kaidi1
سيو

إليك كيف يمكن لـ Dr. Link Checker إنقاذ موقعك من الروابط المعطلة؟ 2025

kaidi3
kaidi4

Verbroken links zijn een ernstig probleem dat kan verergeren als er geen aandacht aan wordt besteed op uw site. De bezoeker zal de pagina die hij zocht niet vinden, noch zullen crawlende robots van zoekmachines inhoud vinden die kan worden geïndexeerd, en dit zal dus de reden zijn dat uw pagina’s dalen in de zoekresultaten.

Wat geweldig is, is dat er een tool bestaat zoals Dr. Link Checker, een van de meest prominente SEO-tools waarop we u aanraden te vertrouwen. Met één klik op de knop is het mogelijk om verbroken links te detecteren, hun belangrijkste bron te achterhalen, naast vele andere details die we hieronder zullen bespreken.

Wat is dr. Linkchecker?

Het is een effectieve SEO-tool waarvan de primaire rol het scannen van websites is en het detecteren van verbroken links die de prestaties van de site in de resultaten van zoekmachines negatief kunnen beïnvloeden. Het wordt ons gepresenteerd in de vorm van een gedetailleerd rapport waarmee gebruikers defecte links gemakkelijk kunnen identificeren en repareren, met slechts één klik op de knop.

Waarom zou u Dr Link Check gebruiken?

Uitgebreide HTML- en CSS-codeanalyse door Dr Link Check om verbroken links te identificeren en te repareren.

Deze tool maakt het gemakkelijk om verbroken links te identificeren en aan te pakken, waardoor de algehele siteprestaties worden verbeterd en de SEO-ranglijst wordt verbeterd. Het kan u ook helpen bij:

 • Het handmatig controleren van links kan een vervelende en tijdrovende taak zijn, vooral voor grote sites. dr. Link Checker automatiseert dit proces, zodat u uw inspanningen kunt richten op andere verbeteringen aan uw site.
 • Zoals we allemaal weten, zorgen verbroken links voor een negatieve gebruikerservaring en kunnen ze ertoe leiden dat bezoekers en potentiële klanten verloren gaan. Met Dr Link kunt u deze snel detecteren en repareren.
 • Zoekmachines geven de voorkeur aan sites met gezonde links die relevante inhoud bieden. En verbroken links kunnen de SEO-ranglijst van uw site schaden.
 • Links die naar verdachte of kwaadaardige sites leiden, kunnen uw site en uw bezoekers in gevaar brengen. Hier helpt de tool deze links te identificeren en te verwijderen, waardoor uw site veilig blijft.
 • Het mooie is dat het gedetailleerde rapporten biedt over de status van links op uw site, zodat u waardevolle inzichten krijgt over hoe u uw site verder kunt verbeteren.

Hoe u verbroken links op uw site kunt vinden

Hier vindt u een stapsgewijze handleiding voor het vinden van verbroken links op uw site en manieren om deze te verhelpen.

1- Zoek naar verbroken links

Het detecteren van verbroken links met de Dr Link Check-tool is heel eenvoudig. Ga gewoon naar de startpagina van de website www.drlinkcheck.com, voeg daar uw link toe en klik vervolgens op “Start Check”. De tool begint alle links op de website te volgen. site die u heeft ingevoerd.

Met één klik op de knop begint de Dr Link Check-tool onmiddellijk uw site te scannen op verbroken links.

1- Bekijk het rapport

Nadat het onderzoek is voltooid, zal Dr. Link Checker Een gedetailleerd rapport met alle gedetecteerde verbroken links. Het rapport bevat verbroken links op uw pagina’s en de oorzaak van de storing.

De Dr Link Check-tool biedt een gedetailleerd rapport over verbroken links, waarbij de bron van elke link wordt geïdentificeerd, zodat deze eenvoudig kan worden gerepareerd.

De tool biedt een breed scala aan opties voor het controleren van links, maar het belangrijkste voor ons op dit moment is de sectie met de titel “Broken”. De pagina’s gemarkeerd met 404 Not Found zijn de pagina’s die specifiek verbroken links bevatten. Onder elk daarvan vindt u de bronpagina op uw site die deze verbroken link bevat.

Uitgebreide analyse met gedetailleerde rapporten over verbroken links door Dr Link Check om uw sitebeheer te verbeteren.

In de gratis versie kunt u het rapport helaas niet rechtstreeks op uw computer uitpakken. Maar met de betaalde versie kunt u deze downloaden in PDF- of CSV-formaat, waar u deze opnieuw kunt uploaden naar de IBT-chat, en deze zal de gegevens analyseren en u de beste oplossingen en advies geven om uw site met meer te verbeteren effectieve oplossingen.

Met Dr Link Check kunnen rapporten worden geüpload in PDF- of CSV-formaat, zodat gegevens eenvoudig kunnen worden geanalyseerd en gedeeld.

3- Hoe ga je om met niet-werkende links?

Nadat u gebroken links op uw site heeft ontdekt, is de volgende stap hoe u hiermee omgaat. Hierbij wil ik opmerken dat het belangrijk is om elke link afzonderlijk te behandelen en niet voor iedereen een vaste regel te hanteren.

Begin met het beoordelen van de oorzaak van de storing (is de link naar de doelpagina gewijzigd, is deze verwijderd of is er iets mis met de link zelf?) en besluit op basis van deze beoordeling om de link bij te werken zodat deze verwijst naar het nieuwe adres, of stuur de link door naar gerelateerde inhoud op uw site. Of verwijder de link als deze geen waarde toevoegt. De beslissing hangt af van hoe belangrijk de link is voor de inhoud en gebruikerservaring van uw site, waarbij altijd het doel behouden blijft om waardevolle en toegankelijke inhoud aan de bezoekers van uw site te bieden.

Wat betreft verbroken externe links (waarmee we links naar andere sites bedoelen waarnaar u op uw site verwijst), moet u eerst de verbrokenheid verifiëren door de link rechtstreeks te bezoeken. Als blijkt dat de doelpagina is verplaatst of niet meer bestaat, probeer dan een alternatieve bron te vinden die vergelijkbare informatie biedt en update de link naar de nieuwe bron.

Als er geen alternatief beschikbaar is, kunt u overwegen de link te verwijderen of te vervangen door andere gerelateerde inhoud van uw site. Dit helpt de kwaliteit van de inhoud en gebruikerservaring te behouden.

Andere mogelijkheden van Dr. Broken Link Checker

Met Dr Link Check kunnen geautomatiseerde controles op verbroken links op bepaalde tijdstippen automatisch worden uitgevoerd.

Tot de andere meest prominente mogelijkheden behoren:

 • Uitgebreide linkcontrole: Met slechts één klik op de knop scant u uitgebreid alle links van uw site, zowel intern als extern. Dit omvat zelfs links die verborgen zijn in afbeeldingen, knoppen en CSS.
 • Identificeer verbroken links: Dit is de krachtigste functie van de tool, namelijk het identificeren van links die niet echt werken, inclusief links die naar 404-foutpagina’s leiden, of links die verwijzen naar websites die zijn verwijderd of verplaatst.
 • Gedetailleerd verslag: Na het onderzoek heeft dr. Link Check is een gedetailleerd rapport dat alle verbroken links toont met gedetailleerde informatie over de locatie van elke verbroken link binnen de pagina’s van de site, op een vereenvoudigde en georganiseerde manier, waardoor het voor u als site-eigenaar gemakkelijker wordt om ze te begrijpen en gemakkelijk aan te pakken.
 • Beveiligingscontrole link: Een ander kenmerk van de tool is dat deze tijdens de uitgebreide scan daadwerkelijk de veiligheid van de links garandeert door links te detecteren die naar kwaadaardige of verdachte sites kunnen leiden. Dit is in de ogen van zoekmachines een zeer nuttige stap omdat u geen links naar bronnen van slechte kwaliteit, en tegelijkertijd is het uw verantwoordelijkheid om de veiligheid van uw websitebezoekers te handhaven.
 • Analyse van tijdelijke links: Het evalueert links die tot tijdelijke of permanente conversies leiden (zoals 301 en 302), waardoor verbeterde omleidingsstrategieën en een grotere linkeffectiviteit mogelijk zijn.
 • Ondersteuning voor meerdere pagina’s en domeinen: Het kan binnen hetzelfde proces ook sites met meerdere pagina’s en sites onder verschillende domeinen scannen, waardoor het een ideaal hulpmiddel is voor grote en complexe sites.
 • Periodieke updates en waarschuwingen: Het leuke is dat het de mogelijkheid biedt om periodieke updates en waarschuwingen te ontvangen over de status van links op de site, waardoor snel ingrijpen mogelijk is om eventuele problemen op te lossen.

Dr Link Checker-prijzen

Dr Link Check biedt verschillende prijsplannen voor verschillende scanvereisten en datavolumes.

Hier is een korte vergelijking van de verschillende plannen die de tool biedt:

 1. LITE-abonnement (gratis): Geschikt voor kleine sites, omdat het de mogelijkheid biedt om gratis maximaal 1.500 links op twee sites te scannen. Dit plan beperkt zich tot eenmalige controles, waardoor het geschikt is om snel de status van links op een site te beoordelen.
 2. STANDAARD PLAN: Voor $ 13 per maand kun je tot 10.000 links op vijf sites scannen. Dit plan omvat Google Safe Browsing-scans en biedt de mogelijkheid om maandelijkse of tweewekelijkse scans te plannen.
 3. PROFESSIONEEL PLAN: Voor $ 27 per maand krijg je nog meer functies met de mogelijkheid om tot 20.000 links op tien sites te scannen. Het plan voegt PhishTank-scans toe en biedt andere wekelijkse scans, waardoor het geschikt is voor sites die op zoek zijn naar betere bescherming en frequentere updates.
 4. PREMIUM PLAN: Met een prijs van $ 42 per maand is het uitgebreider dan zijn voorgangers, omdat het de mogelijkheid biedt om tot 30.000 links op 15 sites te controleren. Het omvat alle functies van het PROFESSIONAL-abonnement plus twee extra controles en biedt dagelijkse controles, waardoor het de ideale keuze is voor grote sites die een hoge mate van nauwkeurigheid en aandacht voor links vereisen.

Moet u upgraden naar een betaald account?

Het gratis abonnement is geschikt voor kleine locaties en licht gebruik. Als uw site de toegestane linklimieten in het gratis abonnement overschrijdt of als u geavanceerde functies nodig heeft, zoals regelmatige scans, scannen op de zwarte lijst, SSL-controles en het exporteren van rapporten, dan moet u inderdaad upgraden naar een betaald account om aan uw behoeften te voldoen en zorgen voor optimale bescherming en onderhoud van uw terrein.

Als andere oplossing raden we aan om ons te concentreren op de rapporten die door de Webmaster Tool worden geleverd, en om Rak Math toe te voegen, aangezien de rapporten die met beide tools worden verkregen uiterst belangrijk zijn en niet mogen worden onderschat.

Is Dr Link Checker voldoende?

Met behulp van de dr. Link Checker kan u veel moeite en tijd besparen bij het onderhouden van uw site, maar het is belangrijk op te merken dat het gratis abonnement van deze tool bepaalde beperkingen kent die mogelijk niet voldoende zijn voor de behoeften van grote websites. In dit geval zult u wellicht merken dat investeren in een betaald abonnement noodzakelijk is om de volledige dekking en geavanceerde functionaliteit te krijgen die u nodig heeft om uw site effectief te beheren en te onderhouden.

Aan de andere kant biedt Google Search Console een gedetailleerd rapport over alle problemen die Google tegenkomt tijdens het crawlen van uw site. De meest prominente daarvan is het ontdekken van links die fouten bevatten en vervolgens beslissen of ze moeten worden verwijderd of naar andere gerelateerde pagina’s moeten worden overgebracht.

Gebruik Google Search Console om verbroken links te monitoren en te repareren en de SEO van uw site te verbeteren.

Bovendien onderscheidt de Rank Math-tool zich als een van de beste SEO-plug-ins die beschikbaar zijn, omdat deze op zijn beurt een rapport biedt over alle links die daadwerkelijk worden bezocht, maar geen enkel voordeel voor de gebruiker oplevert, omdat ze alleen naar foutpagina’s leiden.

Rank Math-tool biedt efficiënte detectie van verbroken links om de SEO van de website te verbeteren.

Zoals u kunt zien, biedt elke tool verschillende functies en analyses die helpen bij verschillende aspecten, zoals het controleren van links, inhoudsoptimalisatie, prestatieanalyse en zelfs trefwoordonderzoek. We raden u aan een reeks tools te gebruiken, omdat u hiermee een uitgebreid en diepgaand beeld van uw site kunt krijgen, waardoor u een geïntegreerde en effectieve SEO-strategie kunt ontwikkelen die bijdraagt ​​aan het verbeteren van uw ranking in de zoekresultaten en het verbeteren van de gebruikerservaring. op uw site.

kaidi5

Leave a Comment