تعرف علي كيفية زيادة مشتركين يوتيوب مجانا (13 طريقة لزيادة متابعين يوتيوب) 2024

Hoe je YouTube-abonnees kunt vergroten

Het is voor veel mensen, jong en oud, een droom geworden om de wereld van YouTube te betreden en makers van inhoud op YouTube te worden, vanwege de wereldwijde bekendheid die dit platform heeft gekregen en de enorme winsten die het oplevert voor eigenaren van privékanalen. op YouTube, in ruil voor interactie van bezoekers met de inhoud. Aangeboden door YouTubers via video’s op hun eigen kanalen op YouTube.

Daarom heeft de obsessie die bij veel mensen is ontstaan, namelijk het creëren van een privékanaal op YouTube en het genereren van inkomsten daarmee, veel mensen ertoe aangezet hun eigen kanalen te creëren. De obstakels waarmee zij worden geconfronteerd zijn echter het beleid van YouTube, dat veel wetten en voorwaarden omvat die moeten worden nageleefd voordat het kanaal in aanmerking komt om inkomsten te genereren. De belangrijkste daarvan is het bereiken van 1.000 abonnees en 4.000 kijkuren binnen een maximale periode van een jaar. Maar wat ons in dit artikel zorgen baart, is hoe je het aantal YouTube-abonnees op je kanaal kunt vergroten om 1000 abonnees te bereiken. Wat de voorwaarde betreft om 4000 kijkuren te halen, hebben we in een speciaal artikel besproken Earbah Net-blog U kunt dit artikel raadplegen”Hoe je 4000 kijkuren op YouTube kunt krijgen“.

We zullen dus de meest effectieve manieren bespreken om dit doel te bereiken, evenals de belangrijkste sites waarmee je meer YouTube-volgers kunt krijgen, zodat het kanaal kan worden geactiveerd om in korte tijd winst te maken.

De belangrijkste manieren om meer YouTube-abonnees te krijgen

De fase van het verkrijgen van de eerste duizend abonnees wordt beschouwd als een van de moeilijkste en belangrijkste fasen waarin geduld en doorzettingsvermogen moeten worden uitgeoefend, aangezien het wordt beschouwd als een beslissende fase en een verschil in de voortzetting van het kanaal of niet. Daarom moet je je op deze fase concentreren en heel serieus werken om goede inhoud te bieden die de aandacht van bezoekers trekt, zodat je hun vertrouwen wint en zij abonnees op je kanaal worden.

Er zijn ook verschillende belangrijke manieren die je kunnen helpen je YouTube-abonnees te vergroten en er zelfs duizenden te krijgen, die we in dit artikel zullen bespreken via de Earbah Net-blog, zodat je een duidelijke visie en waardevolle informatie hebt om de eerste duizend abonnees te werven. voor je YouTube-kanaal. Bereik vervolgens het gewenste doel, namelijk je kanaal naar het grootst mogelijke niveau van succes, bekendheid en winst brengen.

Beste lezer, u moet zich dus concentreren op de informatie waarover we u in dit artikel zullen informeren, dat gaat over sites en andere effectieve manieren om het aantal YouTube-volgers te vergroten.

Sites om het aantal YouTube-abonnees te vergroten

Er zijn veel sites die de mogelijkheid bieden om dagelijks YouTube-volgers te vergroten, maar het kiezen van een van deze moet zorgvuldig gebeuren, omdat er enkele sites zijn die je nep-, dat wil zeggen geen echte, abonnees bieden. Dit type site biedt je geen toegevoegde waarde aan je kanaal, waar je continu op kunt vertrouwen. Integendeel, het kan ervoor zorgen dat je kanaal in verschillende problemen terechtkomt die het beleid en de wetten van YouTube niet respecteren. .

Daarom moet u voorzichtig zijn voordat u de site kiest die de service biedt om steeds meer abonnees te krijgen, aangezien u diepgaand onderzoek moet doen, informatie moet inwinnen en overleg moet plegen over de site van uw keuze, zodat u ervan kunt profiteren en ervoor kunt zorgen dat uw kanaal in aanmerking komt voor het genereren van inkomen en er winst mee maken.

Website om het aantal abonnees te vergrotenEn YouTube Viewtrader

De Viewtrader-website wordt beschouwd als een van de belangrijke sites waarmee u gratis YouTube-abonnees voor uw eigen kanaal kunt uitwisselen en vergroten onder YouTube-gebruikers, door punten van de site te verzamelen door een aantal video’s van andere kanaaleigenaren te bekijken, en deze punten worden ook omgezet in views en abonnees. Echt voor je eigen YouTube-kanaal.

Een van de voordelen van deze site, naast het vergroten van het aantal abonnees en het verkrijgen van echte weergaven, is dat je via deze site ervoor kunt zorgen dat je kanaal voldoet aan de voorwaarden voor het activeren van het genereren van inkomsten. Wat u moet doen, is u op deze site registreren om te profiteren van de functies die we noemden.

YTpals-website om YouTube-volgers te vergroten

Deze site is een systeem waarmee u het aantal abonnees, weergaven, reacties en likes op uw YouTube-kanaal kunt vergroten. Het kan u ook elke 12 uur gratis ongeveer 10 abonnees en 20 likes bieden.

Dit systeem is afhankelijk van het meerdere keren deelnemen aan twintig andere YouTube-kanalen totdat zij zich op hun beurt abonneren op uw eigen YouTube-kanaal. Als u meer wilt weten over deze site, hoeft u deze alleen maar in te voeren.

Website om YouTube-volgers te vergroten: vto.pe

De Russische site vto.pe wordt beschouwd als een van de eerlijke sites als het gaat om het vergroten van het aantal abonnees op je eigen kanaal op YouTube. Het is een site voor het uitwisselen van meningen, abonnees en likes tussen de kanalen van YouTubers. Qua systeem is het vergelijkbaar met de andere sites die we noemden, vertrouwen op het principe van het verzamelen van punten en zetten deze om in abonnees en weergaven op YouTube.

Growviews-website om het aantal YouTube-abonnees te vergroten

Growviews is een van de bekende sites voor het vergroten van het aantal YouTube-abonnees, die een belangrijk gebruikersbestand heeft van meer dan 450.000 gebruikers, en die afhankelijk is van dezelfde methode waar andere sites op vertrouwen, namelijk punten verzamelen en deze omzetten in weergaven en echte abonnees ten behoeve van jouw YouTube-kanaal. .

Deze site biedt, naast het gratis vergroten van YouTube-abonnees, het registreren op deze site en het verkrijgen van views, dit alles gratis, naast het promoten van uw inhoud. Direct na registratie op de site verdient u 50 gratis punten die u kunt omzetten in views, abonnees, reacties of likes.

Website om volgers te vergroten app.urlgeni.us

Deze site verhoogt het aantal abonnees op uw YouTube-kanaal en verhoogt het aantal kijkuren van uw video’s rechtstreeks naar uw video, en dit alles is gratis.

De manier om te profiteren van de website app.ulgeni.us is als volgt: door uw kanaallink te publiceren met uw vrienden en abonnees op sociale media-accounts zoals WhatsApp, Instagram en Facebook. Zodra zij de link naar uw YouTube-kanaal invoeren, wordt de De website app.ulgeni.us verwijst hen naar YouTube om zich te abonneren en commentaar te geven op de video.

Er moet echter voorzichtigheid worden betracht bij het vergroten van het aantal YouTube-abonnees op sites, omdat veel van deze sites niet eerlijk zijn en valse abonnees aanbieden, en ze vaak meer kwaad dan goed voor uw kanaal veroorzaken. Daarom, zoals ik u aan het begin van dit artikel vertelde, je moet zoeken en informeren naar eerlijke sites om het aantal volgers op YouTube te vergroten, zodat je niet desastreuze gevolgen krijgt voor je eigen YouTube-kanaal.

Het vergroten van het aantal abonnees op je kanaal is echter niet beperkt tot sites voor het vergroten van het aantal abonnees op YouTube. Er zijn veeleer andere, veiligere manieren waarmee je het aantal abonnees voor je kanaal kunt vergroten en het kunt stimuleren om er inkomsten mee te genereren of er geld mee te verdienen.

Andere manieren om YouTube-volgers te vergroten

Afgezien van de methoden om sites te gebruiken om het aantal abonnees te vergroten, waar veel mensen niet graag mee omgaan om het probleem van accountverboden op AdSense YouTube te voorkomen.

Er zijn andere legale en betrouwbaardere manieren om op legitieme manieren het aantal YouTube-abonnees te vergroten, en deze methoden zijn als volgt:

 1. Bepaal het vakgebied (inhoud) waar je aan gaat werken.
 2. Kies de videotitel.
 3. Miniatuur.
 4. Focus op kwalitatieve inhoud.
 5. Werk aan kwaliteitstechnische problemen.
 6. Bezig met het afspelen van afspeellijsten met video’s.
 7. Vertrouw op een schema voor het publiceren van video’s.
 8. Kanaaltrailers maken.
 9. Samenwerking met andere kanalen.
 10. Reageer op opmerkingen.
 11. Werk aan het beheersen van zoekmachineoptimalisatie op YouTube.
 12. Werk aan het delen van uw video’s op sociale-mediasites.

1- Bepaal het vakgebied (inhoud) waaraan je gaat werken

Het bepalen van het vakgebied of de inhoud waarmee je gaat werken, is de bijzondere identiteit van je YouTube-kanaal. Je moet dus bekend zijn met en bedreven zijn in de specialisatie waarin je YouTube-kanaal zich zal specialiseren, zodat je je kunt richten op het kijkerssegment waarmee je gaat werken om abonnees te maken op je eigen YouTube-kanaal.

2- Kies de videotitel

De videotitel is een van de belangrijke zaken die de aandacht trekt van bezoekers op YouTube. Daarom moet er speciale aandacht worden besteed aan het formuleren van een passende titel voor het onderwerp waarover u gaat praten in de video die u op uw YouTube-kanaal gaat publiceren, en aan het aantrekkelijk maken van de titel die een trefwoord bevat om hogerop te komen in zoekmachines en deze aantrekkelijker te maken. video voorgesteld door YouTube, of enkele spannende woorden en tegelijkertijd stimulerend.

3- Miniatuur

De videothumbnail is een belangrijke factor bij het trekken van de aandacht van kijkers. Aan deze thumbnail moet op professionele wijze en van hoge kwaliteit worden gewerkt. Ook moet deze een expressief karakter hebben over de inhoud van het onderwerp waarover je in de video gaat praten om de nieuwsgierigheid van YouTube-bezoekers te wekken.

De miniatuur moet ook worden gedownload in PNG-, GIF-, JPG- of BMP-formaat, met een resolutie van 128*720 en 160 pixels.

4- Focus op de kwaliteit van de inhoud

We moeten aan de kwaliteit van de inhoud werken en deze ideaal maken, omdat het publiek altijd de neiging heeft om te zoeken naar alles wat op het hoogste niveau is. Hoe beter het werk is, des te meer volgers zich aan je kanaal zullen hechten en loyale abonnees zullen worden, die deze inhoud zullen delen met hun groepen op sociale-mediaplatforms, waardoor het aantal nieuwe abonnees op je eigen kanaal op YouTube zal toenemen en het is een kanaal dat gekwalificeerd is om er inkomsten mee te genereren en er winst mee te maken.

Dit is de reden waarom je je moet concentreren op de kwaliteit van de inhoud, en niet op de kwantiteit, omdat kwaliteit je op het goede pad houdt en je bekendheid en meer abonnees oplevert.

5- Werk aan de kwaliteit van technische problemen

Onder de technische zaken valt alles wat te maken heeft met beeld, geluid, belichting en andere zaken die ervoor zorgen dat de video die je naar je YouTube-kanaal uploadt qua beeld en geluid van hoge kwaliteit is. Om dit allemaal beschikbaar te kunnen maken, moet naast voldoende kennis en beheersing van de montagetechniek de nadruk gelegd worden op het voorzien van passende en goede apparatuur om dit werk uit te voeren, zodat het werk professioneel overkomt.

Naast de kwaliteit van de content moet de video in een zo goed mogelijke staat verkeren, omdat slecht beeld en geluid in veel gevallen kijkers kunnen vervreemden, wat gevolgen heeft voor het aantal abonnees.

6- Werken aan het afspelen van videolijsten

Op je YouTube-kanaal moet de organisatie overzichtelijk overkomen, zodat je je video’s kunt indelen op type en kunt ordenen in Playlist-videolijsten. Elke lijst verzamelt video’s voor een bepaald type veld, zodat de kijker direct naar het type veld kan gaan video die hij wil.

Deze organisatie op zichzelf zal een positieve impact hebben op je YouTube-kanaal, of het kan het aantal abonnees vergroten.

7- Vertrouw op een schema voor het publiceren van video’s

U kunt werken aan een schema waarin uw video’s continu kunnen worden gepubliceerd, zodat u een specifiek schema kunt respecteren qua tijd om uw video’s te publiceren. Hoe meer je continu en volgens een specifiek schema publiceert, hoe meer weergaven je video’s zullen hebben, waardoor het aantal abonnees onvermijdelijk zal toenemen, waardoor je kanaal in aanmerking komt om inkomsten te genereren en geld te verdienen.

8- Maak promotieclips voor het kanaal

Je moet werken aan het maken van een promotieclip voor je eigen kanaal op YouTube, ook wel een beschrijvingsvak genoemd, en dit wordt beschouwd als een kort overzicht van het kanaal en de inhoud ervan. Het moet op een onderscheidende manier zijn, in een paar seconden, waarin je het publiek probeert te targeten en aan te trekken en hen over te halen zich te abonneren op je YouTube-kanaal.

Die paar seconden zijn cruciaal voor het al dan niet aantrekken van abonnees. Negeer dit punt niet, want het is uiterst belangrijk om uw kanaal tot succes te brengen.

9- Samenwerking met andere kanalen

Het plan voor samenwerking met de eigenaren van andere kanalen op YouTube is erg belangrijk, zodat uw kanaal kan worden blootgesteld aan een ander publiek dat tot een ander kanaal behoort en omgekeerd, zodat uw video’s kunnen worden voorgesteld aan de eigenaar van een ander, niet-concurrerend kanaal. kanaal, en samenwerking met hen bij het uitwisselen van video’s tussen de twee kanalen. Dat zal nieuwe abonnees naar beide kanalen brengen en hen in staat stellen inkomsten te genereren, en dit is de logica van Rabeh Rabeh.

10- Reageer op opmerkingen

Reageren op de reacties van kijkers op video’s op uw eigen YouTube-kanaal is een belangrijke kans om de relatie tussen u en uw kijkers te versterken, waardoor uw abonneebestand zal toenemen dankzij uw interactie en communicatie met hen. Ze zullen ook andere kijkers aanmoedigen zich te abonneren op je YouTube-kanaal, vanwege de geloofwaardigheid die je krijgt door op reacties te reageren.

11- Werk aan het beheersen van zoekmachineoptimalisatie op YouTube

Het zoekmachineoptimalisatieproces op YouTube is een van de belangrijkste en belangrijkste manieren om het aantal YouTube-abonnees te vergroten, door te zoeken naar de trefwoorden waarnaar iedereen zoekt, en deze op te nemen in de beschrijving en titel van de video’s van je kanaal, zodat deze video’s populairder worden. de geavanceerde posities in de ranglijst. YouTube-zoekmachines worden voorgesteld en op de eerste plaats geplaatst wanneer de gebruiker zoekt naar een video die verband houdt met het onderwerp waar u het over heeft.

Dat is de reden waarom u moet werken en vertrouwen op deze effectieve methode om duizenden abonnees te krijgen.

12- Werk aan het delen van uw video’s op sociale mediasites

Sociale-mediasites zijn een vruchtbare voedingsbodem voor het vergroten van het aantal YouTube-volgers, en daarom moet u dit specifieke punt exploiteren ten behoeve van uw kanaal, door uw video’s te delen en uw eigen YouTube-kanaal te promoten op sociale-mediaplatforms zoals Instagram, Facebook en WhatsApp, en door ze te delen in groepen die actief zijn in hetzelfde vakgebied, wat zal leiden tot een dramatische toename van het aantal abonnees op je YouTube-kanaal.

Zo zijn we aan het einde van dit artikel gekomen, waarin we hebben geprobeerd de belangrijkste gegevens onder de aandacht te brengen die u kunnen helpen het aantal abonnees voor uw YouTube-kanaal te vergroten, met als doel het te activeren om inkomsten te genereren en er een winstgevend kanaal van te maken waarmee enorme bedragen kunnen worden verdiend.

Uiteindelijk is de Earbah Net-blog Wij wensen u veel succes en vergeet ons niet met uw opmerkingen, die voor ons de belangrijkste motivatie zijn om te werken aan het uitleggen van andere onderwerpen.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *