تعرف علي كيف أبدأ الربح من فيسبوك ريلز (دليل شامل بخطوات عملية) 2024

Winst van Rails Facebook

Profiteren van Facebook wordt echt beschouwd als een van de beste en belangrijkste manieren om geld te verdienen Van internet, vooral in de huidige tijd en met de enorme groei waarvan het Facebook-platform getuige is.

Er zijn ook een groot aantal manieren om geld te verdienen via het Facebook-platform, maar in dit artikel laat ik je alleen zien hoe je geld kunt verdienen via internet via Reel-video’s op Facebook.

Beste volger, u kunt dit artikel beschouwen als uw uitgebreide gids om te profiteren van Facebook-reels.

Uw uitgebreide gids over hoe u kunt profiteren van Facebook Reels

Op dit moment is het profiteren van Rails echt een van de beste manieren geworden om te profiteren van internet in het algemeen, en er zijn veel mensen die op dit gebied zeer belangrijke en respectabele maandelijkse bedragen verdienen.

In dit artikel zullen we in detail leren hoe je kunt profiteren van Facebook Rails, en het enige wat ik wil dat je doet is dit bericht tot het einde lezen.

1. Wat zijn rails?

In feite zijn Facebook Reels gewoon korte video’s die niet langer dan een minuut duren.

Je kunt het gemakkelijk bewerken, omdat je muziek aan de clip kunt toevoegen en veel filters en effecten kunt gebruiken.

Reelvideo’s verspreiden zich snel, omdat uw video in zeer korte tijd zeer hoge weergaven kan bereiken, in tegenstelling tot lange video’s die zeer lang duren.

2. Waarom is Facebook Reels een sterke concurrent van TikTok?

Om de methode en het patroon van de verspreiding van het Facebook Reels-platform te begrijpen, moeten we het prominente fenomeen van de verspreiding van TikTok-video’s in gedachten houden. Het valt niet te ontkennen dat TikTok in zeer korte tijd een enorm succes heeft behaald, aangezien de macht van de verspreiding ervan overtrof wat Facebook in de loop van 18 jaar heeft bereikt.

Reelclips ontstonden als een strategie om rechtstreeks te concurreren met TikTok via een functie binnen de Instagram-applicatie, en na verloop van tijd besefte Meta al snel dat het een effectievere tegenaanval zou kunnen lanceren als het deze functie zou toevoegen aan Facebook, de populairste en meest gebruikte sociale media-applicatie. mediaplatform van dit moment.

Waarom zijn Facebook Rails ideaal voor het genereren van inkomsten?

In feite zijn er veel redenen waarom winst maken met Rails voor iedereen een onvervangbare kans is, aangezien u er elke maand fantastische winsten mee kunt maken.

Onder de redenen die Facebook Rails ideaal en geschikt maken om van te profiteren, vinden we:

1 verspreidt zich snel

Sterker nog, Reel-video’s worden gekenmerkt door hun snelle verspreiding, dus wees niet verbaasd als je eerste video in zeer korte tijd duizenden views krijgt.

Zoals we allemaal weten is het huidige tijdperk het tijdperk van snelheid bij uitstek, en iedereen wil informatie in de kortst mogelijke tijd verkrijgen, en dit is wat Meta Company in zijn voordeel heeft uitgebuit.

2 Gemakkelijk om inhoud voor te bereiden

In feite vormt het voorbereiden van korte video’s van minder dan 60 seconden geen grote uitdaging, in tegenstelling tot het voorbereiden van lange video’s waarvoor je lange uren en misschien wel dagen moet maken. Bij korte video’s is de zaak compleet anders, omdat je een video kunt voorbereiden. in minder dan 5 minuten.

Er is ook een geweldige functie van Facebook Reels, namelijk de mogelijkheid om videoclips van iemand anders te gebruiken en er wijzigingen in aan te brengen om ze een persoonlijk tintje te geven en aantrekkelijker te maken, en dit zal je zeker helpen bij het maken van een Reels-video in een korte tijd.

3 Nieuwe reclamestijl

Heb je je ooit afgevraagd welke advertenties verschijnen in korte video’s die niet langer duren dan een minuut?

In feite zal Facebook vertrouwen op twee volledig nieuwe soorten advertenties die op Facebook Reels worden weergegeven, namelijk:

A) Banneradvertenties: Ze verschijnen in de vorm van semi-transparante banners onder Reel-clips, en dankzij dit ontwerp kunnen kijkers zonder onderbrekingen naar de inhoud kijken, terwijl advertenties op een onopvallende manier worden gepresenteerd.

b) StickeradvertentiesContentmakers kunnen overal in Reel-clips vaste posteradvertenties plaatsen. Dankzij dit ontwerp kunt u verschillende delen van de clip bedekken met verschillende advertenties zonder de kwaliteit van de inhoud negatief te beïnvloeden.

Reel-video’s worden momenteel beschouwd als een van de beste manieren om van Facebook te profiteren.

4 Goede promotie van uw inhoud

Sinds de opkomst van de korte videofunctie op sociale mediaplatforms hebben merken en makers van inhoud al ontdekt dat deze video’s zeer veel bekeken worden, omdat ze een aanzienlijke toename van het aantal volgers begonnen op te merken, wat leidde tot passende promotie van hun inhoud. en producten.

Facebook Reels kunnen het juiste hulpmiddel zijn om uw publiek uit te breiden en de aandacht van alle Facebook-gebruikers te trekken.

Hoe begin ik met praktische stappen te verdienen met Facebook Rails?

Nu we goed weten over Reels-video’s, zullen we in deze paragraaf nu leren over de praktische stappen die je moet volgen en begrijpen om te profiteren van Facebook via Reels-video’s.

Een van de belangrijkste stappen die u moet begrijpen en begrijpen zijn:

1. Begin met het maken van Facebook Reels

Het maken van reelclips op Facebook kost niet veel moeite, maar is heel gemakkelijk en eenvoudig en u kunt beginnen met de volgende stappen:

Open eerst de Facebook-app op uw mobiele apparaat en ga naar het gedeelte ‘Reels’ bovenaan het gedeelte ‘Nieuwsfeed’.

Klik vervolgens op de knop ‘Reels maken’ in dit gedeelte.

Daarna heb je meerdere opties om de video te maken, je kunt een video in realtime opnemen of vooraf opgenomen video’s uploaden vanuit je telefoongalerij.

Nu is het tijd om te bewerken! U kunt clips inkorten en de gewenste lengte opgeven voordat u de Reels-clip deelt. U kunt ook effecten, stickers en teksten toevoegen om de clip aantrekkelijk en plezierig te maken voor kijkers.

Er zijn verschillende extra opties om u te helpen het gewenste effect te bereiken, zoals:

A) Effecten: U kunt de juiste effecten en filters voor de clip kiezen.

b) Muziek toevoegen: Kies een nummer uit je Facebook-muziekcollectie of neem je eigen audio op om aan de clip toe te voegen. Het mooie is dat je originele audio nog steeds wordt opgeslagen, zodat mensen deze kunnen gebruiken om hun eigen reels te maken. Je kunt ook versnellen of vertragen delen van de video of audio uitschakelen.

C) Timer: Gebruik de timer om in te stellen hoe lang je een clip wilt opnemen en stop de opname automatisch, zodat je je handen niet hoeft te gebruiken om de opname te stoppen.

2. Vertrouw op de volgende hulpmiddelen om zeer professionele molenclips te maken

Zoals we allemaal weten, is het belangrijk dat je video’s prachtig en opvallend zijn als je wilt profiteren van Rails, en daarvoor moet je vertrouwen op programma’s en applicaties waarmee je video’s professioneel kunt bewerken.

Er zijn zelfs een zeer groot aantal tools en programma’s die u zeker zullen helpen bij het maken van zeer professionele reelclips, waaronder:

1 Adobe Premiere Rush-toepassing

Het wordt beschouwd Adobe Première Rush Adobe is een van de beste videobewerkingsapplicaties en heeft deze innovatieve nieuwe applicatie gelanceerd voor het bewerken van videoclips op telefoons.

Met Adobe Premiere Rush kun je profiteren van alle geavanceerde functies om je video’s rechtstreeks vanaf je smartphone te bewerken, en het interessante is dat deze applicatie gratis beschikbaar is en geen watermerken aan de video’s toevoegt.

De interface van de app is zeer eenvoudig te gebruiken, omdat je gemakkelijk toegang hebt tot alle bewerkingstools die je nodig hebt. Je kunt slow motion-video’s maken, de audio- en videosnelheid aanpassen en naadloos teksten en overgangen aan je video’s toevoegen.

De uitgebreide bibliotheek van de app biedt u duizenden audiofragmenten, geluidseffecten, geanimeerde titels en overgangen, waardoor uw video’s een speciaal tintje krijgen.

2 VN Video Editor-applicatie

De VN Video Editor-applicatie wordt beschouwd als een van de beste videobewerkingsapplicaties op telefoons, en er zijn veel mensen die erop vertrouwen om hun video’s te bewerken.

Het enige dat u hoeft te doen, is de videoclip kiezen die u wilt bewerken, en dan zult u een heleboel geweldige functies ontdekken die de applicatie u biedt.

Dankzij de mogelijkheid om overgangseffecten en FX-effecten zoals schermtrilling en zoom toe te voegen, samen met slow motion, kunt u een professioneel en esthetisch tintje aan uw clips toevoegen.

Het bijzondere aan deze applicatie is dat je de video kunt opslaan met een resolutie tot 4k.

3 Toepassing in beeld

De In Shot-applicatie wordt beschouwd als een van de beste applicaties waarmee je een zeer professionele montage van je video kunt maken. Veel mensen vertrouwen op deze applicatie en er zijn twee versies van de In Shot-applicatie, waarvan er één gratis is en de andere is betaald.

De betaalde versie biedt een betere gebruikerservaring zonder watermerk, met veel beschikbare functies. De gratis versie kan echter ook goed worden gebruikt en u kunt het watermerk gratis verwijderen door een advertentie te bekijken voordat u deze exporteert.

De gratis versie biedt veel professionele functies, zoals het wijzigen van de beeldverhouding, het toevoegen van muziek en effecten, het wijzigen van de snelheid… enz.

Je kunt je video’s exporteren in hoge resoluties, waaronder 720p, 1080p en 4k.

3. Volg deze tips voor succesvolle Facebook Reels

Als u succesvol wilt profiteren van Rails, is het belangrijk dat u deze tips en punten volgt, waarover we binnenkort zullen leren.

Zoals we allemaal weten, wordt het profiteren van Facebook via Reel-video’s momenteel beschouwd als een van de beste manieren om op dit moment van internet te profiteren, en om uw succes daarin te garanderen, moet u een aantal punten en tips volgen, waaronder :

1 Kies een geschikt onderwerp

Tegenwoordig is er een breed scala aan spannende onderwerpen waar je aan kunt werken, en leuke en grappige video’s behoren tot de meest populaire inhoud.

Mijn advies: kies een specifiek vakgebied op basis van je ervaring of vaardigheden. Als je bijvoorbeeld groot bent in commercie, moet je daar content over maken, omdat je er ervaring in hebt en er creatief in kunt zijn.

2 Ontwikkel een passend plan

Als je echt wilt profiteren van Facebook via Reels-clips, moet je echt een passend businessplan ontwikkelen, om een ​​zo groot mogelijk aantal volgers te bereiken die geïnteresseerd zijn in jouw clips.

Uw bedrijfsplan kan bijvoorbeeld eenvoudigweg bestaan ​​uit het uploaden van twee Reel-clips naar uw account gedurende een periode van 30 dagen, en nadat deze periode is verstreken, kunt u de resultaten analyseren en al uw fouten corrigeren.

c) Gebruik geschikte hashtags

Het gebruik van de juiste hashtags is zelfs een van de belangrijkste factoren voor het succes van je video’s.

Kies daarom meerdere hashtags die betrekking hebben op de inhoud die u presenteert. Uw video mag bijvoorbeeld niet vertellen hoe u geld kunt verdienen met internet en zet hashtags die niet passen bij uw video-inhoud.

d) Naleving van de Facebook Rails-voorwaarden

Om van Rails te kunnen profiteren, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder:

  • Het vereist dat de geplaatste inhoud eigendom is van de auteur en geen inbreuk maakt op het auteursrecht of de intellectuele eigendomsrechten van anderen.
  • De videoclip mag niet langer zijn dan 60 seconden en moet in MP4-formaat zijn.
  • Het moet een beeldverhouding van 16:9 volgen om ervoor te zorgen dat de inhoud er perfect uitziet op verschillende schermen en mobiele apparaten.
  • De videoresolutie moet minimaal 1080p zijn, en als 4K-resolutie beschikbaar is, nog beter.

Manieren om geld te verdienen met Facebook Rails

Zoals we allemaal zeiden, wordt het profiteren van Reels-video’s echt beschouwd als een van de beste manieren om geld te verdienen met internet, omdat er een zeer groot aantal manieren is waarop u kunt profiteren van Reels.

In deze paragraaf zullen we leren over de 3 belangrijkste manieren om geld te verdienen via internet via Reel-video’s, en onder hen vinden we:

1 bonusprogramma

Momenteel wordt het bonusprogramma echt beschouwd als een van de beste manieren om geld te verdienen met Reel-video’s, maar helaas is dit programma momenteel alleen beschikbaar voor bepaalde makers van inhoud in de Verenigde Staten.

Het programma is bedoeld om makers van inhoud aan te moedigen hun eigen rollen te maken en te delen door maandelijkse betalingen tot $35.000 aan te bieden, aangezien er enkele makers van inhoud zijn die heel gemakkelijk bedragen tot $500 per dag voor hun rollen op Facebook kunnen krijgen.

Het is mogelijk dat het bonusprogramma in andere landen kan worden geactiveerd, inclusief Arabische landen, en deze methode wordt echt beschouwd als een van de beste manieren om te profiteren van internet in het algemeen.

2 advertenties

De tweede manier om van Rails te profiteren is door middel van advertenties, en zoals we eerder zeiden, zijn deze onderverdeeld in twee typen: banneradvertenties (Banner reclame) En stickeradvertenties (Sticker-advertenties).

Om te kunnen profiteren van Facebook Rails, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder:

1. Woonachtig in een land waar deze functie beschikbaar is.

2. De aanwezigheid van meer dan 5 Duizenden volgers op je account.

3. Zorg voor minimaal vijf video’s.

4. In de afgelopen 60 dagen 60.000 kijkminuten behaald.

5. Er is geen duidelijke vereiste, maar een video is tenminste 100.000 keer bekeken.

Nadat u aan deze vereisten heeft voldaan, kunt u advertenties activeren en er winst mee gaan maken. U krijgt 55% van de winst uit deze advertenties, terwijl Facebook 45% ervan krijgt.

3 sterren

De derde en laatste manier om via Rails van Facebook te profiteren is via de sterrenfunctie, en het wordt beschouwd als een van de beste en meest winstgevende manieren.

Je kunt deze sterren krijgen via je volgers. Het enige wat ze moeten doen is je die sterren sturen, en dan ontvang je een financiële vergoeding van 1 cent ($0,01) voor elke ster die naar je wordt gestuurd.

Onderwerpen die u mogelijk interesseren:

Hoe u winst kunt maken met de verkoop van diensten op Facebook (winst uit Facebook)

Manieren om te profiteren van Facebook (uitleg van 15 verschillende methoden 2024)

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *