تعرف علي 5 طرق فعالة للربح باستعمال Landing Pages 2024

Als beginner denk je misschien dat het ontwerpen van een landingspagina erg ingewikkeld is, maar het tegendeel is waar, vooral met systemen voor het bouwen van websites waarmee we professionele pagina’s kunnen maken door alleen maar te slepen en neer te zetten, en door steeds maar te oefenen met het maken van meer dan één pagina. pagina, u zult het heel gemakkelijk vinden.

U zult deze ervaring uiteraard investeren in een echte bron van winst die uw inkomstenbronnen zal diversifiëren. In dit onderwerp zal ik meer dan één methode met u delen over hoe u winst kunt maken door landingspagina’s met een eenvoudig uiterlijk te ontwerpen.

We raden dit type veld ten zeerste aan voor beginners in de wereld van winst uit internet, zoals winst uit het ontwerpen van T-shirts, of het verdienen van een commissie uit hotelreserveringen, evenals winst uit gegevensinvoer. Het vereist geen groot kapitaal van jou, niet eens vele jaren ervaring, slechts wat oefening en toepassing en je zult er gemakkelijk vanaf kunnen komen.

Professioneel ontwerp zal zichzelf verkopen.

Maar wat deze methode om geld te verdienen onderscheidt van landingspagina’s, zelfs als u niet in staat bent enige winst te behalen, is dat u deze in de volgende fases hard nodig zult hebben terwijl u dieper ingaat op de sterkste gebieden van winst op internet, vooral als het gaat om affiliate-activiteiten, dus in alle gevallen zal dit in uw voordeel zijn. Als u geen commissie verdient, doet u ervaring van onschatbare waarde op.

Manieren om te profiteren van landingspagina’s

Hoe dieper je je verdiept in een specifiek vakgebied, hoe slimmer je daarin kunt werken en hogere winsten kunt behalen.

Natuurlijk ben ik hier niet om u eraan te herinneren hoe professioneel uw handwerk zou moeten zijn. U zult ongetwijfeld veel ontwerpen moeten maken om vaardig te worden in dit aspect.

Maar eerst moet u goed weten wat een landingspagina betekent en alle basisbeginselen ervan begrijpen, en u vervolgens verdiepen in de verschillende soorten landingspagina’s, en dan moet u leren van de ervaringen van anderen om de beroemdste fouten op de landingspagina te voorkomen. het kost je veel als je erin valt. Na het lezen van vele andere bronnen hier, kan natuurlijk worden gezegd dat u op de goede weg bent om dit vakgebied onder de knie te krijgen en al gekwalificeerd bent om winst te maken met deze pagina’s, die we u hieronder op meer dan één manier zullen presenteren.

01 – Verkoop uw kant-en-klare ontwerpen

Het maken van ontwerpen en deze verkopen in de vorm van sjablonen wordt passief inkomen genoemd.

Je begint met de gemakkelijkste manier om winst te maken, en het leuke is dat die winst continu zal zijn. Het hele idee is gebaseerd op het maken van kant-en-klare professionele ontwerpen in de vorm van sjablonen en deze opnieuw uploaden naar de beroemdste ontwerpsites zoals Canva, naast andere freelanceplatforms zoals Fiverr, Fiverr en anderen.

Precisie in ontwerp, zorgvuldige selectie van kleuren, type schrijflettertype, geïntegreerde volgorde van paginadelen en hun compatibiliteit met verschillende slimme apparaten… het zijn allemaal belangrijke factoren die u eerst moet kennen en goed moet verwerken. professionele marketeers die op het eerste gezicht zullen onderscheiden of dit een hoog conversiepercentage zal hebben of dat het gewoon een slechte kopie is, zoals veel van de sjablonen die ze zijn tegengekomen?

Als je een beginner bent, denk ik dat de voorgaande sites de beste plek zijn om te oefenen met het presenteren van je creatieve ontwerpen. Er zijn er velen die u zijn voorgegaan door hun onderscheidende modellen te tonen waar nu al veel vraag naar is. Ik raad u aan er een flink aantal door te bladeren om een ​​idee te krijgen van de populaire ontwerpen waar veel vraag naar is.

Vervolgens kunt u doorgaan naar de volgende stap, namelijk een van de manieren om te profiteren van de volgende bestemmingspagina’s op onze lijst.

02 – Bouw een mailinglijst op die continu inkomen voor u zal genereren

Het opbouwen van een mailinglijst wordt beschouwd als een van de sterkste troeven waarin online moet worden geïnvesteerd.

Kortom, het doel van het vertrouwen op landingspagina’s is om erop te vertrouwen als een effectief middel om de interesse van de bezoeker te wekken en vervolgens zijn e-mail te verkrijgen, zodat we rechtstreeks met hem kunnen communiceren en hem van tijd tot tijd onze beste kwaliteit en meest winstgevende kunnen promoten. aanbiedingen.

Dit is wat wij u altijd aanmoedigen.In plaats van één keer van uw klant te profiteren, kunt u rechtstreeks met hem communiceren en hem bij elke gelegenheid een aanbod promoten dat bij hem past.

De e-mailmarketingstrategie wordt door een groot deel van de marketeers beschouwd als de beste in termen van conversieratio (CTR). Dit is natuurlijk zonder de belangrijke rol te vergeten die deze landingspagina’s spelen bij het verlagen van de kosten en het verhogen van de inkomsten, wat als veel belangrijker wordt beschouwd. het zou beter zijn als we alleen maar op willekeurige wijze marketing zouden doen.

Het is goed als u uw mailinglijst samenstelt op basis van het vakgebied waarin u bekwaam bent, zodat u goed weet hoe u de boodschap aan uw abonnees moet overbrengen, en zorg ervoor dat u er zorg voor draagt ​​en deze vergroot bij elke gelegenheid die u heeft, en na een tijdje en in de fase van het oogsten van de vruchten zul je versteld staan ​​van de resultaten die je met deze strategie zult behalen.

03 – Promoot waar jij specifiek in uitblinkt

Door je in één ding te specialiseren en je er diep in te verdiepen, word je er een expert in.

Nu je dit punt hebt bereikt, wil ik je vertellen dat je een expert bent. Ja, je bent een expert in wat niemand anders bezit. Die ervaring kan worden omgezet in de vorm van een klein boekje waarin je jouw ervaring daarin deelt. vakgebied, of misschien een opgenomen cursus, of u kunt uw specialiteit delen in de vorm van een consult van een uur.

Op welk gebied u ook bedreven bent, ook al is het volgens u eenvoudig, zorg ervoor dat er iemand is die op zoek is naar een expert die hem kan laten zien hoe hij het moet doen of hem een ​​directe oplossing kan laten zien voor een probleem dat moeilijk op te lossen is.

Wellicht bent u een accountant die kundig is in uw vak. Wat als u een vereenvoudigde cursus dagelijkse uitgavenbeheer volgt? Die accountant heeft ook uw ervaring nodig in de omgang met het programma Excel, en wellicht heeft die laatste een probleem met de installatie een programma op zijn Windows zodat jij het binnen een paar minuten in een consult voor hem kunt oplossen. Het blijft in de vorm van een verbonden cirkel, waarbij elke persoon de ander aanvult.

Maar wacht, alles wat ik eerder heb genoemd zonder marketing betekent niets. Wie kent dit speciale boek van jou en jij bent de enige die het ziet, dus je moet investeren in marketing en hoe je de juiste doelgroep voor jouw vakgebied kunt targeten. Geloof me, het is heel eenvoudig, vooral omdat het voor jou steeds beter beschikbaar is geworden: van een marketingkanaal op sociale media, in zoekmachines tot influencers en zelfs podcastplatforms.

En dit soort producten Wist u dat een landingspagina de beste strategie is die u ermee kunt volgen, omdat het de juiste plek is om gedetailleerd en op een overtuigendere manier te laten zien waar u goed in bent.

Het is beter dat de commissie voor promotie enigszins hoog is, aangezien een paar dollar niet de moeite waard is om al deze moeite in te steken, aangezien wat u alleen aan het hosten van uw mailinglijst besteedt, u veel meer kan kosten dan die kleine commissie, zonder rekening te houden met rekening houden met de kosten van advertenties, analysetools, enz.

Als een goede optie voor beginners kun je voor elke nieuwe abonnee een commissie van $ 36 verdienen op de Canva-website. Dit zal voor jou de beste start zijn, vooral omdat de populariteit van deze tool voortdurend groeit.

04 – Affiliatemarketing

Het gemakkelijkste gebied waar iedere beginner mee kan beginnen is profiteren van affiliate marketing, zoals het op de markt brengen van toeristische aanbiedingen zoals vliegtickets van affiliates, of het op de markt brengen van Amazon-producten, etc.. Er zijn zelfs professionals te vinden die dit vakgebied al jaren beoefenen. uiteindelijk vanwege de grote hoeveelheid winst die erin zit, die geen enkele inspanning van u kost om het te maken. Als u een dienst of product produceert, hier staat alles klaar en vindt u iemand die heeft geprobeerd dat product op de markt te promoten en dat ook is al succesvol.

Het vakgebied van affiliate marketing kent een zeer hoog winstpercentage, en om u niet te choqueren met commissies die u misschien overdreven vindt, wil ik u vertellen dat u via één verkoop een commissie van 200 dollar kunt verdienen, en dit varieert. van het ene product naar het andere. Je zult sommigen vinden die een commissie van 50 dollar vragen en anderen die 100 dollar vragen. Populaire sites zoals Amazon variëren van een paar cent tot $ 3 of $ 5, een commissie die ik je raad om weg te blijven.

Maar dit vakgebied is, ondanks zijn eenvoud, niet zo eenvoudig als je denkt. Je hebt ervaring nodig en dezelfde praktijk die professionals volgen, en dit is door een landingspagina te maken om het product rechtstreeks te promoten, of door te vertrouwen op de vorige manier van creëren een mailinglijst en dan je relatie met de klant uitbouwen en je kent het einde.

Het leuke van het promoten van affiliate-aanbiedingen via de mailinglijst is dat je altijd andere aanbiedingen zult vinden die je aan dezelfde eerdere klanten kunt voorstellen. Jouw specialiteit is bijvoorbeeld websiteontwikkeling. Misschien gaat de eerste aanbieding over een cursus over hoe je een WordPress-site versnellen. Na een tijdje kunt u deze promoten als een boekje over zoekmachineoptimalisatie. Als hij niet geïnteresseerd is, zal het volgende aanbod zijn interesse wekken, enzovoort.

Om dat stadium te bereiken, moet u natuurlijk een kunstenaar zijn in het ontwerpen van uw landingspagina en hoe u uw aanbiedingen daar kunt promoten.

05 – Tekstschrijven

Hier hoeven we niet de landingspagina te ontwerpen, omdat iedereen deze stap onder de knie kan krijgen, maar wat gemonopoliseerd blijft door een kleine groep in vergelijking met de vorige, wat we kunnen samenvatten in de inhoud van de pagina en wat deze inhoudt.

Hier moet je de kunst beheersen om mensen te overtuigen met de meest welsprekende en kortste zinnen, zodat je ze aanmoedigt een specifieke dienst of product te kopen of een andere zaak uit te voeren, en dit is wat bekend staat als het vakgebied van Sales Copywriting.

Als je echt taalkundig welsprekend bent en de vaardigheid van woordmanipulatie goed beheerst, ben je een persoon om onderzocht te worden. Iedereen is op zoek naar dit talent van jou, van de eigenaar van een startende webwinkel tot de eigenaren van grote commerciële bedrijven. Hoe kan het ook anders? Een groot deel van het verhogen van de conversie hangt af van de zorgvuldig gekozen tekst en de wijze van evenementen op een sequentiële manier koppelen langs de landingspagina.

Het idee hier is om creatieve, zorgvuldig bestudeerde teksten te schrijven met briljant gekozen woorden.

Maar het is belangrijk om uw marketingvaardigheden te ontwikkelen, parallel met het begrijpen van de psychologie van de klant en wat de factoren zijn die hem ertoe aanzetten om te kopen.

Het leren van de basisprincipes van het bouwen en ontwerpen van websites is de eerste stap naar het werken via internet.

Het is belangrijk dat uw klant elke keer contact met u opneemt. Niet alleen voltooit u een succesvolle verkoop met hem, u stopt daar ook mee. Natuurlijk niet, er zijn eigenlijk andere aanbiedingen die bij hem passen en u kunt meer aan hem verdienen. Dat is het mooie aan e-mailmarketing: onze klant zal er onbeperkt van kunnen profiteren.

De methoden voor winststrategieën van landingspagina’s blijven onbeperkt. We hebben eerder de bekendste met u gedeeld, maar het beste van alles is om te beginnen vanaf het moment dat u uw mailinglijst opbouwt op basis van een onderscheidende landingspagina, en er vervolgens weinig in te investeren. beetje bij beetje totdat je een behoorlijk aantal e-mails hebt ontvangen en blijft communiceren. Behandel het met andere woorden als een echt bedrijf waarin je op de middellange en lange termijn investeert.

En vergeet niet er een eigen draai aan te geven, die hoogstwaarschijnlijk gepaard gaat met ervaring en veel ervaring, zodat je een template krijgt die aansluit bij jou en de manier waarop jij in het bijzonder werkt.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

Scroll to Top