kaidi1
الربح من الانترنت

إليك 7 ميزات جديدة في GPT-4 ستصدمك حتماً | شرح شامل لـ شات جي بي تي 4 2025

kaidi3
kaidi4
7 nieuwe functies in GPT-4 die u zeker zullen choqueren

U heeft zeker al eerder van het chat-gpt-platform gehoord en veel mensen over de hele wereld gezien die op dit platform vertrouwen, of het nu gaat om het snel en met hoge nauwkeurigheid verkrijgen van informatie of om erop te vertrouwen om hun winst op internet te verdubbelen, of om te ontwerpen programma’s… enz.

Zoals we allemaal weten, werd het Chat GPT-3-programma gelanceerd in het jaar 2025, precies in de maand februari, en veroverde het vervolgens de hele wereld vanwege zijn buitengewone eigenschappen. Een paar dagen geleden lanceerde het bedrijf Open AI, eigenaar van het programma, heeft een aantal verbeteringen en updates aangebracht om krachtiger te worden dan voorheen.

Nu is de nieuwe versie genaamd “chat gpt 4” beschikbaar gekomen en kunt u profiteren van de diensten ervan, die als wonderbaarlijk worden beschouwd en veel beter dan de gewone GT GPT of de derde versie, aangezien deze in veel fasen is goedgekeurd, dus stel u voor met Ik, beste volger, dat de reguliere versie van chat GPT-3 175 miljard stukjes informatie biedt, terwijl GPT-4 100 biljoen stukjes informatie biedt. Nu heb je zeker het enorme verschil tussen de twee versies geleerd.

Een uitgebreide uitleg van het Chat GPT 4 programma

Chat GPT is een van de beste toonaangevende sites op het gebied van kunstmatige intelligentie, waar veel mensen van profiteren voor verschillende persoonlijke doeleinden, zoals snelle toegang tot informatie, het creëren van professioneel onderzoek over verschillende onderwerpen en andere doeleinden.

U kunt ook profiteren van het Chat GPT-programma om winst te maken, aangezien gebruikers honderden of misschien wel duizenden dollars per maand kunnen verdienen, en een paar dagen geleden lanceerde open ai een nieuwe versie van het programma genaamd “GPT-4”.

Hoe te profiteren Van internet met kunstmatige intelligentie (ChatGPT) in de Arabische landen

Als je meer wilt weten over GPT-4, raad ik je aan dit artikel tot het einde te lezen, omdat we alles zullen leren over de nieuwe versie, inclusief de belangrijkste kenmerken van de versie, naast de belangrijkste toepassingen. van het programma.

Het enige wat je hoeft te doen is dit bericht aandachtig te lezen, want het bevat veel informatie waar je zeker profijt van zult hebben.

1. Wat is chat gpt 4

“GPT-4” is een veelzijdig taalprogramma ondersteund door kunstmatige intelligentie, dat op een intelligente manier kan communiceren met teksten en afbeeldingen.

Het OpenAI-bedrijf dat verantwoordelijk is voor het programma kondigde kort geleden de lancering aan van de nieuwe versie van “GPT-4”, die patiënten kan diagnosticeren, games en applicaties kan ontwerpen, schaken, artikelen van auteurs kan lezen… enz.

U kunt bijvoorbeeld een foto maken van de ingrediënten in uw koelkast en deze naar het programma sturen. Het programma zal u op zijn beurt een groep voedingsmiddelen en gerechten voorstellen die u kunt bereiden met de ingrediënten die in de koelkast zijn verzameld.

GPT-4 kan ook grappen uitleggen: als je een bepaald grappig plaatje laat zien, legt het uit waarom het grappig is.

Er zijn veel dingen die mensen niet alleen kunnen oplossen.

2. Kenmerken van chat gpt-4

Open AI heeft een nieuwe versie van het GPT-chatprogramma gelanceerd, en deze versie is getuige geweest van een grote belangstelling en vraag van een groot aantal mensen, vanwege de hoge en krachtige functies.

Nu zal ik alle functies van deze versie met u delen, waaronder:

Veiliger en realistischer reageren

OpenAI meldde dat het gedurende een periode van zes maanden heeft gewerkt aan de ontwikkeling van het nieuwe model voor kunstmatige intelligentie, GPT-4, om de veiligheid ervan te garanderen. Dit model wordt gekenmerkt door het verminderen van de kans op het beantwoorden van verboden vragen met 82% in vergelijking met het reguliere GPT-chatmodel , en GPT-4 is ook superieur aan GPT-3. Het biedt realistische reacties met 40%, dankzij het reageren op suggesties en opmerkingen van GPT3 Chat-gebruikers.

Kan beelden begrijpen en analyseren

Met het nieuwe kunstmatige-intelligentiemodel GPT-4 kunt u eenvoudig afbeeldingen invoeren en informeren naar de inhoud ervan. Dit model heeft de mogelijkheid om de inhoud van de afbeelding te begrijpen, te analyseren en er bijschriften voor te schrijven, wat een grote vooruitgang betekent vergeleken met de vorige versie.

U kunt bijvoorbeeld een foto maken van ingrediënten zoals meel, eieren en boter, en vervolgens vraagt ​​u het GPT 4-chatprogramma om voor u voedselrecepten te bepalen die afhankelijk zijn van de ingrediënten die op de afbeelding staan.

Lange inhoud creëren en documentanalyse

Zoals we allemaal weten, kan de huidige versie van GPT-chat, versie 3, die als gratis wordt beschouwd, slechts 3.000 woorden verwerken, maar in deze nieuwe versie, GPT-4, kan deze meer dan 25.000 woorden verwerken, waardoor de creatie van langere inhoud en nauwkeurigere gesprekken.effectiviteit.

Dankzij deze functie kunt u eenvoudig elk onderwerp op een professionele manier en met zeer hoge nauwkeurigheid samenvatten, bijvoorbeeld als u wordt gevraagd een presentatie te geven over Adolf Hitler Vervolgens ga je naar de Wikipedia-blog en zoek je naar dat personage, maar het probleem is dat het onderwerp dat je zult vinden erg lang zal zijn, maar dankzij Chat GPT-4 kun je het onderwerp met een zeer hoge nauwkeurigheid en professionaliteit samenvatten, alsof je was degene die het samenvatte.

Het GPT-4-model is innovatiever

OpenAI heeft de release aangekondigd van een nieuw model voor kunstmatige intelligentie genaamd GPT-4, dat innovatieve functies heeft ten opzichte van de vorige versie, de reguliere GPT 3.

Met deze versie kunnen gebruikers eenvoudig en effectief teksten maken en redigeren, of het nu gaat om creatief of technisch schrijven, zoals songwriting of scenarioschrijven. Bovendien kunnen gebruikers de schrijfstijl leren en teksten in dezelfde stijl schrijven, wat het gemakkelijker maakt zodat ze kunnen werken en tijd en moeite bespaart.

Het GPT-4-model is een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar geavanceerde en efficiënte schrijfhulpmiddelen om snel tekst van hoge kwaliteit te produceren.

Groter vermogen om complexe vragen nauwkeurig op te lossen

Dit model is feitelijk gebaseerd op de GPT-4-chatbot (betaalde versie) en onderscheidt zich door zijn vermogen om moeilijke vragen te begrijpen en nauwkeurigere antwoorden te geven, dankzij zijn bredere algemene kennis en bredere mogelijkheden om de vragen te begrijpen.

GPT-4 stelt gebruikers in staat om op een meer gedetailleerde en precieze manier met de robot te communiceren, waardoor ze gedetailleerde en uitgebreide antwoorden kunnen krijgen. Dit model wordt beschouwd als een uitstekende keuze voor diegenen die zeer nauwkeurig antwoorden op hun vragen willen vinden.

Modellen gereedmaken voor toetsen en examens

Hij kan ook uitgebreide examenmodellen voorbereiden voor verschillende academische vakken, zoals biologietoetsen voor middelbare scholieren, met behulp van de informatie die beschikbaar is op de Technology Review-website. Dit werk wordt gekenmerkt door hoge professionaliteit en toewijding bij de voorbereiding om het aanbieden van uitgebreide en effectieve examenmodellen voor studenten.

3. Wat zijn de belangrijkste toepassingen van GPT-4?

Het nieuwe taalkundige AI-model “GPT-4” biedt vele toepassingenWaar u profijt van zult hebben in uw dagelijks leven, of u nu werkt of studeert… enz.

GPT-4 kan bijvoorbeeld worden gebruikt om afbeeldingen van voedselingrediënten te analyseren en voorgestelde kookrecepten weer te geven. De gebruiker kan een foto maken van voedselingrediënten, kooksuggesties krijgen, kookstappen weergeven en ook vragen stellen over de calorieën van de maaltijd.

GPT-4 kan ook worden gebruikt om eenvoudige spellen te ontwikkelen, omdat de gebruiker de ontwikkeling van een specifiek spel kan aanvragen en de beste technieken kan voorstellen die worden gebruikt om het te ontwikkelen. Een van de gebruikers op Twitter heeft ook een succesvol experiment uitgevoerd bij het ontwikkelen van een tafeltennisspel zonder enige voorafgaande ervaring met GPT-4.

GPT-4 kan worden gebruikt om een ​​rechtszaak aan te spannen, aangezien OpenAI heeft aangekondigd dat het model de bar-test in de Verenigde Staten heeft doorstaan. Door ChatGPT Plus te gebruiken, kan de gebruiker gemakkelijk een rechtszaak aanspannen, zoals de rechtszaak die een gebruiker heeft aangespannen op Twitter gaat partijen aanklagen die achter de vervelende machinewoorden staan, met behulp van het GPT-4-model.

Kortom, GPT-4 kan dankzij zijn superieure mogelijkheden op veel verschillende gebieden in het dagelijks leven worden gebruikt.

4. Hoe registreert u zich voor GPT-4?

Veel mensen die de vierde versie willen gebruiken, zijn op zoek naar een manier om zich in GPT-4 te registreren, maar weten niet hoe ze daar toegang toe kunnen krijgen, of dit nu op een pagina is die geïsoleerd is van de derde versie, of op een website, applicatie of programma.

Voor registratie in GPT4-chat is geen website, programma of applicatie vereist, maar bevindt zich op dezelfde pagina waar de derde versie zich bevindt, dat wil zeggen op de website. chat.openai.com.

Hoe u zich registreert voor GPT-4

Om je in te schrijven voor de vierde editie, momenteel in het jaar 2025 en we zitten in de derde maand, moet je $ 20 betalen, en misschien zal het in de toekomst gratis zijn, zoals in veel bronnen wordt gezegd.

5. 7 nieuwe functies in GPT-4

We hebben allemaal GPT 3 gebruikt en veel van de functies die het biedt ontdekt, ook al zijn sommige ervan niet goed, zoals puzzels die geen juist antwoord geven, ook worden sommige namen niet herkend, en veel dingen die moeten worden ontwikkeld door het bedrijf Openai.

Daarom zal ik momenteel in het jaar 2025, maand 3, dag 19, waarin ik dit artikel schrijf, 8 nieuwe functies in GPT-4 met u delen die u zeker zullen choqueren.

1. Beantwoord de raadsels

Deze functie wordt echt als heel wonderbaarlijk beschouwd, en het is simpelweg zo dat GPT-4 alle puzzels, ongeacht hun type, met een zeer hoge nauwkeurigheid kan beantwoorden.


Als u bijvoorbeeld inlogt op het Facebook- of Instagram-platform, zult u daar veel mensen tegenkomen die complexe puzzels presenteren die moeilijk te beantwoorden zijn. Het enige wat u hoeft te doen is die puzzel in te dienen bij het Chat GPT 4-programma en u krijgt een prachtig en 100 procent correct antwoord.


Het is waar dat deze functie ook bestaat in Chat GPT 3, maar het probleem is dat het antwoord niet juist is.

2. Het minimumaantal woorden in GPT-chat is 4


Ik beschouw deze functie zelfs als een van de beste functies die in GPT-4 te vinden zijn, en het is eenvoudigweg zo dat het minimumaantal woorden 25 duizend is, in tegenstelling tot GPT-3, dat slechts tussen de 2500 en 3000 woorden bood.


Als u bijvoorbeeld naar een onderwerp zoekt in Chat GPT 3, zal het programma u binnen slechts 3.000 woorden antwoorden, in tegenstelling tot de vierde versie, waarin het maximale aantal woorden 25.000 woorden zal zijn, en dit is een enorm verschil tussen de twee versies.

3. Snelheid in antwoorden


Als je iets zoekt binnen de reguliere versie van het chatprogramma, GPT, duurt het soms lang voordat je de juiste informatie krijgt, maar bij GPT-4 is de zaak anders, omdat het je heel snel antwoordt, binnen een paar minuten. seconden.


Als u dus zeer snel en zonder enige vertraging informatie wilt verkrijgen, wordt het Chat GPT 4-programma eigenlijk als de ideale en meest geschikte optie voor u beschouwd.

4. Extraheer de informatie en gegevens in de afbeelding


In feite wordt deze functie beschouwd als een van de belangrijkste functies in deze versie, dus stel je voor, beste volger, dat als je hem een ​​specifiek beeld geeft, hij je een gedetailleerde analyse ervan zal geven met een zeer hoge nauwkeurigheid.


Als u hem bijvoorbeeld een foto geeft van een recept bestaande uit bijvoorbeeld melk, boter en eieren, en de site vertelt wat ik met dit recept kan maken, krijgt u een lijst met alle gerechten en voedsel dat u ermee kunt maken.

5. Samenvatting van het verhaal, waarbij nieuwe woorden worden opgehaald die niet in het verhaal voorkomen


Deze functie wordt ook beschouwd als een van de belangrijkste en beste functies in Chat GPT 4, waarbij een samenvatting van het onderwerp wordt geschreven en nieuwe woorden worden geëxtraheerd die niet in het onderwerp zijn genoemd. Deze functie wordt echt als geschikt beschouwd voor studenten .


Als je leraar je bijvoorbeeld zegt een kort onderwerp voor te bereiden dat gaat over… Adolf HitlerVervolgens ga je op Wikipedia zoeken naar het personage van Hitler, maar het probleem is dat je het onderwerp erg lang zult vinden en dat het lang zal duren om het in te korten, maar nu, met chat GPT 4, hoef je alleen maar te kopiëren het onderwerp en dien het in bij het GPT-4-programma, waarna het u een samenvatting van het onderwerp zal geven en u kennis zal laten maken met dingen die niet in het onderwerp zijn genoemd.

6. Rangschik het artikel in alfabetische volgorde aan het begin van het woord, zonder herhaling

Een nieuwe functie waarvoor ik geen juiste titel heb gevonden, omdat het eigenlijk de eerste keer is dat ik er een heb gevonden en ervan heb gehoord, namelijk dat het je de mogelijkheid biedt om een ​​artikel over een specifiek onderwerp in te dienen met de toevoeging van alfabetische letters gerangschikt van A tot Z zonder herhaling.

Dat wil zeggen, als u hem bijvoorbeeld een onderwerp voorlegt en hem vertelt dat dit onderwerp moet bestaan ​​uit de letters van het alfabet van A tot Z, op voorwaarde dat elke letter in het eerste woord staat, zonder herhaling in de rest van het eerste woord. woorden op volgorde.

Dit is een illustratief voorbeeld van wat ik wil benadrukken over de rangschikking van de alfabetletters in de zin zonder herhaling en aan het begin van het woord.

7. Informatie die 100 biljoen meer oplevert dan de derde editie


Wat veel indruk op mij heeft gemaakt, is dat de reguliere versie van de reguliere chat GPT 175 miljard stukjes informatie biedt, terwijl GPT-4 100 biljoen stukjes informatie biedt, en dit is een heel groot verschil en bewijs van de kracht van deze nieuwe versie.


Ik denk dat je nu het enorme verschil tussen de twee versies hebt begrepen in termen van de hoeveelheid gegevens en informatie. Zoals Open AI, eigenaar van het programma, zegt dat de chat GPT 4-versie bijna alle informatie en gegevens zal omvatten die in het programma aanwezig zijn. de wereld, bijvoorbeeld de geschiedenis van de Egyptische beschaving of de geschiedenis van Duitsland… enz.

kaidi5

Leave a Comment