تعرف علي معرفة استهلاك باقة الإنترنت فودافون usb ومعلومات عنها 2024

Er zijn enkele manieren die u de mogelijkheid bieden Ontdek het verbruik van Vodafone Internetpakketten USB…en u kunt deze methoden verkrijgen en uitvoeren via internet…en zonder dat u het huis hoeft te verlaten. In de volgende regels wordt het aan u gepresenteerd. Inhoudssite Enkele van deze methoden, naast wat informatie over de internetflashdrives van Vodafone.

Ontdek het Vodafone pakketverbruik USB

Een van de manieren waarmee u verbinding kunt maken met internet en vervolgens door alle websites kunt bladeren, is Internetflits Of wat bekend staat als USB, en het is bekend dat Vodafone het meest vooraanstaande bedrijf op dit gebied is.

De reden hiervoor is dat er… Sterk netwerk Hiermee kunnen klanten op internet surfen en contact opnemen met bepaalde mensen, ongeacht de plaats waar de klant zich bevindt en de dekking van die plaats.

Ook het geheim van uitmuntendheid Vodafone-netwerk Dit komt doordat het de klant snelheid en uitstekende prestaties biedt op het gebied van internet. Daarnaast biedt het bedrijf u veel verschillende pakketten, die aansluiten bij de behoeften van elke individuele klant.

Gezien de verspreiding van internetflashdrives van het bovengenoemde bedrijf, willen de meeste klanten weten wat het verbruik van het Vodafone USB-internetpakket is. Zo leren ze het kennen Het resterende verbruik En om hun pakketten van verschillende categorieën te vernieuwen.

Er zijn verschillende manieren waarop de klant zijn verbruik kan achterhalen. Accountbeheer Per klant, of informeer via de sms-service.

Er is ook een andere methode die hetzelfde resultaat oplevert, namelijk: Ana Vodafone-applicatieNaast enkele codes die het bedrijf beschikbaar heeft gesteld voor klantenservice en andere methoden, laten we u in de volgende regels een gedetailleerde uitleg van elke methode afzonderlijk zien.

De eerste manier om het verbruik van het internetpakket te kennen USB

Als je een methode wilt weten waarmee je… Ontdek het verbruik van Vodafone Internetpakketten USB.. Zonder dat je naar een van de bij Vodafone aangesloten vestigingen hoeft, is deze werkwijze zeker de ideale keuze voor jou, en deze werkwijze wordt als volgt weergegeven:

 1. Zorg ervoor dat de flashdrive op uw apparaat is aangesloten en zorg ervoor dat deze is geactiveerd.
 2. Ga via internet naar de officiële website van Vodafone en hier is de directe link naar de website vanaf hier.
 3. Log in op uw account met uw gebruikersnaam en wachtwoord en klik vervolgens op de opdracht “Inloggen”.
 4. Zorg ervoor dat u uw persoonlijke gegevens en informatie correct opschrijft.
 5. In deze stap ziet u naast de verlengingsdatum van het abonnement en het resterende verbruik alle informatie over uw pakket en verbruik.

De tweede methode Om het verbruik van het internetpakket te kennen USB

Bent u klant van het Vodafone netwerk… en bent u afhankelijk van het gebruik… Internetflits USBOm door verschillende sites te bladeren, bent u natuurlijk op zoek naar een van de methoden waarmee u dat kunt doen Ontdek het verbruik van Vodafone Internetpakketten USB.. Als de eerder genoemde methode niet voor u heeft gewerkt, is hier een andere methode die hetzelfde doel dient:

 1. Stuur een sms met het nummer 5 naar 2828 via de simkaart van uw internetflashdrive.
 2. Wacht even tot je opnieuw een sms ontvangt met daarin alle informatie over het internetpakket waarop je geabonneerd bent, naast wat informatie over het verbruik en de verlengingsdatum van het abonnement.

De derde methode Om het verbruik van het internetpakket te kennen USB

Een van de beste methoden waarop klanten vertrouwen als ze het verbruik van het Vodafone USB-internetpakket willen weten, is Ana Vodafone-applicatie Elektronisch… De reden hiervoor is dat deze applicatie eenvoudig te gebruiken is en u veel elektronische diensten biedt zonder dat u de deur hoeft te verlaten.

Daarnaast Ik Vodafone-applicatie Het vereist geen grote ruimte. Daarom is het beschikbaar voor gebruik door alle klanten en is het compatibel met smartphones die niet over zeer geavanceerde mogelijkheden beschikken. Met deze elektronische applicatie kunt u ook uw persoonlijke account beheren en controleren.

Deze applicatie biedt u ook veel… elektronische diensten Zonder dat u belastingkosten hoeft te betalen om een ​​van de aangeboden diensten te verkrijgen, wordt deze niet eens van uw pakket afgetrokken, ook al bent u verbonden met internet.

Hier zijn de stappen die nodig zijn om deze elektronische applicatie te gebruiken om uw verbruik te bekijken, met een directe link om toegang te krijgen tot de applicatie:

 1. Download de elektronische applicatie Ana Vodafone en u kunt vanaf hier toegang krijgen tot de applicatie via de directe toegangslink naar de applicatie in de Google Store, en u kunt vanaf hier ook toegang krijgen tot de elektronische applicatie in de Apple Store.
 2. Zorg ervoor dat u de applicatie na het downloaden op uw smartphone installeert. Als u verbonden bent met een router, verbreek dan de verbinding, aangezien voor het gebruik van deze applicatie alleen een telefoongegevensverbinding nodig is.
 3. Log in op de applicatie met uw internet-flashchipnummer.
 4. Log in om uw account te beheren; Hiermee kun je je verbruik bekijken en zien wanneer het abonnement wordt verlengd.

Vierde methode Om het verbruik van het internetpakket te kennen USB

Je zou kunnen Ontdek het verbruik van Vodafone Internetpakketten USB…via een heel eenvoudige methode die Vodafone aan zijn klanten heeft aangeboden, en hier is die methode met de stappen in de volgende regels:

 1. Breng de simkaart over van de internetflashdrive naar een van de mobiele telefoons en start vervolgens uw telefoon opnieuw op.
 2. Bel *2000#.
 3. Kies in het scherm dat voor je verschijnt nummer 0 voor meer.
 4. Kies nummer 4 om verbruiksgegevens te bekijken.
 5. Na het voltooien van de bovengenoemde stap ontvangt u een sms waarin staat dat u het internetpakket hebt gebruikt, naast het pakket waarop u zich hebt geabonneerd, de verlengingsdatum van het abonnement en de financiële waarde ervan.

Hoe u internet kunt inschakelen vanuit Vodafone

Nadat we je de methoden hadden laten zien Ontdek het verbruik van Vodafone Internetpakketten USBWe zullen u nu wat informatie laten zien over de internetflashdrive van Vodafone, waaronder hoe u internet kunt gebruiken, en de pakketten die beschikbaar zijn voor klanten, naast enkele andere informatie die hiermee verband houdt.

 1. Plaats de flashchip in een van de mobiele telefoons zodat u de volgende stappen kunt uitvoeren en schakel vervolgens de telefoon in.
 2. Een beroep doen op Code #4*888* Wacht een paar minuten om de internetdienst te activeren.
 3. U zou een sms-bericht moeten ontvangen waarin staat dat de internetservice op uw flashstation is geactiveerd.
 4. Als u het bericht niet ontvangt en de dienst niet is geactiveerd, verwijdert u alle instellingsberichten en probeert u het opnieuw.
 5. Als deze methode niet werkt en u geen verbinding met internet kunt maken of geen instellingsberichten kunt ontvangen, kunt u contact opnemen met een medewerker van de klantenservice op nr. 2828 of via nr. 0225292828.

Lezers die dit onderwerp hebben bekeken, hebben mogelijk ook bekeken…

Verlenging van het internetpakket voor Vodafone flashdrive

Een van de dingen die klanten willen weten, is hoe… Abonnementsverlenging In de internetpakketten voor flashdrives of het abonneren op andere pakketten… Ze zoeken ook naar een manier om hen deze dienst aan te bieden zonder het huis te hoeven verlaten en naar een van de Vodafone-filialen te gaan.

 • Stuur een sms-bericht met daarin Nr. 2 t/m nr. 2828.
 • Om het abonnement te verlengen, stuurt u een sms-bericht met de opwaardeercode naar 2828.
 • Als u uw pakket wilt wijzigen of een extra pakket wilt aanschaffen, kunt u een sms met nummer 3 sturen naar 2828.
 • Bij verlenging vóór de geplande datum worden de eenheden doorgeschoven naar de volgende maand.
 • In het geval dat eenheden, oftewel megabytes, worden gebruikt nadat de maximale verbruikslimiet is bereikt, zijn de gebruikskosten gelijk aan 25 piasters.

Opzegcode voor Vodafone internetservice

We noemden eerder ook enkele methoden die Vodafone-wetenschappers de mogelijkheid bieden Ontdek het verbruik van Vodafone Internetpakketten USB…en hoe u het abonnement op het internetpakket kunt verlengen, maandelijks, jaarlijks of zelfs dagelijks. We laten u nu de noodzakelijke stappen zien voor het geval de klant het abonnement op deze pakketten wil opzeggen. Hier zijn de stappen in de volgende regels en de code voor het uitvoeren van het proces.

 1. Zorg ervoor dat u de USB-flashdrive overzet naar een van de mobiele telefoons en start het apparaat opnieuw op.
 2. Bel *2000#.
 3. Kies nummer 0 voor meer uit de lijst die voor u verschijnt.
 4. U wordt naar een andere pagina geleid en kiest vanaf die pagina nummer 6 om het abonnement op het internetpakket op te zeggen.

Internetpakketten van Vodafone voor flashdrives USB

Vodafone biedt zijn klanten veel onderscheidende diensten. Tot deze diensten behoren enkele pakketten en aanbiedingen die geschikt zijn voor klanten die afhankelijk zijn van het gebruik van een USB-stick om op internet te surfen.

Dagelijkse internetpakketten voor internetflash van Vodafone

Nadat we u enkele van de methoden hebben laten zien Ontdek het verbruik van Vodafone Internetpakketten USB, En hoe u het abonnement op de pakketten kunt verlengen. We laten u nu de dagelijkse pakketten zien die door het Vodafone-netwerk worden aangeboden aan klanten die USB-internetflashdrives gebruiken.

 • Vodafone’s dagelijkse internetpakket voor flashdrives, waarmee u op elk gewenst moment een uur op internet kunt surfen, in ruil voor de waarde van het pakket, wat neerkomt op slechts 0,75 piasters de methode om u op de dienst te abonneren, is via een verzoek Code #01*2000*.
 • Internetpakket voor drie uur. Deze uren worden naar wens van de klant gekozen. Dit pakket is ook beschikbaar tegen betaling van slechts 1,5 pond Code #03*2000*.
 • Het dagelijkse internetaanbod geldt voor 6 uur, en de klant heeft de controle over het kiezen van die uren op basis van wat hem uitkomt, naast de financiële waarde die gelijk is aan slechts 2,5 pond. U kunt zich op dit pakket abonneren door dit aan te vragen Code #06*2000*.

Vodafone maandpakketten voor internetflitsers

Staat toe Vodafone-bedrijf Er zijn veel voordelen en kortingen op maandelijkse internetpakketten… die passen bij de behoeften van elke individuele klant. In de volgende regels laten we u de maandelijkse internetpakketten zien waar Vodafone-klanten zich op kunnen abonneren, met vermelding van het aantal eenheden en het abonnement. waarde voor elk pakket.

 • Een maandelijks internetpakket van 150 MB, dat u kunt krijgen tegen een financiële waarde van 5 pond. U kunt zich op dit pakket abonneren Aanvraagcode #05*2000*.
 • Het maandelijkse internetaanbod waarmee u voor slechts 10 pond 400 MB kunt krijgen en u kunt abonneren op het pakket, kunt u aanvragen Codenummer10*2000*.
 • Een maandelijks internetpakket van 1,25 GB De maandelijkse abonnementswaarde voor dit pakket is gelijk aan 25 euro. U kunt zich op het pakket abonneren door dit aan te vragen Code #25*2000*.
 • Het maandelijkse internetpakket waarmee u 2,25 GB kunt verkrijgen, kunt u hierop abonneren door de code *2000*40# te kiezen, tegen betaling van een vergoeding van 40 pond.
 • Je kunt het maandelijkse pakket van 3,5 GB krijgen voor 60 pond, en je kunt je erop abonneren door de code *2000*60# te kiezen.
 • Het maandelijkse internetpakket waarmee u voor 100 pond 7 GB krijgt, waarop u zich kunt abonneren door de code *2000*100# te kiezen.
 • Het maandelijkse internetpakket van 12 GB kan voor 150 pond worden verkregen door de code *2000*150# te kiezen.
 • Het internetpakket van 20 GB kunt u verkrijgen via een applicatie Codenummer250*2000*, In ruil voor een betaling van 250 pond.

Weekpakketten voor Vodafone Internet flashdrives

Naast aanbiedingen Maandelijkse en dagelijkse pakketten Die het bedrijf beschikbaar stelt aan zijn klanten. Er zijn enkele wekelijkse pakketten waar Vodafone-klanten met internetflashdrives op kunnen vertrouwen om websites op internet te bekijken. Hieronder laten we u die pakketten zien, naast de abonnementswaarde voor elk pakket de abonnementscode ervoor.

 • Wekelijks internetpakketwaarmee u 50 megabytes kunt verkrijgen in ruil voor slechts 2 pond. Deze eenheden zijn 7 dagen geldig en u kunt zich abonneren op het wekelijkse pakket door de code #72*2000* te kiezen.
 • Internetweergavewaarmee u kunt profiteren van 100 MB, met een geldigheidsduur van slechts 7 dagen… voor 3 pond. U kunt zich ook abonneren op het pakket via Kiescode #73*2000*.
 • Wekelijks internetpakketdat compatibel is met USB-internetflashdrives, en met dit pakket kunt u 350 MB verkrijgen die 7 dagen geldig is, naast het feit dat de abonnementswaarde voor dit pakket slechts 7 pond bedraagt, en als het u uitkomt, kunt u kan zich hierop abonneren via Vraag code #77*2000* aan.

Vodafone aanvullende internetpakketten

Hieronder laten we u de aanvullende pakketten zien die ik heb gelanceerd Vodafone-bedrijf.. Die compatibel is met de internet-flashdrive, met een indicatie van de abonnementswaarde en het aantal eenheden voor elk pakket afzonderlijk… aangezien het doel van deze pakketten is om na het einde van het basispakket internet te blijven gebruiken.

 • Vodafone Internet Extra Weekpakketwaarmee u 50 MB kunt krijgen voor slechts 2 pond.
 • Vodafone Extra Maandpakket, waarmee je voor 5 euro 150 MB krijgt.
 • Twintig jaar oude internetshow De extra gigabyte, wat overeenkomt met 200 pond.
 • Vodafone uitbreidingspakketwaarmee u de hele maand 400 MB krijgt, in ruil voor 10 pond.
 • Vodafone Internet uitbreidingspakketwaarmee je 1,25 GB krijgt voor 25 pond.
 • Vodafone Internet Bonus-aanbieding, waarmee u de hele maand 3,5 GB krijgt voor 60 pond.
 • Vodafone maandaanbiedingwaarmee u de hele maand 7 GB krijgt in ruil voor een vergoeding van 100 pond.
 • Extra internetpakket van 12 GBwat overeenkomt met slechts 150 pond.

We hebben u enkele manieren gegeven om het verbruik van het Vodafone USB-internetpakket te kennen… naast wat informatie over de internetflashdrive van het bedrijf… en we hopen dat we u voordeel en voordeel hebben gegeven.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *