kaidi1
الربح من الانترنت

إليك كيفية تنظيم الوقت : 12 طريقة عليك الاعتماد عليها لإدارة الوقت 2025

kaidi3
kaidi4

Tijdsbeheer

Tijdmanagement is het geheim van het succes van de meeste mensen over de hele wereld, en de reden is niet dat ze een dagelijkse kaart tekende om de tijd op de juiste manier te beheren, waardoor ze ontdekt wat er mis is en wat goed is. om de tijd te beheren voor de maand Magiërs, die steeds beter zal zijn dan de afgelopen maand. Wij, als mensen, beleven ervaringen. In het leven, dat van korte duur kan zijn en we succes boeken, en het kan veel van ons vergen Wat telt, is niet het begin of het midden van de weg, maar het allerbelangrijkste: het eindresultaat en daarmee doorgaan zolang je leeft.

Een dagelijks schema voor het organiseren van tijd varieert van persoon tot persoon, varieert van land tot land, varieert van omstandigheden tot omstandigheden voor elke persoon, en varieert van tijd tot tijd, en je kunt geen antwoord vinden op het precies zo indelen van tijd als je wilt, omdat iedereen Als iemand alleen zijn ervaring met u deelt. Succesvol en misschien niet succesvol, en u, als beslisser die op zoek is naar timemanagement, moet extrapoleren vanuit de ervaringen van anderen, misschien vindt u iemand die dezelfde omstandigheid, tijd en plaats, en als je het niet vindt, dan zul je tenminste uit de ervaringen van anderen ontdekken wat je moet doen en wat je moet vermijden.

Het wordt beschouwd tijdsbeheer Een van de basisprincipes in ieders dagelijks leven, Er zijn veel spreekwoorden aangehaald die de grootsheid en het belang van tijd in ons leven aangeven. Het Engelse spreekwoord luidt: Wie tijd heeft, heeft levenDit betekent dat als je tijd verspilt, je je leven verspilt. Het Arabische spreekwoord zegt: ( Tijd is goud waard, als je het niet besteedt, zal het je doden ), dus in dit artikel zullen we het belang bespreken van het organiseren van tijd en manieren om dit op onze website te organiseren Winst uit internet irbhanet .

https://www.youtube.com/watch?v=C722aS_9-q4

Hoe tijdsbeheer

Er zijn veel mensen die lijden onder het probleem van het organiseren van tijd en die niemand hebben gevonden die hen kan helpen bij het organiseren ervanEen dagschema, en ik heb daadwerkelijk gesproken.” Morgen ga ik mijn tijd indelen “Het is gemakkelijk gezegd, maar moeilijk in de praktijk te brengen, maar als je uiteindelijk hard je best doet en met een moedige beslissing besluit dat je je zult houden aan dit systeem waaraan je zult werken, weet dan zeker dat je heel veel succes zult hebben, omdat je waren tevreden en besloten niet af te wijken van het systeem dat u voor uzelf had opgesteld Uiteindelijk zul je de geheimen van timemanagement onder de knie krijgen en meer bereiken in je werk en leven, als God het wil .

Bent u op zoek naar ideeën voor timemanagement? Heeft u een project dat verband houdt met ander werk en weet u niet hoe u uw tijd moet indelen? Bent u verrast door mensen die hun tijd indelen in een dag die niet langer is dan 24 uur? Deed, deed, deed, deed… Er zijn veel redenen, maar wat je moet weten is dat je taken kunt voltooien en allemaal op dezelfde dag kunt werken, maar dat je alleen moet zijn met jezelf, met pen en papier, en moet nadenken. over waar te beginnen, wat zijn de gevolgen waarmee u te maken zult krijgen en waar ik vanaf moet komen. Om niet aan obstakels te worden blootgesteld, en om realistisch te zijn tegenover u die dit onderwerp nu leest, zal ik geen enkele manier vinden voor jou om je tijd in te delen, want jij weet het het beste van alles en je hebt je eigen omstandigheden, maar wat ik met je kan delen zijn ideeën en ervaringen waarin je misschien een antwoord vindt voor timemanagement.

Hoe tijd te organiseren

We kunnen het belang van tijd samenvatten in de beroemde zinsnede “ De tijd is als een zwaard: als je het niet snijdt, zal het jou snijden “Tijd is van groot belang voor mensen, omdat het de bepalende factor is voor iemands leven, prestaties en ambities.

1. Controleer de tijd

Vooral in onze tijd verstrijkt de tijd op een verbazingwekkende manier Als het om timemanagement gaat Daarom is het eerste wat je moet doen als iemand die iets wil bereiken en slagen, het leren kennen van alle dingen die zijn tijd in beslag nemen. Je zou kunnen denken dat wanneer je sociale sites bezoekt, met mensen chat en op YouTube surft. ze nemen je tijd niet in beslag en hebben helemaal niets te maken met tijdmanagement, maar in werkelijkheid is het de meeste tijdverspilling in onze huidige tijd, en uiteindelijk zul je merken dat je zonder programma en zonder systeem in het leven zit , Helaas.

Je zal moeten Een dagelijks schema om de tijd te ordenen, of we kunnen het zo zeggen, om de tijd te filteren met alles wat tijd verspilt. Mogelijk heb je applicaties of programma’s nodig die je helpen een specifieke tijdsperiode in te stellen om een ​​taak te voltooien, zoals een website. kalender.google.com Dat geeft je een afgesproken tijdschema en je zet daarin elke stap die je op die dag, week, maand en jaar gaat zetten, en van hieruit bereik je een resultaat en identificeer je wat de dingen zijn die je tijd stelen, en daarmee kun je kunt uw tijd aanpassen zoals u dat wilt.

2. Stel voor elke taak een tijdslimiet in

van Het belang van het organiseren van tijd is om voor elke taak een tijdslimiet in te stellen om de aandacht niet af te leiden. Bijvoorbeeld: ongeveer 15 minuten voordat je gaat slapen, moet je het werk van morgen plannen. Je begint met bloggen op de site van 08.00 uur tot 11.00 uur. , en van 11.00 tot 12.00 uur rust je uit, en van 12.00 tot 14.00 uur maak je een video op het YouTube-kanaal, en zo ga je door met je werk zonder tussenkomst van andere partijen, en dus heb je voor elk een tijdslimiet ingesteld taak.

3. Gebruik een to-do-lijst

De to-do-lijst speelt een zeer grote rol bij het bepalen van de dagelijkse taken, vooral de kleine onderdelen. Daarom raad ik je aan om voor elke taak die je gaat uitvoeren een to-do-lijst te maken. Misschien heb je vier taken per dag, dus je moet alle taken die je in elke taak gaat uitvoeren vermelden in de Takenlijst. Dit zal je werk verder ontwikkelen en je laten zien waar de fouten in elk deel van de taak zitten.

4. Plannen voor de toekomst

Veel mensen merken dat als ze ‘s ochtends wakker worden, het 10.00 uur, misschien 9.00 uur of misschien 12.00 uur is. Dan blijven ze een tijdje zitten om na te denken, dan gaan ze naar het toilet en misschien naar de badkamer. dan gaan ze ontbijten, en dan beginnen ze om 14.00 uur met werken.Dit is het willekeurige leven, en daarom moet je plannen maken voor morgen voordat je gaat slapen.

Zoals ik je in het begin al zei: reserveer minstens 15 minuten voordat je naar bed gaat om een ​​succesvol toekomstplan te ontwikkelen. Hier is een voorbeeld:

Een kwartier voor het slapengaan leg ik slechts 4 taken voor me klaar. De eerste taak begint van 08.00 uur tot 22.00 uur en heeft betrekking op bloggen op de website. De tweede taak is van 12.00 uur tot 14.00 uur om de video te filmen, en van 16.00 tot 18.00 uur redactie en van 21.00 tot 22.00 uur de Koran lezen. Dit is slechts een voorbeeld ter illustratie van het opstellen van een toekomstplan.

5. Start basismissies

Begin met de moeilijkere en complexere taken waarvan u mogelijk afhankelijk bent als bron van levensonderhoud, of waar meer vraag naar is, of die meer tijd vergen. Dit komt door vele redenen die in uw belang zijn, of u nu werkt aan de Internet of u werkt in de echte wereld.

Persoonlijk begin ik met bloggen op websites omdat het tijd kost en meer onderzoek en meer focus vereist. De geschikte tijd voor dit werk is ‘s morgens, omdat de hersenen in rust zijn en de maag leeg is. Hier kan ik alles aanbieden wat ik heb, en dan in in de tweede fase kan ik in alle rust en zonder onderbreking aan andere zaken werken.Een probleem omdat ik klaar ben met de fundering, die misschien wel de echte bron van bestaan ​​kan zijn.

6- Een dagelijks schema om de tijd te organiseren

Zorg ervoor dat u een gezonde, geschikte en nuttige tijd voor u organiseert in uw werk en gezondheid. Persoonlijk vind ik dat u om vijf uur ‘s ochtends moet beginnen, of na het ochtendgebed moet zeggen. In plaats daarvan zeggen artsen en deskundigen dat wakker worden om vijf uur ‘s Morgens is het het beste als je zoekt naar hoe je je tijd kunt indelen, want je hebt nog genoeg tijd om wonderen te creëren en’ s avonds heb je vrije tijd, waardoor je morgenochtend de kracht kunt herwinnen om te werken.

Deskundigen zeiden dat je zelfs op vakantie op deze manier moet doorgaan om dit regime vol te houden, en voordat je gaat slapen, moet je proberen pas na een lange periode televisie te kijken, zodat de ogen, het lichaam en de hersenen kunnen rusten.

7 – Rust tussen taken en werk

Een van de dingen die ons ertoe aanzet om door te gaan met het tijdsysteem en het op de juiste manier te beheren, is het inlassen van rusttijd tussen elke taak of werk, omdat een persoon zich niet langer dan 90 minuten achter elkaar kan concentreren, dus je moet Een dagschema verdeeld tussen werk en rust.

Natuurlijk kun je uitrusten in het bos, in de tuin of aan zee, en soms loop je gewoon een half uur. Er is niets mis met met vrienden zitten om jezelf te vermaken en even uit de werkroutine te komen. kies zelf waar je rust vindt tussen elke taak en werk.

8- Gebruik het woord ‘nee’ op het werk

als je wilt Timemanagement en je wilt daadwerkelijk slagen en voltooienEen dagelijks schema. Laat anderen zich niet met het tijdsysteem bemoeien. Je hebt voor jezelf een succesvol plan opgesteld dat je moet voortzetten zonder overweldigd te worden door wereldse verlangens.

Bijvoorbeeld: Je stelt jezelf 5 taken per dag op, en deze taken zijn vaak om 19.00 uur klaar, maar om één uur in de middag belt een vriend je op om koffie te gaan drinken, een wandeling te maken of om te spelen. ., dan moet je hem vertellen dat je dat niet kunt doen, en als je je tijd aan het verdelen was voor rust, zeg hem dan dat ik bijvoorbeeld van vier uur ‘s middags tot zes uur vrij zal zijn, en op deze manier stel je een tijd voor jezelf in waarin mensen je respecteren omdat jij jouw tijd respecteert.

9- Slechte gewoonten veranderen in positieve gewoonten

Wanneer u die dag helemaal klaar bent met werken, of misschien in de tijd tussen werk en rust, gaat u rechtstreeks naar sociale sites om de problemen van mensen te zien, video’s van de dagelijkse routine te bekijken en misschien online games te spelen en andere dingen die veel tijd kosten zonder voordelen. Daarom zal ik deze slechte gewoonte veranderen in een positieve gewoonte, wat betekent dat je gaat sporten, cursussen en wetenschappelijke raden volgt en boeken leest. Het belangrijkste is om van je vrije tijd een tijd te maken waarin je iets nuttigs haalt .

10 – Zelfmotivatie

Een van de dingen waarvan ik vind dat ze de ziel motiveren en ervoor zorgen dat je volhardt en je vitaliteit op het werk vernieuwt, is het lezen, kijken en horen van de verhalen van succesvolle mensen in het leven, omdat zulke verhalen je motiveren en je aan het denken zetten over manieren om uw project of werk succesvol. Persoonlijk probeer ik elke dag de verhalen te leren kennen van succesvolle mensen in het leven. Leven, want hoe meer ik hoor over de ervaringen die succesvolle mensen hebben meegemaakt, hoe gemotiveerder ik ben om te werken.

Het personage dat mij enorm heeft beïnvloed is het verhaal van Omar Ammar, een eenvoudig personage oorspronkelijk uit Soedan en woonachtig in de Emiraten met zijn kleine gezin. Hij begon het bibliotheekproject zonder erover te studeren of zoiets, maar stelde zich tevreden met het idee dat de bibliotheek is een bron voor het kopen van boeken en pennen, en zei tegen zichzelf: “Hier koop ik van.” De winst zal dus groot zijn voor de bibliotheek. Hij verzamelde feitelijk geld van kleine en grote gezinnen en kocht het project van de winkeleigenaar “, maar nadat er drie maanden waren verstreken, ontdekte hij dat hij in de afgrond zat en geen geld verdiende. Hier raakte hij in wanhoop, mislukking en een gebrek aan begrip van wat er gebeurde, vooral Ammar, van wie wordt gezegd dat hij van jongs af aan was. “Je bent een mislukkeling. Het eerste advies dat hij van een van de vrienden van de oudere broer hoorde was: “Heb je het project bestudeerd of niet?” Dit woord alleen al riep duizenden vragen op over de fouten die hij in zijn leven had begaan.

Toen ontdekte Ammar Omar dat hij het project moest bestuderen en begon een groot aantal cursussen te volgen over hoe je een succesvol project kon opbouwen. Hij zou uiteindelijk binnen vier jaar miljardair worden en veel bedrijven en werknemers hebben. Hij leerde zelfs hoe hij dat moest doen. om het bedrijf te laten functioneren zonder op hem te vertrouwen natuurlijk. Dit is allemaal te danken aan Gods genade en kracht, en dan met een woord (heb je het project bestudeerd of niet?).

Dit is slechts een voorbeeld van motiverende verhalen die slapende zielen verheffen en berispen.

11 – Verzamel soortgelijke taken

Vaak, als je aan één specialiteit werkt, zul je een aantal taken hebben die vergelijkbaar en vergelijkbaar zijn en op hetzelfde gebied liggen waar je aan werkt. Ik denk dat als er bijvoorbeeld 10 taken zijn en daaronder 5 vergelijkbare taken, het kan geen kwaad om ze in één werk te verzamelen, zodat het voor mij gemakkelijker zal zijn om te werken en af ​​te ronden zonder je werk te onderbreken met taken. Een ander en verwijzen naar dezelfde eerste taak, bijvoorbeeld: Als je een YouTuber bent op het gebied van informatie en je hebt heel veel berichten die dagelijks binnenkomen, je stelt een tijdstip in om ze allemaal in één keer te beantwoorden zonder er elk uur naar te verwijzen.

12- Organiseer uw werkplek

Het hebben van een goed en georganiseerd werkklimaat helpt je enorm bij het beheren en organiseren van je tijd, omdat je op een georganiseerde openbare plek geen tijd verspilt met het zoeken naar iets om te doen.

Om deze reden moet u, zelfs als u de baas bent over uw persoonlijke zaken, over een aangewezen ruimte beschikken voor zakendoen en taken die daarmee verband houden.

Zet in dit klimaat of deze omgeving de hele dag alles wat je nodig hebt, zoals een computer, telefoon, notitieboekje, pennen en, indien mogelijk, een kopje koffie of een fles water naast je.

Conclusie

Zoals je in dit bescheiden artikel kunt zien, is het belangrijkste dat je moet doen, jezelf inspannen, leren hoe je met je tijd kunt omgaan, taken organiseren en een dagelijks schema opstellen dat je kunt volgen.

Ik hoop dat u uw mening over dit onderwerp met ons wilt delen en advies wilt geven. Misschien zullen we het artikel heroverwegen en uw idee toevoegen als teken van succes. Ik wens u veel geluk en succes, en dit is wat ik met u kan delen Moge de vrede, barmhartigheid en zegeningen van God met u zijn.

kaidi5

Leave a Comment