voordat u begint met het aanbieden van de diensten waarin u gespecialiseerd bent, moet u eerst een aantal belangrijke handelingen op uw account uitvoeren, zodat deze enige professionaliteit en veel ernst uitstraalt, anders zal het moeilijk zijn om te concurreren met de grote jongens die er zijn.

Hieronder staan ​​belangrijke tips die goed moeten worden begrepen en vervolgens moeten worden toegepast, zodat u een sterke start heeft in het maken van winst met de UpWork-website en met alle invloed aan de concurrentie kunt deelnemen.

01 – Bereid een sterk persoonlijk profiel voor

Het opbouwen van een sterk online CV vergroot uw kansen om te worden toegelaten tot grote projecten.

Het begin is door uw profiel te verbeteren en alle benodigde gegevens in te vullen, zoals uw persoonlijke gegevens, waar u goed in bent, hoe lang u deze activiteit al beoefent. Probeer hier uw spieren te benadrukken en waar u goed in bent – zonder overdrijf of vul het aan, alstublieft – en hoe u de klant gaat helpen bij het oplossen van zijn probleem en niet alleen maar een dienst verleent.

Het opstellen van een sterk CV zal u enorm helpen bij het werven van klanten bij uw concurrenten en zal hen er verder van overtuigen om u als ideale dienstverlener te kiezen. Voordat de klant u de opdracht geeft om zijn probleem op te lossen, zal hij er eerst en vooral zeker van zijn dat u een goede dienstverlener bent. competente persoon, en op basis van wat u in uw profiel hebt vermeld, zal zijn intuïtie hem ervan overtuigen dat u de juiste persoon bent.

Als u problemen ondervindt bij het bepalen van de prijs voor een dienst, kunt u eens rondkijken bij uw concurrenten en kijken wat zij vragen voor vergelijkbare diensten.

02 – Het leveren van hoge kwaliteit aan de klant

De beste keuze heeft altijd professionele resultaten.

Probeer bij elke dienst die u uitvoert uw beste werk ooit te zijn. Als u in deze strategie gelooft, kunt u er zeker van zijn dat uw vaardigheden in toenemende mate zullen blijven groeien. Het wordt ook beschouwd als de belangrijkste sleutel om de klant uiterst tevreden te stellen. Wanneer hij een soortgelijke interesse nodig heeft, zal hij rechtstreeks contact met u opnemen. verhoog de beoordelingen op uw profiel, wat nieuwe klanten betekent.

03 – Grijp uw klant met een halve kans

Een van de effectieve manieren waarop we eigenaren van nieuwe profielen adviseren, is door naar klanten te zoeken en uzelf aan hen voor te stellen. Dit is door op de site te surfen en door de berichten te bladeren die klanten op de site plaatsen. Dit is een echte kans om uw eerste profiel te bemachtigen. klant en geleidelijk totdat uw naam beroemd wordt en de klant degene wordt die naar u op zoek is.

Het is belangrijk om de klant niet langer op je te laten wachten, vooral als het om het eerste bericht gaat. Probeer zo snel mogelijk te reageren en niet langer dan 24 uur, anders gaat hij op zoek naar een andere klant om zijn taak te voltooien sneller.

Ja, er zijn diensten die dagen in beslag kunnen nemen, maar hier hebben we het over de snelle reactie die gepaard gaat met het eerste bericht. Als je snel reageert, wek je de indruk dat je iemand bent die zijn werk snel doet en met een hoge professionaliteit, wat een van de basisfactoren is voor uw succes op deze site. De klant zal begrijpen dat deze service tijd kost.

04 – Gespecialiseerd in één ding

Probeer je als beginner te concentreren op één ding waar je goed in bent, en denk er nooit aan om je op meerdere gebieden te richten. Dit vergroot je kans om veel klanten te krijgen, uiteraard niet als je een beginner bent. Maar zodra je een gevorderd niveau bereikt, zal de vorige hypothese worden omgekeerd en mogelijk worden. Hoewel u zich nog in de beginfase bevindt, is specialisatie in één ding voldoende om uw vaardigheden daarin te ontwikkelen en bedreven te worden in de uitvoering ervan.

05 – Leer nieuwe dingen

Door je in één ding te specialiseren en je er diep in te verdiepen, word je er een expert in.

Even denkt u misschien dat dit punt in tegenspraak is met het voorgaande, maar het tegendeel is waar. Nadat u zich in een bepaald gebied heeft gespecialiseerd en er vaardig in bent geworden om daarmee om te gaan, wordt het gemakkelijk voor u om de vereiste handelingen uit te voeren. Misschien acht u uzelf klaar om iets nieuws te leren, en waarom investeert u daar niet in door onafhankelijke diensten aan te bieden op de website.

Het is goed als dit nieuwe specialisme dicht bij het vakgebied ligt waarin jij vaardig bent, zodat het daar complementair aan wordt. Als je bijvoorbeeld een expert bent op het gebied van SEO, zou het een goed idee zijn als je ook kunt adverteren op hetzelfde platform en zo sla je twee vliegen in één klap.

06 – Zorg voor de klant

Iedereen die uw website bezoekt, gaat akkoord met de gebruiksvoorwaarden, zelfs als hij of zij er niet mee bekend is.

Uw klanten zijn uw kapitaal in elk bedrijf waarin u investeert, en door hen toegewijd te bedienen, kunt u aan de top van de concurrentie staan.

Een van de belangrijke punten waarmee u de klant zult overtuigen om met u in zee te gaan, is de wijze van dialoog en de manier waarop u het idee aan hem overbrengt. Leg alle stappen die u gaat ondernemen in eenvoudige en begrijpelijke taal uit en probeer zoveel mogelijk verlaag het niveau bij hem in de uitlegmethode, aangezien het niets te maken heeft met jouw vakgebied, de reden die hem ertoe bracht jouw hulp te zoeken, maar verhoog het zoveel mogelijk in het verlenen van de dienst.

07 – Engels is essentieel

Engels is belangrijk om een ​​gevorderd niveau in zelfstandig ondernemerschap te bereiken.

Het leuke van freelanceplatforms is dat je een begripvol persoon wordt en je snel kunt aanpassen, omdat je daadwerkelijk te maken krijgt met klanten van over de hele wereld.

Natuurlijk is de Engelse taal in een vakgebied als dit onberispelijk, dus er is niets mis mee om in het begin de beste vertaalsites te gebruiken, maar probeer tegelijkertijd bij het verlenen van uw diensten minstens een deel van uw tijd te investeren in uw niveau van het Engels verhogen, aangezien dit het belangrijkste communicatiemiddel is op freelance-sites.

Data-analyse is een van de vaardigheden die je als online marketeer onder de knie moet krijgen.

Dit was een gedetailleerde handleiding over hoe u zich kunt registreren op de Upwork-website en wat de juiste praktijken zijn waarop u zich moet concentreren.

Het mooie aan dit soort freelanceplatform is dat het speciaal is ontworpen om de zaak voor u te vereenvoudigen, en als het gaat om het promoten van uw diensten, zal het die moeilijke taak op zich nemen, als u echt waarde en professioneel werk levert. U zult merken dat het uw diensten op zichzelf aanbeveelt als de beste op de markt, vooral omdat het een omgeving is die bekend staat om zijn hoge klantkwaliteit.

Al deze dynamiek en soepelheid zullen de juiste basis creëren waarin u uw creativiteit de vrije loop kunt laten, waardoor u zich meer op uw werk kunt concentreren terwijl uw niveau voortdurend stijgt. Maar het belangrijkste is dat u goed moet begrijpen hoe de site wordt beheerd en wat uw concurrenten gebruiken om al deze aanbiedingen te winnen.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top