تعرف علي كيف تحصل علي كلمات مفتاحية مهمة لموقعك 2024

Zoekwoorden zijn het allerbelangrijkste bij zoekmachineoptimalisatie (SEO). U kunt geen strategie ontwikkelen voor het werken aan een website zonder zoekwoorden voor uw site te kiezen. In dit artikel laten we u kennismaken met het belang van het zoekwoord, de typen ervan en hoe zoek je op trefwoorden? We zullen ook leren over het belang van genrangschikking voor zoekwoorden.

Trefwoorden zijn woordgroepen en zinnen waarnaar de gebruiker zoekt in verschillende zoekmachines. Op basis van die woorden kunt u inhoud voor uw website maken. Dat wil zeggen dat u inhoud maakt die draait om de basiszinnen waarnaar de bezoeker zoekt. Dit zal afhangen van de sterkte van de concurrentie voor het woord en het aantal maandelijkse zoekopdrachten erop en andere factoren, zodat u aanwezig kunt zijn op de eerste resultatenpagina van de zoekmachine.

X

Op de zoekmachine van Google zoeken mensen naar het woord ‘stofzuiger’, dat als een populair trefwoord wordt beschouwd. Er verschijnen een aantal links voor hen die naar websites leiden waar een onderwerp is dat over hetzelfde trefwoord gaat, en de gebruiker voert een van de resultaten in die voor hem verschenen. Het is absoluut een van de toonaangevende sites.

Dus de vraag hier is: wat is het ding dat de bezoeker (die waarschijnlijk een nieuwe klant wordt) heeft gekoppeld aan het artikel dat op de site is geschreven en dat hij heeft ingevoerd? Het is toch zeker het trefwoord dat hij in het zoekvak heeft geschreven, en waarvoor de site-eigenaar een afzonderlijk artikel heeft voorbereid dat is samengesteld uit verschillende trefwoorden en een basiszoekwoord, om op de eerste pagina’s te verschijnen.

Hier ligt de waarde van trefwoorden, die de verkoper (de website-eigenaar) en de koper (de klant, de bezoeker) met elkaar verbinden. We herhalen nogmaals dat trefwoorden de sterke basis vormen van SEO, dus zorg ervoor dat u woorden kiest die zich op de klanten richten. u wilt uw website invoeren. Uw website, waar u trefwoorden kiest waarop gerichte bezoekers zullen zoeken.

Trefwoorden hebben verschillende andere namen, en met het woord ‘woord’ bedoelen we niet dat het slechts één woord is. Het kan uit twee of meer woorden bestaan. Ze worden ook trefwoorden, basis- of semantische woorden genoemd, en elk daarvan drukt de concept van trefwoorden.

Trefwoorden vormen de basis waarop het artikel en de inhoud zijn opgebouwd, en de inhoud van de website is een essentieel en onmisbaar onderdeel van het elektronische marketingproces. Als u uw website of winkel op de markt wilt brengen, wordt u geconfronteerd met het kiezen van geschikte trefwoorden die gerelateerd aan de inhoud en het vakgebied van uw website, om de doelgroep op Google of elders te bereiken.

Stel je voor dat je onderweg bent en je vriend wilt bereiken die aan de andere kant van de weg staat, en hij ook naar jou op zoek is en je wil vinden. De manier waarop je je vriend kunt bereiken is een auto of iets dergelijks. Dit is ook het geval bij de zoekwoordensectie. U bent een website. Op internet is uw auto uw trefwoord en uw vriend de doelgroep.

Als uw site gespecialiseerd is in een specifiek vakgebied, laat het een site zijn voor het verkopen van producten of het verlenen van diensten, dan zoekt de doelgroep die u target ook naar u, om de producten te kopen of te bekijken, of zelfs om de prijzen te weten. en het belangrijkste dat jullie met elkaar verbindt is de auto, ik bedoel het woord Trefwoord, en je kunt kant-en-klare trefwoorden gebruiken via de beste tools voor het zoeken naar trefwoorden, die we binnenkort zullen noemen.

Zoekwoorden hebben een specifieke manier om ze in uw inhoud te gebruiken, omdat woorden niet willekeurig worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat Google uw site uitsluit van de lijst met sites bovenaan, en de bezoeker wordt ook vervreemd van het artikel dat met hetzelfde is bezaaid. woorden op een overdreven manier weergeven. Ik zal u nu laten zien hoe u de plaatsing van woorden kunt bepalen, zodat u de eerste pagina van zoekmachines kunt bereiken.

 • met mate: Zorg er altijd voor dat u trefwoorden met mate schrijft. Als uw artikel uit 1000 woorden bestaat, is het onjuist om uw trefwoord overmatig te gebruiken. Het is niet gepast om het bijvoorbeeld twee keer te schrijven, maar gebruik het in een redelijke verhouding.
 • Gebruik ze op bepaalde plaatsen: Er zijn veel plaatsen waar u ervoor moet zorgen dat het woord voor het artikel aanwezig is, en deze plaatsen zijn: (de hoofdtitel van het artikel – de beschrijving van het artikel – de inleiding – de primaire URL – de alternatieve tekst voor de afbeeldingen – de hoofdtekst van het artikel – de ondertitel).
 • Zoek gerelateerde woorden: Wanneer u op Google naar iets zoekt, ziet u trefwoorden die verband houden met het bovenliggende woord. Zorg ervoor dat u deze woorden in uw artikelen gebruikt, omdat ze bij gebruik uw artikel meer kracht geven.

Zoekwoorden zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en typen.

Shorttail-zoekwoorden

Het is een groep woorden en zinsdelen bestaande uit één of twee woorden, die we gebruiken om grote bezoeken te genereren. Dit type heeft hoge zoekpercentages, omdat de concurrentie tussen de toonaangevende sites erg hevig is en het erg moeilijk is om tussen hen te concurreren .

Deze zinnen zijn niet-specifiek, wat betekent dat het niet mogelijk is om de bedoeling van de zoeker te achterhalen. Als iemand bijvoorbeeld zoekt naar ‘winterkleding’, wordt dit beschouwd als een niet-specifieke zoekopdracht. Zoekt hij naar modellen van winterkleding, of is hij leert hij alleen over prijzen, of zoekt hij naar een bepaald soort kleding?
Met deze trefwoorden kunt u gemakkelijk winst maken, dankzij het grote zoekvolume en de interesse van gebruikers in zoekmachines.

Longtail-zoekwoorden

Een groep zinnen bestaande uit drie woorden of meer, waarvan wordt aangenomen dat deze een laag zoekpercentage hebben vergeleken met het eerste type, maar het is een van de specifieke trefwoorden waarmee gebruikers willen zoeken naar onderwerpen die voor hen interessant zijn. is het woord “zomerkledingprijzen 2024”.
Hier kunt u ontdekken wat de bedoeling van de zoekopdrachten is, namelijk het kennen van de prijs van een specifiek ding. De concurrentie voor long-tail-zoekwoorden is klein, dus het is een goede kans om hoog te scoren, maar het is niet de beste optie voor het genereren van verkeer van zoekmachines, omdat u de beste trefwoorden kunt gebruiken om de ranking op de site te verhogen. De uwe, en de woorden op de eerste pagina opvangen.

Zoekwoorden op de korte termijn

Eén vorm van trefwoorden zijn kortetermijnzoekwoorden, waarbij trefwoorden worden gebruikt die zijn gebaseerd op de ‘trend’ of populariteit van de woorden op een bepaald moment. Laten we een voorbeeld nemen: we gaan ervan uit dat het morgen is (de WK-finale). , de zoekmachines zullen worden gevuld met dit woord, naast de woorden die er ook mee verband houden, op dit moment kunnen de toonaangevende websites enorme winsten behalen met deze trefwoorden en zinsdelen, maar zodra het evenement eindigt, zullen deze trefwoorden naar de bodem gaan van zoekopdrachten.

Zoekwoorden op lange termijn

Deze trefwoorden zijn het hele jaar door doorlopend, wat betekent dat ze over het algemeen niet minder belangrijk zijn, omdat u specifieke trefwoorden kunt targeten en u op elk moment bezoeken van hen zult ontvangen, bijvoorbeeld het woord: (zoekmachineoptimalisatie) of (SEO).

We kunnen de trefwoorden kiezen die bij onze site passen, door te vertrouwen op verschillende invloedrijke factoren, waarvan de belangrijkste zijn:

 • Zoekvolume: Omdat er woorden zijn die hoge zoekpercentages hebben, en andere woorden die laag zijn, raad ik u aan om, als uw website nieuw is, woorden te gebruiken met een laag of gemiddeld zoekvolume.
 • De competitie: Concurrentie om trefwoorden is een van de belangrijke factoren waarmee rekening moet worden gehouden. De mate van concurrentie voor een woord is onderverdeeld in (moeilijk, gemiddeld, zwak).
 • CPC: Het zijn de kosten van het klikken op uw advertenties, omdat er trefwoorden zijn waarvoor de prijs van het klikken op de advertentie in het artikel hoog is, terwijl er andere woorden zijn waarvan de kosten erg klein zijn en nauwelijks financieel rendement opleveren.
 • Vloertype: In termen van het type zoekwoorden, dat we hierboven noemden.
 • Zoekintentie naar woorden: Het gaat erom te weten wat je de bezoeker te bieden hebt, en wat hij precies wil weten.

Als u de juiste onderzoekszoekwoorden voor uw site wilt vinden, is er een groep hulpprogramma’s waarmee u goede en passende nieuwe zinnen kunt vinden. Deze hulpprogramma’s bevatten de beste suggesties. U beschikt over meer dan één hulpprogramma waarmee u via vergelijkbare stappen naar zoekwoorden kunt zoeken .

U opent de tool en zoekt vervolgens naar trefwoorden die verband houden met het vakgebied en de specialiteit van uw site. Het toont u de belangrijkste trefwoorden en zinsdelen. Deze woorden worden als uiterst belangrijk beschouwd. U kunt die trefwoorden gebruiken en inhoud en artikelen op internet samenstellen sites die daarop zijn gebaseerd.

X

 • Google Zoekwoordplanner: Een goed hulpmiddel van Google, voor het extraheren van trefwoorden voor websites en YouTube.
 • Ahrefs: Een beroemde tool die helpt bij het extraheren van trefwoorden en u voorziet van volledige gegevens voor trefwoordzinnen, zowel in het Arabisch als in het Engels.
 • SEMrush: Het verschilt niet veel van de rest. Als je meer zinsdelen en trefwoorden wilt, is de SEMrush-tool geweldig.
 • Hulpprogramma voor zoekwoorden: Een van de belangrijke methoden en hulpmiddelen voor het genereren van zoekwoorden, en er is een gratis abonnement.

De GenRank-tool helpt u zoekmachines (SEO) te verbeteren door de beste inhoud te schrijven die aantrekkelijk is voor die zoekmachines, zodat deze gekwalificeerd is om op de eerste pagina te verschijnen. U kunt de tool ook gebruiken bij het schrijven van e-marketinginhoud. twee belangrijke tools voor het ophalen en analyseren van trefwoorden.

Hulpprogramma voor zoekwoordanalyse

X

Deze tool vormt de ruggengraat van GuinRank en wordt voor het volgende gebruikt:

 • Zoekwoordanalyse.
 • Analyse van de concurrentie.
 • Ken de moeilijkheidsgraad van het woord.
 • Stel de belangrijkste vragen voor die bezoekers stellen, zodat u deze in het artikel kunt gebruiken.
 • Het maandelijkse zoekpercentage voor het woord en de prijs per klik kennen.
 • Bovendien haalt het volledige informatie op over de artikelen van concurrenten, in termen van aantal woorden, aantal backlinks, afbeeldingen, enz.

Hulpprogramma voor het genereren van zoekwoorden

X

Deze tool genereert alle belangrijke trefwoordzinnen en zinsdelen die bij het woord horen. Het is een belangrijk element bij het zorgvuldig voorstellen van trefwoorden wanneer u een woord invoert in het verkenningsvak. Het zal werken om veel woorden te verzamelen die op uw website, en u kunt het in alle talen gebruiken, of het nu Arabisch of buitenlands is, en het biedt u ook het voordeel dat u het volledige Word-bestand kunt downloaden zodat u het vrij kunt gebruiken.

YouTube-zoekwoorden

De zaak is niet veel anders als het over YouTube-zoekwoorden gaat, aangezien de YouTube-zoekmachine na Google de meest gebruikte zoekmachine is en je aandacht moet besteden aan het zoekwoord waarmee je de video target, en hier is Gene Rank de beste, om bovenaan de zoekresultaten van YouTube te staan, met behulp van de Keyword Analyzer-tool om het woord te analyseren en te verkrijgen. Het bevat de beste tags om te gebruiken bij het beschrijven van video’s, en de Content Optimizer-tool om een ​​onderscheidende videobeschrijving te maken, en al deze functies zijn beschikbaar in de gratis versie van de tool voor alle YouTube-kanaaleigenaren.

Over het algemeen worden trefwoorden beschouwd als de hoeksteen die u op uw site plaatst, en zij zijn degenen die u bezoeken opleveren. U moet uw woorden zorgvuldig kiezen, of deze taak overlaten aan een SEO-specialist. Als uw project op internet is let er in het begin op dat u geen zwakke of zwakke zoektermen kiest. Gemiddeld niveau, zodat u een groot aantal woorden kunt beheersen.

Ten slotte raden we u aan GeneRank te gebruiken om artikelen en inhoud voor uw site te maken. Het zal u veel helpen bij het analyseren van uw zoekwoorden en het verbeteren van de weergave van uw site in zoekmachines. Probeer de GeneRank-tool vandaag nog en deel uw ervaringen met ons.