kaidi1
سيو

إليك موقع كفيل لبيع وشراء الخدمات المصغرة 2025

kaidi3
kaidi4

Als u als freelancer werkt, moet u zich op de Kafeel-website registreren om microdiensten te kopen en verkopen, omdat deze website u uw eigen account geeft waarmee u uw diensten kunt verkopen en met klanten uit de hele Arabische wereld kunt omgaan. we hebben dit artikel over de Kafeel-website opgesteld.

De Kafeel-website is een van de freelancewebsites die optreedt als tussenpersoon tussen de verkoper en de koper. De site garandeert de rechten van beide partijen, terwijl veel mensen worden blootgesteld aan fraude en oplichting op internet, dus het idee van ​de Kafeel-website kwam uit, een platform voor het kopen en verkopen van microservices voor een prijs van $ 5. Kafeel biedt op zijn minst de mogelijkheid voor freelancers om winst te maken door hun diensten te verkopen, terwijl ze in de handen van ondernemers een grote groep mensen plaatsen. freelancers om hun projecten en verzoeken op het gebied van ontwerp, programmering, schrijven, vertaling, marketing, boekhouding, enz. uit te voeren.

X

De Kafiil-website is een van de Arabische websites voor minidiensten en onlinewerk. Hij is vergelijkbaar met de Khamsat en Independent-website wat betreft dezelfde kenmerken, uitleg en werkmethoden. Hij werd voor het eerst gelanceerd in 2015, maar had een nieuwe versie in 2017 en is tot nu toe blijven werken. De Kafiil-website probeert werkgelegenheid te bieden. Op internet voor mensen met vaardigheden en ervaring in de Arabische wereld, door hen te verbinden met een groot klantenbestand, aan de andere kant, het stelt de ondernemer in staat aan zijn vraag te voldoen en een goede service te verkrijgen zonder dat hij exorbitante bedragen hoeft te betalen.

Naast uw gegevens betekent het woord garant in de Arabische taal de garant of garant van een persoon, en in een andere definitie betekent de garant iemand die een persoon kent, hem aan een groep voorstelt en hem onder zijn hoede of garantie neemt. Nu weet je wat er wordt bedoeld met de naam van de Kafeel-website, en weet je ook de uitleg van de Kafeel-website en hoe je je erop kunt registreren. En om ervan te profiteren, moet je het artikel zeker tot het einde invullen.

Nadat we de Kafeel-website een acceptabele tijd hebben geprobeerd en er winst mee hebben gemaakt en er winst uit hebben ontvangen, kan worden gezegd dat het een van de beste sites op internet is voor microservices, vergelijkbaar met de beroemde Khamsat-website, dus we hebben nu vertellen hoe u zich ermee kunt registreren:

X

 • Voer hier de websitelink in.
 • Klik op de knop (Nieuwe gebruiker).
 • U heeft 3 opties om u te registreren: registreer u met een Facebook-, Twitter- of Google-e-mailaccount.
 • U kunt zich op een andere manier registreren, namelijk door uw naam, e-mailadres en wachtwoord toe te voegen, vervolgens akkoord te gaan met de voorwaarden van de sponsor en de rest van de stappen te volgen.
 • De website van Kafeel biedt u de mogelijkheid om uw account op het platform te koppelen aan uw Telegram-account, zodat u alle meldingen kunt ontvangen.

De Kafeel-website wordt beschouwd als de beste Arabische freelancesite op internet voor het kopen en verkopen van minidiensten en wedstrijden. De Kafeel-website biedt vele manieren om van internet te profiteren door diensten te verkopen en zich in te schrijven voor wedstrijden, en bevat verschillende secties, die :

 • BedrijfOp de website van Kafeel omvat het: (audiodiensten – studies en onderzoek – juridische, financiële en boekhoudkundige diensten – e-commerce).
 • SoftwareOp de Kafeel-website omvat het: (ontwikkeling van websites en applicaties – programmering en technische en technische ondersteuning).
 • Techniek en onderhoudOp de website van Kafeel omvat het: (serverbeheer – Android- en iPhone-onderhoud – Windows- en Linux-onderhoud).
 • E-marketingOp de website van Kafeel omvat dit: (SEO-diensten – marketing via sociale mediasites – advertenties – bezoek aan websites en blogs).
 • Ontwerp en afbeeldingenOp de website van Kafeel staat het: (video- en whiteboardpresentaties – logo en visuele identiteit – motion graphics en montage – banners en visitekaartjes,…).
 • onderwijs en trainingOp de website van Kafeel staat het: (talen leren – lesgeven in programmeren en marketing – schoolcurricula – afstandsonderwijs).
 • Klik in uw account op de website van Kafeel op de blauwe knop Service toevoegen.
 • Schrijf in het vak ‘Ik zal…’ een titel voor de dienst die u levert, bij voorkeur een korte, bondige en duidelijke titel. Bijvoorbeeld: De titel van mijn dienst op Kafeel is (Een SEO-compatibel artikel schrijven over de GenRank hulpmiddel).
 • Kies een van de secties op de site op basis van uw type dienst. Als het bijvoorbeeld om websiteprogrammering gaat, kiest u voor software en als u een marketingdienst levert, kiest u voor elektronische marketing.
 • Zorg ervoor dat je in klassiek Arabisch schrijft in een duidelijke stijl en voorkom spelfouten.
 • Daarna vindt u het veld ‘Beschrijving’ en hier moet u een nauwkeurige, gedetailleerde en duidelijke beschrijving invoeren van alle details van de dienst die u levert, aangezien de freelancers in dit veld de minidiensten beschrijven die zij leveren aan de sponsor, zodat deze duidelijk zijn voor de opdrachtgever.
 • Voeg daarna een afbeelding toe aan de service. De afbeeldingsgrootte mag niet groter zijn dan 10 MB en de grootte mag niet kleiner zijn dan 670*400.
 • Stel een prijs vast voor de dienst die u levert op minimaal €5, en vermeld de duur van de implementatie ervan.
 • Vervolgens voeg je enkele instructies toe aan de koper, zoals (om zijn verzoek goed uit te leggen en uit te leggen wat hij zou willen implementeren, of om enkele voorbeelden te geven om zijn wens gemakkelijk te kunnen identificeren) enzovoort.
 • Ten slotte schrijft u trefwoorden die verband houden met uw dienst. Als uw dienst ‘logo-ontwerp’ is, voegt u de volgende woorden toe: (logo, ontwerp, logo, logo,…).

Nadat u klaar bent met het toevoegen van uw dienst, klikt u op de knop Uw dienst toevoegen onderaan de pagina. U kunt wachten tot de sitebeheerder uw dienst heeft beoordeeld, zodat deze aan alle voorwaarden voldoet.

Binnen een paar uur ontvangt u een bericht op uw e-mail met de mededeling dat uw toegevoegde dienst is geaccepteerd. Als deze niet wordt geaccepteerd, wordt de reden voor de afwijzing in het bericht vermeld. U kunt het probleem oplossen en uw aanvraag opnieuw verzenden dienst.

Dienstverlener (verkoper)

Nadat u zich succesvol heeft geregistreerd op de Kafeel-website voor minidiensten en wedstrijden, moet u uw eerste dienst op de site toevoegen, een vaardigheid die u beheerst en waar u goed mee kunt werken, bijvoorbeeld als u een elektronische marketeer, artikelschrijver, vertaler of ontwerper. Sites, voeg uw service toe zodat deze wordt weergegeven aan klanten die erin geïnteresseerd zijn en verkoop de service voor winst. Wie u nodig heeft, zal bij u om service vragen.

Dienstuitgever (koper)

Voor de koper op de Kafeel-website heeft hij twee manieren om de geschikte freelancer te vinden om de microservices die hij nodig heeft te implementeren. De eerste methode is door een dienst te kopen van een verkoper op de Kafeel-website, en dit kan worden gedaan door de secties van de site en kies de sectie die voor de service is bedoeld. Als u bijvoorbeeld een grafisch ontwerper wilt inhuren, klikt u op het gedeelte (Ontwerp en afbeeldingen) Hier worden alle leveranciers op de website van Kafeel weergegeven die ontwerpdiensten leveren.

De tweede methode is om een ​​wedstrijd op de website van Kafeel toe te voegen, die alleen specifiek is voor ontwerpdiensten. Een groep freelancers meldt zich hiervoor aan en jij kiest de meest geschikte onder hen voor jouw wedstrijd.

Uitleg van het competitiesysteem:

Op de Kafiil-website voor het kopen en verkopen van minidiensten is er een wedstrijdsysteem alleen voor ontwerp, waarbij de koper een wedstrijd aan de site kan toevoegen, en deze moet (een logo-ontwerp) vergezeld gaan van details, beschrijving en de prijs van de wedstrijd met een minimum van $ 20, en dan vragen een aantal onafhankelijke partijen zich aan om de wedstrijd te winnen, en elk van hen doet zijn werk. Wat nodig is, is het logo ontwerpen en aan de koper presenteren. Ze concurreren met elkaar om de wedstrijdprijs en winst te winnen ter waarde van $ 20. Vervolgens kiest de koper het beste en meest geschikte aanbod voor hem, en dus is de bieder de winnaar.

Zo voeg je een wedstrijd toe op de website van Kafeel:

 • Klik op het icoon (Nieuwe Competitie) bij de sponsor.
 • Schrijf de benodigde gegevens van het Kafeel-platform, schrijf een duidelijke titel en een nauwkeurige beschrijving van wat u wilt en het dienstengedeelte, en voeg voorwaarden en opmerkingen toe waaraan de bieder moet voldoen.
 • Voeg het tijdstip van de wedstrijdperiode toe, dit is de periode waarin het is toegestaan ​​om aanbiedingen van freelancers te ontvangen.
 • Vul het uitvoeringstijdstip in. Dit is het tijdstip waarop u uw bestelling wilt ontvangen.
 • Voeg de prijswaarde toe, met een minimum van $ 20.
 • Voeg een verklarend bestand toe met een voorbeeld dat lijkt op uw verzoek, of meer uitleg.

Het Kafeel-platform voor microservices werkt als een online tussenpersoon tussen verkopers en kopers. De koper komt binnen om de dienst op het platform te kopen. Hij communiceert in eerste instantie met de verkoper via berichten, en na overeenstemming vraagt ​​hij de dienst aan en betaalt het verschuldigde bedrag, dat blijft verhypothekeerd op het terrein en de verkoper krijgt het pas na uitvoering, de opdracht wordt door de koper overgenomen.

De website van Kafeel biedt verschillende betaalmethoden (voor de koper), namelijk: (Visa – Master Card – Fawry – Mada – STC pay). Nadat de taak is voltooid, stuurt de verkoper een verzoek om de service te ontvangen. Als alles in orde is, stuurt de verkoper een verzoek om de service te ontvangen. de koper ontvangt het en het verzoek wordt voltooid. Als er wijzigingen nodig zijn, klikt de koper op de knop ‘Wijzigingen aanvragen’. Nadat het proces is voltooid, wordt het saldo op de rekening van de verkoper gestort en vervolgens beoordeelt de koper de service, of deze goed is of slecht.

Er zijn veel manieren om geld over te maken naar en te ontvangen op freelance-accounts, waaronder (PayPal Bank – Cash Wallet in Egypte).

Veel mensen proberen te profiteren van internet via de website van Kafeel voor minidiensten en online werk, zoals de Freelancer-website en het Khamsat-platform. Er wordt gemeld dat veel freelancers geld konden verdienen en winst konden maken door online diensten aan te bieden op websites die bedoeld waren voor werken op afstand, en ze verzamelden honderden en duizenden dollars, en om van de site te kunnen profiteren, kun je op twee manieren:

 • Het verlenen van diensten: Om te profiteren van de Kafeel-microserviceswebsite, verkoopt u uw services voor minimaal $ 5 per service. Als u inhoud schrijft of werken ontwerpt, kunt u profiteren van de kafiil-website door diensten te verkopen en online te werken.
 • Affiliate marketingprogramma: De Kafeel-website biedt de mogelijkheid om deze op de markt te brengen en winst te maken met deze methode. Als u eigenaar bent van een groep of pagina op sociale media, breng dan de site op de markt en als u er een dienst via koopt, verdient u een halve dollar.

X

U kunt profiteren van de Kafeel-website door artikelen te schrijven die compatibel zijn met SEO, aangezien veel blog- en website-eigenaren deze service nodig hebben, aangezien artikelen de hoeksteen van de website vormen, en omdat we ons in het tijdperk van digitale ontwikkeling bevinden, zijn er hulpmiddelen voor het schrijven van inhoud gebaseerd op kunstmatige intelligentie (AI). Een van de beste van deze tools is GuinRank.

Als u de service toevoegt (schrijven op Gene Rank) op de Kafeel-website, zult u een aanzienlijk aantal klanten vinden die geïnteresseerd zijn in uw service, en dit is wat er met mij persoonlijk gebeurde toen ik mijn service voor de eerste keer toevoegde op de Khamsat website voor freelancen op internet, en daarna ontving ik in de loop van de tijd veel verzoeken van klanten uit de hele Arabische wereld, maar eerst moet je het gebruik van de tool onder de knie krijgen om artikelen op het hoogste niveau van kwaliteit en efficiëntie te kunnen leveren.